Nu är det sommar, snart är det lov!

Idag hade vi elevrådets dag, dvs lekar hela dagen. Det var helt okej, men inte så många som var där.
Imorgon blir det ingen ridning för min del, för jag ska springa vårruset! Ska bli kul, ska försöka satsa på tiden och sen ska jag sitta och äta myspicknick med curvesgänget efteråt :) Hoppas att Niike kommer.
Om jag inte fått nåt om bakfoten så tror jag att jag har tyska betygssamtal imorgon.. Ingen aning om vad jag kommer få ;S
Hmm.. någon dag måste jag kolla runt på olika H&M efter min bikiniunderdel.. inte kul att bara få överdelen ju.. Men underdelar brukar det ju alltid vara överskott utav, varför är just den jag vill ha slut?
Nu ska jag gå och tvätta bort sminket och krypa till kojs.. Godnatt! <3

Schlagerlördag och morsdagsöndag!

Igår kom Eve hit till ESC i alla fall. Det blev nachos, cheeseballs och pepsi max, mums!
Vi hade några favoriter i ESC: Tyskland, Cypern, Belgien och Frankrike. Men vi älskade saxofonisten i Moldaviens bidrag också. Och dansarnas dans, underbart sexig! Haha.
Idag gick vi och la oss efter det hade börjat ljusna, men gick ändå upp vid 8-9. Jag och Daniel gjorde american pancakes med jordgubbar och grädde till frukost till mamma i morsdagspresent förstår ni. Det var typ grymt gott.
Sen gick jag och Eve till en äng, mosade de höga blommorna och la oss och solade i 3 timmar, underbart! Det var sjukt varmt men riktigt härligt.
Resten av eftermiddagen har jag spenderat hos mummi och morfar. Det bjöds på fika och jag gluffsade i mig kanske 10 chokladkakor? Men det är det bra hos mummi och morfar, de vill alltid att man ska äta mer, inga begrensningar!
Trevlig söndag! (;

Lite onödiga fakta

Hej, jag har tråkigt.
Lite mycket onödiga fakta:
*En kille i min klass försökte cykla över Svandammen (på plattorna). Han fastnade på sista plattan och voltade över styret.
*Min mamma hade squash i rabarber/jordgubbspajen hon gjorde idag, bara för att hon såg den i kylskåpet.
*Jag tycker att "Stargate Universe" är en otroligt bra serie.
*Jag är en väldigt lat människa som resten av familjen klagar på varje dag.
*Nu vill jag till Alholmen, för jag ska ändå inte träffa någon och Sverige kom ju inte till finalen i ESC.
*Jag har instruktionslappar på hur man skriver en labbrapport bredvid min dator.
*Jag kommer ihåg hur våran polska städhjälp som vi hade när jag va typ fem år såg ut, bara för att hon gav mig godis.
*Jag vill vara en blond, smal, blåögd, storbystad och småkorkad bimbo, men Eira gillar inte det.

Varför kan allt inte vara som förr för?

Tragisk

Jag känner mig så patetisk. Nu har jag suttit och skrivit labbrapporter halva dagen, känns det som. Nu är jag klar i alla fall, och det känns skönt att det där troligtvis var de sista inlämningarna denna termin. Ingen kunde komma hit imorgon, så imorgon blir en slappardag och melodifestivalen med familjen. Vad hände med mitt sociala liv liksom? Jag börjar fan bli deprimerad, och min lilla sötis är strandad på en liten ö utanför östkusten. Ni kanske har hört talas om den, den heter Gotland och jag är typ avundsjuk? Fast jag får henne att få hemlängtan, haha ;) Får nog ta och ringa henne imorgon, vi har ju faktiskt bara prata en halvtimme den här veckan (A).
Mina ögon är jättetrötta. Inte så att de håller på att sluta sig hela tiden, de bara sticks lite..
Imorgon ska bebis få komma ut för första gången på en och en halv vecka. Finally!
Det är sorgligt att jag har så höga betyg. Jag blir liksom nästan aldrig glad för något betyg. Jag blir bara grymt besviken när jag inte får MVG. Många av mina kompisar verkligen jublar och skriker när de får G eller VG, men jag bara ler lite när jag får MVG. I can't appreciate things anymore. Jag fick liksom VG på engelska nationella muntliga, det är ju faktiskt ganska bra ändå, men allt jag kan se är "fan vad jag suger".
Jag fick MVG på matte B. Fast läraren ville inte säga det till mig, han ville bara säga lite saker som man kunde finslipa och frågade om mina åsikter, och sen tyckte han typ att jag var dum som ens frågade ifall jag fick MVG^^
Jag har träningsvärk i magen och högra vaden sen i tisdags. Det är lite pinsamt, jag kommer inte ens ihåg att vi tränade magen på idrotten. Det kanske var att jag gjorde mina fusk-dips? Vad det än var så känns det fortfarande.
I helgen ska jag försöka fota lite, så ni får lite bilder att kolla på. Ciao!

