Free like a bird

Den där huvudvärken som jag gick och la mig med igår kväll höll tyvärr i sig och pågade mig hela dan idag. Men nu har den äntligen försvunnit! :D
Pga huvudvärken hade jag ingen lust att göra nåt speciellt idag, men karvade ur en pumpa (den har ett väldigt fint ansikte ;]]), tränade på curves (var min 100:de gång så jag fick en t-shirt ;D) och gjorde klart powerpointen :) Så lite har jag fått gjort iaf, även om det roligaste jag gjort idag har vart att kolla på tv (men det är ju iofs inte helt fel heller (A)).
Imorgon ska mamma ha halloweenbjudning eller vad man ska kalla det, så det ska jag hjälpa till och fixa :)
Lovet har gått alldeles för fort, men jag har iaf hunnit med en hel del, så helt omärkbart gick det inte förbi.
Nu ska jag kolla på film med familjen, ciao!

Liten reunion.

Igår träffade jag Sofia, Maria, Elli och Linn inne i stan. Vi gick runt lite och åt sen kinesisk buffé på nån trevlig resturang. Efter det gick vi och mötte upp Josse och Malin och hyrde film, "Guess who" blev det. Senare åkte vi hem till Sofia, efter att ha köpt lite godis (35 kr/kg på ica, svårt att motstå!).
Idag åkte vi in till stan, splittrades lite hipp som happ och kollade runt i affärer. Jag upptäckte en affär, Scala tror jag den heter, med massvis med fina klänningar! Och toppar, i princip bara fest- och balkläder där. Jag hittade en svart liten festklänning med volanger och "strassrand/-bälte" under bysten.
Efter att vi lämnat Elli och Linn vid tåget tillbaka till Örebro så åkte jag hem, orkade inte gå runt i stan mer som jag hade planerat.
Och efter det har det inte hänt så mycket. Jag har gjort ugnspannkaka. Och halva powerpoint-presentationen till naturkunskapen.
Det har inte bara börjat bli mörkt väldigt, det är kallt också. När jag var ute för en liten stund sen så möttes jag av lukten av frost, gräsmattan glittrade av iskristaller och min andedräkt blev till imma.
Just nu har jag huvudvärk och mår illa, så nu ska jag krypa till kojs. Godnatt!

Sofia, jag och Maria provade klänningar på Monki. Vill ha! Och mamma sa att jag fick köpa (för hennes pengar) fast jag tyckte den va dyr ;o

Somethings up 24/7

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har haft fullt upp!
I söndags var Linnéa, Eira, Jossan, Eve och Sofia här på liten halloweenkväll ;) Vi spelade massa vi (Eve är snyggast när hon boxas!) och kollade på filmen "From Hell" med Johnny Depp. Den var bra, utspelar sig på Jack the Rippers tid.
Kul att träffa"gamla" människor :)
Igår (efter att alla åkt) åkte jag till åkermyntan och träffade Mimmi, Sunna, Elin, Amanda, Alex och Jojjo. Sen drog vi hem till Mimmi och hade trevligt flummigt. "Det är konstigt Sunna, du och jag ligger alltid med varandra!" Haha^^ Vi såg filmerna "Next" och "Not another teenage movie", tyckte båda va bra :)
Idag vilade jag ut lite, kollade på tv och städade rummet (som såg ut som ett bombnedslag med skumgummi (A) över hela golvet efter i söndags). Sen åkte jag till stallet. Red Rodness, men det gick sådärr.
Sunnas mamma skjutsade mig till Vällingby senare. Hon pratar jättemycket göteborska ;o
Nu får ni några bilder från i söndags:

Eira och min fina "pumpa". Vi kan kalla honom Bert x) & halvdrogade Linnéor

Haha, jag och min dåliga timing ;) & everybody else.

Imorgon ska jag träffa lite EF-folk och sova hos Sofia! Kommer troligtvis blogga på torsdag igen ;)

Träningsvärk

Idag har jag inte gjort så mycket, mest slappat, städat rummet, målat naglarna (stelnat blod-röda) och haft träningsvärk. Extremt mycket träningsvärk. Jag kan inte gå normalt, sätta/resa mig utan komplikationer.. Jag har faktiskt legat och garvat åt mig själv ett flertal gånger idag, bara för att jag är så handikappad^^
Imorgon blir det kul, då är det halloweenkväll ;)
Kollar på "Little Miss Sunshine", men just nu är det nyheter. Haha, jag gillar hennes bror, Dwayne. Han pratar inte (kan men vill inte), och när hans morbror frågar om han inte pratar med kompisar så skriver han "I hate everyone" på en lapp. Då frågar morbrorn, men din familj då?, och då stryker Dwayne under "everyone", haha!
Glöm inte att ställa tillbaka klockan 1 timme inatt, nu blir det vintertid.
Trevlig lördag!

