Nobody likes to lose their inner voice.

Galet vad varmt det är idag! Och tydligen ska hela långhelgen bli lika fin, lovely! Jag missbedömde värmen lite när jag gick hemifrån (tjocka leggins, linne och kofta = varmt!), men jag lyckades ta mig runt och lämna mitt CV i fem affärer i alla fall, så det var ju bra. Kanske borde söka på typ Coop Forum Vinsta, Lidl och ÖB också? Lidl känna mest lockande faktiskt, tänk vad kul att säga att man jobbar där! Hahaha.

Imorgon har jag en eller två lektioner och sen är det lååångheeeelg! Åwesome! Vad ska alla hitta på då då? Själv tänkte jag träffa Jojjo, gå på Annelis legendariska kalas, kanske åka ut till landet och lite andra trevliga saker.

Hur man än lägger ihop det kan man bara få en miljon idioter.

Jag tänkte börja träna på mornarna! En kvart med Paolo Robertos dvd så borde man vara lite mera fit för sommaren i alla fall. Jag tränade imorse men hann inte äta frukost så var vääldigt hungrig på idrottslektionen sen. Min sista idrottslektion förresten! Det ska bli lite skönt att slippa idrott men jag gillar faktiskt att ha det. Vi spelade bandy, och det är faktiskt rätt kul. Och alla är lite bra på det utan att ha värsta bollsinnet eller konditionen, så det är najs.

Imorgon är jag ledig! Jag har egentligen halvdag men behöver inte gå på de lektionerna så.. Men vad ska jag göra egentligen? Tänkte kanske börja med lite träning (om jag nu ska bli så duktig!) och sen skriva ut massa CVn och ta en tur genom Bromma och Vällingby. We'll see. Men sen då? Kommer bli lite tråkigt att häcka själv hela dagen, om inte Jojjo kan förstås så vi kan planera lördag (Anneli fyller 18!!). Men om vi inte ska fixa och trixa så är jag öppen för förslag!

Matte, skratt och tårar.

Idag har jag och Anneli försökt lösa hennes matteprojekt. Det gick väl sådär.. Enligt våra uträkningar ska man i princip vara så nära ett fotbollsmål som möjligt för bästa skottvinkel, vilket borde stämma, men är nog inte det svar de letade efter. Typ om man är 1 cm åt höger ska man vara 27 cm framför. Hehe..

"Oj, är ett fotbollsmål 7,32 m??"
"Ja, och ändå missar dom!"

"Jag ska bara på toa."
"Okej, kommer snart!"

"Alla barnen var allmänbildade utom Linnea
hon kunde inte leesa."
-RimmästarN aka Anneli.


Vi var hardcore med griffeltavla. Big bang theory jao.


"Alla barnen handlade på ikea
förutom Linnea
hon hade inte ens råd med deras rea."

"Fan vad nördig du är Anneli, du har gjort en sinuskurva på ditt sudd.."
"Det är en cosinuskurva faktiskt."

Mors dag.

Mamma ville ha tårta på mors dag, så jag och Daniel var snälla och bakade; han gjorde sockerkakan och jag fixade resten. Annars har jag inte gjort så mycket, har skrivit klart två biologirapporter och varit en sväng till Vällingby och "råkat" köpa med mig onödigt mycket underkläder och några andra små grejer hem. Jag blir glad och lugn av att shoppa, inte bra..

Nä nu ska jag sova, tänkte försöka hinna träna lite innan skolan börjar imorgon så.. Godnatt!

En månad kvar till P&L!

Vet ni hur mycket sockerabstinens jag har haft idag eller? Jag har varit jättestressad, rastlös och pissed off på allt och alla.. Jättekul! Men nu har jag lugnat ned mig, efter att ha sprungit, tagit en rask promenad, städat rummet och käkat nästan en hel omogen rabarber. Rabarber är rätt effektiva grejer alltsåå. Jag tycker egentligen inte om smaken, men jag gillar konsistensen. En annan filur som äter rabarber är Biggles. Idag klippte vi hans klor för första gången sen i somras kanske, men de var rätt välslipade så det behövdes inte så mycket. Men Biggie har blivit jätteduktig på att få klorna klippta, bara man kramar honom utav bara helvete när han sprattlar så lugnar han ner sig. Fin pöjk.


Alla verkar vara upptagna ikväll med att göra i princip ingenting. Eller jo, men de är upptagna i alla fall. Kanske blir en hemma kväll med film med familjen eller min älskade OC all by myself? Var några dagar sen jag såg det nu.. Det känns rätt lugnt att vara hemma ikväll just nu, huvudet har blivit lite segt, men jag är rädd att jag ska panika sen. Det brukar bli så mot kvällen.. Men, idag kan vara en bra dag också, hade ändå tänkt ta det lugnt den här helgen. Just nu ser det faktiskt ut som att vi kommer komma ut till landet nästa helg, mamma och Daniel är och tvättar Dumle (båten haha) just nu. Det skulle vara najs, men jag måste åka hem efter någon dag i alla fall så skulle inte ha så mycket emot att stanna hemma.

