Sadface..

Skit. Allt känns bara som åt helvete. Varför kan ni inte bara förstå? Ni är dumma i huvudet och efterblivna..

Halloweenpartey!

Igår blev det lite halloweenfirande, ruuuligt! Haha, vilka höga tankar en del måste ha om mig..
Och jag vet att min blogg är lite svår att förstå ibland när man inte får veta allt. Men då får ni fråga!
Idag blir det bara hemmakväll, men det känns helt okej faktiskt. Imorgon händer det roliga grejer ju!

Jojjo och jag, foxen och katten. (Jojjo är en räv, inte en djävul.)

Jag är rätt patetisk har jag kommit på. Jag säger i princip allt som jag tänker. Till lite vem som helst, och sen vet halva världen. Men så kan det gå!

Höstlov!

Ikväll blir det mys med Eira, Anneli, Linnéa, Malin och Jojjo! Film och pannkakor!
Snart kommer tjejerna så förvänta er ingen mer update idag!
Nu är det höstlov och jag är galet taggad! Ciao!

You made my day.

Idag var jag och såg "I rymden finns inga känslor". Grymt bra film faktiskt, speciellt för att vara svensk, jag skrattade nästan hela tiden!
Snart (bara en lektion kvar) är det lov! Hur härligt är inte det liksom?
Vad har alla för planer inför lovet?
Själv ska jag träffa kompisar och gå på halloweenkvällar. Och myskväll med.. Jag är verkligen taggad!

Tråkhumör.

Jag sov fyra timmar inatt. Bra planering inför kemiprovet kan jag säga. Det kunde ha gått bättre..
Idag har jag träffat Eve och hennes boyfriend. Trevligt trevligt.
Jag är lite trött.. Så orkar inte skriva. Men snart är det lov iallafall, skönt! Och imorgon visas det "I rymden finns inga känslor" på bio, den ska jag se!

Trötter

Imorse tillbringade jag två timmar med att läsa tre sidor tyska, tvätta håret och klä på mig. Jag hann inte ens äta frukost eller sminka mig. Snacka om att ha blivit oeffektiv. Sen kom jag hem två lektioner tidigare också och har inte gjort någonting typ.
Ifall någon får ett skumt sms av mig någon gång så kan jag göra en lista med de vanligaste felen..
kli = jag
nudlar = okej
Ulf = vad
Det är ju annars rätt enkelt att gissa..

Jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska vara på halloween! Och jag ska ha engelskaredovisning imorgon. Inte övat. Kemiprov på onsdag. Inte börjat plugga. Orkar inte.
Men jag fick tillbaka tyskaprovet idag.. MVG! Uppsats delen gick mycket bättre än vad jag trodde, VG+ "för att den var lite för kort"! Jag trodde jag skulle få G-, så jag är nöjd.

"Du är söt :)"

Iiiiih. Hihih.
Trevlig kväll igår, blev inte riktigt som planerat men nice iallafall!
Åh, nu smids det planer.. bio i veckan kanske?
Det har inlägget är lite virrigt, like it or leave it.
Lycka är när man inte vill vara någon annanstans. Eller när man helt enkelt inte bara väntar på att något annat ska hända. Förstår ni hur jag menar?

Idag då. Brunch i Vaxholm med familjen, mummi, morfar och morbror. Supergott! Fast jag var smart och proppade inte i mig typ tre måltider som vissa andra hehe.. Sen blev det lite kortspel hemma hos mummi och morfar, mysigt!
Är ganska så väldigt trött nu. Kom i säng (eller nej, kom till sömns?) först efter halv sex någonting imorse. Och sen upp vid tio! Lovely.
Höstlovet kommer bli totally awesome. Jag har så mycket planer, eller idéer kanske man ska säga. Åwesome.

Can't eat, can't sleep.