Höstlov!

Dagens matteprov ska vi inte prata om (*ångest*).
Fy fan vilken gympalektion vi hade idag alltså. Massa olika ben- arm- mag- och ryggövningar hela lektionen. Kunde knappt gå efteråt. Men härligt att träna lite :P
Japp, nu är det höstlov! Skönt.
Ändå är jag rätt deppig..
Förkylningen börjar försvinna iaf, så jag kommer nog orka med alla roliga halloweenkvällar som är uppskrivna på kalender :)
Trevligt lov!

One day to go

Jag känner mig helt mörbultad och hela kroppen är bara öm och värker. Inte kul att va förkyld! Så då skämmer man bort sig lite grann, t.ex med en enkel mini-äppelpaj (A)
Imorgon är det troligtvis matteprov och idrott, sen: LOOOOOOOV!
Ouff vad jag längtar. Bara ta det lugnt och vila ut första dagen..
Nu ska jag sova för jag är helt utmattad. Bye!

Flickan som lekte med elden

Idag hade vi boxercise(?) på idrotten. Skitkul!
Efter skolan träffa jag Eira i Vällingby. Vi såg "Flickan som lekte med elden" på bio. Skitbra film! Nästan bättre än ettan :)
Dagens skratt: gubben som sprang över torget. Om man vill visa tungan så får man ju det :P
Nu är bebi anmäld till utställningen, skönt att fått det gjort :)
Imorgon har vi sovmorgon till 10.05, så nu ska jag sova ut ordentligt, och hoppas att jag vaknar något friskare!

Lillen & Lillan = sjuka

Idag skulle vi ha matteprov, men läraren kom aldrig så vi hade håltmme istället^^ Och så fick vi sluta en lektion tidigare, tjoho!
Var teori på ridningen idag, vi fick svara på lite frågor. Sen satt vi lite olika folk i klubbis, det har blivit så härlig stämning där asså!
Jag håller på att bli förkyld D: Så nu knarkar jag te (har druckit 5-6 koppar idag :S), honung och blåbär. Halsduken är på framför tvn också. Snart börjas det med vitlöken och ingefäran, fy fan! Haha aa, jag vill va frisk :P
Skolfotot kom idag. Det blev sådär, okej. Jag har jättefeta kinder, fast det har jag ju också ;(
Isa var hos vetten idag. Hon var tydligen jättestel och vetten tyckte det va konstigt att vi inte märkt nåt, men vem fan vrider runt nacken på sin hund?! Nu går hon iaf på antibiotika. Vetten tog blodprov så hon ska kolla om det är en fästingsjukdom typ.
Nu ska jag tvätta håret, tudilu!


Bawawawah

Eve var här idag, trevligt trevligt. Vi spelade wii och pratade (såklart). Hon ska hjälpa mig fixa halloweengrejen på söndag ;D Fan va kul vi kommer ha :)) *längtar*
Imorgon är det matteprov. Brukar ju gå bra, men jag har inte läst på nåt ;o
Snart måste jag anmäla lilla Biggles till utställningen. Även om han kanske blir underkänd pga vikten vill jag ställa ut honom :)
Gah, dom här två kommande veckorna kommer bli så great!
Har inte alls något att skriva längre, puss <3

Ronja Rövardotter here I come!

Idag har jag gjort en pumpalykta (hellre för tidigt än försent(A)), mamma gjorde pumparisotto av "köttet" och sen rostade vi kärnorna. Riktigt gott faktiskt!
Eftersom det (äntligen) var fint väder idag så passade jag på att motionera lite. Sprang 10km och gick 4 km :)
Matte och tyska har jag också hunnit med, men orkade inte städa. Det gör jag imorgon bitti så är det okej när Eve kommer sen efter skolan :D *wii*
Mamma tycker jag liknar Ronja Rövardotter. När jag är osminkad iaf. Och när håret är nytorkat så att lugger står nästan rakt ut(!). Lugg är lite mer svårskött än vad jag trodde. Den åker runt hela tiden, och är inte alls lika påverkad av tyngdlagen som resten av håret ;o
Goodnight pumpkin <3

Lördag

Blev en hemmadagl idag. Så har suttit alldeles ensam hemma och deppig idag, läst, kollat på tv och klagat på vädret. Fast Petri va här i morse.
Nu ska jag kolla på.. nånting på TV4. Det är roligt iaf.