Ska jag bli orolig eller besviken? Det är inte kul..

Ååh vad mys det var med Eira här, blev mycket prat om gamla tider och sånt. Och hur tragiska dagens barn har blivit, typ tolvåringar som sminkar sig mer i skolan än artonåringar på krogen? Sen kollade vi på tre filmer också, som alla visade sig vara bra; "Juno", "The Oxford murders" och "What girls learn". Och så har jag sjungit, jag sjunger alltid och ger ifrån mig massa konstiga ljud när jag är med Eira. Jag vet inte varför, det bara blir så. Jag kan inte sjunga reggea förresten, eller något i närheten..

Du kan se igenom deras mask och deras leenden av plast.

Usch usch, jag blir lite irriterad på mig själv.. Jag tror att jag är mer eller mindre intolerant mot socker, och ändå sitter jag och vräker i mig godis (Konsum hade extrapris, okej?). Min mage sväller upp så jag ser gravid ut när jag blåser upp den (både Daniel och Jojjo är rätt fascinerade, Jojjo kunde inte sluta stirra på min mage förut..). Och så gör den ont, ibland krampar den så mycket att jag bara kan ligga ner. Fast nu är det bättre, som tur är. Usch, varför måste socker vara så beroendeframkallande? Imorgon ska jag sluta äta socker. Hoppas jag..

Och jag har inte städat mitt rum än.. och Eira ska komma hit.. Blöö.. Hej mitt liv har inte alls förfallit. Jag skulle kunna rita upp fin statistik över hur mitt liv gått ↓ senaste månaderna. Jag orkar bara inte. Men snart är det sommar, och då jävlar! Haha nä, vem försöker jag lura egentligen? Inte ens jag går på det. Jag såg förresten en übersöt kille på bussen idag. En smalis med blåa ögon. Aaw.

Ibland vill jag bara göra likadant mot mig själv som Tims lillebror gjorde. Först kom han och började prata med Tim, sen såg han mig, sa "euw" och sprang iväg. Han ville inte komma tillbaka igen. Hahaha, ser jag så hemsk ut? Tack liksom. Och så det inte blir några missförstånd; jag stod i hallen och toig på mig skorna, inga konstigheter.

Godmorgon!

Jag tvättade inte håret igår kväll för att jag tänkte träna nu på morgonen, börjar först 11.15. Men sen vaknade jag 8.30, var galet trött och tittade ut; det spöregnade! Så där tröt motivationen.. Jag är rätt ofta pigg på att träna på kvällen, men sen när jag vaknar känner jag inte riktigt samma sak. Jag snoozade i en timme och tjugo minutr istället.

Ikväll ska jag träffa Eira, myyys! Men nu ska jag duscha, trevlig helg!

Don't you know me, won't ever let you down..

Den här dagen startade riktigt bra faktiskt! Jag hann faktiskt ta hand om Biggieboy på morgonen (fast han bet mig, han gillar inte att jag glömmer bort honom när han är i buren i typ två dagar..) och tog det visa beslutet att sminka mig istället för att äta frukost. Sen hade jag en extrainsatt idrottslektion på morgonen istället för sovmorgon, men lektionen var rolig och jobbig så det var en rätt skön start på dagen. Sen fick jag tillbaka mitt matte D nationella och.. det gick tydligen inte åt helvete, jag fick mvg!! Fan vad awesome. Trots att jag typ inte fått fram nåt svar på någon mvg-uppgift, men jag hade "visat förståelse" för problemen tydligen, hela fyra solar hade jag skrapat ihop. Så då blev jag lite glad, försökte t o m hoppa upp och lukta på syrenerna på vägen hem (hade frivillig matte + lunch + håltimme). Det funkar inte så bra att lukta på något samtidigt som man hoppar, det är rätt värdelöst faktiskt.

Idag fick jag Viriato på ridningen. Vi hoppade ute i skogen/galoppbanan. Det gick ganska bra faktiskt, han var lite seg när vi red först (en liten grupptryckshäst minsann), men sen gick det bättre. Han är så trygg och fin så det passar mig rätt bra, inte en smågalen liten Rodness som flyger på som jag vet inte vad. Hihi.

Om tio minuter börjar "21". Jag tror jag ska kolla på den, den är rätt bra har jag för mig. Såå.. bye bye!

Hur vet jag om min stortå är stukad?

