It's closing in

Det blev lite ändrade planer idag, så det blev en hemmadag. Burarna har åtminstonde (<-- ett ord som jag inte kan stava) blivit rengjorda (svettandes i bikini i 30 graders värme!). Sen har jag börjat sy om Daniels gamla t-shirt till ett linne (till mig). Det blir väl lite halvknasigt, men duger nog för landet i alla fall :)
Imorgon ska jag träffa Micke och sen blir det grillning och bad med Eira, Eve och Linnéa (?), om vädret tillåter (vilket jag hoppas!) :D
Det är knappt 3 dagar kvar till my B-day, och nu tycker pappa att jag ska börja kolla på Xperia X8 istället för X10 mini.. hm, värt att kika på kanske..?

Monday

Idag har jag inte gjort mycket. Jag har tränat, varit en sväng i Vällingby och gjort skinkostsallad till familjen. I Vällingby hittade jag inte så mycket, men blev lite glatt överraskad på Ö&B. Där sålde dom engångsgrillar för 10:-/st, cha ching!
Just nu har jag svagt solsting och tråkar, försöker få ett vettigt smssvar från Jojjo hehe.
Trevlig kväll!

Midsommar!

Nu är jag tillbaka från myggor, utedass, dans kring midsommarstång och gäster från Uppsala = midsommar på Alholmen. Det blir faktiskt trevligare och trevligare för varje år, kanske jag som blir socialare? Jag har spelat spel, solat, badat och blivit galet mycket myggbiten. Men, nu har jag kommit på lösningen till myggproblemet, man badar! Då slutar myggbiten att klia (kanske bedövade av kylan?), mycket effektivt!
Ikväll har jag tillbringat min tid med att ha picknick med Sunna, Elin, Jojjo, Sandra och några till ovanpå Johannelundstippen, trevligt trevligt!
Jag tror jag kommer få cancer någon dag. Min hy börjar bli solskadad, känns det som, så det är ju inte så bra. Fast jag tror i och för sig att alla kommer få cancer någon gång, om man inte dör först. Så enligt min hypotes så kommer jag få cancer i alla fall. Great.
Allt känns bara underbart just nu. Imorgon ska jag börja dagen med att vara lite nyttig (till skillnad från helgen), och sen får vi se vad som händer!
Ciao!

'Cause we all just wanna be big rockstars.

Idag har jag tränat på Curves och packat - som förutspått. Eftersom jag hade loosat 2 kg så fick jag lite cash på gymmet också, hihi (: Men nu börjar jag bli lite hungrig, har ätit ett äpple och en banan idag. Dags för mellis kanske?
Jag fattar inte hur jag kan packa så otroligt mycket, bara för några dagar! Men en del saker ska jag i och för sig lämna kvar på landet, men ändå.
Spotify är lite elakt tycker jag. Det (?) har tagit bort låten "Me and my guitar" med Tom Dice. Schlecht.
Jag är väldigt pepp just nu. Allt kommer ordna sig ;)
Trevlig midsommar!

Going around in my head

De senaste dagarna har jag haft problemet att jag vaknar vid 4-5, helt klarvaken. Efter att tillslut lyckats somna om så blir jag väckt, men är trött, vid 10-halv 11.. jobbigt. En annan sak som "förföljt" mig är mer eller mindre ont i magen, av hunger, mättnad eller oro. Tidigare idag så mådde jag så dåligt att jag mådde illa (psykiskt), men nu är det nog för chokladen istället som jag stoppade i mig. Aj, min mage.. x)
Imorgon ska jag träna, packa och kanske hitta på nåt mer innan jag åker till landet över midsommar. Kan varna om "radiotystnad" från imorgon vid 5-tiden till på söndag, ev måndag. Så ingen idé att kolla på fredag och lördag! ;)
Det var väl det jag ville säga just nu. Hur ska ni fira midsommar? (:

Kolla, jag har fått extremt mycket rynkor. Nicht gut.

Träffar gamla EKS - helt random!

