Tragedy rimes with chemistry.

Så.. nu har jag skrivit om åtta sidor till två sidor.. och allt handlar om vatten! Nästan allt, lite syra och baser också (det är är kemi om ni undrar), men vi ska ha prov på ett helt kapitel om vatten alltså. Det finns många sorters vatten vet ni!
Jag borde egentligen städa mitt rum så att det är fint när Eve och Linnéa kommer hit imorgon men.. det är jobbigt. Att städa alltså. Och så kanske jag borde krypa till kojs snart så jag är lite utvilad till helgen. Jag har fixat så det ska gå lite snabbare på morgonen dock - frukosten är redan preppad! En skål med fil och müsli står färdig i kylskåpet. Euww, det är säkert rätt äckligt imorgon. Men jag åt faktiskt mellis och kom fram till att jag var för mätt för att äta mer, efter jag hade hällt upp det. So what to do liksom?

I'll try not to let you down. I swear, I'll try.

Idag har jag varit zombietrött, men humöret har pendlat från superstressad och nervös utan anledning till superseg och halvt borta i alla fall. Och så har jag varit yr halva dagen, cha-ching! Mitt huvud blir väldigt muppat när jag inte träffar folk på dagarna (förutom i skolan), man har alldeles för mycket tid att tänka..
Ridningen idag var jobbig. Afrodite var lite tjurig kan man säga, stannade, sparkade bakut och bockade, men till slut fick vi till den fina galoppen i alla fall. Men jag blev galet trött! Hade en sjuk träningsvärk i magen innan lektionen var slut, var helt slut i kroppen och rätt yr och borta, så det blev en härlig långdusch och ansiktbehandling när jag kom hem. Skönt!
Nu ska jag nog börja plugga lite smått, jag har ju inte sådär överdrivet med tid för det i helgen..

Dag 25 – Min favorithögtid.

Jag glömde bort de här, men den här är den sista i alla fall..

Julen är min favorithögtid! Alla får julklappar, alla blir glada, julpynt, mysig stämning, julsånger, god mat, kalla anka, alla är snälla och trevliga.. behöver jag förklara mer..?

Alla firar jul i detta hus.

I don't mind if you don't mind.

Åh vad underbart! Det är "bara" onsdag och planerna för helgen är redan spikade! Det var länge sen jag hade så mycket framförhållning. I feel calm now. Jag hoppas bara att inget ändras!
Just nu sitter jag och lyssnar på Ron Pope, nyhittad kärlek! Eller nja, men han (de?) är rätt bra. Ni kanske känner igen "A drop in the ocean"? Som vanligt; varning: kan låta lite smågay.
Biggles har varit min lyckopalt idag. Han har kommit när jag ropat och gjort glädjeskutt på tomten, härligt! Idag kom jag på att man faktiskt brukar städa buren ibland, så det gjorde jag något åt också.

Behind every bitch is a dumbass guy who made her that way.

Jag tycker vädret kan bestämma sig, antingen vinter eller vår. Och nu vill jag ha vår, och då ska det inte snöa hela tiden! Fast det är ju plusgrader, så det smälter på direkten, men då blir marken väldig geggig. Man kan glida rätt långt i gegga faktiskt. Det var lite halvmysigt när jag gick till gymmet, men jag ramlade som tur var inte! Idag var det zumba, kul kul!
Jag har verkligen inget att skriva.. min nya fysiklärare är sömnvarning och jag skrev faktiskt inte riktigt klart matteprovet idag. Mina naglar har fått sig en liten klippning. Äpple är gott i tacos. There you go.

Worn out and ready to be tossed away.

Äntligen! Mitt internet är tillbaka! Under tiden det har varit borta har jag roat mig med att klippa sönder en tröja och sätta in en bild i en ram. Och kolla på film.
Vad kan man mer säga om dagen? Jag har fått en ny klasskamrat, bara huxflux sådär. Om det är bra eller dåligt vet jag inte, men han verkar trevlig. Fast det känns lite skumt med en ny filur i klassen NU!
Jag gick och la mig runt två igår och steg upp vid sju idag, enbart för att hinna läsa tio sidor tyska, men det lät ju rätt enkelt? Tyvärr så var jag extremt trött och somnade säkert tio gånger medan jag läste.. Så när jag vaknade till 35 minuter innan min lektion började och jag fortfarande låg kvar i sängen fick jag lite bråttom! Men tänk vad mycket mer man hinner när man är stressad, och inte sminkar sig! Jag har inte haft smink sen i torsdags tror jag, mina ögonbryn är groteskt onoppade (typ en vecka sen jag orkade med sånt?), jag har haft huvudvärk halva dan och rent allmänt kännt mig som en zombie.. det känns verkligen som att jag är påväg åt rätt håll!
Imorgon har jag matteprov. Jag har inte kollat vad vi har prov på än, det gör jag nog lektionen innan.. Liksom orka gå och tänka på saker i onödan? Daah. Nejmen, jag är lat.
Men nu ska jag få mig min efterlängtade skönhetssömn, godnatt!