Även om jag är typ den enda med min åsikt så tycker jag att allaktivitetsdagar är rätt roliga. Hur kul är det liksom inte att gå styltor över svandammen, köra norsk fylla, bita i ett äpple i vatten och stoppa ansiktet i mjöl, äta som många pannkakor man orkar på tre minuter, gräva i tapetklister efter kondomer eller gissa bajset? Bland många andra saker, fast gå på styltor och sånt kan jag inte riktigt.. N3a är en väldigt skön klass tycker, kommer sakna dem när de tagit studenten (om en vecka..!). De har vunnit lekarna (=får varsin biobiljett) tre år i rad. I alla fall, de hade gjort en egen flaggat som de hissat upp i flaggstången, eftersom de gillar att synas. Trots att de knutit fast snöret kanske fem meter upp i luften så tog några ned den och skrev till ett "p" så det stod "Np3a" (naturbruk) på den istället.. Lite fult gjort, speciellt när de inte ens lyckades hissa upp den ordentligt. Men sen blev det krig, N3a (natur adventure förresten) började med vattenballonger men fortsatte med vattenpistol och sen en hel soptunna som de fyllt med vatten för att hälla över någon..

Efter skolan åkte jag till Jojjo. Blev chill som vanligt, kollade på tv och fixade till hennes dreads lite (hon har skaffat dreads förresten, homemade!). På vägen hem så fick jag mig en liten överraskningar, plötsligt springer det ut en kille i kanske tjugoårsåldern på gatan, i kalsonger och öppen munkjacka! Han såg lite förvirrad ut och lite "jag hade hoppats att ingen skulle gå förbi just nu..". Jag fick anstränga mig i kanske femtio meter för att inte garva högt, det var så komiskt bara! Sen var det lite mindre smart att försöka andas genom näsan för att inte skratta högt, och sen hålla för näsan för att det hördes i alla fall.. Hallå, lite svårt att få luft då liksom!

Nu ska jag byta design på mitt internet, pappa har uppdaterat så det ser fult ut, men blogg.se funkar igen! Så, +-0 liksom. Ciao!

Hur ser helgens planer ut förresten??

Smile at them and they'll smile back at you.

Blogg.se har slutat funka på min vanliga dator, sidan är bara blank! Lite jobbigt..

Igår hände väl inte så mycket förutom en liten okänd ångestattack påväg till skolan som fick mig att bestämma mig; idag ska jag vara glad. Typ. Jag har klätt mig fint, sminkat mig (nog första gången på en skoldag de senaste veckorna, lätt värd anledning att komma försent till mitt fysikprov för!), varit allmänt social och hälsat på busschaufförerna. Hur tråkigt måste det inte egentligen vara med så många personer som går förbi en men ingen som säger hej?

Imorgon ska jag leka. I skolan. Det är allaktivitetsdag, inga lektioner bara lekar hela dagen. Hehe, kuwl. Nej men ibland, fast jag har hört att de har tagit bort leken då man skulle suga fast ett kort med munnen och sen skicka vidare. Den var rolig. Killar suger på att suga nämligen, så de råkar pussa varandra istället, och hur kul är det inte att se på när de blir lite generade..?

It has its benefits.

Grillningen igår var riktigt nice! Det var inte så många som kom, men det var chill och myspys i alla fall. Jag och Jojjo badade, och det var inte så kallt om man sprang i faktiskt, bara uppfriskande.

Jag är lite trött nu. Orkar inte skriva så mycket. Jag borde egentligen läsa klart "Den unge Werthers lidande" till imorgon, men jag har 110 sidor kvar så kommer ändå inte hinna.. Plus att huvudet och axeln värker (jag fick bära rätt mycket igår..), och kroppen känns allmänt seg. Tv is my best friend right now.

She swears this time to make it as she simply walks away.

Gardasil.. Alltså visst gjorde det lite ont när sköterskan sprutade in vaccinet, men så farligt var det inte. Och jag kan trycka på stället utan att det gör ont.. Att epilera benen däremot, det gör ont! Jag var hos Jojjo igår, först var Tim också där och då spelade vi lite wii men sen stack han och då käkade vi kinamat (jättelänge sen, mums!), epilerade benen, kollade på film och så noppade jag Jojjos ögonbryn igen, de blev jättebra! Hehe, jag har hittat mitt kall.. Säger vi. Nämen att epilera, där kan man verkligen prata om smärta. Jojjo tålde liiiite mer än mig, fast det funkade bättre på mig å andra sidan, de två centimetrarna som blev helt nakna efter att hårstråna slitits ut..

Idag har jag varit en sväng till Vällingby med Jojjo. Nu är billiga engångsgrillar kirrade för ikväll. Najs. Det lär bli myspys, fast verkar inte som så många kommer.. Alla bangar. Eller alla är antingen upptagna eller sjuka. Eller svarar inte på mobilen. Sadface. Aja, vi ska bada och busa i alla fall.