Det är inte särskilt ofta jag springer på folk från gamla klassen, speciellt inte utanför saker som rör EKS på nåt sätt. Men.. Igår träffade jag och Eve Axel på kanan, idag såg jag Doruk jogga när jag skulle till bussen, på bussen träffade jag Eira J och när jag och Sunna väntade på bussen hem så träffade jag Vincent. Alltså typ awesome, honom var det länge sen man såg!

It's complicated.

Idag har det varit sjukt varmt, så dagen har spenderats på stranden - med all rätt! Sofie, Cissi, Kicki, Maja, Emil, Elli och några till var där. Det blev mycket bad och solande, trevligt trevligt.
Just nu sitter jag och väntar på att Sunna ska äta så vi kan göra nåt sen. Det känns som att jag håller på att dö av ensamhet och förvirring. Det känns som att jag bara vill gråta, varför måste jag bli så patetisk för? Yesterday felt so good..

Bilder

Eftersom att de är så försenade så orkar jag inte lägga upp så många.. Internet är fixat nu i alla fall, det var blixten som hade slagit ned!

Me and my hair

Nuförtiden har jag ganska kort hår faktiskt, eller lite sådär mellanlångt. Men de som kännt mig länge vet att det har vart liiite längre.. här är en bild från när mina kusiner va i Sverige. (Jag är näst längst till vänster) ;)

Feel good day

Trots att jag är väldigt förvirrad av mig så har den här dagen vart en riktig feel good dag! Jag tränade på curves, fast det var "bootcamp" och jättejobbigt. Men då känner man sig duktig efteråt ;) Sen har jag och min älskade Eve badat/solat på kananbadet och sen haft picknickmiddag på nälstafälten, myyys! Och OMG vad mycket vi har pratat, om typ allt! Eller inte allt, men allt som rör vissa saker (A) Vi har verkligen fått ett "öppet förhållande" jag och Eve, haha!
Nu ska jag leka runt på datan och kanske byta internet på nedervåningen, see ya! ;)

S(he) be(lie)ve(d).. I guess..

Idag har jag slappat och läst Dexter som jag fått låna av Sofia. Nu på kvällen har jag vart och ridit igen min sista lektion. Vi skrittade bara ut och sen fick hästarna beta på ängen, men jag red i alla fall min "lilla" favoritpålle när det gäller att rida ut, Pyret! Så det var en bra avslutningen på terminen trots allt :)

Jag är trött på att må såhär.. Varför? Jag vet, men jag kan ändå inte må bättre.. Känner mig bara så dum, I thought I was better than this.

I don't wanna eat anymore..

Jag är så förvirrad, jag vet inte vem jag är längre. Jag vet inte vad jag tycker, om mig själv, det där och den där.. Jag vet inte om jag gillar den nya sidan av mig eller inte. I'm just confused. Varför måste jag tänka så mycket för? Och varför måste allt vara så krångligt för? Eller är allt egentligen väldigt simpelt?

Eira är dum som luffar iväg idag. Hennes mobil är också dum som inte tar emot mina sms. Jag vill göra nåt med nån before I'm too lonely..

Technical error

Internet är fortfarande nere, så inga bilder än så länge. Och Eve, det är inga speciella bilder, bara bilder på mig och Sofia typ.
Jag kan berätta lite vad vi gjorde i alla fall. När vi tog en liten promenad på ön så insåg vi att Eleonora (aka Nora) också var där, så hon hakade på oss. Vi gick till min tomt och badade lite. Det var ganska kallt i vattnet men ändå helt okej, ganska skönt faktiskt när man var varm. Resten av dagarna kollade vi på film, chillade med Nora eller åt en massa nyttiga saker (*ironi*). Sista kvällen kollade vi på Morden i Midsummer (?) till.. ganska sent. Det var mörkt. Sen skulle vi följa med och lämna Nora, så hon slapp gå ensam. Det var ganska scary, en smal skogsstig i mörkret efter Morden i Midsummer känns inte som det tryggaste! Men vi överlevde, uppenbarligen. På vägen tillbaka sa Sofia:
"Det här är läskigt. Jag tror ju på spöken och sånt.." och då blev jag lite lugnare, eftersom jag inte oroade mig för spöken precis. Sen sa hon "..fast nu är jag mer rädd för riktiga människor, att en psykotisk mördare ska hoppa fram ur buskarna!" Man ba tack?! Haha!
I lördags var jag på Fridas, Mimmis och Alice födelsedagsfest borta i Viksjö. En riktigt lyckad kväll med lagom mycket folk! Fast ibland undrar jag vad folk tycker om mig, jag vet vad jag skulle tycka om mig.. Ouch.
Igår chillade jag mest, var jag med Hanna och Elin en stund på förmiddan och med Micke en stund på kvällen.
Puss och kram!

