Allt blir bra om man häller det i mitten..

Sol, vind och vatten, höga berg och djupa hav, idag är det valborg och jag är glad. Jag älskar att rimma Och ja, i mina öron rimmar detta. Jag kom på den aldeles själv, visst är jag duktig?

Igår var jag i skolan, tränade (typ första gången på en månad?), träffade Linda en snabbis och sen hem för attElin kom hit! Våran filmkväll var riktigt lyckad och misslyckad på samma gång må jag säga. Himla rolg var den iallafall, jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Vi bakade chokladrutor och trodde att smeten skulle breda ut sig själv i ugnen, men det gjorde den inte! Så hörnen på plåten blev utan kaka. Sen gjorde vi en dubbel sats glasyr som blev som sås istället för gegga, så den rann av kakan och la sig i hörnen istället. Sen hällde vi på kokos, men glasyren var ju lite såsig så kokosen sjönk.. Haha, riktigt lyckat alltså! Men god var den, eller är, jag har ju inte ätit upp hela än.. Sen kollade vi på Pirates of the Caribbean (första filmen), men båda var rätt ttrötta i slutet.. Ja, det var väl min trevliga fredag.

Idag blir det till att sola, träffa Jojjo och fira valborg i rålis (fast enligt T9 blir det Pakistan), de som vill får hänga på!

Våran tomt är väldigt varm förresten, typ all värme samlas i våran södersluttning. jag menar, jag ligger ute i bikini just nu, klockan är inte ens elva och det är stekhett.. Men det är najs! Aja, trevlig valborg!

Wherever I go I'm wondered and lost.

Chilldag idag! Skola, tv och stallet + ett litet samtal med Sofia som jag inte träffat på eeeevigheter! Men den 12e har jag bokat henne, hon är en upptagen människa. Vet ni en annan sak som jag bokat? Biljetten till Peace & Love i sommar!! Så nu är det bestämt, I'm going.

Jag red Afrodite idag som vanligt, vi börjar faktiskt få en liten connection hon och jag. Hon är en mysig pålle. Tyvärr gjorde vi inte så mycket på lektionen, skrittade bara en sväng, travade runt på galoppbanan och hoppade några hinder utomhus. Afro var lugn och fin i galoppen på hoppningen, vi kanske passar varandra rätt bra trots allt.. Hon är ju lite egen men jag börjar känna mig rätt trygg med henne, awesome!

Nu är jag lite trött och ska kolla på film tror jag.. Imorgon blir det chill och filmkväll med Elin, men vad händer på valborg egentligen? That's a good question..

Dagens tips: försök inte knäcka nacken samtidigt som ni cyklar..

Gräset är alltid grönare på andra sidan.

Ååh vad jag är trött.. Vad mysigt det är att bara krypa ihop i tv-soffan. NCIS <3

Idag har jag fikat på Cornos med rödtottarna, jag och Linnéa gav Eve hennes födelsedagspresent, bättre sent en aldrig! Sen har jag haft dragspelslektion och tagit en sällskaplig promenad också.

Godnatt.

Sometimes I wish you weren't so far away..

Today is one of those days.. I really miss you, I do.

Förvirrad flicka walking down the street..

Hejsan hoppsan!
Första skoldagen efter lovet var helt okej, jag kom 25 minuter försent och sista lektionen (idrott) var inställd så dagen blev lite kortare! Efter skolan cyklade jag dirket till Jojjo och sen cyklade vi till mig, gick ut med Isa och åt tårta. Sen tog vi en liten shoppingtur i Vällingby, och jag köpte faktiskt något.. En vit tunika blev det, jag behöver lite mer vårkläder känner jag! Mango och Cubus vill jag kolla in på någon dag också, Mango verkade ha rätt fina kläder just nu. Efter shoppingturen gick jag till Anette's hud och fotvård och noppade ögonbrynen bland annat, blev rätt fina faktiskt, inga små djävulshorn ovanpå längre! Nu har jag en form att noppa efter, härligt! Efter att ha varit hemma i någon timme åkte jag till Jojjo igen, gjorde fruktsallad och hade det mysigt där.

Det var rätt läskigt när jag gick hem från bussen.. Det var ingen på gatan, så kollade jag på min mobil och när jag kollade upp igen stod en man i mörkret på trottoaren. Sen när jag hade gått några meter till hörde jag att någon sa något och kollade mig omkring men såg ingen. När jag börjar gå igen så står plötsligt en kille precis på andra sidan häcken som jag gick förbi..! Gissa om jag hoppade till.