It's so empty..

De som varit hemma hos mig har säkert sett hur min bokhylla varit full både på höjden och bredden med staplar överallt.. Såhär mycket var det kvar efter städningen!

Vad ska jag nu göra med all plats?

Här städar vi inte gratis.

Det är sjukt hur mycket som får plats i en bokhylla! Nu har jag fyllt fyra papperskassar och en halv kartong med böcker och lite tidningar som jag inte ska spara! Så.. någon som vill ha böcker? Mest ungdoms- och hästböcker men lite Harry Potter och sånt också (om inte mamma vill spara det..). Man blir väldigt trött av att städa. Böcker väger väldigt mycket. Min bokhylla är väldigt dammig, det till och med luktar damm högst upp! Men jag tjänar lite på det i alla fall, jag hittade en 100-lapp som jag troligtvis fick i födelsedagspresent runt 2003..? Cha-ching! Varje gång jag städar rummet lite mer ordentligt så hittar jag en 100-lapp, kanske ska satsa på att bli städerska?

Min hittar roliga saker när man städar, bland annat den här übertydliga bilden. Inte kunde ni misstänka att det var gräs liksom? Fast det är inte jag som är konstnären, I promise.

"Vi borde ta bilder och trycka upp dom nånstans."

Igår sprang (läs joggade) jag 10 km.. så nu har jag kommit igång! Det går trögt som fan men fram kommer jag i alla fall.
Lite senare åkte jag somsagt till Nora med Karin och Linda, åt våfflor och massa annat gott, hade det trevligt och såg "Sunes sommar", det var länge sen! Den är rätt rolig faktiskt, fast jag somnade i slutet.
Idag har jag ännu en gång planerat att städa. Vi får se hur det går med det..

Chipset: Hmm.. trestick? :o

I didn't want to be there to see it burst, but well, it was inevitable.

Tack så jävla mycket. Jag vet att du inte vill såra mig, men ibland borde du tänka lite innan du pratar..

Ehm. Det rinner blod ur mitt öra. Det är najs. Fin färg. Rött har alltid tilltalat mig mer än den här bleka så kallade hudfärgen.
Nu på kvällen har jag sett "The social network", facebookfilmen! Den var lite intressant och ganska bra faktiskt, fast ingen toppfilm direkt.
Planen för imorgon är inte spikad än, men på kvällen blir det i alla fall hem till Nora på våffelmiddag, filmkväll och övernattning med Linda och Karin! Wunderbaum.

Chipset: aldrig inloggad längre?

"Drick inte Zorro! Det är knark." (Cola Zero är farligt vet ni.)

Tjubbadubba!
Igår var jag först hos sjukgymnasten som var så trevlig så. Jag fick två SOLO-tidningar och en Veckorevyn, bara för att hennes dotter redan hade läst dem. Sen drog hon ut mina ben lite ("nu blev det här benet längre än det andra, så jag drar ut det också") och knäckte min rygg. Jag hade ett antal låsningar, så det var skönt!
Efter ridningen (jag duschade i stallet! Wierd men mysigt.) mötte jag Jojjo, Amanda och Eve i Vällingby och drog sen till Emergenza. Det är en musiktävling för de som inte vet. Det var grymt! Härligt folk, rätt bra musik och sist men inte minst så vann Problemet! Aastins band alltså. Så i juni ska jag väl till Debaser medis och se dem i finalen. Jag är taggad redan nu haha! Jag är rätt taggad från igår rent allmänt, men av någon anledning så går det inte fram några signaler när man ringer till vissa..? Så det kanske blir hemmakväll, men det skulle nog mitt rum behöva som vanligt.

Idag hade jag en fet håltimme då Eve, Vincent och Egil så trevligt kom till min skola och sällskapade med mig. Egentligen skulle Eve bara lämna tillbaka Jojjos mobil (som Jojjo glömde i Eves väska igår, faaaail!), men lite mer än så blev det. Så jag har varit förbi Jojjo och lämnat hennes mobil också, men mycket mer har jag inte gjort idag.

Trevlig fredagkväll!

"Bob Dylan, är det den där reggeakillen med rastaflätor?"

Nu är Emergenzabiljetterna kirrade! Jag var förbi Jojjo och hämtade dem, pluggade lite med henne och träffade Aastin, en trevlig eftermiddag! Och mitt humör är på topp, för efterfesten verkar bli av trots allt. Najsnajs!
Mina högtalare dampar.. Ibland får de för sig att jag bara vill lyssna på halva volymen och sänker lite när de känner för det.
Visste ni att Bob Marley är död? Sedan typ 30 år.. Det var en nyhet för mig. Han heter inte Bob Dylan heller, surprise surprise. Men nu har jag ju koll på läget!