Internet är nere..

..på min dator som bilderna ligger på, så ni får uppdateringar och bilder imorgon förhoppningsvis.

And I'm off

Idag åker jag till Alholmen med Sofia. Vi ska bo ensamma i hennes stuga några dagar, mysigt! Jag kommer tillbaka på lördag, men förvänta er inga uppdateringar tills på söndag.
Anyway, ni kan nå mig på mobilen som vanligt. Nu måste jag packa, för bussen går om en halvtimme (A)
See ya!

***Jag tar med mig systemkameran, så räkna med att få lite bilder när jag är tillbaka! (;***

Dagarna som gått..

Till Eve: Haha, det är jag som är seg xD Inglorious basterds är väldigt bra, men inte den bästa film jag sett :P

I tisdags kom Sofie förbi en liten stund innan jag åkte till stallet. Det var tydligen sista ridningen för terminen för min grupp, fick jag veta. Vi red självständigt på ängen och det gick hur bra som helst! Jag red Pjotter och han är så himla fin, i alla gångarter :) Härligt att bara galoppera fritt!
Efter ridningen fikade jag, Sofia, Sunna och Jojjo i klubbis och sen drog jag, Sunna och Sofia runt i Vällingby ett tag. Efter att ha suttit ovanpå Johannelundstippen (det är skitfint där!) så insåg vi att kvällen än så länge är lite för kall för bara tjocktröja, så då åkte jag och Sunna hem till mig och kollade på 101 kvinnor, bra film!
Igår var det mest chill. Jag var med Sunna till Vällingby en snabbis men annars tog jag det mest lugnt, tränade och lagade mat. Jag gjorde broccolisoppa och pizzabullar, sjukt gott!

Snabbvariant av receptet, om någon är intresserad:
Koka upp 2 hackade gullökar, 500 g delad broccoli, 7 dl vatten och 2 buljongtärningar, låt puttra i 15 minuter. Mixa.
Värm ugnen till 225 grader. Pensla en utkavlad pizzadeg med olja. Strö över hackade soltorkade tomater, riven parmesanost, skinka och basilika. Rulla ihop och skär i ca 2 cm stora skivor, lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i ugnen i ca 10 minuter

Smartass.

Jag älskar svenska. Alla ord blir verb om man sätter ett a bakom ordet.
Gaffla, bussa, picknicka! (:

Tjolahopp tjolahej!

Haha, ja Eve, din busskompis xD Hon har för övrigt ett lika snyggt turkost acceskort som du :P

Jag har svullat galet mycket med Anneli idag.. Inte bra, men det nu är det sommarlov! Vi såg Inglorious Basterds förresten, bra film!
Jag är typ värsta nattaktiv. Eller kvällsaktiv. Eller jag är alltid aktiv, på mitt eget lilla sätt. Hehe, imorgon ska jag kanske få min utekväll som jag längtat efter, yey! (:

Måndag 14 juni

Idag har jag haft picknick med Anneli utanför Vällingby. Vi köpte varsin sandwich och sen massvis med fika, haha! Xtras cola är ganska god faktiskt, den smakar som en blandning av cola och fruktsoda. Just nu är Anneli hemma och äter, sen ska hon komma tillbaka på filmkväll :D
Jag och Anneli har ganska mycket gemensamt faktiskt. Båda rider, har kaniner och går på samma skola.
Idag har jag tränat för första gången på en vecka, härligt! Benen kändes lite konstiga efteråt bara, de har blivit lite avvänjda med stretching x)
Trevlig kväll!