And so it goes down..

Sverige kom inte till final i melodifestivalen! D: Deprimerande.. Jag brukar ju alltid sitta bänkad framför finalen och hoppas att Sverige ska vinna, men alltid känna hur hoppet krossas när vi hamnar näst sist. Men inte ens det ska jag få göra i år? Ska mitt land inte ens få bli förnedrade i final? Det här är toppen av botten.
By the way tänkte jag ignorera det 10*30 cm stora hålet i mitt underlakan och sova på det i alla fall. Punkt slut.

Shopping@stan

Isa är en perfekt hund. Hon har rivit sönder mitt lakan (som hon inte alls gjort x gånger förut), och dreglat ned mitt golv. Kan man göra något annat än att älska henne? Oh yes..
Så, shopping idag då. Jag hittade inga skor, så jag ska kolla i Barkarby någon dag istället. Morsdagspresenten var för dyr, så den införskaffades inte heller. Och köpa en röd klänning? Haha, lycka till på på sommarsäsongen säger jag bara! Men, däremot så köpte jag en vit klänning från H&M och bikiniöverdelen. Underdelen fanns bara i strl 42 överallt där jag kollade, så en sådan måste jag leta lite till efter.
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Jag har varit onyttig, igen, och pratat lite med söta Eira som är på Gotland. Hon saknar mig. I like it. Haha ;)
Två labbrapporter ska lämnas in imorgon. Två labbrapporter som jag inte skrivit. Ajdå. Men jag har börjat på båda, så innan midnatt lär jag vara klar.
Nu ska jag duscha och balsamera in mitt hår så jag slipper känna att jag sliter sönder det! Bye!

"You're only as tall as your heart will let you be,

and you're only as small as the world will make you seem."
En låt som jag inte kan sluta lyssna på, "On the brightside" med Never Shout Never. Jojjo spelade den för mig igår, och nu får jag sitta och klicka på replay på youtube hela tiden för att spotify inte vill funka.
Jag kanske inte ska ut till landet i helgen. Deprimerande. Fast sen såg jag att det är Eurovision Song Contest, så då kanske man vill dra ihop till en ESC-kväll?
Vet ni, jag fick 38/38 på biologi-provet! Känns bra att få full pott för en gångs skull, var länge sen nu.. Men jag försökte satsa lite inför det provet för att jag fick VG på förra, och se hur mycket det lönade sig!
Det känns som att vi inte har några fönster längre, det känns som hål i väggarna. De har nämligen blivit tvättade idag, så nu skrämmer fönstrerna mig haha! Speciellt mina som är så stora och brukar ha persiennerna nere.
See ya!

Svar till Eve: Haha, duktigt att leta på alla gina i stan! x) Ja, nuförtiden försöker jag skriva varje dag, har fått tillbaka "blogglusten" igen ;P


En liten flicka i en rosa pyjamas.

