Utmanad

Jag har blivit utmanad av Linnéa:
Regler: Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig. Berätta 7saker om dig själv, både alldagliga och knäppa. Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem. Låt dem få veta att de har blivit utmanade!


1. Jag tycker att det är läskigare att hoppa i vattnet från en brygga än att åka frittfall
2. Jag har aldrig pluggat seriöst till ett matteprov
3. Ibland vill jag vara blond och blåögd
4. Jag är halvsvensk
5. Jag är extremt morgonpigg när det är ljust
6. Jag slappnar av bäst framför tvn
7. Jag försöker ofta få mig själv att må dåligt psykiskt..

Jag utmanar: 
Dom som vill..

Halloween-vecka, tjockisvecka :]

Vart hemma ganska lite/haft mkt o göra, men nu kommer ett inlägg (A)

Måndag: Härligt väder idag! Cyklade till curves på förmiddan och tränade :) På eftermiddan var jag något av en tidsoptimist.. min buss skulle gå 14 över och jag gick hemifrån 17 över.. hmm.. xD men missade jag den för det? Nee, för det va en snäll chaffis :P Sen va det bara lite pinsamt när jag inte kunde få loss min arm från väskan när jag skulle ta fram busskortet, men men..
I Brommaplan mötte jag iaf Jossan o Eira. Vi åkte till Sofia och jag babblade på om hur mkt ointressanta saker som helst. När vi kom fram började vi garva för att jag konstant hade givit den fina vägbeskrivningen "bredvid det blåa huset". Problemet va att det va kolsvart och det inte fanns några gatolycktor, så man såg ju inga färger ;)
På Halloweengrejen kom (förutom vi) Torun, Lisa, Ludde och Kristoffer. Det va kul <3 Vi såg på The Eye. Den va bra, men inte särskilt läskig. När jag, Lisa och Sofia hade gått och lagt oss låg vi och pratade i typ 3 timmar.. haha, det bara flödade på liksom :P



Tisdag: Vaknade hos Sofia och åkte lite sent därifrån, så kom lite senare än önsakt till stallet. Men det va kul iaf^^ Red fina Mon Ami och det gick ganska bra <3

Onsdag: Skulle va hos Eve kl 14, men eftersom att jag blivit en tidsoptimist (skulle både träna, äta på Il Postino och tvätta håret) så kom jag fram vid 15 istället :P Men det gjorde inte så mkt, säger vi. Jag, Eve och Sofia sminkade oss superfint och gick bus eller godis. Vi fick väldigt mkt faktiskt. Och även om jag tycker vi såg läskiga ut så var det ett småbarn som sa "Dady, they aren't scary at all" >.< Skitunge :> (A)


Torsdag: steg upp vid 7 för att lämna huset vid 7.30. fast det blev 7.50 istället. Familjen åkte till Haninge för att prova en båt. Så nu ska vi köpa en ny båt! Den är fin (A) Men det va liiiite kallt att åka båt 9 på morgonen asså..
Resten av dagen har jag tillbringat med att äta godis, kollat på tv och gjort lite på geologihäftet. Vilket liv jag har :) Tror jag ätit upp typ hälften av det vi fick igår O.o Och kollat på 2 avsnitt stargate atlantis (det äger <33), 1½ My boys, Smallville och 2 That 70's show. Höhö, intresseklubben antecknar :D
Stargate atlantis är bara för bra. Och vem älskar inte Sheppard? Tyvärr är det bara ett avsnitt kvar på boxen nu ;/

Halloweenkväll hos Mimmi imorron, yao! :D Jag och Mändy ska sminka oss snygga :) Jag ska va däöd flicka igen (A) Nu vet ni, puss <3