Nu ska jag packa och plugga lite, hörs!

What will it take to get you to say "I'll try"?

Matte D är svårt. Provet var lite för kort, skulle gärna haft några timmar mer än fyra..

Vet ni, man behöver leg för att hämta ut receptbelagd medicin på apoteket! Jag är ingen stammis där nej.. Personalen blev lite småsur men jag fick hämta ut mitt vaccin i alla fall, snällt nog. Jag kände mig ungefär lika dum som när jag hörde en tjej på gymmet igår som frågade "Om jag först går och tränar och sen går och äter godis, är det dåligt?".. Haha, vad tror du liksom?

Eira anklagar mig för att skicka tomma sms, men det gör jag inte, för jag kan inte skicka tomma sms med min mobil. Istället skickar jag sms som jag skriver "(tom)" i, guess who's the smart one now huh? Det är en principsak, jag gillar inte att få tomma sms och sen inget annat svar..

You can't feel anything that your heart don't want to feel.

Imorgon har jag matte D nationella, så jävla taggad!!!! Nä men det ska bli lite kul faktiskt haha. Jag är konstig, ja. Men jag känner faktiskt att jag börjar fatta nu, och det är rätt mysigt med prov i fyra timmar. Alla bara sitter tysta och tänker. Hehe. Jag måste bara komma ihåg att ta med mig stift och byta batterier på miniräknaren innan, annars kan det gå lite knasigt.. Sen får jag inte glömma att hämta ut vaccinet efter provet, och kanske ta en sväng förbi mataffärerna och fråga om jobb också? Min shopping kommer seriöst att ruinera mitt sparkonto annars.

Grillkvällen verkar bli av trots allt, alla verkar vara upptagna på fredag men på lördag då jävlar. Haha nejmen då ska vi ha lite kul, de som vill får komma. Det kommer bli asnajs, typ. Jaja, helgen är någorlunda planerad, ska träffa Jojjo på fredag tror jag.

Vad tycker ni om min (några dagar) nya design förresten? Jag blir glad när jag ser den faktiskt, I like it. Det är bara profilbilden jag vill byta till något somrigare, men vill inte ta en gammal bild så får se när det blir av.

Nu ska jag kolla igenom reglerna inför matteprovet, go'kväll!

Min passionjuice läcker.

Igår slutade jag innan lunch pga lite inställda lektioner, samma sak idag. Skolan börjar verkligen bli slapp nu mot slutet, förutom några prov och sista inlämningar. igår ringde Sofia i alla fall och frågade om jag vill shoppa lite, så då åkte jag in till stan och hittade faktiskt en tröja, strumpor och två klänningar! Efteråt fikade vi på Cafe 60. De har verkligen ett stort utbud och jättegott fika, men det är lite dyrt och personalen är stressad och inte de trevligaste.


Idag har jag varit en sväng förbi sumpan, köpt en present till Anneli (lalalala jag kom på nåt faktiskt..) och ett blommigt linne. Nu shoppas det sommarkläder allt, men lika bra att passa på medan jag fortfarande shoppar för pappas pengar kanske?

Varför ska det vara så svårt?

Förut så trodde jag att det här var mycket bättre, men nu är det enda jag känner det jag inte vill känna..

The attentionwhore and her boobs in the supermarket.

Min förkylning är nästan borta nu, skönt! Allt som är kvar är en irriterande hosta som kommer lite då och och får mig att lämna lektionerna för att gå och gråta inne på toa istället. Hehe, true story faktiskt.

Idag har jag inte gjort mycket. Jag följde med mamma till coop och köpte bland annat strumpbyxor, ett par vanliga och ett par med blommönster tror jag (mönster som i spetsmönster typ). Sen köpte jag lite korv och sånt till grillningen som förhoppningsvis blir av den här helgen, om det inte regnar som förra. Jag har även bokat en tid för att vaccinera mig med Gardasil nu, fredag morgon. Det kommer göra ont, har jag hört. Typ kanske ont i armen i flera veckor-ont. Jag ser fram emot det. Perfekt att det blev precis vid helgen också, men lika bra att få det gjort.

Krashade planer?!

Nu är det tydligen sa att alla P&L-biljetter med camping är slutsålda, gäller alla campingar. Damn. Tänk om typ Amanda, Tim och Anneli inte får tag på biljett, om de ska åka? Jag, Jojjo och Amanda som satt och taggade till så mycket på tåget idag. Jaja, det borde ju kunna lösa sig, hoppas det! Men om någon som läser det här har en biljett till salu kan ni ju lämna en kommentar, helst den vanliga campingen då.

Gå fort och le så märker folk inte att du är ful.