Idag har jag vandrat runt i stan i fyra timmar med min två meter långa morbror, mamma, Daniel och mummi. Det blev lunch på Sandy's och fika på Wayne's. De andra tyckte inte man blev så mätt på Sandy's. Jag blev proppmätt. Så det blev bara en smoothie för min del på Wayne's.
Nu väntar jag på att * ska messa och säga hur det blir ikväll.. *hoppas hoppas*
Alltså jag har inte så mycket att skriva. Jag smsar istället, för jag älskar min mobil. Kameran är bra och allting, och jag kan skriva ganska snabbt nu trots att det är touch!

After all, it's not so far away.

Äntligen är det fredag och HELG!
Jag har nyss bakat chokladsnittar och väntar på att de ska svalna, sen ska jag ta med mig dem hem till Anna för tjejkväll!
Trevlig helg!

Uttråkad!

Jag har verkligen inte haft någonting att göra hemma idag.. Jobbigt.
Men snart är det helg, och då händer massa roliga grejer! Hihi..
Åh.. Jag. Har. Tråkigt.
(Men jag älskar min mobil!)

Eve was here!

Det blev mycket tjejsnack kan jag lova ;) Åh vad den här dagen är underbar!
Tjejkvällen var inte så mycket, så vi gick efter vi hade ätit lite pizza haha.
Touch är lite småsvårt.. men det funkar. Håller på att föra över lite låtar nu!
Lite citat:

Jag: Oh yes!
Eve: Överjäst? Jag? Nej, aldrig!

Jag: Varför krashar jag alltid i trädtopparna?  Frågan är kanske, varför kör jag bil i trädtopparna?

*Jag och Eve kollar på bilden med cupcakes där det står ÄT MIG!*
Jag: Den bilden har jag också fotat.. fast jag har redigerat den lite..
Eve: Vaa? Var?

Ny mobil!

Nu har jag fått en ny mobil! En Sony Ericsson Xperia X10 mini blev det! :D
Jag är überglad idag! Först det som hände igår (som jag inte tänker skriva här ;)), sen får jag veta att pappa ska åka och hämta en mobil åt mig (som nu är på laddning), sen skriver * och snart kommer Eve hit för girltalk och tjejkväll på Curves! Vi har så grymt mycket att prata om alltså, har inte setts på 1½ vecka! (Och mycket kan ju hända..)
Trevlig onsdag!

I will make it on my own.

Hejsan svejsan! Jag hade två hål, men de är små och inte mitt fel. Mina tänder har det lite trångt tydligen. Men de hålen är ingenting att göra åt, men nu ska jag börja använda tandtråd på pinne. Om ni vet vad jag menar?
Ridningen gick ovanligt bra faktiskt, red fina lilla Pyret. Sen satt jag kvar och prata med Henrik ett tag. Haha, han är lustig han.
Jag är typ bäst, för jag har kommit på vad jag ska prata om på engelskan. Stamcellsforskning, eller stem cell research som jag kommer säga det. Lite tråkigt, men jag har hittat en del argument. Jag har till och med skrivit en liten text, kanske ska ta och öva in mitt tal också?
Daniel tycker jag är konstig jag är konstig som pluggar i duschen, men med lite papper och tejp funkar det rätt bra. Konstigt? Kanske. Effektivt? Oh ja.

Over my head

Engelskaredovisning i övermorgon, och jag har fortfarande inte valt ämne.. Funderar på kanske stamcelssforskning, djurförsök eller global uppvärmning. Men det finns så svåra ord i allting (och nu har jag läst de svenska varianterna).
Jag har bytt header, ifall ni inte märkt det. Kände att det var dags för något lite ljusare.
Ny favoritlåt? Kanske.

I'm hearing what you say but I just can't make a sound.

Ibland känner man sig sviken, ledsen och övergiven. Då kan det hända att man gråter en skvätt eller två. I've gotten so emotional.

Shit happens, things go wrong.
People changes, life goes on.