Catch the kone.

Goddagens!
Tisdagar är så lömska, jag tror alltid att jag börjar 8.30 istället för 8.15.. När jag kom till skolan (något försenad) kom jag på att jag hade glömt mina fysikböcker hemma, och som pricket över i:et hade jag glömt ladda mobilen som var nere på ynka 15%! Men den överlevde, kanske för att jag hade den avstängd halva dagen..
Vet ni hur varmt det var idag?! Det vet inte jag, men varmt var det. Jag GICK hem från skolan i LINNE! Så härligt väder var det. Jag tror ungefär fem bussar körde om mig, but that didn't matter.
Nu: öppna fysikboken för första gången!

(S)HE (BE)LIE(VE)D. Otroligt vacker, inte riktigt klar.

Vi vill ut till rymden men stjärnorna finns här.

Innan klockan slog över midnatt så kom mamma ned med en skål godis och sa "grattis på namnsdan!", gulligt nog. Men nu har jag kommit på att det var min namnsdag för en vecka sen.. så nu sitter jag här med en skål mintchoklad i onödan, tur att jag har borstat tänderna! Fast det gjorde jag först efter jag hade ätit upp halva skålen.. Det är ingen jätteskål om ni tror det, bara en liten. Men nog om det, nu ska jag sova!

En svår och jobbig grej.

Eve och Anneli: det tog lite tid att inse det, men nu fattar jag vad ni menar med felstavning ;)

Idag är en såndär jobbig dag. Ni vet när man vaknar med en klump i magen och sen bara vill gråta och spy helt utan anledning..? Det blev väl inte riktigt bättre i skolan heller.. Och Isa var inte den trevligaste heller som rullade sig halvgrå på promenaden, men det var rätt kul att schamponera henne sen, skadeglädje you know.
Efter middagen ska jag till Jojjo, 'cause she called me. Idag har jag inte börjat smsa en enda människa, det känns rätt skönt faktiskt. Enbart för att folk har smsat mig i alla fall, annars skulle det inte kännas lika bra.
Nu ska jag fortsätta lyssna på min åwesome musik. See ya!

Superefficient.

Igår kväll var jag hos Eira och såg hennes favoritfilm, "Gilbert Grape". Den var bra faktiskt, mysig och lagom rolig utan att vara helt fejkrolig. Johnny Depp och Leonardo DiCaprio har också varit unga en gång, visade det säg.
Idag har jag träffat Sofia och pluggat tyska. Och så har jag upptäckt att man kan smsa på tyska.. bättre sent än aldrig! Eira fick bli mitt offer, men hon förstod nog vad jag skrev. En del saker låter bara bättre när man inte skriver de på svenska helt enkelt.

Frukost i solen!

Eirapeira och Rufstufs.

Nu har jag sett sista avsnittet av Solsidan. Jag skrattade inte en enda gång.. Det finns helt klart bättre program. Och btw, de som tycker mina inlägg är onödiga, läs mig header ("det du inte vill veta") och sluta klaga.

Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.

Jag tror att mitt favoritprogram är House, eller How I Met Your Mother. House tycker jag om för att House (huvudpersonen) är så grym - smart, manipulativ och något elak, men ändå med feelings liksom. How I Me.. gillar jag nog för att det är en så lagom blandning av kärlek, humor och, den bästa av alla, BARNEY. Han är awesome. Japp, that's the case.

Feeling kinda free.

Jojjo kom och joinade mig och Anneli igår, och vi hade treeevligt. Anneli ska kanske följa med oss på Peace & love. Kanske. Och om jag får åka alltså. Fast att Anneli inte tog med sig nåt godis igår så får hon följa med, för jag är snäll. Och hon diskade typ femtioelva saker.
Idag har jag och Anneli kollat på stallkompisar. Det var mysigt! Hehe, jag älskade den serien när jag var liten. Sen åkte jag hem till Jojjo och färgade hennes hår, och typ gjorde henne läxa. Man skulle läsa gammal skrivstil med väldigt otydlig handstil och förstå vad som stod, och eftersom jag brukar skriva skrivsstil så hade jag lite lättare att läsa, även om det var rätt svårt.. Men jag tyckte det var lite kul.
Efter en liten sväng förbi Spånga så sitter jag här med mitt lördagsgodis (hehe..) och bara slappar. Ikväll ska jag träffa Eira och kanske någon mer, no idea what to do.
Trevlig lördag!

Det är när det snöar man önskar att man inte tagit de trasiga skorna.

Kladdkakan står på svalningen. Pizzadegen ska snart börja bakas. Anneli ska köpa godis påvägen hit (eftersom vi båda har sådan grym godissmak). Det kommer bli fredagsmys på hög nivå! Eller, vi kommer äta mycket i alla fall. Och se på film. Hehe. Fast jag är hungrig redan nu men Anneli kommer först om cirkus två timmar. That sucks.