Söndag

Idag har vart en.. tråkdag. Har inte gjort så mycket, och vädret har vart trist.
Har nästan monterat ihop mitt badrumsskåp nu :D *happy* Så jag slipper ha saker över halva golvet sen liksom (A)
Har somsagt inte så mkt att skriva här. Många har vart dåliga på att uppdatera sina bloggar.. typiskt när jag nu skaffat bloggkoll och allt :P hehe (ett tips förresten för dom som inte orkar kolla på allas bloggar flera gånger om dan för att se om nån uppdaterat^^)
Ehm.. det var lite om min dag.. men imorron blir det kul!
Ska "halloween-måla" mina naglar förresten.. ska jag måla dom orange med svart mönster eller svarta med oranget mönster? :) (Svara!)
Har smsat skitmkt idag :P försöker fixa en liten filmkväll med vrs-gänget, men det ser ganska tragiskt ut just nu x)
Hoppas ni haft en roligare dag än mig! kramis <3

Fest

Igår var det geologiprov på morgonperioden. Jag fick MVG, 61/66 p! :D
Efter lunchen fick vi åka hem, så då åkte jag till v-by och köpte en tröja, puder, nagellack mm.. :)
Efter att ha tränat, duschat och ätit var det dags att åka till Marre. Efter en från början väldigt olycklig busstur så var jag framme. Linnéa och Sabina kom och hämtade mig vid busstationen. Ehm.. aa, så fortsatte kvällen därifrån.
När kl var 3-4 så sov de flesta och resten tänkte typ somna. Jag delade soffan med Mihiri och Bella och det var faktiskt ganska bekvämt. Kl 7 var det några konstiga typer som bestämde sig för att gå, men jag väntade iaf till typ halv 10 innan jag och Eve stack.
När jag kom hem så var huset tomt. Skönt! Fast det blev lite ensamt under dagen måste jag väl säga.. eftersom att jag i princip inte gjorde nånting.
Dom som har bilder från festen får gärna skicka några till mig^^

Nu är det HÖSTLOV! puss på er <3

London <3

Nu var det läänge sen jag skrev här, men jag har inte haft tid^^
Lite saker som har hänt iaf:

redag: Filmkväll med Lisa, Mimmi och Amanda :D Fan vad kul vi hade. Och jag har blivit bättre på singstar x) Även om det säkert låter lika fult :)) Vi såg på 2 filmer, "Trångt i kistan" och "the Dark". Dom var bra^^ Mimmi va duktig på att somna ;) Skönt att äntligen få träffa Lisa, fatta hur mycket jag har saknat henne (A) Vi sov skavfötters btw. Det va Amandas idé, för hon är ego. Hon ville ha mer plats på golvet x))

Lördag: Tjejerna packade ihop och åkte hem, jag packade väskan och åkte till London, yao! Det var en finfin landning med en härlig duns, men man får ju vad man betalar för (A) Sen var det mysiga trappor till vårat rum på hotellet. Först gick man upp för 2 dubbeltrappor, sen gick man igenom en våning och sen upp för en dubbeltrappa till :P

Söndag: Mycket trevlig dag. Vi började dagen med hotellets frukostbuffé. Youghurt, flingor, mackor och sånt där vanligt + den engelska varianten, ägg, bacon, korv, bönor och tomat. Gottgott :) Efter den stora frukosten gav vi oss av till en marknad. Det var kul (och billigt). Jag funderade på att köpa en väska, men gjorde inte det.. fast ångrade mig sen :< Men köpte 2 t-shirts och lite hårgrejer iaf. Sen gick vi på en annan marknad, men den va inte lika bra..
Efter lite vila på hotellet åkte vi till Madame Tessaeu (?). Det där stället med kändisar som vaxdockor ;) Det var ju lite kul att se, men blev lite besviken, trodde att det skulle va bättre.
På kvällen åt vi middag på en pub (A). Det är så härlig stämning på engelska pubbar/resturanger (A).

Jag pratar mycket bättre engelska i England. För där pratar folk engelska seriört, och då gör jag det också ;o bara så ni vet.. ^^ Kommer kanske bilder från England senare, när jag orkar ladda upp :)

Måndag: Vi åkte hem till Sweden. Till Västerås, lite mer specifierat, och tittade in i godisaffären i Hummelsta på vägen hem. Dom har mycket godis där (A) Och det är halloween snart så vi köpte lite ofc!