Sommarlistan

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Alholmen, helt klart! Mer sommar än så blir det inte för mig :)

2. Hur spenderar du hellst den perfekta sommardagen?
- Bada, sola och vara med kompisar kanske..? ;)

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Hamburgare eller marshmallows (A)

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Inte så mycket, träffa kompisar och vara på Alholmen.

5. Dina bästa sommarfärger?
- Hmm.. vit, rosa och grönt kanske :P

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Midsommar med dans kring midsommarstången, lekar och fika. Mycket fikan, sill och potatis, växlande ösregn och sol, och ljusa sommarnätter!

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Ingen aning, det finns så mycket kul som hänt. Och när räknas min barndom ha vart förresten, haha? Det finns allt från kollon, ridläger och USA till Alholmen och alla fina kompisar där <3

8. Havet, sjön eller poolen?
- Sjön! Home sweet home.

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Kulglass eller pinne? Beror helt på, men oftast vaniljglass med någon choklad eller kola i, eller en Magnum.

10. Vart går din drömsemester?
- USA! Nu är det kanske två-tre år sedan jag senast såg mina kusiner och jag vill gärna träffa dem igen snart. Och USA är ett underbart land med mycket att erbjuda (;


Mom told me not to, but still I did.

Okej. Ärligt talat så har jag inte gjort så mycket idag heller, alla verkar ha vart upptagna. Sommarlovskortet är fixat. Det blev grönt som gräset, perfa!^^ Sen har jag vart till granngården och köpt kaninmat också. Och sorterat bland gamla skolgrejer. OMG vad mycket waldorfgrejer jag har gjort genom åren!

"Jag har fiskar.. och en bror också"
-jag, 12 (?) år gammal. Min bror är högt prioriterad förstår ni.

Tjuvlyssnat och felsms har vart mina favoriter idag, ta en titt vetja!

Mobiljakten fortsätter..

http://contractphonepricesuk.files.wordpress.com/2009/05/sony_ericsson_c901_precious_peach_live_01.jpghttp://www.dancewithshadows.com/tech/wp-content/uploads/2010/02/sony-ericsson-xperia-x10-mini.jpg
Nu har jag två "alternativ" till mobiler.. Sony ericsson: c901 och Xperia X10 mini.
Båda har 5 megapixel-kamera och lika stor skärm. c901 är något större och lite billigare. X10 mini har touch och väldigt många applikationer.
Hmm.. Det lutar lite åt X10 mini, lite kul med en helt annan sorts mobil. Ska nog åka till en affär och kolla på dom, kanske får syn på en till modell? Säg gärna vad ni tycker om mobilerna^^

She's only smiling at you because she's trying to read your notes.

Vad svårt det är att få tag på saker ibland, blir galen! ;o
Idag har det inte hänt så mycket intressant. Snart ska jag kolla på film.
Imorgon tänkte jag vara effektiv och faktiskt göra något. Och innan dess tänkte jag cykla till vällingby och köpa sommarlovskort (busskort)! :D Typ underbart att slippa remsa på sommaren!
Jag kan gå förresten!
Ciao!

Don't think too much about the make up, it's not your face he's after.

Snart bär det av till Jysk och Coop med mamma, jag tror nog jag ska köpa mig en bullängd.

I know you love me.

Ny mobil?

Jag vill ha en ny mobil. Jag har haft samma mobil pinsamt länge och tänkte nu önska mig en ny till min födelsedag (2 juli). Problemet är att jag inte vet vilken mobil jag vill ha.. förslag?
Den ska ha en ganska bra kamera, helt okej högtalare, gärna sån där "konversations"-grej med smsen. Touch eller inte vet  jag inte men den ska helst inte kosta en förmögenhet. Nu mobiler brukar ju ändå bara hålla i ett år, om man har tur, va? Känns onödigt att lägga ned för mycket pengar.
FÖRSLAG?!