Dag 23 – En låt som får mig att gråta.

(Jag vet att jag är dålig på att göra de här.)

Det finns ingen låt som får mig att gråta bara sådär, om jag inte är på gråthumör. Men en låt som verkligen väcker känslor för mig är Skin med Ras Cricket. Dels för att den är väldigt fin, och dels för att den påminner mig om olika minnen. Den påminner mig om tiden i höstas då det hände en del med Jojjo och om sista morgonen jag vaknade upp med en viss person..
Skin, skin som den sol du e.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger lys, lys som den stjärna du e.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Sankt Patrik's Day.

Idag är det torsdag och jag har i princip ingen aning om vad jag ska göra i helgen. Inte kul. Hemma vill jag inte sitta och häcka i alla fall, mamma är bortrest fram till söndag och vad finns det för mening med att vara här om hon inte ens är det? Och så har jag insett att jag är fattig. Jag har bara 150:- kontanter och behöver lägga ut 200:- eller 300:- beroende på när jag måste betala. Och kanske 250:- ovanpå det, beroende på vad jag ska göra. Jag hoppas mamma tankade på mitt kort innan hon åkte iväg, för annars har jag bara några enstaka kronor på det. Och nu känns det som jag ska slösa massor av pengar precis när jag bestämt mig för att bli mer ekonomisk, men det här är för mer värda saker än mat och fika, detta är till en liten konsert och zumba. Rätt bra grejer. Och sen måste jag köpa presenter till Eira och Eve också, och kanske klättra med Eira.. Men somsagt, värda pengar!
Ridningen idag gick rätt kasst. När jag skulle springa till bussen insåg jag att "converse" är jätteskönt att springa i, men bandlös bh är inte så praktiskt. I fem minuter hade jag känslan av att bh med innehåll skulle åka ned till midjan. Detta hända aldrig, men det var inte mycket mer bekvämt för det.

Is it me or is it real?

Säg att det bara är i mitt huvud, säg att det bara är i mitt huvud, säg att det bara är i mitt huvud för annars orkar jag inte..

Det är inte T-röd, det är finsprit.

Visste ni att låten "Popular" bara har fem toner i sig? Den är väldigt simpel alltså. Jag kan spela den på dragspel haha! Petri taught me.
Jag har snabbstädat rummet idag, men jag borde städa det ordentligt och göra om lite också. Kanske ta en sväng förbi IKEA och köpa en väggklocka? Jag är lite småsugen på att fixa till det i helgen, fast inte ensam tror jag.
Imorgon börjar jag 12.35! Den här veckan är slapp, me like! Då tänkte jag sova till nio kanske och sen gå upp och springa, känner mig rätt taggad nu när jag kommit igång. Och sen ska jag ha något grönt på mig för det är Sankt Patrik's Day! De som kollar på How I Met Your Mother vet nog vad det är. Grönt är dresscoden i alla fall.
Jag fick MVG på mitt författarporträtt i svenskan både skriftligt och muntligt! Och nu tänker ni säkert "jaja, mvg-barn, du har mvg i allt...", men jag har faktiskt inte fått mvg i svenska på någonting alls sen ettan, det vill säga nästan ett år sedan. Det ni! Svenska B suger förresten, finns det något tråkigare ämne? Kanske kemi. Fast vi fick läsa lite nya ord på svenskan idag, det var lite kul. Fejsbooka, tobleronepolitik, morotsaktivist och KALSONGBOMBARE är nuförtiden riktiga, godkända, svenska ord haha!

Tonight it's house in this house.

Ibland undrar jag om jag pratar högre än vad jag tror, för jag och Elin fick en del blickar när vi satt i food court och pratade i några timmar haha! Fast det kan bero på vad vi pratade om också.. men så mycket borde de väl inte ha hört, eller..? Hehe, kul hade vi i alla fall. Jag var duktig och spenderade inte en enda krona på varken mat, fika eller kläder. Fast jag snyltade halva Elins pizza, men hon sa att jag fick det faktiskt.
Mamma min var snäll nog att köpa med sig semlor till efterrätt, så här har det smaskats. Fast coops semlor får inte 5 av 5 toasters precis, men de är helt okej.
Jag skulle vilja ha en garderob som man kan snurra på, och på ena sidan vinterkläder och andra sidan sommarkläder. Skulle inte det vara smart? Eller fyra sidor; vår, sommar, höst, vinter. Stickade tröjor och andra vintriga kläder tar upp så stor plats nu när det börjat bli varmare (5° är faktiskt 25° varmare än -20°!). Idag hade jag våriga kläder; vitt, blått, jeansshorts, de tunnaste strumpbyxorna jag kunde hitta och CONVERSE (fast fejk ofc eftersom jag gillar billiga saker). Våren är här!
Visste ni förresten att man inte behöver köpa nya kläder varje månad egentligen? True story, Eve told me. Det var ett lite "aha"-moment för mig.
Jaja, nu ska jag skriva min fysikrapport, som jag redan skrivit över en A4 på igår kväll! Oj vad jag är duktig!