Bröllopsfotografen

Idag var jag duktig och gick till och från skolan. Men ingen life is wonderful-känsla idag inte. Grått och trist väder, och sen regn.
Gymmade både i skolan (hade det på idrotten) och på curves.
Sen åkte jag in till stan och checkade in Sofias skola, innan vi gick och åt (då det kom en trevlig fullgubbe och pratade med mig om mina ben) och kollade på bio. Vi såg på premiären av "bröllopsfotografen". Den var rätt bra och roliga, men blev lite svensk och tråkig på slutet.
Har fått många positiva reaktioner på min lugg idag, båda muntligt, via sms och via msn. Så då måste jag väl passa i det? Haha! Det jobbiga med lugg bara är att den delar på sig osv hela tiden.
För första gången på hela veckan känner jag mig faktiskt mätt. Utan att behövt äta så mycket. Härlig känsla. Nu kanske jag kan bättra på mina vanor igen.
Trevlig helg!

Ny frisyr!

Eller inte så ny, bara luggen som är annorlunda :P

Bilderna är otroligt vackra.
Gick till skolan idag. Frisk luft + ingen stress + solsken + Jason Mraz - "Life is wonderful" = Underbart!

I miss you.

Du & jag. Länge sen vi sågs nu. Vi har så många minnen tillsammans, och när jag kollar på våra gamla bilder kan jag bara se en sak: Lycka. Jag saknar dig, och jag hoppas att du vet det.



I know your fears and you know mine
We've had our doubts but now we're fine
And I love you, I swear that's true
I cannot live without you

<3


Snowin' in October.

Vet ni vad, jag fick MVG på historiaprovet! First time in my life typ (är faktiskt seriös).
Stallet igår va kuligt. Jag red Max, han är fin. Amanda hade me sig Alex (pojkvän) och Oliver. Dom är trevliga och roliga små pöjkar.
Idag sa min mattelärare att jag verkar ha koll på matten. Det var roligt att höra :)
Jag har vart duktig och gjort engelskaläxan idag. Jag gillar engelska. Iallafall språket.
Och så har jag köpt pizza och lite busiga saker (mamma är inte hemma).
Imorgon ska jag klippa mig! Tjoho :D Har inte klippt mig sen början på sommaren!
Det är bara två veckor kvar till höstlovet! Då ska det bli kul, har lite planer :)
Nu känner jag att jag är allmänt tråkig, så nu ska jag göra nåt annat istället^^

Studiedag!

Idag hade jag studiedag. Skönt att få sova ut!
Skulle egentligen träffat Anneli, men så blev det inte. Istället så har jag gjort massa nyttiga saker som att läsa, kallasfaltera Biggles tak och kollat matten.
Igår åt jag brunch med mummi och morfar på Vaxholms Wärdhus. Riktigt gott! Fick mina födelsedagspresenter från m och m också, eftersom vi inte setts sen i våras. Jag fick en bok, en skål och godis.
Ringde till frissan idag och bokade tid. På torsdag ska jag klippa mig :)
Kram <3

Härliga helg.

Hade bara en lektion igår, så slutade vid 10 :P
Tränade lite mm och sen bar det av hem till Eira. Filmkväll och massa trevligheter ;)
Orkar inte skriva så mycket, men imorgon blir det brunch med mormor och morfar (som jag inte träffat på evigheter!).
Puss.