Sommarlov!

Vet ni hur jag och mina skavsår tog oss hem ifrån Rålis i tisdags? Vi åkte tunnelbana. Barfota. Det var ganska snuskigt. Men what doesn't kill you simply makes you stronger, right?
Jag kan vara ganska korkad, men ibland är jag faktiskt rätt smart. I skolan t.ex, obviously, annars skulle jag nog inte få betygen som jag får. Vill ni veta vad jag fick för betyg?  Det vill ni inte, för då kommer ni hata mig, men jag tänker berätta i alla fall. Jag fick MVG i ALLA avslutade kurser i ettan! Är jag bäst eller är jag bäst liksom?
I onsdags ringde Sofia mig, då blev jag lite glad. Vi har inte setts på en evighet känns det som, hon har alltid överdrivet mycket skolarbete att göra förstår ni. Anyway så bestämde vi att vi ska ut till Alholmen tillsammans (bara hon och jag) på torsdag, myyys! Det ska bli så nice. Jag har inte ens vart ute på landet i år för att pappa inte orkat..
Tjohej!

Skolavslutning, skavsår och studenter.

Ja Eve, nu har det varit dålig uppdatering, men jag har faktiskt inte varit inne på datorn sen i måndags!
I tisdags hade jag skolavslutning. Efteråt åkte vi (några från klassen) till Rålis och badade. Jag valde de fina höga skorna förresten. Dumt val. De är inte så obekväma att gå i, men utan strumpor och sånt får man skavsår! Så nu sitter jag med halva fötterna inbandagerade och får inte träna. Typiskt.
I onsdags tog min kära broder studenten! Jag var där såklart och kollade. Efteråt blev det lunch på Spångapunkten (Spångamacka, mumma!) med Eira och Eve. Trevligt trevligt. Och efter det så var det studentmottagning hemma hos mig. Det var inte så många gäster, bara släkt för det mesta, men det var kul anyway.
Igår var Eve här (haha, vi ses ofta nuförtiden!^^). Eftersom vädret var sehr schön så solade hela eftermiddagen och spelade lite barnsliga spel, bl.a Små Kloka Pirater, ett fantastiskt frågesportsspel för oss i åldern 4-7 år.
På kvällen såg vi "The Village", en ganska bra film och inte alls så läskig som jag trott, och sen tog vi en promenad. Jag kände mig som någon i en rullstol som suttit inne i ett sjukhus och tittat ut genom ett fönster i flera månader och sen äntligen fått komma ut. Skönt var det i alla fall och vi kunde verkligen prata ut om.. allt!
Idag är en riktig slappardag. Regn, tv-spel, tv.. hemmamys.
TREVLIGT SOMMARLOV! :D

små bilder, men ni överlever nog ;)

Can't take it anymore..

Det är så jobbigt, jag klarar inte av att vara ensam längre! Idag var Eira och Eve här på eftermiddagen/kvällen (FF), men det dröjde inte länge efter de hade gått som allt bara började kännas.. meningslöst. Värdelöst. Deprimerande. Allt är bara jobbigt.
Imorgon är det skolavslutning, och det är ju skönt i alla fall! Fast nu kom jag på att jag inte vet vilka skor jag ska ha.. Känns ju lite tråkigt med "converse" och jag har inga ballerina. Jag hade tänkt ta mina finfavoriter - vita pumps med svart rosett - men de är 8 cm höga och vi ska in till stan och bada efteråt.. Lite jobbigt att gå runt i kanske?
Idag fick jag veta en hemsk sak, min lärare började gråta när hon sa det.. En tjej i min skola dog i en bilolycka i helgen. Hon gick i ettan i naturbruk. Jag trodde inte att jag skulle veta vem det var, men när jag såg fotot i hennes minneshörna så visste jag precis vem det var.. R.I.P.