Feel good-day!

SOL, springa, ansiktsbehandling, fruktsallad och plugg i solen.. Bra dag eller vad?


Jag skrattade lite när jag kom till frukostbordet imorse. "En fundering: var finns Biggles pelletsskål?" Haha, jag visste exakt var den fanns; i tvättstugan. Men om man är så dum att man lägger sin åtminstone någorlunda tunga keramikskål i sin vattenskål så det blir grötgegga av alltihop så får man skylla sig själv om man är utan mat. Hehe. Fast Biggles kanske leker naturvetare och skulle testa om den fick plats.. You never know.

Nu ska jag iväg och träffa Elin, och kanske Jojjo efter det. Ciao!

Tystnaden som uppstår när en dvärg säger "när jag var liten..".

Jag är lite trött och hungrig. Jag har inte ätit middag, men nu är klockan efter elva.. att äta eller att inte äta? Det är frågan. Nej men seriöst, det känns lite onödigt att äta nu. Jag borde sova istället. Fast jag kan ju sova hur länge jag vill imorgon, så då kan man ju passa på att vara uppe. Kanske kolla på NCIS? Det kom ju till skogskanalerna rätt nyligen så jag har inte tröttnat på det som alla andra verkar ha gjort. Eller så skriver jag lite till på min fysikrapport. Kul liv jag har.

But they'll never know..

Jag förstår inte riktigt.. Eftersom jag och min mobil inte riktigt går ihop sig när jag är trött så råkade jag försova mig 25 minuter imorse, men ändå kom jag mer i tid än vad jag brukar. Och jag gillar min tyskalärare. Eftersom jag somnade med boken igår läste jag inte klart allt som man skulle, och när jag sa det så sa hon att det var lugnt och att hon inte heller hade gjort det. Hehe.
Idag hade jag och Angelika våran egenledda idrottslektion, och det gick rätt bra faktiskt. Det blev lite rörigt ibland men typ alla verkade tycka att våra lekar var roliga.
Förutom min oerhört intressanta skoldag så har jag tränat och träffat Jojjo idag. Ehm.. not much more to say. Imorgon har jag studiedag. 5 av 5 toasters på det alltså. Då tänkte jag springa, skriva fysik- och biologilabbrapporter och träffa Elin. Trevligt värre.

Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Det beror helt på hur jag mår, och om jag fixat till mig och så såklart. Men oftast när jag mår bra så tycker jag att jag är söt och tänker typ "oj vad gullig" när jag ser mig själv i spegeln (haha). Men om jag mår dåligt så är det snarare "fyfan vad ful, så jävla äcklig" som ploppar upp i mitt huvud. Så ja, det beror på helt enkelt. Ofta tänker jag "ånej vad glansig jag är" också, men det är ju bara fakta. I'm shiny.

Where did all my money go?

Nu hart jag räknat ut ungefär hur mycket pengar jag spenderat de senaste fyra månaderna.. Ingen rolig summa. Jag måste sluta köpa mat. Inte för att jag äter ute såå ofta, men det är rätt dyrt och onödigt, kläder och prylar har man i alla fall kvar ett tag. Jag trodde att jag spenderade mer på kläder än vad jag gör, so that's a good thing. Hur mycket pengar spenderar ni på kläder per månad? Jag är lite nyfiken. Mamma tror att jag spenderar mer än normalt, men om jag levde på mitt studiebidrag så skulle jag lätt ha råd att köpa lika mycket kläder som jag gör nu. Fast Daneil trodde jag skämtade när jag kom med min kvittohög, men jag tar faktiskt kvantitet före kvalité, och då blir det många kvitton för samma summa. Gissningslek: hur många klädesplagg tror ni jag köpt sen mitten/slutet av november? (räknar allt; strumpbyxor, trosor, tröjor osv)

Inte för att ni ser men; kvitton, påsar, stökigt rum. Min söndagseftermiddag.

"Vill du ha lök?"

Jag sprang igår! 5 km blev det, men min kondis har askass. Och jag halkade, så nu har jag skrapsår på handen och ett 15 cm långt blåmärke på låret. Najs.
Knytislunchen hos Kerstin var trevlig. Jag kom typ sist på tipspromenaden (4/12, en 11-åring fick bättre..). Allmänbildning är min starka sida ja!
Sen åkte jag till Sofia och hade gryyymt kul! Mycket skratt, prat och mat. Vi alholmstjejor planerade våran bordell och hur vi ska haffa Johan haha, kvällen bästa samtalsämne! Ehm.. vi var helt seriösa. True story. Sen ska vi springa nakna runt Alholmen också, bara för att folk ska tycka att vi är konstiga. Om jag är taggad inför sommaren alltså.
Idag åt jag brunch med mamma, Daniel, mummi och morfar. Det var gott. Sen hittade vi ett litet loppis (eller secondhandaffär) och jag fyndade en bok, en film och en enorm badbomb för 35 spänn. Inte illa, huh?