Min nya klocka tickar jättehögt, och inte likadant som min förra klocka.. Det känns lite konstigt, jag känner mig nästan otrogen. Den är iallafall lite irriterande när man ska sova.. och lyssna på musik.. och typ allt annat.

Nu ska jag sova, mycket skojsigt som händer imorgon!

Do whatever it takes, 'cause you can't rewind.

Idag har jag storstädat mitt rum! Galet vad mycket jag har städat alltså, rensat golvet, skrivbordet, runt datorn och lite allt möjligt, dammsugit, bytt lakan, satt upp klockan, städat hos Biggles.. Det tog kanske fyra timmar. Jag solade lite också, men fick en röd bikinibränna och lite soleksem på magen och ena ögonlocket på bara tjugo minuter typ.. dags att ta fram solkrämen kanske? Efter min långa städjour tog jag en promenad med en trevlig filur.. Sen fick jag skynda mig hem för att farfar, farbror och Bert kom hit för att fira pappa som fyller 55! Efter god middag, tårta och visning av islandsbilder smet jag iväg till Jojjo och kom nyss hem.. Ja det var min dag idag!

Jag har väl inte mycket mer att skriva här, men för de som vill smsa finns det lite news ;) (<--- OMG, en smily i min blogg.)

Med det där fåniga smajlet fastlimmat i ansiktet..

Hehehe.. ehehe.. ehm..

Idag har jag solat (vem kunde tro det?!) och varit hos mammas kompis Outi. Det var jättemånga där den här gången faktiskt, till och med pappa och Daniel följde med. De typ drog om hennes telefonledning och fixade datorn, händig familj jag har! Men vi blev kvar där ett tag så kom först hem vid halv elva istället för sju-åtta som mamma sagt..

Imorgon fyller pappa (och typ halva världen känns det som) år, så då blir det lite gäster och tårta om jag har förstått det rätt. Fast jag måste (!) städa mitt rum först, man hittar allt möjligt på mitt golv.. Bikini, dragspel, kläder, bodybutter, böcker, sand och skräp, pennor, filtar.. ja, you name it. Det kommer bli en jobbig period i mitt liv känner jag.

Förresten, jag har inte sagt vad jag köpte på Island va, förutom godis? Jag köpte två bodybutter från The Body Shop (var mycket billigare där + rea, fick ett stort och ett litet för 100:-!), isländska vantar (blåmönstrade, stickade tumvantar), en t-shirt (min vanliga souvenir) med texten "Don't fuck with Iceland, we may not have cash but we got ash" (jag tyckte den va lite rolig, okej? Fast jag ville ha en annan men den fanns inte där vi köpte), onödiga port-itlappar i form av pratbubblor, tröjtryckspennor och en picknickfilt (you can never have too many of those..).

Myggbett, myrbett och soleksem </3

Svårflörtat.

Hehe, paranoida jävel.. eller? Dunno.

Idag hittade jag årets första fästing på bebben, den var stor och äcklig. Surprise surprise. Jag råkade rycka bort en står hårtuss i räddningsaktionen, det tyckte plutten inte om. Förresten har han börjat bo ute dygnet runt nu när det är så fint väder. Han skuttar runt lös på tomten och hittar på lite bus, mamma har faktiskt fått höja upp alla blomkrukor och stängsla in sparrisplantan för att de ska undgå hans terror. Eftersom han varit ute i två dygn nu så fick han mat, då blev han glad. Jag tycker att Biggie ska satsa på beach 2011 så här ska det inte vara någon övergödning. Hehe. Och så skymtade jag en hakpåse förut, inte snyggt.

Jag vet att ni älskar fula mobilbilder. Kolla vad stor bebis är jämfört min schnygga foppatoffla. Stor kille.

Choklad smälter i solen.

Alltså. Damp. Daah. Döö. Blaa. Blä.

Idag har jag inte gjort så mycket, solat själv på tomten (det är bikinivarmt!), tagit en promenad med Sofie och kommit fram till att alla är bortresta eller upptagna med påskfirande ikväll. Great. Jag tror jag behöver sola lite mer innan min hjärna fuckar sig lite mer. Blööh. Jag har myggbett och myrbett över halva kroppen typ. Inte kul.