Nu ska jag få min "skönhetssömn" inför morgondagen, godnatt!

6 juni, nationaldag of Sweden

Idag har vart en chilldag. Jag har mest bara slappat, fixat med Daniels studentplakat och solat lite. Sen tog jag en sväng till Vällingby och träffade fina Sunna också. Hon förstår mig så bra, det är så underbart härligt. Ingenting är pinsamt eller fel, allt är bara som det är. Vi kollade runt i Lagerhaus och hittat ett spel som båda vill ha, våghals 2! Det är ungefär som sanning och konka. Om Sunna inte skulle flytta skulle vi ha köpt det tillsammans, too bad..
Nu sitter jag mest och glädjer mig åt att det bara är EN skoldag kvar!
Trevlig nationaldag!

Becsuse I love you <3

Just totally awesome

Har vart lite deppig och rastlös hela dagen, men sen bjöd Jojjo med mig på grillning i Kanan, så där har kvällen spenderats! Bad och grillning och massa roligt blev det, fast mamma kom och hämtade mig astidigt eftersom mina päron är så överbeskyddande.
Nice helg iaf måste jag säga!
Och vet ni vad? I don't care anymore, nu börjar sommaren för fan!

Ångra aldrig det, som en gång fick dig att le.

Det är väl så jag får tänka nu när allt helt plötsligt bara blev en enda röra. Men shit happens, life goes on. Eller hur?

Awesome kväll igår!

Igår hade Patric sin 18-årsfest/grillkväll i Hagaparken. Grymt kul! Träffade en del nya människor och lite oväntade saker hände.
Just nu sitter jag mest och tråkar. Jag är en aning förvirrad och vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka just nu..

Svar på kommentar:

Yes Eve, jag kommer ihåg Castor, what about him? ;)

Kläddopp.

Så, dags att uppdatera lite då ;)
I tisdags sprang jag vårruset. Det gick okej men inte så superbra. Jag mådde illa efter typ halva loppet, så det tog runt 30 minuter att springa. Men picknicken efteråt var supermysig! Leverpastejmacka efter att ha sprungit är ♥
Igår var jag med Amanda och hennes medryttarhäst Tinkie Winkie ute på Munsö. Det var supermysigt ute på landet, nästan ända borta vid Alholmen, men väldigt myggit. Tinkie blev lite smågalen på myggorna men annars var det väldigt bra ridområde. Han är jättefin :)
Idag har det mest varit chill i skolan. Efter skolan skulle några bada i barnbassängen bredvid skolan. Jag hade då tänkt kolla på, men nej, man blev ilyft och doppad i vattnet (Patric orkade bära mig!! ;O). Fast det var ganska skönt faktiskt, var ju så varmt idag. Och tur att jag hade ombyte med mig (hade idrott innan)!
Nu på kvällen har jag kännt mig som en supermamma. Jag har ringt typ 20 H&M-butiker och frågat om min bikiniunderdel, samtidigt som jag stekte pannkakor och gjorde crepes. Jag är ambitiös. Det slutade med att jag resarverade bikiniunderdelar i storlek 42 (ska sy in) i Mörby, Tumba och Solna. Ska hämta den i Solna såklart eftersom det är närmast och jag ska förbi där imorgon.
Ja, apropå på det så har Patric sin 18-årsfest imorgon, ska bli kul! Så, räkna inte med någon uppdatering på kvällen i alla fall ;)
Ciao!

Svar till Eve: Haha, ja min header ser kanske lite ekologisk ut x)


Busy days, funny days.

Jag har haft lite fullt upp idag och igår, men imorgon tänkte jag skriva lite omm vad jag har gjort, orkar inte göra det nu. Nu börjar det kännas som sommarlov i alla fall, and I'm lovin' it! (---> apropå det så är donkens kolasås extremt god!)
Good night, sleep tight!

RSS 2.0