Nu ska jag städa och läsa tyska. Typ. Eller kolla på tv. Jag är trött. Och Eric Saade borde inte ha vunnit melodifestivalen, bara så ni vet. Hellre Danny isåfall, hans dans var bättre, jag och Nora funtar på att lära oss den bara för att vi är så extremt coola. Eller för att vi gillar att träna. Ni kan få gissa själva.

Chipset: Asså jag var ju inte ens hemma igår? D:

Potatis sväller i vatten men krymper i salt.

Jag kallas inte PlanerarN utan anledning, men planer är verkligen what keeps me going. Förutom att suttit och tänkt på vilka åwesome vänner jag har (hm.. varför har det tagit så lång tid att komma på det?) så har jag tänkt på alla saker jag vill (och kanske ska) göra i sommar.. Peace & love, Gotland med Jojjo, Alholmen med Jojjo och Amanda, Alholmen med EKS-tjejerna, Alholmen med alholmstjejerna (ofc), båtcamping, grillchillkrökkvällar, sooola, fylla 18.. Fast jag är inte så taggad på att fylla 18. Då är jag gammal och typ hela min ungdom är över. Det känns lite deprimerande faktiskt.
Planerna för imorgon är att stiga upp vid nio (who needs sleep liksom?), SPRINGA (omfg vad jag är taggad på det.. just nu i alla fall! Mina ben saknar att få sträcka på sig), åka till stan och knytisluncha med Kerstin (mammas vännina, min fd barnvakt, som fyllt 50) och andra, och sen åka till Sofia och fira att hon fyllt 18. Linnéa, Eira, Eve, Maria, Eleonora, Linda och Karin ska också dit (+ 8-13 andra människor), så det kommer bli Åwesome!
Men nu ska jag sova, natti natti!

Chipset: Nej nu är något knas! :( Jag har ju varit inloggad hela kvällen? :( Och jag vet inte vad mygla betyder, jag bor faktiskt i Stockholm.

Tom i huvudet..

Ikväll blir det hemmakväll, för imorgon blir det full rulle och jag måste få klart några saker innan dess. Men duktig som jag är har jag slarvat bort några grejer som jag behöver.. Nicht gut. Men nu ska jag fortsätta med vad jag nu håller på med och hoppas att jag inte tappar bort fler saker. Hehe.

Chipset: men jag är ju inne på msn nästan varje dag? :o Skriv vafan, för min msn är knas så jag ser inte när du är inloggad x)

Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.


© 2008. Fint.

En rätt vanlig torsdag sådär..

Här pysslas det för fulla muggar, så har inte tid eller ork att skriva så mycket..
Jag red Afrodite för första gången idag. Vi övade på märke 2. Det gick helt okej.

Chipset, where are you? :o

Dag 20 – Min favorit film.

Hmm.. den är lite knepig, jag har sett rätt många bra filmer liksom. Men jag skulle nog säga Pretty Woman och Pirates of the Caribbean (första filmen). I maj kommer fjärde Pirates-filmen förresten. Vem är inte taggad? 3D och allt. Den suger säkert, men jag vill se den i alla fall.

'Cause you make me smile even just for a while.

Ey! Är det final i melodifestivalen redan på lördag? Vad fort det har gått! Jag brukar inte kolla på delfinalerna, men finalen däremot.. Några bra som är med i år? Antagligen inte, fast en liten chans finns det ju. Det är rätt fail förresten att spotify gör reklam för att de har Dannys låt men när man klickar på den så står det att den inte finns.. (Jag ville bara höra om den var bra, okej?) Fast i år missar jag nog finalen, för jag ska till Sofia på hennes birthday-thingy. Jao.
Imorgon skulle jag egentligen ha sovmorgon till elva, som vanligt, MEN jag ska träffa Angelika klockan nio istället och planera våran idrottslektion. Wiho! Och jag ska nog försöka vara snäll och komma tid också, för hennes skull. För jag är så snäll. Ibland. Inte så ofta faktiskt men.. plötsligt händer det!

Korvstoppning.

Biologi är tråkigt. Nu har jag skrivit sammanfattning på sexton sidor (min sammanfattning är lite över tre sidor för tillfället) och har sju sidor kvar. BARA sju sidor. Jag börjar bli lite trött. Men om jag har tur så är jag klar när Ocean's eleven börjar, den är rätt bra har jag för mig. Jag behöver inte ens plugga in det idag, jag har håltimme lektionen innan provet imorgon. Perfect.
Hopprep är underskattat. Jag har fortfarande problem att gå sen i måndags. Hehe.