Nu ska jag sällskapa med myrorna. Yay!

Godnatt!

Nu ska jag sova! Imorgon ska jag schteka med Anneli, och om hon inte vill det så steker jag Anneli.

Edit: Anneli bangade.

Island - dag 6.

Sista dagen är det inte så mycket att säga om, klev upp tjugo i fyra, åt nybakade croassanger till frukost vid fyra och tog sen bussen till flygplatsen och åkte hem till Sverige.


Godaste kakan på Island var förrsten Kryddkaffi på Te & Kaffi; den smakade exakt om pepparkaksdeg med russin i!

Island - dag 5.

Den här dagen ville jag rida + kolla på valar, men eftersom majoriteten inte ville rida så blev det bara valsafari + lite shopping. Vi såg faktiskt valar, tre sorter till och med; vikval, knölval och någon delfinliknande val. Knölvalen var coolast, den var stört och sprutade vatten ur sitt hål på huvudet.

De flesta valar var ganska lngt bort och svåra att få med på bild.

efteråt gick jag och mamma på Curves faktiskt oc gjorde sen lite shopping. Det finns typ inga snygga tjejkläder på Island förresten, bara snygga killkläder (kanske därför alla isländska pöjkar är så söta..?).

Island - dag 4.

På tisdagen gick vi i en lavagrotta. Det var rätt häftigt. När vi var långt inne i grottan såg vi ett fårskelett, och då bad guiden oss släcka våra pannlampor. När alla lampor var släclta kunde man verkligen inte se någonting, varken handen framför sig eller någon annan. Då sa guiden; "Tänk hur det där fåret måste ha kännt sig!" ooouuff. Lavafälten runtomkring var tydligen rätt farliga också. En fyraåring hade sprungit där för några år sen och trillat ner i något hål, hon har aldrig hittats..


Juste, en isländsk bakelse som jag spanade in; en gigansktisk kanelbulle med kolatopping!


Island - dag 3.

Tredje dagen red vi islandshästar. Det var skojsigt. Eftersom jag ären lite mer erfaren ryttare fick jag en lite segare häst än de flesta haha, men det var lugnt, alla var så snälla så. De festa som jobbade där var svenskar, så engelskan var inte särskilt nödvändigt. Efter ridturen (två timmar, ganska mycket i 20 cm djup lera men en del på töltstigar också) fick vi prova på typisk isländsk mat. Det var sånt som de åt förr i tiden och inte så gott.. Typ allt var syrat; val, valfett, lammlever, lammblod, lammage, lammhuvud, lammtestestikel och lite mer.. Jag höll på att spy för att det var så äckligt faktiskt, och det säger rätt mycket eftersom jag inte är den känsliga typen.

Mamma och en hestis, vi hade inte med oss kamera på turen..

På eftermiddagen gick vi lite i Reykjavik och insåg att det inte var så mycket att se. Mycket  graffiti hade de inne på bakgårdar iallafall.


Isländska är relativt likt svenska, om man vet sammanhanget så förstår man rätt mycket.. Men vissa saker blir lite roligt..
Ifall ni kan läsa alltså.. (energi = orka, fett = fita..)

Island - dag 2.

Andra dagen på Island steg vi upp rätt tidigt för att åka på en busstur i åtta timmar. Det lät rätt tråkigt måste jag erkänna, men vi gjorde pauser för sevärdheter lite då och då och guiden var rätt rolig, man lärde sig en del roliga saker om Island faktiskt. Några av sakerna vi såg:

Eftersom jag icke är vid mina sinnens fulla bruk är bilderna oredigerade och geysern liggandes.

"Kan jag få ditt nummer?"

Ååh, trevlig grillning med Eira. Köpa vindruvor är så värt. Mashmallows och vegetariska cocktailkorvar också. Sen ringde Sofie mig, då blev det lite mer buselibus. Först kändes det rätt lame men kvällen (även om den slutade för tidigt) hade ett pretty good end iallafall.

Edit: Det var inte grillningen som var lame, den var supermysig och rolig.

Långfredag.

Så, första islandsinlägget är uppe. Fler kommer senare..

Idag har jag åkt till Hööks med Jojjo, men vi åkte lite fel så det tog två timmar att åka dit! Men hon köpte skor och shortchaps iallafall och jag köpte vantar till slut. Efter att ha väntat på bussen i 40 minuter så tog det ungefär en timme att åka hem igen. Fett värt. *host*

Jag köpte isländska påskägg på Island. De är som kinderägg fast lite tjockare, och istället för en leksak i så är det godis och ett litet budskap i, fast på isländska. Typ "Betra er að biðja en stela" ("Bättre att tigga än att stjäla"). Hehe.