Tisdag: Heldag på Universitetet (2 timmars föreläsning om vulkaner, faktiskt lite intressant) och några utställningar.. Helt okej faktiskt. Inte så dåligt, + att vi fick sluta tidigare. Stallet var kul. Vi hade teori, men min, Mimmis och Jojjos p-piller, sex och lite annat-konversation när vi satt typ grensle över..  man kan jämföra det med en bardisk, var fett kul xD Höh.

Today, Onsdag: Jag gjorde tyskaprovet idag och fick alla rätt ;D Yey!
Efter skolan åkte jag o mommi till Curves.. det var vägning och mätning.. och min onyttiga helg har satt sina spår :( Men my ass is smaller anyway, and that's a good thing ;)
Jag har blivit skitslö när jag är hemma och orkar sällan slå på datan.. därför har jag vart lite dålig på att kolla bloggar och bilddagböcker och skit.. men det får ni leva med ett tag till (A)
Två dagar kvar till lov! Wiihu! :)) Massa skoj ska det bli^^
Och nu är det reklam för bröllopsform på tv, så kan bara säga att det är ganska inspirerande för dom som vill träna xD Haha^^

ska gå nu, puss <3

Orienteringsdag

Idag var det orienteringsdag :) Jag och Jossan gick tillsammans och klarade alla kontroller, fast vi va inte så snabba (A)
När jag kom hem ringde jag för att fråga efter prao.. och guess what!? Jag har fått prao på Konsum i Spånga ;D haha
Sen städade jag kaninburarna och rummet :] Och sen kom Petri o så var det dragspelslektion..^^
Mkt intressantare än så har inte min dag varit. Btw så har jag börjat gilla "Bonde söker fru" xD
Just nu är jag lite småsur på Biggles (mest irriterad) för att han sitter under terrasen och gömmer sig (inte riktigt, men ändå) D: Och kl är 10 >.<
Planer inför imorgon:
*leta efter syv-människan och be efter ett papper som praoplatsen ska fylla i
*träna på curves
*packa min väska inför England ;D

På fredag blir det kul :))) Då kommer Lisa (länge sen man träffade henne nu asså), Mimmi, Amanda och ev. Jojjo hem till mig o så ska vi ha filmkväll! <3 *längta*

Hihi, nu kom Biggles, så ska gå och fånga in honom nu (:

puss :*

Klar med historian! *yey*

Lite kort om min dag..
Jag har vart på Ikea ;D Det va kul :] Nu har jag köpt badrumsskåp (äntligen!) och lite andra saker.
När jag kom hem tyckte jag att jag såg nåt vitt (jenny) springa i hagen där Rufsan var. Men sen typ "nää, det va nog bara inbillning". Sen hittar jag min lilla bebi, helt tilltuffsand :( Pälstussarna stack ut ur hennes annars så jämna päls och hon var anfådd.. verkade nästan glad av att se mig (höhö, då vet man att nåt är annorlunda :P). Men jag såg att hon hade grävt upp sin tunnel igen (som jag täckt för tidigare) och tänkte att hon nog bara fastnat lite i den. Anyways så tog jag in henne och tog bort lite jord osv.. Efter ett tag kommer Daniel och typ "oj, Jenny har rymt". Ja ba: "va? Släppte du ut henne i samma hage som Rufsan förut?" Han ba " Nej, men hon har hoppat in i den hagen".
Så troligtvis är det alltså Jenny som hoppat in i Rufsans (läs Jennys) hage, Rufsan som muckat gräl (hon är sån (; ) och sen har fighten börjat. Inga skador iaf, bara lite pälstussar (från Jenny också, i hagen) :) tur det..
Nuhar man suttit uppe och skrivit franska revolutionen hur länge som helst. Men den är klar. Skönt! Fast Napoleondelen blev lite längre än ½ sida och 1:a delen bara 3½, eller mindre. Men det får duga.
Ska gå och lägga mig nu, puss :* :)


