Where is my breakfast?

Godmorgon people! Nu funkar min mobil igen som tur är, har kännt mig lite handikappad.. Den var bara ur funktion i ett dygn, men ett helt dygn liksom! Och tydligen precis det dygnet som folk bestämt sig för att försöka få tag på mig, typiskt? Nu har jag fri surf i alla fall, kan behövas ute på Alholmen! Vi har inget internet där, så mobiler is tha shit. Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med frukosten, det är lite ont om ofryst mat här hemma. Har tagit min första dusch på nån vecka också (man badar ju varje dag istället ute på landet), och till och med borstat håret som jag inte gjort sen jag var hemma sist. Landetlivet är härligt, man sunkar ner sig som fan, men nu börjar jag faktiskt sakna mitt något mindre smutsiga liv här hemma. Aja, om två veckor är jag hemma igen, och då kan jag gå tillbaka till mitt vanliga liv. Tills dess ska jag chilla, sälja saker och cupcakes på loppis, gå på Helenas namnsdagsfika/lilla OS, pappas namnsdagsfika, Karins namnsdagsfika och sen förhoppningsvis åka på en camping/båttur till olika öar några dagar med tjejerna.

Den här sommaren har gått alldeles för snabbt, det är mindre än en månad kvar tills skolan börjar! Med de sista deprimerande orden säger jag hej då, ha ett kul liv.


Vi hade photoshoot. Ifall ni undrar.

I'm starting to miss you guys.

Vi har fått lite insektsproblem här hemma, så det blidde till att hela familjen stannar kvar här över natten, men jag åker nog till landet igen imorgon bitti. Nu har jag tagit min gardasilspruta så är klar med det jag skulle göra här hemma.. Men tydligen var det fekke i Rålis idag och filmkväll med Jojjo och Amanda imorgon eller onsdag, men eftersom min mobil (eller snarare sim-kort) inte funkar för tillfället så är det lite svårt att hålla koll på vad som händer.. Jag viiiiill ju träffa dom men får inte stanna hemma nu.. Och mådde pyton ikväll så kunde ändå inte ha taggat till stan, men men det kommer väl fler tillfällen! Apropå att vara isolerad så blir man det lite på Alholmen.. Att en blev mördad där har jag självklart koll på, skvallret går som aldrig förr på ön och polisavspärrningen sitter fortfarande kvar runt mordhuset, men det här i Norge.. Fy fan vad hemskt, fick läsa på lite nu när jag kom hem.. Hur fan kan man göra nåt sånt?

Under den gågna veckan har jag haft det väldigt trevligt i alla fall. Sebastian har varit på ön, mammas finska kompisar och ANNELIII har varit på besök, mucho skoj! Mest det med Anneli då hihi. Hon gav mig fiina födelsedagspresenter; en "I ♥ shopping"-kopp och "vuxenpoäng"-spelet. Det är rätt kul, fast jag blir bara 7 år när man räknar ut resultatet, men det spelar kanske ingen roll?

Colors of summer.

Snart ska jag åka ut till landet igen och jobba på att bli blond och brun (som alltid), har redan kommit en bit på vägen! Kommer hem den 25e för att vaccinera mig, lär väl först uppdtera då. By the way, jag har tecknat abonnemang nu, typ comviq student surf, så mitt sim-kort kommer stängas av nån gång ganska snart (inom en vecka typ), så då kan det va lite svårt att få tag på mig.. Om det är kris får ni söka upp mina familjemedlemmars nummer haha! Men iaf, hörs!

Lite blondare, lite brunare.

Utgång!

Då har jag varit ute på krogen! Jag, Eira, Anneli och Linda förade lite smått på Theodoras, ett mysigt och billigt ställe, innan vi drog vidare till Soft bar, som det tog en evighet att hitta.. Hehe, verkligen inte mitt fel, eller? Det var lite dyrare där men inget inträde iallafall, och rätt snart träffade vi trevligt folk.. Fan vad killar stöter på krogen alltså. Haha, jag blev lite förvånad. Sen åkte Anneli och Linda hem och jag och Eira tänkte följa med killarna, men mamma var lite orolig som vanligt så åkte hem efter en stund istället.. Men en rätt rolig kväll var det!

Lööördag.

Idag har jag rastat Zingo lite. Han är ett litet matvrak som äter växter hela tiden men rushade runt rätt bra också. Och vet ni, han känner igen mig nu! Så han kommer fram och hälsar osv.. Myspys. Flygplan som låter och våran extremt farliga hund har han inte riktigt vant sig vid än, men förhoppningsvis vågar han väl hälsa på Isa snart.