Engelskan är klar. Det enda som saknas är en rubrik, men jag kommer inte på någon..
Jag har blivit väldigt slapp i skolan på sista tiden, orkar inte plugga nu på slutet av terminen. Tyska nationella uppsatsskrivningen imorgon kommer nog gå lite sådär.
Idag red jag Sobella för första gången. Vi skulle rida märke 1 (!), och först ville Bella inte ens gå ut på spåret utan en häst framför sig. Det verkade ju inte så lovande, men sen så var hon rätt så fin faktiskt och det funkade bra att rida först i "ledet" på märke 1. Resultatet får jag nästa vecka, men alla blev godkända i alla fall sa Åsa. Jag har ridit märke 1 förut, för kanske 2-3 år sedan, men 2 i min grupp hade inte gjort det så..
Jag har nyss tvättat håret, och oj vad kort håret känns! Började ångra klippningen lite, kändes som att jag hade paige, men i spegeln såg det längre ut. Jag är ganska pepp för att börja leka och styla mitt hår lite mer, frisören tyckte faktiskt att jag skulle göra det. Hon tyckte inte att jag skulle sova med det blött, men så blir det nog idag eftersom att klockan är över tolv och jag inte vill väcka de andra med hårtorken.
Tidig morgon imorgon och dags att gå och lägga sig. Godnatt!

Egghead..

Dagens skoldag var så slapp. Historia: diskussion i 20 minuter och sen ingen mer historia alls (kursen är slut) -> 2 timmar håltimme -> matte men läraren kommer inte så det blir nästan 1 timme håltimme till -> svenska betygssamtal i en timme = sitta vid datorn för min del.
Onödig skoldag kanske?
Efter skolan så jag och klippte mig då.. Håret blev jättefint men luggen.. Jag skulle inte låtit frisören få fria händer för det blev jättekort och mer som ett uppochnedvänt U än en snedlugg.. Den framhäver mitt egghead väldigt bra. Fail. Jag får väl ha den uppsatt eller nåt om jag inte ångrar mig om den "/ Snart lär den väl växa ut igen, hoppas jag..
Lite gladare saker då, på torsdag blir det shopping i stan med Eve! Äntligen, jag har en hel lista på saker jag vill köpa ;P
*Skor - fake-converse och ballerina skor, kanske gladiatorskor eller sandaler.
*Klänningar - till skolavslutningen, Daniels student (vit) och Patrics 18-årsfest (röd).
*Bikini - en vit "virkad" från H&M om den passar mig.
*Springshorts - kortare än dom jag har, kanske sånna där glansiga från Puma.
*Morsdagspresent - som jag har bestämt vad jag ska köpa (A).
Imorgon tror jag att jag har tyska nationella och fysikprov, fast jag har inte pluggat alls. Kanske ska få lite sömn innan i alla fall? Det kan nog vara bra. Sleep tight!

Insestifest!

Igår var en underbar dag. Det var 25 grader i skuggan och nästan för varmt att ligga i solen ens med bikini! En riktigt härlig hemmaslappardag blev det. Sen bakade jag chokladrutor också, men dom blev inte riktigt gräddade i mitten vilket har lett till lite ont i magen (samma effekt som pepparkaksdeg). Men smart som jag är åt jag av dom idag också, och fick ont i magen haha!
Idag hade jag och Eira tänkt ligga och glassa i solen och bada hela dagen. Men nej, självklart ska det regna. Vi badade i alla fall, bara för att ha det gjort, och det var väldigt skönt efteråt. Det var inte alls så kallt som jag trodde och efteråt fick man en sån där härlig sommarkänsla som efter ett långt bad. Fast vi doppade oss förstås bara, i och upp. Det duggade, åskade, var kallt (i luften) och precis innan vi klev i rörde sig nåt oroande stort i vattnet..
Fika och mat fick jag på Café Sjöstugan. Jag känner mig alltid som en snyltare när jag är där (Eira bjuder för att hennes mamma äger caféet), men jag älskar det.
Nu på kvällen har jag skrivit nästan en sida på min engelska bokgrej, som jag tror kan bli väldigt bra.
Imorgon ska jag till frissan och äntligen göra något åt min allt för utväxta lugg och långa hår. Förresten så kollade jag och Eira på lite gamla bilder, jävlar vad långt hår jag hade!
Hej svejs babyface!

I'm so tired it feels like I'm falling apart.