Nu ska jag göra mig klar och möta och Eira, vi ska grilla, mysa och kanske busa lite.

Island - dag 1.

I lördags flög vi från Arlanda till Keflavik. När vi landade tyckte jag att något såg väldigt annorlunda ut, men jag kom inte på vad.. sen sa mamma det; det fanns inga träd! Det tog kanske en timme innan jag såg ett enda träd på Island, ett tag trodde jag inte att det fanns några (men det skulle det typ inte göra heller om de inte planterat dit dem).



Från flygplatsen åkte vi till Blå lagunen, en naturligt varm källa som används som bad. Det kändes lite udda att gå runt i bikini när det var kanske 4° C i luften, men vattnet var ju varmt så det var väldigt skönt! Efter det åkte vi till hotellet i Reykjavik och gick och åt på en restaurang i kvarteret. Restaurangen heter Bistro Geysir och blev vårat favoritställe, superfint med trevlig personal och verkligen grymt god mat! Där åt jag mitt livs godaste hamburgare kan jag säga (ja, jag är så tråkig så jag äter sånt utomlands..).


Om 3½ alvedon inte hjälper, ska man äta hela paketet då?

Livet suger just nu så jag orkar nog först skriva imorgon.. (och nej, dåligt gick inte provridningen, that's not why..).

Home sweet home!

Nu är jag hemma igen! Det har varit jättekul på Island men nu är jag lite trött på dunjackan, snö, regn och hagel, äta på restaurang och café varje dag.. Varma fina Sverige känns väldigt aaaawwweeesomeee. Ni ska få en liten "resedagbok" från Island (med bilder och allt, tänka sig!), men den får ni nog ikväll eller imorgon, jag ska nämligen iväg och provrida en pålle snart. Vi får se hur det går!

Off to Iceland.

Grymt rolig kväll igår! Efter att ha suttit på samma buss som Johan Palm i över en halvtimme, eftersom vi tog den enda bussen vi inte skulle ta, så kom vi fram till Grisslinge (Värmdö). Det visade sig vara en supermysig badplats där. Vi gjorde upp en liten eld, grillade korv och hade massa kul. Det var jag som kom med grillkvällsidén men alla mina kompisar bangade till slut haha men det var jättetrevligt med Jojjo, Aastin, Nils, Axel, Leslie, Samuel, Pierre, Elias, Marris och Annie också! Gosh vilken bra start på lovet!

Axel: "Jag vet inte riktigt om det känns bra när Nils säger att han tar hand om min korv.."

Nu har jag precis packat klart, fick byta väska två gånger men nu får det plats! Snart kommer taxin och då drar vi till Arlanda och sen Island. Det ska bli kul, men nu får jag nästan lite ångest för att det är så fint väder här. Det är varmt att gå runt i bara långt linne ute (inga leggins eller strumpbyxor!) så det känns ju lite synd att missa det. Jaja, jag kommer att ha jättekul säkert och det lär väl vara liknande väder när jag kommer hem.

Ha ett trevligt lov everybody! Jag kommer hem mitt på dagen på torsdag och vill gärna hitta på något skoj resten av lovet! Ciao!

I believe it when I see it for myself.

Ni är tråkiga.

Nu är det pååååskloooooov! Det ska firas med en grillkväll med Jojjo, Aastin och lite andra härliga människor. Naaaaajs. Jag är taggad, hehehehe. Jag måste köpa något att grilla bara, typ korv för att det är enklast. Man kan äta den rå om man failar. Men nu ska jag packa inför Island eftersom jag åker imorgon..

Hasta la vista baby!

Mistakes does not define you now, they tell you who you're not.

Min skoldag idag var så värd. Först hade jag matte då vi bara fick tillbaka matteprovet (jag fick VG+, mitt liv kommer gå under!!!! Ehm hehe. Ett vg-poäng till/slarvfel mindre och så hade jag klirrat MVGt.), fysikprovet och fyrikrapporten. Sen hade vi lunch och håltimme (ingen fysik) då jag passade på att åka till Vällingby för att köpa ridvantar på ÖB, men tydligen säljs inte sänt där längre. Jag köpte en billigare variant av Magnum (5:-) och tuggummi istället. När jag kom tillbaka till skolan så hade biologin tydligen ställts in (efter att alla suttit och väntat i 1½ timme..), så då var det bara till att cykla hem.