På söndag ska jag tydligen bruncha med mummi och morfar, och min MORBROR som kommer till Sverige på fredag. Han bor i USA förstår. Och är två meter lång. Honom vill man inte bråka med haha ;)

Och så var hemtentan inlämnad!

Jag har blivit ganska bra på att konfrontera männsikor, jag springer inte och gömmer mig längre. Tyvärr så leder det ofta till bråk..
Imorgon ska jag till tandläkaren. Det var rätt länge sen sist tror jag. Om ni vill kan ni få gissa hur många hål i tänderna jag har. Vinnaren får.. ära haha. Och en kram, om den vill.
Jag vill klippa mig! Min lugg är helt hemsk. Fast det är resten av håret också, ska nog be mamma köpa volymschampo nästa gång..
När jag ändå håller på.. Korta naglar är besvärliga. De blir bara smutsiga hela tiden och är jobbiga att göra rent.

Ein Tag in der Schule.

Trevlig start på dagen idag då.. Jag FICK INTE ÅKA TILL SKOLAN för mamma! Varför? Jag hade inte ätit så mycket frukost. "Är det här nån sorts extrembantning du håller på med?", frågade hon surt. Seriöst, min buss skulle gå fem minuter senare och jag hade prov. Men nej nej, istället kom man försent till provet och hann inte skriva allt jag ville. Tack mamma.
Tyskaprovet gick helt okej, kunde inte alla ord och så men det mesta kändes det som. Det gjorde det i och försig igår också, innan jag upptäckte att hälften var fel jämfört med facit. Men, sista delen på provet var uppsatsskrivning. Det gick nog inte så bra. För det första skrev jag om midsommar, utan att veta vad det heter på tyska. Bra där.
Men, sen var det step på idrotten! Grymt kul. Och ja, man kliver baar upp och ned på en låda, men det kan väl vara kul i alla fall? Lite koregrafi så ser det schmexigt ut.
Nu ska jag ut med vovven, bye bye.

"Du ser ut som ett vandrande blåbär"

Då var hemtentan typ klar.. Ska läsa igenom den imorgon när mitt huvud är lite klarare. Nu ska jag plugga tyska, eftersom jag har prov imorgon kl 8.15. Jag har faktiskt gjort alla grammatiska övningar en gång idag. Det är rätt duktigt. Så nu ska jag väl läsa texter och glosor och lite sånt.. Och sen kom jag på att jag ska läsa tio sidor svenska till imorgon också. Och jag har fortfarande inte valt ämne till engelskan.. Livet är hårt.
Mm.. kill me slowly?

Jag tror jag ska ta mig ett äpple för att höja blodsockret lite.

I wish I had turned on my computer one hour earlier today, 'cause then I could have talked with you..

Sugar cravings..

Det är helt sjukt hur det här med blodsockret faktiskt funkar. Den här helgen har jag ju mer eller mindre lite levt på mina cupcakes, inte så bra.. Först blir man proppmätt, men efter bara en timme eller två skriker kroppen VILL HA MER! Jag åt en cupcake till efterrätt idag, och sen har jag pysslat lite med kaninerna och skrivit lite på hemtentan (halva är helt klar nu!). Under tiden har jag kännt vill ha, vill ha.. sött.. sött.. Ganska läskigt faktiskt. Tillslut gick jag upp till köket och hittade som tur var några färdiga morotsbitar i kylskåpet.
Imorgon ska jag inte äta några sötsaker alls, och j*vlar vad bra jag kommer må.

Ett meningslöst inlägg.

Så, kom nyss hem.. Trevlig lördagkväll med Jojjo, Aastin, Annie, Marris, Axel, Leslie, David, Fredrik och Samuel! Nu ska jag sova, godnatt!

You've got a text.