(innuti Rufsans fina egengrävda tunnel)

Vilken tjockis jag blivit ;S

Länge sen jag skrev nu.. haft så himla mkt att göra.
Fredag: Efter skolan åkte jag och Sofia till Vällingby och frågade efter prao åt mig + shoppade. Jag fick ingen prao, men ringde coop nära när jag kom hem och ska ringa dom igen på tisdag så kanske jag får där :)
När vi shoppade köpte jag ett vitt linne, en grön kortärmad (som passar fint till mina ögon), en bh, en foundation, make-up svampar och rouge. Haha, jag proade så himla mkt smink så Sofia typ "proa på näsan, det är bra där du inte har nåt" när jag till slut skulle välja nyans :P Och killen i kassan gick och bytte rouge åt mig när jag hade betalat för att han trodde den andra skulle passa mig bättre x) Och jag testa en skitfin rouge på Make up store. Sugarpink, passade så fint på mig (A) Men den var lite för dyr, kostade typ 150 "/
Lördag: På morgonen åkte jag och mamma till curves. Dom kommer verkligen ihåg oss där nu xD
Idag skrev jag nästan klart den långa historiadelen. Men den blir bara typ 3 sidor.. :S Nån som vill mejla sin till mig så jag kan jämföra? (A) Skriver om första delen.
Upptäckte förresten att Daniel hade exakt samma historiaprov som oss i 9an. Kanske skulle läst hans innan provet? (A) (;
Guu vad jag har tjockisätit idag. Måste börja äta mindre :S Äter hur mkt som helst typ.
Rufsan har vart duktig idag. Hon har grävt en typ ½-1 meter lång tunnel ut ur hagen ;D Yey (Y) Fast den har ingen öppning i andra änden än^^
Var till coop idag. Hittade ett par fina gummistövlar x) hehe, men jag har faktiskt inget jämt par :P men köpte dom inte.. Testade ett annat par fina skor också. Finfina stövletter <3
Ska gå nu, brorsan blir  galen på mig..
 pusspuss<3

Prao & jobb/gymnasie-funderingar

Struntar helt idag i att skriva historiasaken.. Får skriva mkt imorgon istället. Usch >.< Men har hittat en bra uppsats med information (Y) och nej, jag tänker inte bara skriva av den. Bara fylla i lite där jag missat att anteckna :)
Jag har kollat lite på praoplatser. Har skrivit en "liten" lista med 18 stycken som jag ska ringa eller besöka imorgon :P Alla är klädaffärer i V-by eller mataffär i Spånga/Bromma. Jag är helt enkelt för lat för att tänka "outside the box". Dvs, nånting som är längre än 10 minuter bort, typ xD
Har fått gymnasieguiden idag. Gjorde testet och fick flest turkosblå, typ vårdare (sjukskötare, lärare, osv), och sen skogsmulle. Lärare eller doktor har jag inte tänkt bli, speciellt inget med småbarn, så den va lite fel ;)
Men det är så krångligt. Vad vill jag bli? Ingen aning. Nåt med djur skulle väl va kul, men vill ha nåt lite mer "vanligt" jobb, men inte nåt som alla andra vill bli. Typ frisör eller designer, det känns så tråkigt, så himla många som vill bli det.
Jag vill typ sitta på nåt trevligt kontor med lite människor omkring mig.. Lite som på mammas jobb, men inte hennes yrke. Men typ samma stämning på kontoret :P
Sekreterare tycker jag verkar kul (A) eller kanske jurist..?
Min barndomsdröm, helikopterpilot, är ju självklart också lockande men nää.. lite för annorlunda. Och farligt. (I'm a mes)
Vad för yrke tycker ni skulle passa mig? :)
pösspöss