Jag och Anneli svullade galet igår/imorse, under ett dygn konsumerade vi ett kilo godis, en påse chips, en påse rings och en pepsi max. Hehe. Det var kul att kolla på eurovision faktiskt, Sverige kom ju inte sist i år, vi kom ju faktiskt trea! Och så ledde vi ett tag, tänka sig. Vinnarlåten var inte så bra tycker jag, eller den var inge speciell liksom. Vi betygsatte alla låtar efter låt, utseende och kläder. Eric Saade vann. Anneli vill ha likadana byxor som honom.

Anneli äter effektivt.

Idag följde jag med Amanda och Jojjo till deras medryttarpållar. Jojjo red lektion på Odessa och jag och Amanda red lite på Rente. Hon var fin, lite omusklad än så länge men duktig i alla fall Hennes galopp är hur kort och långsam som helst, kändes lite konstigt.

Hestisfestis.

Idag har jag och Anneli varit på Ekerö och ridit hennes medryttarpållar. Det var kul och väldigt mysigt, påminde lite om att vara på ridläger. Det var länge sen jag (åtminstone halvhjärtat) ryktade en häst kan jag säga. Jag fick rida Annie; en snäll gammal travare med världens skumpigaste trav typ, den hade ingen takt så det gick knappt att rida lätt ens. Men snabbt kunde hon trava i alla fall, hon kunde trava snabbare än Freja galopperade. Jag hade en westernsadel så jag kände mig lite cool och red med en hand.. ibland. Freja som Anneli red var lite speciell, men vi hade en mysig liten uteritt i skogen.

Annie, Annelis fötter (överst) och Freja.

Förhoppningsvis snart så ska Anneli komma hit. Vi ska kanske plugga och sen ska vi kolla på melodifestivalen, är ju final idag! Får se om vi kollar här eller åker till Jojjo, vi är så populära så hon bjöd dit oss. We will be popular.

Cuz all that you are is broken inside.

Nu har jag ändrat designen lite som ni kanske märker, känns lite vårigare och mindre skrikigt! Much better than before.

California here we come, right back where we started from.

Igår red jag Rodness på ridningen. Vi hoppade i skogen.. Först gick det bra, men sen blev hon lite överglad och bara galopperade på som bara den och iväg och ja.. det var inte så bra helt enkelt. Efter jag kommit hem så kom Sofia hit. Vi hade en liten veganpicknick på tomten, kollade på delar av melodifestivalen, bakade veganska scones (Sofia är vegan nu sörru) och kollade på OC. Och jag vet att jag är åtta år senare än alla andra men, OC ÄGER. Seriöst, jag och Sofia satt och skrek och slog varandra (ni vet sånna där fåniga tjejslag som man inte tror att nån gör i verkligheten) mitt i natten för att det var så bra. Sen såg vi på två avsnitt till och jag såg ett i morse också. Det är grymt. Lätt att jag ska låna Sofias boxar, hihi..

Den här helgen är rätt seg. Eller, det verkar inte hända så mycket. Idag har jag varit i stan med Eve, Linnéa, Vincent och några till, men ikväll ska jag nog bara va hemma och kolla på film eller OC. Alla är upptagna. Sadface. Imorgon ska jag följa med Anneli till Ekerö och rida en pålle, sen ska jag kanske färga Jojjos hår och på kvällen vet jag inte.. Just nu ser det ut som att jag borde ragga upp någon att kolla på melodifestivalen med. Jag är ingen mello-nörd, jag bara njuter av smärtan och besvikelsen man känner när Sverige kommer typ sist varje år. Trots att Sverige är bäst, bara för att vi är Sverige. Låtarna ska vi inte prata om.. Förresten så är mina favoriter, förutom Sverige såklart, Danmark ("come on boys, come on girls, it's a crazy crazy world..") och Irland ("lipstick"). Now you know.

Jag funtar på att äta middag men hungern försvann på bussresan hem..


That summer really messed me up, messed me up bad.

Nu är min mobil back in business igen! Det tog lite över ett dygn men nu får jag sms igen. Det blir lite knas när smsen inte kommer fram, Jojjo trodde jag var lite arg på henne, men det var jag icke. Var hos henne nu på kvällen, verkligen vad jag behövde! Har saknat min lilla elskling. Vi bakade chokladbollar fast failade lite och fick trixa lite med receptet, men de blev supergoda!

Man har väl Spotify free 10 timmar i månaden? För jag lyssnade en halvtimme förra veckan, men nu är barometern (?) full igen! Skumt. Om jag får 10 timmar i veckan är jag ändå rätt nöjd faktiskt. Just nu strejkar Grooveshark, annars skulle jag lyssna där..

Ååh, imorgon ska jag träffa Sofia! Tror inte jag träffat henne sen mars typ? Vi ska käka (kanske picknick), typ kolla på mello, se på film, kanske baka scones och sen ska hon sova här. Lovely!