Förresten, förslag på lite läskiga saker man kan göra och liksom få en kick av att man vågade? Typ som bungy-jump eller hoppa fran en brygga (för oss som tycker det är läskigt..). Jag kan inte komma på så många saker på vintern. Eira sa klättra, and you say..?

Little things hurt so much..

I never thought that I'd fall apart,
The way that I am tonight,
And now I'm in pieces..

Just like a papercut,
The little things hurt so much..

Fuck. Helvete också.

Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.


Hehe, corny is the shiet.

I want to believe that it's okay..

Visst är det okej om alla inte gillar mig, det är bara att acceptera.. Men det är jobbigt, för vem vill inte vara omtyckt? Men jag förstår varför du... Jag förtjänar det, jag har varit en bitch och jag vet det. Jag bara önskar att jag kunde göra om det, fast annorlunda den här gången.. Men gjort är gjort, jag bara hoppas att du inte blev sårad..
Varför ska man tänka så mycket efteråt för?

En fet tisdag.

Vet ni hur kaosigt det blir om man slänger ut 20 bollar i en gympasal och säger killerboll? Utan att förklara regler ordentligt? Hehe, jag och Angelika ska vara lite mer strukturerade än så på måndag.
Jag och Anneli åt semlor på Tindra's. De var goda. Eller, min var god, men antagligen Annelis också. Förresten var jag inne i djurhuset idag eftersom Anneli praktiserar där. Lammen var sååå söta! Men de belgiska jättarna var riktiga små mesar med dubbelhakor. Hehe.
Nu borde jag börja plugga.. Två (!!) dagar innan biologiprovet. Jag känner mig faktiskt rätt grym ifall jag börjar redan idag. Ciao!

Ouff vad snyggt. Sådär glad är jag just nu. Webcam btw. I got a webcam now.

Dag 18 – Vad jag åt idag.

Frukost - fil och müsli
Lunch - potatismos, köttbullar, brunsås och grönsaker
Mellis - keso med topping
Snacks - biosnacks (you know what I meen..)
Middag - fil, müsli, baguette

Intresseklubben antecknar.

Bild: vad jag inte åt idag.

All it took was a note..

Till Chipset: vem är du? Svårt att ge msn till någon som inte lämnar några kontaktuppgifter haha (a)

Idag mina damer och herrar har jag och Eira varit på bio! Vi såg "Love and other drugs", en rätt bra film må jag säga. Sen åkte jag tåg, det var lite läskigt, för jag visste inte vilket tåg som gick till min lilla hemort. Nej, jag brukar inte åka tåg är jag ska hem, tuben är så mycket bättre. Men idag åkte jag inte hem, jag tog en sväng förbi Jojjo istället, lämnade ett par örhängen och chillade.
Idag är en bra dag. Eller den började bokstavligen i tårar (bortsett från när Eiras mobil busringde mig 7:11 på morgonen..), men sen har det bara gått uppåt. Det känns faktiskt som att det är dags att tänka om nu, och som att jag gjort det.
Jag har hört ett litet rykte om att det är fettisdagen imorgon! Ojoj, så nu har jag raggat upp en liten fikadejt vid namn Anneli. Hur uttalar ni fettisdagen förresten? Jag säger FET-tisdagen, fast en del tyckerdet låter konstigt.

Ni älskar't. (min panna är för stor för att visas)
Mitt hår har börjat bli långt förresten. Yay.

What the hell happened?


Sometimes I just miss being 'me'.. Why did I have to lose it..?

Maybe it's not a cure, maybe it's a problem..

I don't wanna be the girl who laughs the loudest
Or the girl who never wants to be alone
I don't wanna be that call at 4 o'clock in the morning
'Cause I'm the only one you know in the world that won't be home
I'm safe up high,
Nothing can touch me
But why do I feel this party's over?
No pain inside
You're my protection
But how do I feel this good sober?

I don't wanna be the girl that has to fill the silence..
The quiet scares me 'cause it screams the truth
Please don't tell me that we had that conversation (I know we did)
I won't remember, save your breath 'cause what's the use?



Sometimes all you need is ONE.

Bortsett från min lilla stalker Anneli så tycker jag att ni har blivit lite dåliga på att kommentera. Heads up!
Idag har jag solat i några timmar (lika bra att börja tidigt.. mina fräknar are increasing!) och läst ca 40 sidor tyska. Who's the man liksom? Sen har jag en svenskaredovisning imorgon som jag inte har knåpat ihop ett tal till ännu men.. natten är ung? Nämen, tyskan tog lång tid och sen åkte jag till Jojjo. Vi hade ett riktigt deeptalk, verkligen vad jag behövde! Så nu känns klumpen i magen lite mindre, men jag får se hur länge det håller.

I'm pregnant with a food baby.



Anneli slickar på mina cupcakes och magiska tuschpennor. Trevlig kompis man har.
"A lot like love" är förresten en bra film.

Wanna feel weightless 'cause that would be enough.