Oj, nu har jag suttit här i min egna lilla värld ett tag och insåg plötsligt att klockan nästan är tolv!
Jag har blivit jätteduktig och börjat cykla till skolan. Det pinsamma är bara att jag inte kan cykla hela vägen hem eftersom jag måste leda cykeln i första backen.. (A)
Idag har jag ätit pizza till middag, mums! Man blir lite sprickfärdig, men det är det värt ;)
Spotify har väldigt mycket reklam har jag insett.. Inte kul.
Förresten, om nån vill att jag ska läsa dens blogg så får den kommentera (och inte bara en tråkig kommentar som "jag kommenterar" eller "läs min blogg". That won't do.). Jag har nämligen inte koll på vilka som bloggar längre, så nu läser jag bara Annelis blogg ;)
Nattinatti! ;*

Such a relief.

Mitt rum är such a mess.. Kläder och kaningrejer ligger utspridda över hela golvet och allt annat som man kan lägga saker på.
Imorse vaknade jag av att Biggles åt frukost. Lättnad! Han mår prima ballerina förresten. Såret ser dock så konstigt ut så det är svårt att veta om såret är bra eller inte, men jag tror att det är bra än så länge i alla fall.
Idag fick vi en hemlaboration i biologin. Man ska testa var olika personers olika "zoner" (hur nära man kan gå främlingar, vänner osv innan dom backar typ). Det kommer bli lite kul.. Jag och Faisa började lite smått. Det finns tre bord med bänkar på ett ställe i skolan. Vid ett bord satt det en kille, nästa var tomt och vid det tredje satt en kille. Jag gick och satte mig bredvid honom.. Det var jättepinsamt och jag höll på att garva ihjäl mig, Faisa typ också. Vi var lagom diskreta när vi gjorde en liknande sak på busshållplatsen också, fråga efter klockan när man håller mobilen i handen är kanske inte så smart? ;)
Har nån lust att komma och våldgästa mig på lördag? Jag kommer typ ha jättetråkigt annars.. De flesta har redan planer och mamma kommer va i Budapest då.. Bäst att jag stannar hemma i alla fall så jag kan kolla till bebben, men jag tar gärna emot sällskap (A)
Sov gott!

Världens charmigaste bild. Ni älskar'n.

It smells like shit in my room.. Oh wait, it is shit!

Idag var Biggles hos veterinären och kastrerades. När dom skulle ropa in oss..
Veterinären: Biggles har en stor bur!
Jag: Han är ganska stor..
Veterinären *kollar i buren*: Jävlar! Ni andra, kom och kolla! Det här är den största kaninen jag nånsin sett.
Haha, alla älskar Biggles, han är så charmig.
Operationen gick bra, men han var lite vinglig och fick stanna kvar några timmar extra. När vi hämtade Biggles sa veterinären att han skulle bo inomhus i 10 dagar! Pga att han blir för nerkyld ute när narkosmedlet fortfarande är i kroppen.. Liksom, hallå, hur mycket medel proppade dom i honom om det håller i sig i 10 dagar?! Men den veterinären var inte så insatt på ämnet och pratade dessutom norska.. jag tror att hon missförstod den andra veterinären.. Jag ska ringa dit imorgon och kolla, men inatt sover Biggles i mitt rum. Därför luktar det bajs här. Mysigt värre. By the way så har T9 inte ordet "bajs", weird!
Jag hoppas Biggie äter nån gång, annars kanske vi måste åka in igen.. Dricker gör han åtminstone.
Apropå ingenting så kommer jag få MVG i svenska A. Så, nu handlade inte allt bara om Biggles.
Nu är jag mentalt supertrött och måste sova. Godnatt!


Vi som stannar när vi får en fluga i ögat.