Jag har faktiskt gått runt i shorts och linne ett tag idag, utomhus! Det ni. Det har varit uuuuunderbart väder! Vi red ute hela ridlektionen också, jättehärligt! Först skrittade vi och travade runt på galoppbanan och sen galopperade vi i paddocken (fast lilla Afrodite som jag satt på tyckte att tvärstanna var mycket bättre, och bockade lite sådär om man inte delade hennes åsikt). Två ramlade av, hehe.


Ja, mina ben är sådär bruna. Året om. Eller                             Fröken fräken.
så fuckade kameran sig. Take your pick.


Klad chey. Nysolad. Lösa, inbakade flätor är fina. Fast inte mina, men jag gillar dem iaf.

Memories have left you broken and the scars have never healed.

Idag mina vänner har jag varit på besök i mitt kanske blivande medryttarstall. Nejmen, jag följde med Jojjo och Amanda, som nu båda har blivit medryttare. Det var fina hästar och väldigt trevliga människor där. Vårjackan var dock inte mitt smartaste val, inte tygskor heller, jag fick stå ute och frysa i några timmar så nu vill jag mest bara lägga mig i en varm och skön säng.. Stallet ligger i Rosersberg förresten (nästan Märsta), men det är inte så farligt långt att åka. Tyvärr så missade vi pendeln precis när vi skulle hem, så då tog det 1½ timme.. kul! Jag och Jojjo delade på en stor twix och en liten chipspåse på vägen hem, god middag vid elvatiden i Karlberg! Selectamaskiner alltså.. vad skulle man göra utan dem?

Mina fredagsplaner verkar lösa sig trots allt. Allt ser ljust ut för tillfället (förutom mörkret utanför mina fönster då..). Livet leker! Typ. Jag är trött. Godnatt!

Jag stod inte ut..

Ingen snö i headern iallafall.. Ny, tillfällig design med andra ord.

A crowded street can be a quiet place when you're walking alone.

Nu blev jag sur. Det funkar inte att byta bakgrund på bloggen, mina fredagsplaner är bortblåsta och  livet suger rent allmänt.

I like not to be the needy one..

Mitt depphumör har varit borta rätt länge, men nu smyger det sig på igen.. Inte kul.
Dagen har varit ganska så ointressant; fysikläraren kom faktiskt (fast att jag var 20 minuter sen gjorde ingenting, han gör allt så långsamt iallafall..), vi hade jobbig styrketräning på idrotten, jag lagade för en gångs skull stark mat till middag; tacopastagratäng! Den var god.


Hehe. Torr humor, jag vet. Nördigt också, men jag tyckte det var väldigt kul faktiskt. Min kemilärare började lektionen med att visa en liknande (lite snyggare) bild. De som inte är naturare kanske inte fattar, man vet aldrig vad ni andra får lära er..

Jag har fortfarande inte köpt ett klädesplagg iallafall..

Jag hade jättesvårt att somna igår av någon anledning, så det var inte så kul att vakna upp småförkyld och superseg idag. Jag har ont i halsen och öronen, är öm i kroppen och stel i nacken. Men jag tror att jag är frisk snart! Jag behöver bara sova lite mer. Apropå att vara stel så upptäckte jag en sak idag - jag kan knäcka ryggar! Bara mitten av ryggen än så länge dock, Jojjo fick vara min testperson.

Jag och Jojjo var till Barkarby idag. Jag köpte tre par skor på Skopunkten och en väggklocka och galgar på Rusta (vi orkade inte gå till Ikea), och Jojjo köpte supersnygga högklackade boots. Nu behöver jag inte gå runt i trasiga skor längre, fast jag har en känsla att jag kommer göra det iallafall. Sen åkte vi hem till Jojjo och chillade till tio. Same procedure as last week madam? Same procedure as every week James.


Jag vet att det är väldigt mig att köpa babyrosa skor, men det har jag faktiskt inte gjort. Jag köpte babyblå, men det fanns ingen bild på dem.

Kommer ni ihåg kemiprovet som gick åt helvete? Det gjorde det tydligen inte, jag fick VG+! Shit assååååå. Idag dansade vi folkdans på idrotten. Hiho. Jag ska nog byta örhängen innan jag går och lägger mig, ringarna var mycket bekvämare att sova i..