Idag har jag läst en del i min svenskabok och passat på att sola samtidigt (det är väl normalt att sitta i skräddarställning i snön mitt på tomten?) och kollat på tv. Om en stund kommer Anneli hit och då ska vi baka! Min mage är fortfarande fuckad, men det funkar. Är hungrig typ hela tiden, så då passar det väl att baka?
Trevlig lördag!

En mycket allmänbildad chey.

Idag har jag kännt mig extremt allmänbildad, jag har upptäckt att förkyld inte stavas förskyld och att samarbete inte stavas sammarbete. Men bäst av allt var nog ändå när jag och Eve åkte buss till henne och jag såg en poster där det stod "Reinfeldt ge oss jobb". Min reaktion:
"Haha, den där måste vara rätt gammal, det står ju Reinfeldt.. Eller vänta, han är vår statsminister nu va?"

Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.

Det här är verkligen en svår fråga. Det finns liksom ingen som jag vill vara precis som, så ja.. Men bara för att säga någon så kan jag väl säga Kenza för att hennes liv verkar så perfekt. (hehe, jag och Eve har gått igenom alla stora bloggar idag..)

What's the point?

Idag har jag tränat och träffat Eve. Vi tog en sväng till stan och käkade kebab och sen åkte vi hem till henne. Not much more to say. Min mage har kännt sig sprängfärdig varje gång jag ätit, bara för att bli hungrig igen en timme senare. Aja, jag får skylla mig själv..
Imorgon måste jag nog göra lite "nyttiga" saker, kom på att jag har en del som ska göras.. Läsa ut svenskabok tills på onsdag, 40 sidor tyska till på måndag, svenskapresentation till på måndag, biologiprov på torsdag och sen ska min idrottsplanering lämnas in någon gång i veckan. + saker som ska fixas här hemma. Great!
Eve klagade på att jag aldrig lägger upp bilder. Så därför tog jag überfina egobilder bara för hennes skull. Säger vi.

Jag vet att ni är avundsjuka på mina kinder. Vem vill inte se ut som en hamster som förberett sig för en hård vinter liksom?

Mobilen blir inte mer laddad om man inte laddar den.

Jag är fortfarande lite nere, vilket suger. Men imorgon ska jag träffa Eve som jag inte sett på några veckor, då hoppas jag humöret går upp lite, om inte innan dess!
Nu har jag förresten bytt örhängen! Bytte när jag var i Malmköping vilket inte var det smartaste. Jag satte sånna där jättestora ringar men tänkte byta tillbaka till plupparna när jag skulle sova, MEN de är ju lite större än vanliga örhängen så fick inte i dem igen, utan det började blöda lite istället. Så det slutade med att jag har sovit med enorma ringar i öronen två nätter, inte så bekvämt. Men idag fick jag låna ett udda par små örhängen av Jojjo, kanske köpa egna pluppar imorgon?
Jag har en sticka i stortån som inte vill komma ut. Den är rätt stor också, not good. Sen har jag blåmärken på halva benen också, men det är en annan femma.

Det där träsket..

Igår var jag somsagt hos Aastin och hade det nice med sköna människor. Fick mig några kära återseenden som var väldigt kul. Kvällen kändes verkligen lyckad och asrolig, även om jag och Amanda blir som vi blir haha! Men idag var humöret inte lika bra, att bli påmind kan ibland ibland göra riktigt jävla ont. Men, that's life.

Jag sa att jag gillade det bättre så, men nu börjar jag faktiskt tröttna.. Vad har hänt med mig egentligen? Alla vet vem som gör det för mycket, frågan är hur länge det är roligt.. Jag tycker knappt det är kul längre, men ändå fortsätter jag.. Vill ju inte ens att det ska bli så..

Tisdag: Malmköping!

Jag och Sofia svullade och chillade galet på hotellet, tog en liten promenad i staden (som påminde lite om husen på Skansen och var inte mycket till stad..) och lunchade på ett litet mysigt kafé. Hela staden var lite i gammaldagsstuk, så jag kände mig lite Stockholmsturistig när jag gick omkring där i nylonstrumpbyxor och klackar.


Vad skulle jag göra utan mina listor?

Jag ska bli upphämtad nu vid 12, MEN Sofia svarar inte på mobilen så jag vet inte riktigt hur långt de har kommit, de brukar vara lite sena.. Jag hade hoppats på att hinna ta mig till Coop nära och köpa en SOLO-tidning, men det känns som lite ont om tid nu..
Jag tror jag håller på att bli förkyld förresten, är lite öm i kroppen och har lite ont i halsen ibland. Fast det är inte så konstigt ifall någon har smittat mig, och annars så är det ju inte så optimalt att sova på ett kallt golv.. Hmm.. Bra där.
Men nu ska jag göra mig helt klar och sen åka när de kommer, lär ha bloggpaus tills på torsdag då jag kommer hem till mitt eget hus igen.
Bye bye bitches!

RSS 2.0