Orienteringsdag

Jag och Mimmi valde den eklare banan på orienteringen eftersom ingen av oss kände sig på topp precis. Sorgligt nog så följde Mashal, Markus, Farbod och Aila med oss, fast att dom hade den andra banan. Dom kom helt fel och bestämde sig för att gå med oss istället, men det va kul :P
Från Kallhäll så skulle jag ta tågit till Spånga. Men det var nåt elfel vid sumpan, så vi fick sitta och vänta på att tåget skulle starta i 20 minuter. Spånga blev slutstationen för tåget, dvs kaotiskt mkt folk. Och massor som skulle in till stan. Massor som åkte min buss för att komma till tunnelbanan..
När jag kom hem var pappa så snäll att han gjorde pannakakssmet åt mig, så stekte jag :) Pannkakor med jordgubbssylt och keso är grymt gott! Fast med glass, choklad- och kolasås är inte helt fel heller ;)
Har slappat hela eftermiddan. Såg nyss en dokumentär (det händer inte ofta kan jag lova), "Varför blir de smala inte feta?". Den var väldigt bra och intressant faktiskt. Min tidigare planerade pizza blev reducerad till.. ingenting. Än så länge iallafall. Man blir bara så avundsjuk när man ser sånna människor.
Nu; diska och sen scrubs.

Chocolate

Vi fick kolla på våra matteprov idag, jag fick mvg! Trevligt trevligt.
Red Max idag. Det gick helt okej, men inte superbra precis. Efter lektionen så mumsade jag i mig fransk chokladtårta, som Amanda hade med sig :) God var den!
Det är så skönt att inte ha några läxor, då kan man verkligen slappa hur mycket man vill. Har bara en tyskaläxa och ska läsa typ 150 sidor i svenskan.. Men en vecka kvar på båda.
Nu ska jag duscha, sussa sött!

Watching the sun go down.

Jag dricker sjukt mycket vatten har jag insett. Efter jag kommit hem från skolan idag har jag druckit typ 2,6 liter.. lite mycket kanske?
För en gångs skull så sprang jag idag. Har inte sprungit på en vecka, men sprang 1 mil idag och det gick snabbare en förra gången :)
Idag fick jag veta att vi har studiedag på måndag. Nice surprise!
Det är helt freezing kallt ute. Inte kul. Och det ska regna på orienteringsdagen. Ännu värre.

Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag, och gissa om man har ätit bullar! Men det är gott.
Det blev lite fail igår när vi (jag, Sunna, Mimmi, Jojjo) skulle hyra film på Ica. Deras filmdata var ur funktion, så vi fick nöja oss med det som tvn visade, som lyckligtvis var väldigt bra. "Hemma bäst" och "Vinnare och förlorare" blev kvällens filmer. Sen låg jag och Sunna och kramades halva natten som vanligt, den här gången slapp jag ligga på fönsterbrädan :)
Idag blev det av nån anledning så att Mimmi stannade kvar till halv sju, hehe. Farfar och farbror kom vid 4, så dom hann hon träffa innan hon gick också.
Nu på kvällen har jag tvättat håret och gjort tyskaläxan, så snart ska jag gå och lägga mig.

Saturday morning.

Igår var det somsagt orientering. Jag och Mimmi va skitduktiga. Vi var dom enda i klaassen som sprang till nälstafälten. Vi tog typ 10 kontroller på en timme. Läraren sa att vi fick ett plus i kanten. Nu är vi pepp inför onsdag (orienteringsdag) ;)
Efter skolan åkte jag och Mimmi och shoppade i Vällingby. Fast vi hittade inte så mycket grejer. Jag hittade två par stickade strumpbyxor (gråa och kaffelatte), en mascara (IsaDora build up volume typ) och en tunika :)
Petri är här just nu. Pappa har lektion, sen ska jag ha :)
Ikväll kommer Jojjo, Sunna och Mimmi, kanske Amanda, och då blir det filmkväll!

Mona Lisas leende

Såg den filmen idag. Väldigt bra faktiskt. Den är ganska ny (tror jag) men utspelar sig på 1950-talet på en högskola (universitet?) för tjejer typ. Många kända ansikten bland skådisarna, bl.a Julia Roberts (åh vad jag älskar filmer med henne, hon är verkligen 'den skådespelaren sedan barndomen'), Kirsten Dunst, "Eric" från That 70's Show, mamman från Ensam hemma m.fl.
Idag har jag tagit en ganska lång promenad med Isa och pratat med Eira nästan hela tiden, trevligt trevligt, och lagat mat. Räkwok med kokosmjölk och pasta blev det :)
Imorgon är det matte, orientering (ska springa omkrng med Mimmi bland villaomådena (A)) och shopping! Jag och Mimmi ska till Vällingby nämligen, vi måste ju utnyttja clubdagarna på H&M (10% på allt) ;)
I'm longing for tomorrow..

btw, skulle jag passa i rak lugg?

RSS 2.0