Min mobil slutade ta emot sms vid sex-tiden, eller när jag nu stod och stekte pannkakor, så nu när jag startade om den blev det en smsbomb! Skojsigt.

I'm trying to let you know that I'm better of on my own.

Oh oh oh! Mamma sa "Vi måste nog låta dig åka på Peace & Love eftersom du fyller 18 då"!! Såå jag kommer troligtvis åka på P&L!!!! Fan vad great.

Idag fortsatte jag på min sönderklippta tröja lite. Jag strök den, klippte sönder lite till och sydde ihop den på sidorna upptill. Hoppas jag inte sydde för tajt bara, den ska gå att "rynka" lite fram sen.. Det ska bli en (sommar)klänning, jag tror att den kan bli rätt bra.

Paintskillz. Gimpskillz. Lite sådär ska den se ut, fast färgen är mer blå och lite mörkare, och så ska klänningen inte vara så sne. Fast man vet ju inte hur det blir när det är jag som fixar..

I was waiting on a different story.

Vädret idag är wunderbaum. Jag har legat ute på tomten och pluggat tyska och läst i några timmar tills jag fick lite solsting, så nu är mitt ansikte rött, varmt och fräknigt. Men det var det värt! Det var ju till och med lite t-shirtväder mot slutet, riktigt skönt. Jag passade på att köra lite agility med Isa också. Det var verkligen länge sen (något år skulle jag tro), eftersom Isa har ledbesvär och käkar smärtstillande sedan några år tillbaka. Men ni skulle ha sett henne när jag ställde fram hindrena, hon bokstavligen hoppade på stället och bara väntade på att jag skulle säga åt henne och hoppa! Det märks att hon har saknat det. Hon var jätteduktig också, hon rev på det högsta, 65 cm, men klarade allt annat! Fin tjej.

Old pic.

Idag knarkar jag te för att försöka få bort mitt lilla halsonda. Jag tycker te är lite halväckligt så det är lite småjobbigt att pressa i sig sisådär en liter, men snart är det väl över..

New pic.

Idag tänkte jag faktiskt fota men.. det finns inget fint att fota?

Barkarby?

Någon som vill följa med mig till Barkarby någon dag? Gärna nästa vecka, typ måndag/tisdag/onsdag..? Jag tänkte mig Skopunkten och IKEA, jag planerar att köpa tre par skor, en väggklocka och ett okänt antal galgar.. ANYBODY? :D

We were going on kulturnatt..

Hem ljuva hem! Eller rättare sagt; barfota ljuva barfota! Jag har traskat omkring i stan i högklackat med birtday kid Eira i några timmar så det är skönt att vara skolös! Vi skulle egentligen gå på kulturnatt, men det bev inte riktigt så.. Vi traskade mest runt istället, gick på en liten utställning (jag såg en livs levande sådan där vit star wars-soldat! Fast jag hann inte fota..) och letade efter något fik eller liknande (en mysig krog kanske?) som hade öppet vid elva-tiden, men det var det inte så gott om.. Till slut hamnade vi på donken i Fridhemsplan (glamoröst nog!) och fikade varsin chokladmuffin och delade på en mjukglass med kolasås, trevligt det med.

På dagen har jag sprungit (blev sisådär 6 km, jag har ätit alldeles för många bullar och tränat alldeles för lite senaste tiden.. Plus att det var en nedrans motvind!) och varit hos Elin. Vi bakade en supersmarrig kladdkaka! Oj vad nyttig jag är känner jag.. Men men, så är det ibland!

Ni suger på att kommentera förresten. Just sayin'.

4-ever is a very long time.

Idag träffade jag Malin i stan, det var verkligen länge sen! Vi hade jättetrevligt, shoppade lite (jag köpte present åt Eira) och fika på Espresso house. De har världens godaste cheesecake med cookiebitar i, helt galet god!
Efter jag kommit hem cyklade jag till stallet och mötte Anneli och sen cyklade vi hem till mig. Att cykla är härligt. Vi lagade middag, kollade på film och åt bullar, mysigt!
Nu ska jag slötitta lite på tv tror jag, trevlig kväll!

Lite halvt gonna have scenskräck?

Hur svårt kan det egentligen vara att göra en två  minuter lång presentation om sig själv på engelska? Det här gick inte så bra.. Averyunhappyface.

