Det här med att leva på egen hand.

Hejsan hoppsan! Nu är helgen över. Blev inte riktigt som planerat, men blev rätt bra tillslut iallafall. Jag har för omväxlings skull varit ensam hemma hela helgen, vilket har varit väldigt skönt! Fast jag glömmer nästan helt bort att äta när jag är ensam, så har levt på chips nästan enbart. Fast sen börjar man må illa av hunger och försöker äta något annat, men då mår man illa av att äta det för att man blivit ovan. En ond cirkel helt enkelt! Fredagen spenderades med några trevliga typer borta hos Aastin, och gårdagen spenderades här hemma. Fick filmsällskap en liten stund, men sen satt jag mest och kollade på eurovision och hajen 3 själv. Vi vann! Om någon skulle ha missat det. Om denne person dessutom har facebook skulle jag vara riktigt imponerad. Och hajen 3 var ju bara för härlig, animeringarna <3 Helt underbara! Idag har jag chillat lite med en kompis och bakat en tårta till mamma (det är ju mors dag trots allt), duktig dotter som jag är (säger vi)! Nu ska jag nog fortsätta att äta chips framför tvn och försöka dricka min pepsi max som jag glömde i frysen.. För tillfället är den något trögflytande.

Chillerill.

Ååh vilken underbart fin vecka det här är! Shortsväder varje dag (fast egentligen är det ju lite för varmt för det också). Idag var jag till Kaanan för första gången det här året, var inte alls lika kallt att bada som förra veckan! Jag och Jojjo låg och stekte där några timmar med hennes hund Foppa, härligt! Fast nu har jag lite solsting, och det suger ju. Man blir ju helt slut och tom i huvudet.. Så ansträngande känns det ju inte att vara ute i solen!

I tisdags var jag jätteduktig för att vara jag. Jag hoppade på utebanan! Fick fina Max, som först skrek och galopperade när vi bara skulle trava, men var jätteduktig sen i själva hoppningen. Eller, vi kanske rev några hinder, men vi kom runt och satt kvar! Fort gick det också, hästarna älskar att hoppa i skogen! Jag är en sån fegis, men kul var det iallafall!

Soliga tider.

Ja Sofia, det var en bloggrape. Av Anneli.

Hela långhelgen har spenderats ute på landet, superskönt! Bodde hos Karin de första dagarna efetrsom jag inte orkade vänta tills familjen skulle ut, så nu har jag lärt mig lite om hockey också! De har jättemycket regler tydligen, inte bara skjuta pucken i mål och inte tacklas för hårt. Förutom kolla på hockey så har jag umgåtts med tjejerna, alla utom Sofia var där, ätit jättemycket, spelat spel, tagit årets första dopp och gjort sånnadär andra saker som hör landet till. Jag har fått en snygg bikini- och shortsbränna också, lite partiellt rödflammig sådär. Det härliga med solbrännor nu i början är att man faktiskt blir glad för alla dessa linjer eftersom man fått färg. Sen är det ju inte riktigt lika kul med en mönstrad hud längre fram.. Så nu är det dags att sola järnet innan studenten, man vill ju va bruuun till den vita klänningen!

Nu börjar sommaren verkligen närma sig, och självklart har vi hur mycket som helst nu på slutet.. Den här veckan är det kemi- och samprov, och psykologiinlämning (som jag inte börjat på), och nästa vecka är det kemiinlämning, matte- och religionsprov.. Och jag misstänker att två labbar ska klämmas in och sen rapporteras under de här veckorna också. Underbart! Men ja, en sak i taget, en sak i taget..

Hej hopp gummisnopp!

Det skulle ni allt nog vilja ha i samtliga kroppshål. Pluggar järnet, skittråkigt. ppppuuussssss


Random lördag.

Det här är nog den grymmaste helgen på länge, har fått så mycket bra saker gjorda, och gjort massa roliga saker också! Städat, bio och så vidare, och igår kväll var så random att Patric kom hit tolv på natten med en vinbox för att spela tv-spel haha! Askul! Körde Nintendo 64 och game cube, så det var lite nostalgi! Idag har jag dock fått betala priset, istället för att plugga fysik så har jag legat bakis nästan hela dagen.. Mår fortfarande lite illa, men det var det värt! Kom i säng först vid halv sju, så har sovit ikapp lite på eftermiddagen för att bli av med huvudvärken. Man är verkligen jätteförvirrad när man känner sig nyvaken vid halv sex på eftermiddan, har inte någon koll på när saker har hänt. Men ja.. Dags att fördriva lite mer tid framför tvn tror jag.

Vill du göra nåt äckligt baby?

Hehe Anneli jag veeeet att jag är tråkig och aldrig bloggar :D

Nämen, jag har haft så fullt upp den här veckan så ja.. Har gått på både Annelis och Jojjos skiva, och Aastins slutkonsert. Varit en riktigt nice vecka alltså! Fast var så sjukt sliten igår så städade bara rummet (äntligen ser det fiiint ut!!). Idag däremot har jag städat klart, gjort lite annat roligt och varit på biodejt med Linda! Vi såg "21 Jump Street", sjukt rolig film! Jag satt och skrattade typ konstant, verkligen bästa filmen jag sett på länge!

