time to say goodbye again.

Imorgon drar jag till landet. Kanske stannar där i 4 veckor, så kommer va lite inaktiv på datorn (A)
Men folk är välkomna att smsa! (och ringa)
Och folk som vill komma och hälsa på mig eller släpa hem mig får gärna höra av sig :]
Kramis <3

Btw så lerade Biggles ned halva min nya ipod idag. Great. Han är en riktig marrodör han, typ förstör allt i sin väg. Men allt gick bra till slut iaf, inga repor :) Så vi älskar honom fortfarande, som Amanda så fint påpekade.

Grattis i efterskott..

..till mig själv.
I Torquay sjöng typ 40 pers för mig när vi satt och fika på ett café. Och så fick jag lite presenter av Sofia och Alizé.
Hemma så firade vi mig igår. Då blev det gräddtårta (A) Och så fick jag en bok, löparskor och en Ipod! Yey :D

Back in Sweden

Japp, nu är jag tillbaka i Sverige. Hoppas att jag inte har missat för mycket.
De tre senaste veckorna har vart helt underbara! De tog slut aldeles för snabbt..
För de som inte vet det så var jag i Torquay ("Engelska Rivieran"). Där bodde jag och Sofia hos en värdfamilj bestående av en mamma (Patricia), pappa, son (Sam, 5 år) och dotter (Sophie, 11 år).
I vårat rum bodde också en fransk tjej, Alizé. I ett annat rum bodde en spansk, Adria, och en tjeckisk kille, Pavlan (?). Och under en kort även en till spansk kille, Jeorg. Alla va skittrevliga (:
Vår värdfamilj var väldigt bra, dom var alltid snälla och hjälpsamma och vi fick göra typ vad vi ville :P

EF anordnade aktiviteter hela tiden, så vi hade alltid fullt upp med bl.a disco, studiebesök, vattenland, bananbåt, Paignton zoo, Kent's Cavern (spökrunda i grottor), bowling, bio, krabbfiske, fotoutmaning mm.
Man gjorde alla aktiviteter i sin grupp. Det var lite synd, för det fanns många i andra grupper som man ville va med. Jag, Sofia och Fanny var iaf i grupp Safina, level 4 (högsta), och där fanns det väldigt många nice människor.
Lektionerna va lite flummiga ibland, ord som kom upp i princip varje lektion var "meatballs", "Dr House", "refrigerator" och "sir Valter". Minnen asså <3

Engelsmän är sjukt trevliga. Dvs de som inte ogillar studenter (språkresande) och typ trakasserar, bränner med cigaretter och kastar ägg på oss, hehe.

Jag och Sofia hade tänkt springa tre gånger i veckan när vi va där. Men vi sprang ingen dag alls. För att vi bodde 20 minuter i UPPFÖRSBACKE från busstationen. Så vi orkade inte :P
Sverige är ett väldigt nyttigt land har jag märkt. I england äter man typ en macka, en frukt och en chokladbar eller en liten påse chips till lunch. Och dom älskar potatis, vinäger, friterat och grädde där..
Jag var typ väldigt onyttig i England, så nu väger man 2 kilo mer, hehe. Nu blir det till att träna {:
Svenskt kranvatten har jag saknat. Vattnet där smakade klor. Inte gott.

Kort sagt, resan var helt enkelt great. Och alla nya människor man träffade <3 Kommer sakna alla som fan. Synd att en del bor typ i Gbg, Småland och Skåne "/
Kunde inte ens säga hejdå till en del för att jag grät så mycket, kunde inte få fram några ord..


Hoppas nån orkar läsa^^

Jag tog inte så många bilder, men kan nog lägga upp några bilder från kompisar sen när jag fått dom :)

RSS 2.0