Jaja, nu ska leta saker som jag kan sälja på loppis, men ni får lite bilder på plutten.

Ingen vacker bild men... kalaskulan!

Klubbförslag?

Vet ni, jag fick tag på Eira! Det tog bara fem timmar.. Men vi kom iväg till stan i alla fall och såg "nya" Pirates på bio. Den var ganska bra, varken dålig eller superbra. Ungefär vad jag hade förväntat mig, lite synd att Keira och Orlando inte var med, men Johnny Depp är i och för sig faktumet som gör hela filmen så det funkar i alla fall.

Angående rubriken, imorgon blir det ju utgång för min del, men tydligen har viper room (haha, man måste starta nånstans right?) sommarstängt, så nu ska vi någonannastans.. Förslag på något ganska billigt ställe som släpper in 18-åringar?

Look what you did, is this who you wanted me to be?

Nu har vi hämtat lilla Zingo! Han är jättesöt, lite päronformad men det försvinner nog haha. En liten spinkis med en stor kalaskula till mage är han. De bodde jättestort hos uppfödaren (som bodde typ mitt ute i skogen), hon hade ett helt hus med bara kaniner i! Sen åt vi lunch hos Kerstin, Gunnar och Ingrid, trevligt trevligt! Jag trodde det skulle regna hela dagen idag, men nu är det strålande sol så jag vet inte vad jag ska hitta på. Ikväll blir det kanske bio om jag får tag på Eira, men hon svarar sisådär en gång per dag så det är lite svårt.

One week in paradise.

Nu är jag hemma igen! Jag har hunnit med rätt mycket på landet; födelsedagsfirande, namnsdagsfirande för Eleonora, piratdag (där samtliga skattjaktsdeltagare förutom Nora kom ut ur snårskogen med blodiga ben.. haha, och mina och Noras roddkunskaper borde vi få en eloge för!), lunch på flytbryggan, cream tea till Morden i Midsomer, filmkvällar och tränat med Nora och Karin ett antal gånger. Vem sa att det inte händer något på landet liksom? Jag har typ mer fullt där ute än här hemma! Sen har jag blivit lite småförkyld också och fick världens typ migränattack klockan fyra på natten för någon dag sen, inte kul! Men annars är allt bra.

Imorgon ska jag till Uppsala och hämta nya kaninen, Zingo heter han! Lite gulligt tycker jag. Sen blir det kanske lunch eller fika hos gudmor & gudfar när vi ändå är där borta. Och på lördag ska jag på krogen! Fast inte med Sofia tyvärr, men med Linda, Anneli och kanske Eira, kul det med! Tyvärr missar jag krök hos Patric, men man kan ju inte få allt! Sen på söndag ska jag ut till landet igen.. jaja, that's all for now!


Hej då!

Idag har jag ridit och badat med Anneliii och vi har svällt hela dagen tills vi hittade en selectamaskin, kärlek på dem alltså! Hehe, men nu ska jag till landet, hörs om en vecka!

Jäääättefina bilder. Yes.

Skevt mannen.

Ikväll har Elin varit här! Vi kollade på "American pie 2", rolig film! Innan dess insåg jag att pärlplattan jag köpte inte var värmetålig.. hmm, varför gör man den så? Den ser lite skev ut nu.. Och leka med pärlor är lite kul faktiskt, men de är till en present faktiskt. En nu väldigt skev och unik present. Speciell.

Imorgon ska jag upp tiiidigt (typ nio, men jag är så galet trött den här veckan) och packa landet väskan, sen blir det till att rida pållar med Anneli --> bada --> hem eller direkt till landet. Kommer hem på fredag igen för att hämta lilla kaninen och kanske gå på krogen med Sofia också, är taggad som fan! Och innan dess en "nyttig" vecka på Alholmen, kommer bli fika men förhoppningsvis träning med Nora nästan varje dag. Love it!

Puss & hej, leverpastej, kanske hörs imorgon också!

That's all she wrote.

Jag hatar när folk inte svarar på sms. Hatar. Hatar. Hatar. Man vet inte om personen dissar en heller eller bara inte kollar på mobilen. Eller intre har några pengar kvar. Svårt att veta. Nu är det i alla fall så att jag har två eventuella planer för ikväll, men ingen av dem verkar bli av eftersom ingen svarar. Fuck. Vad ska jag göra nu då? Jag orkar inte sitta hemma en dag till. Imorgon drar jag till landet och vill hitta på nåt kul med en hemmamänniska innan jag åker (förutom att jag ska rida och kanske bada med Anneli imorgon!). