I know it all.

Dålig uppdatering igen. Min skiva var rolig, kunde varit lite mer folk men jag hade ju mina kompisar där så det var lugnt! Dansade nästan hela kvällen och hade kul. Middagen var inte så dum den heller, inte alls såhalvtråkig som jag hade föreställt mig. Jag blev "klassens I know it all" förresten. Mamma förstod inte riktigt hur jag kunde bli det.. Tydligen är jag inte så smart här hemma.

Igår var det skiva igen, Aastins denna gång. Kul kul! Och vilken satsarklass de är, verkligen kostat på sig med sina utklädnader. Själv körde man lite lagom, ni kan få gissa vad jag var..

Egobilder när man kommer hem klockan fyra är en bra idé ja.

Det var faktiskt vissa som inte kände igen mig först. Kände mig nästan lite dissad.

Ikväll ska jag bara slappa och sova ut, trevlig fredag!

Skiva ikväll!

I helgen har jag haft det supermysigt, igår var jag jätteduktig, idag ska jag festa loss. Ikväll är nämligen min efterlängtade skiva, så det blir paaaartyyy!! Håller fortfarande på och klurar på vilket fel jag ska ha, men ska börja fixa mig nu (två timmar innan jag ska åka) för att slippa min gamla vanliga tidsoptimistiska tidspress!

Linnea har blivit en duktig flicka.

Idag har jag varit jättehurtig och sökt sommarjobb, rastat Zingolingo i två timmar (och råkade sen tappa honom uppochner två gånger hehe.. men han överlevde!) och dansat latindans! Måste säga att jag föredrar zumba dock, lite mjukare liksom. Plus att instruktören förusatte att alla kunde danserna och vad "merengue 3" och "salsa 4" (och med lite andra nummer också såklart) betydde. Så det var lite svårt att hänga med ibland! Cyklade till gymmet faktiskt, de har sopat rent de flesta vägar nu så det går alldeles utmärkt! Är sjukt härligt att cykla faktiskt, ska nog börja göra det rätt mycket nu. När vi ändå pratar om hur bra jag är så kan jag säga att jag skrivit klart en psykologiuppgift! Eller, kanske inte helt klar, jag hade mejlat mig själv men glömt att bifoga dokumentet så vet inte hur mycket jag skrev i skolan hehe..

Som ni kanske märkt är designen lite annorlunda. Tröttnade på att se den där gamla headern, så nu får ni bara se en bild istället. Måste dock erkänna att jag tycker det är en väldigt fin bild. Min bakgrundsbild faktiskt. Tagen ute på landet och helt oredigerad. Är den inte tjusig?

Finn ett fel.

Nu är det såhär att min skiva är på tisdag nästa vecka, och vårt tema är "finn ett fel", det vill säga att man är finklädd men det är något i outfiten som inte stämmer. Det kan vara allt från ett litet fel som ett örhänge eller en nagel i fel färg till smutsiga gympadojor, mjukisbyxor till partytoppen eller en mustasch i ett annars feminint ansikte. Jag tar gärna emot fler förslag på fel! Har inte bestämt mig än. Just nu lutar det åt antingen ett skosnöre i annan färg, svans (typ kaninsvans utanpå klänningen) eller plåster utanpå strumpbyxorna typ. Handduk istället för klänning kändes lite väl extremt. Men fler förslag är välkomna!

Det rullar på nu.

I år tänkte jag för första gången söka sommarjobb. Första året som jag faktiskt kännt ett behov av pengar. Så ja, jag får väl göra som alla andra.. CV och personligt brev är nu färdiga, de fyra första exemplaren skall imorgon delas ut till närliggande mataffärer som jag passerar i min runda hem --> skolan --> stallet --> hem. Ska inspektera handikappridningen imorgon, eftersom jag tänkte bli reserv där, så that's why jag tänkte åka denna magnifika lilla rundtur.

Besökte ju även stallet idag och red fina Rodness. Har jag blivit bättre eller är det hon som blivit lydigare? Galopp på varje fattning, från skritt. Lite lam galopp, men galopp. Behövde aldrig fatta om. Inte ens första gången. Kändes ju rätt bra. Har även haft religionsprov och påbörjat förstörelsen av en bok på bildlektionen. Vi ska nämligen göra om en bok hur man vill och tolka temat "drömmar". Jag tänkte göra något med John Blund, så nu har jag en fin liten gubbe med paraply tillverkade av ståltråd och maskeringstejp. Det blir nog bra till slut, även om han ser ut som en mumie just nu.

Imorgon börjar jag 10.50, skööönt! Äntligen kan jag använda min sovmorgon till annat än projektarbete. Tvätta håret till exempel, sånt kan ju vara fräscht att göra lite då och då. Har jag hört.

Min familj är lite rolig. Om ni inte visste det så är jag den korkade i familjen, fast jag är inte korkad direkten. Inte innanför skolans väggar vill säga. Detta lilla senario utspelade sig här i huset idag:
Jag: "Mamma, sa jag att jag fått tillbaka matteprovet?"
Mamma: "Nä, hur gick det?"
Jag: "Jag failade på en grej, så jag fick bara mvg-."
Mamma: "Jo men det är ju bra, man kan ju inte lyckas helt varje gång.."

Vissa får betalt för mvg:n har jag hört, här blir man mobbad om man inte får det.

Should I, should I?

När jag vaknade idag tänkte jag "hoppas klockan är över åtta, hoppas klockan är över åtta, hoppas väckarklockan inte har ringt..". Väckarklockan hade inte ringt, men det var för att klockan bara var sex. Fan. Slapp gå upp på direkten iallafall, men hade hoppats på att jag hade försovit mig. Har ju bara en lektion, så det hade varit rätt skönt att slippa den. Men, det gjorde jag inte. Och jag gillar inte att skolka. Om man försover sig däremot, då är det ju oavsikligt. Helt okej.

Efter lektionen har jag pluggat lite religion, käkat opch kollat på Karatefylla. Snart bär det av till skolan igen, tänkte gå på matten eftersom jag ändå ska träffa Eve när den slutar. Vi ska dra till Kista en sväng och se om de fått in mer klänningar, och sen träna som vanligt.

Vet ni! Jag har blivit antagen som funktionär på peace & love!! På campingen isåfall. Problemet är att det inte verkar som att någon kompis ska dit i år..?? Någon som ska? Isåfall är det ju inte så kul. Umgås med kompisar är ju halva grejen med festival liksom. Så, kanske.. Har tills åttonde april att bestämma mig.

Blablabla.

Helgen har spenderats med Eve och Jojjo, riktigt mysigt! En i taget dock, här har vi inte haft någon trekant. Har ännu en gång blivit besviken på en person.. Glömmer ibland bort hur vissa personer är, bra att du påminner en då och då! Eller inte.. I guess some people never change.

Nu är det snart dags för skivan iallafall, sista chansen att köpa biljett och så vidare.. Försöker hitta någon fin klänning, men butikerna verkar inte tycka att det är klänningssäsong just nu.. Tur att man har ett litet reservlager här hemma då.

Jag borde verkligen byta design. Jag vet.

All by myself I'm here again.

Fysikprovet gick.. inte så bra. Vissa frågor kunde jag ju, men det mesta kändes rätt osäkert + att jag hade behövt ungefär en timme till säkert. Och provet var samtidigt som matten, så nu måste jag gå på den imorgon bitti istället för att ha sovmorgon. Segt.

Jag har spanat in lite artister som kommer på festivaler i sommar och känner mig rätt taggad på att gå. Men verkar inte som att så många tänkte gå i år...? Man kan ju inte åka själv liksom. Peace & love hade typ Rihanna, Skrillex, Regina Spektor, Hoffmaestro, Kent, Lars Winnerbäck, Veronica Maggio med flera. Emmaboda hade bland annat Maskinen, Kapten Röd, Bob Hund och Den svenska björnstammen. Peace låter ju rätt lockande, fast det är ju rätt länge och dyrt. Men najs. Men typ ingen kommer ändå vilja åka såå.. Ja.. Jag blir väl kvar här eller nåt.

She's stuck in her daydream, been that way since 18.

Nu är helgen snart slut igen. Ännu en vecka har gått. En vecka närmare skivan, Maltaresan, studenten och döden. Haha. Blivit mycket myspys och buselibus. Både roliga, pinsamma och obehagliga situationer har genomlevts, men mest roliga. Oj vad seriös jag låter. Man blir kanske det av att sitta och sammanfatta en fysikbok. Jag har kursprov imorgon nämligen och tänkte att jag inte skulle plugga överdrivet långt innan. Surprize?

Lite saker som hänt dåå.. Hade blind test av cola med Eira, Eve och Sofia igår hehe. Det var intressant. Sofia kände igen sötningsmedel som att det var en helt annan dricka. Jag tyckte bäst om lightprodukterna, främst coca cola zero (fast pepsi max var faktiskt inte med), och det var rätt svårt att gissa vilken cola som var vilken. Men smakskillnad var det allt. Så nu har jag överdrivet mycket cola hemma, och inte en enda familjemedlem förutom jag som dricker det hehe.. Komma hit och smaka lite någon?

Igår hittade jag två nya favoritlåtar. De är helt underbara! Drunk och The A Team av Ed Sheeran. Tragiska texter, precis sånt som jag fastnar för; missbruk, alkohol, droger, prostitution, misshandel och våldtäckt. Fast allt det finns inte i de låtarna, det hade varit lite overkill. Men, det är något fint med det trasiga. Lyssna på dom säger jag. (Om man gillar lite mesiga låtar som jag gör).

Idag rymde Zingo. Igen. Till grannen. Igen. Sen jagade han deras katt. Det var lite kul. Han är duktig på att jaga andra djur. Borde bli jaktkanin.

Bara för att fälla en kommentar om melodifestivalen så tyckte jag att bidragen var helt okej i år. Eller, de flesta iallafall. Min favorit var "Soldiers", bara för att sångaren är söt. Men hon som vann har nog störst chans i Europa. Om man nu ska vara så tävlingsinriktad. Tyckte lite synd om Danny dock, fina lilla killen som ännu en gång var i topp i finalen men utan att vinna. Stackarn.

Trött chey.

Nu var det länge sen jag bloggade, men har rätt fullt upp just nu. På tisdag kan jag börja pusta ut tror jag, hoppas jag.. Så ja, orkar inte skriva just nu. Mycket med både plugg, träning och kompisar. Men snart ska jag väl börja igen!

RSS 2.0