Äh, snart ska jag nog i säng. Mår mycket bättre nu när jag sovit ordentligt och har engelska nationella 8.15 imorgon så.. nattinatti!

And I think it's time to say goodnight.

Man blir extremt tröt av att vara sjuk. Näsan rinner, kroppen värker och rösten låter väldigt fint. Hoppas den är bättre imorgon, annars blir det lite jobbigt på engelska nationella muntliga.

Dagen började lite dåligt, vårdcentralen ville inte ge mig en tid då jag inte hade matteprov, matteprovet gick skitdåligt (funderade seriöst på att bara ge upp och gå ut mitt i), och så var det lite missförstånd.. Men sen blev det bättre! Jag träffade Eve och åt glass i Vällingby, min första mjukglass för i år. Den var god, med polkaströssel. Sen cyklade jag till stallet och red med min gamla grupp, kändes lite småkonstigt att rida för Åsa igen. Jag fick Pyret och det gick helt okej, men det är en helt annan sak än att rida Affro!

Sen kanske klockan ett idag har min mobil dissat sms (den tar inte emot några), så om ni vill något får ni ringa!

Men nu ska jag sova, pöss!

Jag klippte Biggie idag, och hans päls.

Det är jobbigt att vara småförkyld, jag nyser typ hela tiden. Eller det kanske är någon allergi? Och så har jag lite ont i halsen, kunde knappt prata imorse så pappa tyckte egentligen inte jag skulle gå till skolan, men nu kör vi på te-kuren!

Idag har Biggles befunnit sig i vårat badkar i en timme. Jag badade honom, kardade, ryckte och klippte bort tovor. Allt är inte borta men det mesta så nu är han finfin! Eller inte.. Han fick några kala fläckar och några småsår, kanske var lite för närgången med saxen? Han skötte sig bra i alla fall, försökte inte bitas eller någonting utan bara lät sig plågas lugnt och länge. Han tyckte inte det var så kul men han hatade mig inte efteråt trots allt, han var lika social och go som vanligt.

Nu har jag skrivit en sammanfattning på matten som jag har prov på imorgon, det vill säga halva matte D-kursen.. Jag har ungefär 75% fel när jag räknar, men nu börjar jag fatta tror jag! Jag måste bara komma ihåg regler som att om h(x)=f(x) / g(x) så är h'(x)=(f(x)*g'(x)+f'(x)*g(x)) / (g(x))² (---> kvotregeln, Anneli fattar nog). Jag tycker vi kunde ha haft ett prov för en månad sen när jag fortfarande kom ihåg allt det här, det skulle vara mycket enklare.

It's getting hot out here.

Det är sjukt varmt idag! Eller i skolan var det lagom med shorts men här hemma på tomten grillas jag i bikini.. Isa och Biggles ligger och sällskapar men i skuggan, de tyccker och det är lite varmt. Idag hade jag på mig en t-shirt som jag tror att jag köpte i sjuan. Den passar fortfarande. Fast mina boobs är lite för stora nuförtiden, så antingen åker den upp lite konstigt eller så blir det värsta push-upen.

Nu ska jag schteka och försöka plugga lite matte. Egentigen tänkte jag träna mmen jag har blivit lite sjuk så det kanske är bäst att låta bli.

Bangar du?

Helgens ord har varit "bangar", av flera anledningar, och helgens uttryck är "Rrrr". Jag har verkligen hört det hela tiden känns det som. Eftersom Eve bangade på att sola med mig idag så blev det bara att sola, plugga och kolla på tv med Anneli. Fast vi pluggade inte så mycket precis.. Vi låg för det mesta och solade i Hässelby strand, pekade på personer i alla åldrar och sa "bangar du?". Anneli är en pedofil ska ni veta, hon tänder på 4-åringar som drar ner byxorna och petar sig själva i baken offentligt. Mums!, tycker Anneli. Jag tog årets första dopp! Fast jäklar vad långgrunt det är där, benen hann domna innan det var tillräckligt djupt för att sätta sig ned i vattnet..

Anneli: "Jag fattar varför killar använder det här med klockan, det är så smart! Bangar du på klockan åtta?"
Jag: "Anneli.. det där är klockan fyra.."

Jag: "Hon får inte komma på deras fester längre, hon har blivit bangad. Eller nä.. jag menar bannad."

Imorgon har jag tyskaprov på starka verb. Jag har inte orkat plugga. Fuck.

Haha, jag förde över bilder från mobilen nu och hittade lite okända bilder.. Det hade jag inte trott! Och jag tog inga bilder från stranden så om ni vill se det får ni prata med Anneli, hon gillar att fota rumpor och sånt. Rrrr! Hon är rätt rumpfixerad överhuvudtaget faktiskt, vi brukar diskutera en viss rumpa rätt mycket.