Hur bra får man va egentligen? Jag började plugga matte vid nio och gav upp efter en timme.. Hoppas bara att det inte kommer bevisföring på mitt 4 timmar långa matte B-prov imorgon! 'Cause then I'm so screwed..
Tyska nationella var förresten svårare än jag trodde, men jag tror det gick helt okej iallafall.
Haha, jag har faktiskt bra betyg i kemi. Jag har aldrig gillat eller förstått kemi, men  nu har vi typ matte på kemin så då var jag en av två i klassen som fick mvg på provet ;)
Nog om tråkiga skolan! Sommaren har börjat komma och jag funderar på att seriöst ha shorts imorgon. Nice väder lär det bli iaf vad jag har hört. Me like. :D
Nu tänkte jag gå och lägga mig så jag är någorlunda utvilad imorgon, godnatt! ;P

Life goes on

Nu har jag börjat på ergonomiuppgiften.. Det känns rätt okej, jag skriver om skolan. Måste bara kolla upp lite saker i klassrummen bara.
Tanken med dagen var att jag skulle plugga heeela dagen, men så blev det inte riktigt. Det enda jag hunnit göra är att läsa tre kapitel i engelskaboken och skriva typ 1/3 sida på ergonomiuppgiften. Vad har jag gjort istället då? Jo, först slappade jag lite och sen sprang jag. Det kändes som det gick skittrögt men det gick iaf en minut snabbare än sist haha. Så nu har jag sprungit TVÅ MIL på en vecka, känner mig ganska duktig! Synd att mina fötter ska bli så fucked up bara.. Juste, sen följde jag med mamma till Vällingby och köpte lite saker.

Igår var det klassåterträff. Det var kul att träffa alla igen, det var ganska många som kom faktiskt :) Vi grillade på långholmen och sen drog vi in mot stan (Kungsan).

Jag drömde världens hemskaste mardröm inatt. Jag hade verkligen panik i flera minuter efter jag vaknat. Jag drömde att jag klippte håret jättekort och noppade bort halva ögonbrynen. Men jag passade inte alls i det och ångrade mig på direkten. Jag bara bölade och sa hela tiden "varför gjorde jag så? Varför lät jag inte bli? Varför, varför, varför?!". Det kändes som världens undergång och var extremt verkligt, hehe. Apropå hår får jag inte glömma och ringa frissan imorgon!

Jag och mamma hittade några gamla nattlinnen som jag tänker börja använda/sy om till klänningar. Dom är äkta vintage. Vi tror att de ursprungligen tillhörde min farmors moster.. ;O

Svar på Eves kommentar: Haha, 3 km är alltid en start! Jag kunde knappt springa 500 m för två år sen! ;P

Nu ska jag fortsätta med min dumma läxa och sen försöka hinna med lite tyska, puss!

My brother went to Spain, and all I got was a lousy t-shirt.

Haha, ni kanske kan gissa vad jag fått av mina käre broder som spenderat en vecka i Barcelona? ;)
Fast jag fick choklad också faktiskt, hihi (A)
Nu var det en evighet sen jag skrev, men ni är inte så duktiga på att kommentera heller. Men en tumme upp för Eve som faktiskt orkat kommentera ;P
Nu är det långhelg iallafall. Det har blivit filmkväll, chill och shopping. Köpte äntligen ett par ljusa jeans, som jag planerat att göra i kanske.. ett år? Ikväll blir det filmkväll med Hanna och Sunna @ my place. Det var faktiskt väldigt länge sen jag hade filmkväll hemma hos mig, men nu har jag städat och gjort fint iallafall.
Vädret idag har vart wunderbar! Har gått runt på tomten med linne och trasiga shorts som flashar halva baken (haha, inte avsiktligt^^). Apropå wunderbar så hade jag tyska nationella MUNTLIGA i onsdags, men det gick lite mer schlecht eller OK.
Jag känner mig så duktig, för jag har börjat springa igen. 10 km. Och snabbare. Mycket snabbare!
Just nu skriver jag min labbrapport i biologi (den ska lämnas in idag) och har ångest över allt annat skolarbete som ska göras. Främst idrottsuppgiften; skriva TVÅ dataskriva A4-sidor om ergonomin på en arbetsplats. Tråk!
Men just nu är jag glad, för mitt Spotify fungerar. Så nu kan jag lyssna på Milow, Kent och allt annat trevligt som jag inte har på datorn ;)
Nu ska jag nog fortsätta med min labbrapport, ciao!

RSS 2.0