10 saker ni kanske inte visste om mig:

1. Senaste veckan (/veckorna?) har jag ätit coco pops till frukost varje dag. Efter sisådär två skålar med mjölk tänker jag "jag ska bara ta några ur paketet också..".. Detta slutar alltid med hetsätning av chokladflingor.

2. Om jag håller på att ta slut på en toarulle så lämnar jag en ruta eller två kvar, bara för att slippa byta. (Jamen vadå, slöseri med papper att ta en ruta till för att någon annan ska få va lat hehe..)

3. Jag blir jätteirriterad när någon inte fällt ner locket i mitt badrum. Seriöst, jag lägger saker ovanpå toaletten innan lampan tänds, jag vill inte lägga saker i toaletten.

4. Just nu har jag extremt mycket finnar runt munnen, typ fem stycken. Man blir så galet irriterad ibland.

5. Jag älskar den stickande känslan av tandkräm på finnar. Den är helt underbar!

6. Jag låter ofta rätt dryg och bitter om något inte blir som jag tänkt, utan att jag faktiskt är särskilt bitter över det.

7. När något går dåligt skyller jag alltid på andra, även om det kanske var lika mycket mitt fel.

8. Jag är väldigt *mitt är mitt*. Jag blir orolig bara en kompis sätter sig på min stol när vi lagar mat hemma hos mig. Får seriöst värsta klumpen i magen. (Jag är en extremt generös människa.)

9. Jag har börjat vakna halv sex varje morgon. Jag behöver aldrig gå upp innan sju. Oftast inte innan åtta. Ni fattar problemet.

10. Jag lyckades blåsa upp mitt livs första ballong i lördags! Den blev bara halvfull men ändå, jag lyckades! Rosa var den förresten, ifall någon ville veta.

Diabetesfest!

Igår var det partaj hos Nora som fyllt 18, trevligt trevligt! Temat var konst, och jag skulle föreställa en vas med solrosor (som är en känd målning) hehe.. Det var även lite barnsliga och konstinspirerade lekar, bland annat "sätta näsan på Mona Lisa". Jag var bäst. Nästan. Satte näsan på hennes bröstvårta, så fick ett halvt poäng för den! Vi lekte kurragömma också, läskigt vad många bra gömställen det kan finnas i ett vanligt hus! En gång gömde jag mig i ett skafferi, och det tog kanske en kvart innan dom hittade mig.. Började bli lite kvavt och klaustrofobiskt minst sagt. Plus att jag började inbilla mig att någon stod bakom mig i skafferiet, vilket skulle vara ganska så läskigt.

Jag hade fler solrosor på mig faktiskt, under jackan, men jag hade lite bråttom.

I have been here many times before..

Jag vet inte hur man lägger in ett klipp.

Help
I have done it again
I have been here many times before

Hurt myself again today and the worst part is there's no one else to blame

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

Ouch
I have lost myself again
Lost myself and I am nowhere to be found

Yeah
I think that I might break
Lost myself again and I feel unsafe

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

Be my friend
Hold me
Wrap me up
Unfold me
I am small and needy
Warm me up and breathe me

MEN SLUTA BRY DIG.

Och sluta gråt över människor som inte är värda det..

Why can't you here me calling?

Nu är det helg igen, var ju knappt någon skola alls den här veckan! Vad jag har gjort vet jag inte riktigt, varit ganska frånvarande i sinnet tror jag (lite jobbigt när man cyklar bara och inser att plötsligt är en bil precis framför en). Men nu är det då chill igen, ikväll ska jag hem till Sofia och måla våra masker inför Annelis skiva, och imorgon blir det till att fira den nyblivna 18-åringen Nora!

Vi har typ jättemycket plugg nu på slutet, jättejobbigt och stressigt ju! Till exempel på torsdag så har jag både matteprov, engelskaredovisning och inlämning av projektarbetet (som vi inte rättat än)! Och sen samprov på fredagen. Och kursprov i fysik veckan efter (som vi inte lärt oss någonting av).. Måste verkligen avsätta lite tid för att plugga den här helgen! Det brukar ju alltid gå sådär.. Har börjat med, eller åtminstone valt ämne till, mitt fördjupningsarbete i psykologi B. Ska skriva om självdestruktivt beteende, bland annat om varför man utvecklar det och vilka som gör det, och utgå från boken "Vingklippt ängel". Så idag ska jag till bibblan för första gången på evigheter! Hoppas att jag kommer ihåg min kod bara.. Btw så är min namnteckning på mitt bibliotekskort underbart, det står LINNEA med lite snea bokstäver sådär, antar att jag inte ens hade lärt mig stava mitt efternamn när jag skaffade det haha.

Den jobbiga stunden när man kommer ihåg gårdagen.

Ojojoj, gårdagen blev inte som jag tänkt.. Hände vääldigt mycket oväntade grejer. En sak hade jag rätt i iallafall; det var mer än vad jag tålde.

Idag är en såndär jobbig dag då man vaknar klockan sju, pigg och skamsen, fast man kom hem vid tre.. Tur att jag fick skjuts av en snäll människa iallafall, annars vet jag inte hur det hade gått att komma hem ända från Tyresö!

RSS 2.0