Idag blåser man nästan omkull.

Idag var jag ledig! Så skönt. Vi ska tjäna ihop lite pengar som skolan sen skänker till Sri Lanka, så jag har städat lite på tomten, det blev rätt fint! Annars har jag bara slappat och ridit. Ridningen gick rätt bra, vi red mest serpentinbågar i olika gångarter. Jag red Pepino för första gången, han var superfin men ville inte riktigt galoppera i början, men sen gick det! Fast lektionen var lite smärtsam på slutet, mina ridvantar är lite trasiga så jag fick skavsår på ringfingrarna (som nu är inplåstrade). Ajaj, dags att köpa nya vantar! Jag brukar använda trasiga saker tills de inte fungerar mer, som till exempel mina vita "converse". Jag tycker fortfarande att de funkar (de håller ju ihop även de trasiga hälarna ger lite flip-flopkänsla ibland), fast folk brukar fråga lite då och då när jag ska köpa nya.. kanske dags snart? Idag trodde jag att jag hade sten i skon (inte helt omöjligt med tanke på de stora hålen i hälarna), men när jag vände på skon så var det inte en sten som föll ut, det var en bit av skon! They're falling apart, hehe.


Mina "vita" "converse".

Jag cyklade till och från stallet, och det var underbart! Jag älskar att cykla, det går så smidigt. När jag satte mig på cykeln och bara började cykla framåt på en gång så tänkte jag "WOW! Jag KAN cykla!".. Jag är nog den enda tioplussaren som blir glad när jag upptäckter att jag kan cykla.. Men det tog mig faktiskt kanske fem år innan jag inte behövde lära mig cykla på nytt VARJE år! Trög chey. Nu cyklar jag rätt bra faktiskt, jag är inte rädd för att svänga längre och jag har bara krockat två gånger idag. Skillz! Snart vill jag cykla tre mil med Sofia i år igen. Fett taggad alltsåååå.

Jag bytte örhängen idag förresten. Det gick helt smärtfritt den här gången. Jag tror hålen har läkt nu, det är nice att hitta ut med örhänget på andra sidan örat. Först råkade jag spola ner en plupp i handfatet, men pappa var snäll och hjälpte mig få tillbaka det. Sen har jag alsolspritat allt möjligt. Alsolsprit är trevligt.



What's up this weekend?

Vad händer i helgen? Jag vill hitta på nåt skojsigt men har inga planer alls än så länge.. Förslag?

Buns buns buns.

Idag har varit en såndär härlig vårdag! Vårjackan var på (och det var inte för kallt!) och imorgon ska jag troligtvis cykla om det inte regnar. Lovely! Skolan var slapp, bara matte och svenska och sen lyssna på en i klassen som varit i Auschwitz och lite andra platser där omkring. Hennes presentation tog TRE timmar! Men den var rätt intressant, de där tyska människorna var rätt smarta trots allt.
Nu på kvällen har jag bakat bullar, mums! Kanel och vanilj blev det.

Trying to give up the drugs..

Jag försöker sluta, men det är svårt.. Jag vet inget annat sätt att få bort smärtan, men ibland hjälper inte ens the pills.. Och de är så enkla att ta, först en och sen kanske en till, kanske en imorgon också..

Nej men seriöst så tror jag inte att alvedon, ipren och sånnadär andra roliga tabletter är så superbra för kroppen, så jag brukar försöka undvika ta massa smärtstillande, men på senaste tiden har jag knaprat tabletter varje vecka på grund av huvudvärk. Jag har huvudvärk nu också. Suck. Jag har faktiskt tagit en liten tupplur till och med för att försöka sova bort värken, men det gick väl  sådär. Man är väldigt förvirrad när man vaknar och fattar inte alls om det är morgon, kväll, natt, dag eller varför man sover.

Idag planerade jag faktiskt att komma försent till fysiklektionen eftersom våran nya lärare är så bra *host*. Men när jag kom till skolan sisådär 15-30 minuter försenad så visade det sig att läraren inte tänkte dyka upp alls. Och han brukar typ bara komma på tisdagslektionerna. Jag vill ha Tatjana tillbaka. Eller Fredrik. Till och med Mammad skulle nog vara bättre än det här. Min klass kämpar faktiskt för att få fysiklektioner nu, helt otroligt. Men vi vill slippaha fyra timmar långa lektioner i trean bara för att skolan är för inkompetent för att vi ska lära oss något nu.