Glömt historiaskiten "/

Nu var det länge sen jag skrev här, men jag har inte haft tid..
Idag kollade vi på "Dantons död" på morgonperioden. Den var ganska tråkig.. och det var väldigt jobbigt att bara sitta ner hela tiden.. Som tur var hade vi brandövning, så vi fick en liten paus. Förste gången jag sett fram emot att brandlarmet ska ringa.
På engelskan kollade vi först på.. nån klass spel och sen skulle man skriva en dialog tillsammans med en kompis. Jag skrev med Eira och jag hoppas verkligen att vi slipper läsa upp den. För den är väldigt oseriös. Den handlar om en blind man som sitter på coop forums hustak och njuter av solnedgången en molnig dag. ^^
På gympan skulle vi haft brännboll, men eftersom att spanskagruppen (över halva min grupp) skulle ha spanska då så gick det ju inte.. Så jag, Sofia, Sabina, Simon, Fabian, David och Christoffer hade fys-träning i gympasalen. Det var jobbigt^^
Och sen var det IT. Och jag har verkligen svårt att komma på vad jag ska skriva om när jag får välja vad som helst. Har försökt komma på vad jag ska skriva om länge nu, men valde till slut House (tv-serien) höhö :P Fast får översätta allt från engelska för att svenska sidor inte gillar mer än 5 meningar information.
Oj, nu stängde internet ner.. Jag typ noooo! Men sen när jag startade upp det igen så fanns mitt inlägg kvar, tur :)
Efter skolan gick jag och Sofia i Spånga centrum (världens löjligaste centrum. Det är helt patetiskt.) och lämnade en bok + köpte sminkborttagning + mellis till fia. *intresseklubben antecknar*
Nu på kvällen när jag kommit hem upptäckte jag att jag har glömt historiablocket i skolan! Fan :@ Prov på fredag och 4 + ½ + ½ sida kvar att skriva :'( Får väl söka på internet eller nåt^^
Men känner mig ändå ganska duktig, för sen jag kom hem (typ kl 5) har jag sprungit, städa rummet, städat Rufsans bur, rastat henne mm :))
Det var nog det som har hänt idag. Juste! Igår red jag Moonstrike! Gick väl inte superbra precis men helt ok. Och Mimmis ex är en player. Nu vet ni (; *kort sammanfattning av gårdagen*
Ska kolla på idol nu är göra nåt annat nästan nödvändigt, så byebye! <3

Biskvier

Igår var kanebullens dag, åt alla en kanelbulle då? Jag åt iaf några stycken ;)
Idag var jag i stallet och vikarierade för Hanna på handikapplektionen. Ledde Jamir, det var lagom trevligt. Han ville inte alls så stilla utan skulle hela tiden röra på sig. Och så naffsade han hela tiden.. :S Så nu har man ett fint märke på låret och ett på handen. Jaja, så farligt var det inte, och jag ska ju få typ 200 för det så :) Eller 100, jag bryr mig inte (A)
Sen har jag bakat chokladbiskvier idag. Liksom, finns det nån godare bakelse? Tyvärr sa var mitt recept mer chokladigt och syrligt i fyllningen typ, och inte alls lika fluffigt, men dom blev goda iaf :)
Har försökt skriva lite historia nu på kvällen.. det går seeegt. Har skrivit nästan en sida. Ehm.. typ bara 4/5 kvar^^ blöö
Har kollat på hål i väggen också. Haha, det programmet äger <33
Och jag e lite sur för att det är måndag imorron. Den här helgen gick alldeles för fort :( Skolan kl 8.15, tråkig historia, lite andra tråkiga lektioner, syslöjd utan tyg (måste köpa mer) och %prov(?). Och tyska glosprov på tisdag, fuckfuckfuck.
Och vädret idag har vart HEMSKT. Det har verkligen regnat hela dagen :(
Men nu ska jag inte va så pessimistisk (A) för jag har typ 40 chokladbiskvier och det har inte ni (;