Just go with it.

Jag är lite trött, det var nog bra att jag valde att gå på bio med Eira ikväll, jag ska ju orka med lite grejer imorgon också! Jag och Eira såg "Min låtsasfru", den var faktiskt bra! Man skrattade en hel del, den har en bra blandning av humor, gullig romatik och roliga fail.

Maybe I was meant to be left behind.

Trots att jag missade bussen, fick springa ända till Spånga station, missade tåget iallafall och kom därför fram någon timme senare så var gårdagen najs. Det hände lite oväntade saker, men det gör det väl alltid?

Eve bangade på att träffa mig idag så jag har bara chillat och varit en sväng förbi Spånga marknad. Jag borde verkligen plugga tyska verb och matte men har verkligen ingen lust. Jag är inte så taggad på någonting faktiskt. Ikväll ska jag antingen träffa Bea eller Eira, inte riktigt säkert ännu. Vad seg jag känner mig. Blööh.

Where were you when everything was falling apart?

Engelska nationella uppsatsskrivning gick väl sådär.. Jag visste inte hur jag skulle börja så jag skrev hela texten på ett kladdpapper först, och det var väl bra, då skrev jag bara av och rätt på direkten på provpappret, men det blev lite ont om tid så jag fick korta ned den lite och hann inte skriva något med vissa termer som hon tyckte man skulle använda. Men ett idiomatiskt ordspråk klämde jag in iallafall, helt på eget initiativ! Jag googlar alltid efter idiomatiska uttryck innan uppsatsskrivningar, man får bättre betyg om man använder sånna förstår ni.

Så vad händer i helgen då people? Alltså, det är inte bara en retorisk fråga, ni får gärna svara också. Ikväll ska jag umgås med Jojjo, Aastin, Tim och lite annat trevligt folk hoppas jag. Imorgon ska jag träffa Eve på dagen och Eira på kvällen (och kanske gå på bio, tips på film?). På söndag ska jag plugga matte med Anneliiii som jag inte gjort nåt med på typ.. aslänge. Alltså matte D är jättesvårt faktiskt, eller så har jag fel facit men det tror jag icke. Det här är första gången som jag faktiskt känner mig osäker inför ett matteprov. Vi ska ha prov på två kapitel, och nej det låter inte som så mycket, men det det är halva kursen. Derivata och integraler, avancerade grejer.

Snart ska jag åka till Vällingby och köpa väl behövda strumpbyxor, nu när jag knappt ens har hela leggins kvar längre.

Oboypulver är bästa glasstoppingen.

Coop nära ville inte ha någon, så jag tänker söka på massa andra mataffärer, fast just nu känner jag mig väldigt otaggad. Allt känns väldigt segt. Helgen är halvt obestämd. Vissa svarar inte, andra är dryga. Eller, jag tycker att rätt många är dryga just nu, så jag antar att det bara är jag som tycker de. De är inte dryga egentligen, jag är bara på drygt humör.

Om en månad (man måste tagga till långt innan jue!) fyller Anneli år. Då ska hon ha barnkalas, med prins och prinsesstema! Jag är taggad. Någonting att se fram emot liksom. Jag ska vara en prinsessa och känna mig jättebarnslig hihi. That's how we like it.

Jag tycker inte ridningen gick sådär superbra idag precis, men Annie tyckte jag var duktig. Hon poängterade det för hela gruppen faktiskt. Alltså, om jag hade ridit en annan häst hade det varit uruselt, men Afrodite är lite speciell hon så då räknas det som bra. Vi red lite på ängen och i ridhuset, lite galopp fick vi till iallfall när hon inte tvärstannade. Fin hest. Jag ska rida igen i min gamla grupp på tisdag förresten! Ska bli kul att rida för Åsa igen, har inte sett henne sen i höstas!

Imorgon har jag engelska nationella uppsats, kanske borde ta och läsa på lite? Det blir nog bäst så.

Förresten, The Fray <3333 Typ alla låtar jag hört faktiskt, precis min musiksmak.


Tjosanhejsan.

Jag måste verkligen köpa strumpbyxor eller leggins! Vet ni hur mycket jag behöver det eller? I morse hade jag så svårt att hitta ett par hela så jag helt enkelt tog mitt sista par hela strumpbyxor (dock för korta), klippte sönder dem och sprang till bussen. Det är snyggt med hälmärken på smalbenen, lovar.

Jag kan skriva rätt snyggt för hand faktiskt, synd att allt ska vara dataskrivet nuförtiden. Jojjo hade sparat en hög med diplom åt sina somskolebarn för att jag skulle skriva på dem med min snygga handstil. Hehe, jag blev lite glad faktiskt.