Efter skolan åkte jag till Vällingby och träffade Linnéa. Vi gick i affärer och hittade en trevlig 18-årspresent till Eve, men Eiras present är fortfarande ett mysterium.. Jag köpte inte en enda sak till mig själv! *stolt* (Eller jo, en sandwich stracciatella, men den kostade bara 5:- på ÖB och jag var ashungrig..). Vi satt faktiskt och pratad om något shoppingrelaterat vid middagsbordet idag. Mamma tyckte jag var bra som köper billiga kläder, Daniel tyckte att jag köper väldigt mycket kläder och pappa var smått chockad över mina kontoutdrag. För att försvara mig sa jag stolt
"Jag har faktiskt inte köpt kläder på över en månad!"
Mamma: "Jag har märkt det, jätteduktigt!"
Daniel: "Haha, typiskt tjejer och tycka de är duktiga bara för de inte köpt kläder EN månad.."
Det kanske inte är så duktigt faktiskt, man måste ju somsagt inte köpa kläder VARJE månad (har jag hört..), men om man behöver anstränga sig för att låta bli så är det ändå rätt bra gjort! Jag kände knappt igen en enda sak i affärerna förresten, SÅ länge sen var det jag kollade på kläder!

Hehe. Gulligull. Jag saknar studsmattemys.

Jag gav faktiskt bort en tröja igår, som jag gillade, tänka sig vad duktig jag är!

Ser jag ut som en Jessica?

Kemi kan gå och ta sig. Provet gick ↓ (det är en nedåtpil, representerar *tummen ner*), men ett g borde det väl bli.
Kvällen har spenderats hos Jojjo, hon råkade lämna sin mobil i min jacka i lördags så nu fick hon tillbaka den. Hon köpte ett wii i veckan så vi spelade lite på det, men det kändes lite annorlunda än mitt. Kontrollerna låter jättemycket när man spelar Mariokart, man blir nästan rädd!
"Bachelorette Sverige" är ett rätt underhållande program förresten, men är det någon som vet hur gammal tjejen är? Vi tycker att hon ser lite 30-årig ut (typ 33), men de flesta killarna är typ 25-30..
Nu ska jag träna min lilla mage lite, ciao!

Btw, läs rubriken..

Nice people, good times, no regrets.

Igår kväll var superkul, trots lite missöden som gjorde att allt slutade lite annorlunda än planerat. Och jag har tillslut kommit fram till en sak, det tog sin tid, men nu känner jag mig fri! Äntligen. Och bortsett från att Eves kelsjuka katt jagade mig i en halvtimme imorse så att jag tillslut fick stänga in mig i badrummet, tvätta armar och ben som börjat få utslag och klä på mig, så har den här dagen varit väldigt bra. När jag kom hem berömde pappa mig för gårdagens städning och jag hittade en tårta i kylskåpet. Idag är det söndag, och jag mår tipptopp! Ovanligt och underbart.

Jag har inga hela strumpbyxor längre, eller kanske stickade, men inga nylon. De sista gick sönder påväg från Aastin igår kväll. På nåt konstigt sätt lyckades jag ramla i en nedförsbacke och landa på insidan av knäet, utan att ta emot mig händerna.. Skumt. Några skrubbsår på benet gör inget (som jag så fint sa "Åh! Jag blöder! :D"), men hål i strumpbyxorna make me go sadface.

Nu ska jag plugga in kemin som jag har prov på imorgon, wiiihooo!

Laugh today and cry tomorrow.

Igår mötte jag först Eve, Linnéa, Vincent, Egil och Markus inne i stan och hängde där ett tag. Sen åkte jag, Linnéa och Eve hem till mig och hade wii-night! Vi åt pannkakor, spelade Excite truck, Just dance 2 och Marioparty 8 (?) och kollade på How I met your mother tills båda rödtottarna hade somnat, då gick vi och la oss och råkade sova till tjugo i tolv, oops!
Idag har jag i princip tränat Paolo Roberto-passet och duschat. Just nu försöker jag äta lunch/middag i form av något kött med broccoli och sås, men jag är stressad och har helt tappat aptiten. Om en timme går bussen mot Aastin och jag vet inte riktigt om jag har något jag måste göra innan dess, men stressad är jag i alla fall.

RSS 2.0