Eira har åkt till Skottland, den lilla busen, och Eve är hos sin lille älskare, så ni får stå ut med mina små lustiga tankar som vanligtvis brukar formuleras i sms.
Jag har inget tuggummi i munnen. Och jag kommer inte ihåg att jag spottat ut det. Läskigt.
Jag har ätit 3½ bajsisar idag. Det är i princip allt jag har ätit idag. Två vita mackor och lite chips också. Healthy shit. Jag skriver om min hälsa samtidigt. Det känns bra.
Jag gillar korta meningar. Om. Ni. Inte. Märkt. Det. Fast jag skriver väldigt långa meningar i mina uppsatser. Någon lärare gillade inte mina korta meningar nämligen. Jag hade tydligen inte med ett verb i varje mening, och det ska man ju ha. Mina mina meningar är så långa och analyserande så att jag till och med tappar bort mig själv. Men det ser bra ut, helt klart.

"Du har bajs på näsan"

Det blev en riktig svullkväll igår.. Cupcakes, chips, pommes pinnes.. Vi såg "Train to hell" lite halvt, men vi fattade ingenting och den var inte så bra, och "The Client". "The Client" var bra tycker jag, trots att den var gammal.. (©1994).

Det är konstigt, att efter att inte ha setts på så länge ändå kan vara så bra vänner. Att direkt bara kunna prata om allt, öppna sig och diskutera ens känslor. I guess it's true that, true friendship never dies.

Jag älskar dig ♥

Bromma Blocks!

Nu på dagen har jag och Sofia varit på Bromma Blocks för första gången. Alla säger att det är jättedåligt, men vi håller inte med. Det var inte så många affärer, och ganska dyra affärer också, men bl a Only var rätt bra. Och Jane Norman var helt underbart! Gaah vilka kläder, jag ville bara köpa halva affären kändes det som. Men, eftersom varje plagg kostar runt 500:- styck och jag är rätt snål av mig så köpte jag ingenting. Men ni kan få se några av mina favoriter..

Cupcakes.

Höhö, nu är cupcakesarna klara.. Poop on top. Nämen, det ser lite ut så.. ganska mycket faktiskt. Men mina spritsskillz är ju lite otränade.

Nu har Sofiiiia kommit, ciao!

Det haglade idag!

Efter ett väldans letande så hittade jag någon att tillbringa min fredagskväll med - nämligen Sofia. Det var länge sen vi gjorde något bara vi två, så det ska bli rikitgt kul med en myskväll! Hon kommer hit strax innan nio, eftersom hon slutar jobba åtta. Ibland känns det som att alla har jobb utom jag. Jag har aldrig haft ett jobb heller, och det känns ju lite sådär på CV:n när man ganska snart fyller 18.. Höhö, men är man bortskämd så är man liksom. Man ska leva livet så länge man kan.
Har ni sett blogg.se's startsida idag? Receptet med cookie dough cupcakes? Sånna håller jag på att baka nu! Jag var tvungen. Nyttigheten gick åt pipan idag. Men vadå, det är ju fredag. And I'm weak. Mamma och Daniel är och köper philadelphia åt mig, till toppingen. Blir nog mumsigt!
Hemtentan går framåt. Nu har jag skrivit nästan tre sidor, ungefär halva är klar.. Frågan är, kommer jag hinna klart?
Trevlig fredag hörrni!

(Lite updates om mina cupcakes kommer nog senare.. Såg ni hur fint det rimmar förresten? Updates, cupcakes.. Det är min rimtalang det..)

Hjälp mig!

Nästa vecka, på onsdag tror jag, ska jag ha en liten föreläsning inför min klass på engelska. Jag ska argumentera för eller emot något men har ingen aning vilket ämne jag ska välja.

FÖRSLAG?!

You're just like a pill.

Jag har bytt tema på mitt internet, woho.
Imorgon är det fredag.. Vad ska alla göra i helgen? Själv så vet man inte riktigt.. Alla planer verkade bara spricka idag, så får se vad jag hittar på..

Vet ni inte att det fina folket alltid kommer sent?