Eve was here

Idag va Eve här då.. Vi spelade tv-spel, fotade, satt vid datan och kollade på film :) Det va skitkul, speciellt fotograferingen, för vi stylade oss och höll på! ;D Sen åt vi massvis med godis också. Min mage är uppsvälld som jag vet inte vad. Känns som att jag vart i USA eller nåt (A) Kollade på "the perfect man". Den var bra :) Men båda höll på att somna (*jag somnade) när vi kollade på bonusmaterialet så då gick vi och la oss istället (A) Fast då blev vi pigga och låg o pratade i typ en timme istället :)
Idag har vi inte gjort så mkt.. kollat på bilderna och redigerat några typ^^
Men iaf, här kommer några^^ :)

*behind the sceenes (?)* Jag ska montera stativet.. och Eve verkar gilla mina ben (A)


--------------------------------------------->>>>>> den här är bäst på mig :)
fanns några till bilder som va bra, men dom är för perversa för att läggas upp här(A)

Kommentera gärna! puss<3

Inga lediga praoplatser..

Idag har jag och Eve gått runt och satt ut plastbackar med texten "OBS! Endast papper. Ej kartong, plast eller dylikt." på. Och skrivit texterna som vi ska läsa upp för gymnasiet + klassen imorron.
Jag och Anna bytte tröjor och jag sålde lite kläder till Eve, Linnéa och Eira, så idag har jag tjänat 100 kr + en t-shirt :)
Efter skolan skulle jag till Curves, men när jag kom fram dit (typ 20 över 3) så stod det att dom öppnade kl 4 så jag gick till v-by c och kollade lite i affärer + frågade efter prao. H&M och Åhlens tog inte emot och Kicks och MQ hade redan praktikanter den veckan. Ska försöka få i nån annan klädesaffär i v-by men annars frågar jag väl på coop nära eller nåt (A)
Nu börjar idol, och det är killarna idag, så ska kolla/lyssna på snyggingen Johan nu :))
pöss

Kläder säljes

Nu säljer jag lite kläder då..^^ Färgerna är kanske inte exakt som på bilderna^^
(har inte orkat rotera bilderna, men det får ni stå ut med)

34/36
10 :-


36
10:-
(inte hellång)


34/36
10:-


S
7:-/st

36
10 :-

M (liten i storleken)
10 :-
(har en fläck)


M
25:-
(är svart!)


säg till om ni vill ha nåt :)

Martinskolan

På morgonen idag köpte jag och Eve lite av Annas saker. Jag köpte ett rött skärp med hjärtan på och Eve köpte iaf ett skärp, foundation, örhängen och kanske en tröja (?). Efter det skulle vi ha små redovisningar för varandra. Min och Eves ägde allas, helt klart! Vi typ "eeh.. öhm.. vi.. eeh.. vi vet inte vad vi ska säga.. aa.." Det va skitpinsamt!
Sen åkte vi iväg till Martinskolan i Hökarängen för att jämföra hur miljövänliga våra skolor e. Det va rätt så kul, men alla där kändes väldigt "vanliga". Och inga supersnygga killar fanns det heller, men några ganska gulliga x) Och jag tyckte lite synd om José för att vi tjejer typ bara satt och spanade efter killar i hans gamla skola, haha^^
Jag, Eve, Eira och José träffade vaktmästaren också. Han pratade på en väldans mkt. kändes nästan som ville ropa "hallå, sluta prata, nästa fråga nu tack" till honom^^
Sen ville jag och Eve bli fotade vid deras übersnygga soptunnor, men då dog kamerabatteriet "/ (mjo, vi gillar att bli fotade vid soptunnor nu. Speciellt sånna som det står metall på, dom tänder vi på :])
Till lunch där fick vi potatisbullar med lingonsylt. Det va gott men jag åt alldeles för många och mådde illa :P
Jag ska troligtvis sälja lite kläder.. bilder kommer senare när jag laddat kameran^^
puss

RSS 2.0