Vet ni! En mattant i min skola frågar varje person som hon ser bre en macka med vänster hand om den är vänsterhänt. It's kind of funny. Ola gick och gjorde det bara för att testa, på direkten spanade hon in honom och ba "är du vänsterhänt?". Haha vad spelar det för roll liksom..

CV-grejen (eller ja, brevet) var lite svårare att skriva än jag trodde, men det funkar nog. Jaja, godnatt!

CV och personligt brev är krångliga grejer..

Idag är jag arg, pissed off, ledsen, depprimerad, stressad, knasig och FLITIG. Jag har checkat av ett antal boxar i min "to do"-list (jag är seriös, jag har gjort en lista med boxar, satt upp den på spegeln och √ i det jag gjort..). Jag har även varit en sväng förbi Coop nära och frågat om de som en liten arbetare, det lät lite tveksamt men han var jättetrevlig och sa att man vet aldrig och jag kan komma tillbaka imorgon med CV och prata med chefen. Så nu är taggad på att skaffa jobb! Kvällsjobb, inte sommarjobb. Jag tänkte skriva ett CV och personligt brev och ge till sex mataffärer inom två kilometers radie. Vi har rätt många mataffärer här. Om jag har tur kanske jag får ett jobb, mina cash lär ta slut rätt snabbt när jag fyllt 18 annars. CV och brev är lite jobbigt att skriva bara, har ju typ inget att visa upp liksom..

Jaja, nu ska jag äta och sen till Jojjo, om någon har ett CV-tips eller så får ni gärna lämna en kommentar!

I'm all for the hunt baby.

Proppa choklad, kolla på tv, lyssna sönder pink och depplåtar, undra varför allt är som det är, inte haft någon att prata med.. Ja, fin tisdagkväll. Jag har inte så stor lust att skriva idag av någon anledning.

Jag tyckte det saknades bilder på min blogg. Gotland 09 <3 Prydligaste nudelätaren som har skådats. Eira har en fetisch för att fota mig när jag äter, jag har en fetisch för att fota henne när hon gäspar. Hehe, nejmen jag kom faktiskt på min fetisch idag, tänk vad mycket jag har tänkt.

Men var dryg då..

Usch vilket äckelväder det är idag, snö och regn. Tröstäta godis och kolla på tv är det bästa man kan göra.

Några svenska musiktips idag? Något i stil med Lars Winnerbäck - "En svår och jobbig grej" typ?

Nobody out there wants to understand.

Att göra saker som man brukade göra förut får en vilja göra andra saker som man brukade göra förut.. Bra och dåliga. Det där som man verkligen inte ville ha känns plötsligt som nummer ett igen, och allt som man trodde man hade förändrats har helt blåst bort..

Och det känns fucking jobbigt nu. Jag ska kolla på 2½ men och inte tänka så mycket istället.

Världsmästaren i kurragömma hittades tillslut.

Om biologin inte hade dragit över, om jag inte hade bestämt mig för att träna, om jag inte hade tagit buss 179 istället för 118.. Om det inte hade varit så.. Då hade jag inte varit hundra kronor rikare nu, men det är jag! Jag hittade en hundralapp påväg till gymmet nämligen. Det känns lite dåligt att ta den men ägaren skulle ändå inte ha hittat den innan någon annan tagit den..

Idag har jag dissekerat! Det var inte så äckligt faktiskt och luktade inte så mycket. Det luktade fisk. Tyvärr var min grupps objekt (matspjälkningssystem (strupe, tarmar, hjärta, lungor, lever osv) från gris tror jag), redan obducerat och gammal, så det var inte lika mysigt som de flesta andra gruppers..

Jag har hittat en ersättare till Spotify, eftersom den nu har blivit så dryg. Jag menar, tio timmar och lyssna på samma låt max fem gånger på EN MÅNAD? Vad är det för stil, får man bara lyssna på sina favoritlåtar en gång i veckan? Pffff. Ola tipsade mig om en sida iallafall, de har inte lika mycket som Spotify men jag tycker det funkar bra. Grooveshark heter den.

It ain't over 'til the fat lady sings.. Well, I forgot that, but now the fat lady has sung..

Valborg!

Igår var det då Rålis som gälde. Det kom inte riktigt så många som jag kände som jag hade trott, men många kom det iallafall, och en del överraskningar.. Jag gjorde väl lite som jag gjorde men det blev en lyckad kväll! Valborg är inte så överskattat trots allt. Tillslut hittade jag sovplats hos trevliga Tim som jag låg och pratade med i några timmar om allt möjligt, har saknat honom alltså!

Idag har jag inte gjort så mycket, åkt hem, ätit, handlat (köpte vinröda, äkta converse för 399:- på coop!) och ja.. det. Nu ska jag plugga, har tyska nationella imorgon och har inte läst tyska på tre veckor! Plus en äcklig svenskaläxa också, inte kul..

RSS 2.0