Ojojoj, vet ni vad jag upptäckt? Det finns massa specialtecken som man kan välja när man ska skriva ett inlägg! Och lite andra funktioner som jag inte hittar i word, t ex den här. Nu ska jag jag börja använda bloggen när jag ska skriva labbrapporter och annat jobbigt haha! Δπψ Eine große nyhet.

Memories <3




Yngre. Blekare. Oskyldigare. Smalare. Lyckligare.

Varför nu?

Tårarna bara rinner.. Jag fattar inte.

I'm crying baby, and it's not because of you.

Det finns en sak som jag stör mig på väldigt mycket, och det är folk som inte svarar på sms. Som läser smset, tänker svara på det sen (eller bara skiter i det), men sen inte svarar. Okej om det händer någon gång ibland, men det är irriterande när man behöver påminna folk hela tiden.. Och de som dagen efter skriver "Oj, min mobil hade dött, kunde inte svara", utan att svara på smsen man skickat, när man faktiskt frågat något.. Liksom, show some respect va?
Jag har kommit en liten bit på hemtentan nu. Och så tänkte jag oj vad duktig jag är, men var det inte något mer jag skulle göra? Och så kom jag på det, biologiprov imorgon! Orkar inte. Måste plugga. Men.. senare?
Idag har min familj varit sådär lagom sura på mig.. eller inte mamma. Mest Daniel. Det är ganska jobbigt faktiskt. Tyst hat liksom. Men jag har sagt förlåt, vad mer kan jag göra?
Hela min hållning har fallit ihop. Det kan ha något att göra med stress och spänningar, har jag läst i en av mina lånade hälsoböcker.. Jag har tydligen ganska många stressymptom enligt den. T.ex så retar jag mig ofta på människor och har väldigt svårt för människor som pratar långsamt eller gör saker långsamt. Fast en del av det är ju att det påminner mig om min värsta mardröm, som egentligen inte är så hemsk. Förutom att den skrämmer mig mer än något annat, men jag vet inte vad den betyder.
Jag känner att min blogg har blivit väldigt tråkig på sista tiden.. Sorry.

Waiting for my darling in the shower..

Jag orkar inte skriva så mycket.. Jojjo är i duschen just nu (hon ska sova här) och ja.. Vi har ridit, ätit, pluggat och haft det mysigt.
Det känns som att massa planer går som de ska nu, ingen panik.. förutom lite för hemtentan, som jag inte kommit så långt på.. men jag har en del idéer, och imorgon ska jag ha pluggdag!
Är lite trött just nu så ska bara säga såhär; godnatt!

Med humör som en bergochdalbana..

Mitt internet dampar idag, så jag orkar inte skriva om allt..
Imorgon har jag fysikprov, fysikredovisning, engelskainlämning och kanske matteprov. Vad har jag gjort? Har ingen aning om vad jag ska säga på redovisningen, lämnade matteboken i skolan med flit och tog precis upp fysikboken.. men engelskan har jag gjort!
Vet ni, jag har bara åtta idrottslektioner kvar den här terminen. Och roliga sådana också, hoppas jag. Idag valde jag att köra spinning och nästa vecka blir det step!
Nu ska jag fortsätta låtsas som att jag pluggar.. ciao!

Running out of time.

Igår var jag på landet på dagen och stängde till allt för året - och passade på att bada! Det var lite kallt..
Sen efter många om och men åkte jag hem till Aastin på Värmdö och hade filmkväll med Jojjo, Axel och Leslie. Vi såg "Paranormal activity" (inte så läskig) och "13" t någonting.. svartvit franska film. Båda var helt okej. PA hade mycket mer humor än vad jag trodde, jag skrattade mer än vad jag blev skrämd.
Idag åkte jag och Jojjo hem till mig och sen har vi pluggat och ätit nybakta bullar. Mums! Fast nu känner jag mig riktigt fet..
Snart ska jag dra in till stan med Eve och några fler för att se en liten modevisning. Men först ska jag borsta tänder, fixa sminket och lite sånt, så vi hörs^^

Hemmakväll.. snart kommer någon bli terrad på sms.

Jag har skrivit en halv sida på hemtentan! Det är faktiskt rätt bra för att skriva bara sådär.
Och idag blir det hemmakväll. På en fredag. Och det har jag valt. För jag orkade inte åla (eller åka, men inte åla heller) in till stan för att åka hem tre timmar senare. Fast nu börjar jag ångra mig. Ångest.
Jag har en ganska trackande humor har jag kommit på. Jag gillar trycka ned och förolämpa andra. På ett bra sätt. Like it or leave it.
Öh.. Nu ska jag på hundpromenad, så.. see ya!

Ingenting kommer bli som förut.

Min engelskasak är klar! Ska bara kolla igenom den senare.. Är jag bäst eller är jag bäst?
Jag tror Eve somnade runt 22:22 idag. Hon får säga om jag hade rätt imorgon..
Och nej, pajskal är inte gott. Det är torrt, fett och äckligt.
Hm.. jag vet inte vad jag ska göra imorgon.. kanske vara med Jojjo, kanske inte.. måste väl hitta på något, är bara jobbigt att vara hemma fredagkvällar. Jag tror inte jag vart det på evigheter? På lördag drar jag till landet tidigt på morgonen iallafall, typ klockan åtta. Wiho! Vi ska stänga av vatten och sånt.
Jag tror jag mått ovanligt bra den här veckan förresten. Eller, inte på ett sätt, men på ett annat.. Sjuk skadeglädje?
Nä, nu ska jag sova och hoppas att mina fem uppätna kakor inte håller mig vaken länge till. Godnatt!

"Kommer du försent för att du inte hittade salen?"

Jag är nästan klar med min engelskasak. Det tar lång tid det här. Facebook är lite roligare. Och att rita. Jag saknar mina estetartider. Nu känner jag att idrottsgrejen aldrig kommer bli klar, speciellt eftersom jag kommer vara på landet i helgen. Fast jag kanske kan skriva/läsa lite där?
Idag stod jag för middagen. Den blev god (som vanligt, enligt Jojjo, även fast hon inte var här idag). Det blev skinkostpaj utan pajskal á la Linnea-style. Daniel klagade på att den inte hade någon konsistens, men det hade den ju, lite slajmig bara kanske. Och, grädde som övergått till fast form och luktar mögelost bör slängas. Det har jag listat ut helt själv, men nu får ni också ta del av min mycket intressanta upptäckt.

Dagens citat (diskussion med pappa vid middagsbordet):

"Om jag skulle baka kakor utan nötter skulle det inte bli åtgång, det skulle bli en massaker."

-sagt av mig faktiskt, jag känner mig ovanligt smart idag.

Utan att förstå konsekvenserna är det svårt att låta bli.

Nu är klockan snart halv ett, och vad har jag gjort? Jo, suttit och ritat på min bild lite. Den blir rätt bra, såhär med kvällskärpan iallafall. Nu har jag fyllt i i princip allt svart, trots att min S-tuschpenna är borta (den smalaste). Imorgon kanske jag börjar fylla i lite färger också. Engelskaboksaken tänkte jag försöka skriva åtminstone (som fortfarande är ett krångligt ord att skriva eftersom jag uttalar det "åtmindstonde"), kanske börja lite smått på hemtentan i idrott om jag hinner. Pluggdag ska det bli, känner att jag ligger efter snart.
Och om ni undrar varför jag sitter och gör onödiga saker sent på kvällen så är det för att jag börjar 10.50 på torsdagar. Det är nice med sovmorgon.

Skin skin som den sol du e, låt hela världen se ditt vackra leende.

Idag har jag varit duktig och bytt mina nya höstskor mot ett annat par boots. De såg lite stilfullare ut. Sju centimeter klack tydligen, fast inte kommer jag bli längre än de andra för det.
Sen har jag och Jojjo bakat cookies! Och ätit rätt många, höhö.. Vi mötte Amanda och åkte och kollade när hon red western på sin nya ridskola. Det var lite kallt (utomhus), men rätt kul att se.
Och gissa vad jag har gjort sen? Mailat en tjej om medryttarhästar! Vi tre funderar nämligen att skaffa två medryttarpållar tillsammans, och nu såg vi några fina i Bro, så lika bra att se om det kan bli något..
Jag har hittat shuffle på spotify! Kändes lite trist innan när man lärt sig ordningen på alla låtar..
En fin liten låt som man inte kan hitta på spotify däremot..
Skin - Ras Cricket

Allt löser sig.. nästan iallafall.

Idag har jag vart duktig och sprungit, och faktiskt gjort en läxa! Jag har skrivit min argumenterande uppsats på engelska, den blev om abort.
Just nu håller jag på att måla av en tavla.. Den är lite speciell, och fick bara lust att måla av den.
Imorgon ska jag följa med Amanda till hennes stall och se på när hon rider western (cowboy you know), ska bli kul!
Tjo flöjt!

Tack Sofia, det betyder <3

Kanelbullens dag!

Ibland känner jag mig som världens dummaste människa. Jag bara gör allt fel. Tänker inte. Sårar folk. Och vad är meningen egentligen? Bara glömma allt? Det funkar ju inte så bra när allt bara kommer igen senare, fast värre..
Alla borde prata med varandra mer. Då skulle allt bli så mycket bättre.

Idag har jag haft en ganska meningslös dag i skolan, förutom tyskalektionen då. Sen har jag gymmat och ätit kanelbullar med Eve, och sen vart på teorilektion i stallet. Kom hem för kanske en timme sen och är rätt trött.
Imorgon har jag matteprov. Jag har inte läst någonting alls. Och det känns inte som att jag orkar heller, allt bara skiter sig. Allt ska bara göras och göras hela tiden. Nu har mamma till och med klagat på att jag kommer försent till skolan. Hah, den trodde jag aldrig skulle komma. Och jag har insett en ska, som är rätt läskigt.. För fel..

Problemet!

Idag har jag och Jojjo vart och kollat på när Aastin och hans band Problemet spelade utanför Råsundastadion innan derbyt (AIK - Djurgården). Det var nice. Vi köpte billiga kexchoklader som heter Dido. Mumsigt.
Nu ska jag förhoppningsvis plugga lite och städa rummet, Jojjo kommer hit efter jobbet och ska sova över. Trevlans trevlans. Men nu har jag lite att göra, ciao!

Just like a movie, weeping in Vällingby torg.

Att se någon man älskar gråta,
det gör ont.
Att veta att det är ens eget fel,
det är outhärdligt.

Aldrigt varit så rädd,
aldrig ångrat så mycket,
aldrig varit så osäker,
aldrig kännt mig så dum.

Förlåt <3

We don't have it all together, but together vi have it all.

Igår blev det shopping i Kista med Eve, eftersom jag hade 20% rabatt på H&M. Tyvärr så hittade jag inte så mycket, bara lite basplagg, men Eve hittade en ursnygg tröja (som egentligen jag hittade men som såg bättre ut på henne).
Sen blev det lite spontant filmkväll (fast vad gjorde vi egentligen?) hos Eve med Eira och Sofia. Länge sen!
Idag har jag käkat massor av lördagsgodis (50:-/kg på Ica i Spånga, I'm weak ;$) och köpt nya skor! Ett par röda fakeconverse och svarta höstskor från skopunkten blidde det, Eve hittade också ett par.
Ikväll funderade jag på en hemmakväll, men Bea har kommit på lite planer åt oss så det blir nog det istället.

Dom ser finare ut på.

Jag och Eve såg schnyggaste tavlan förresten, med massa fina texter på. Rubriken kommer därifrån.

RSS 2.0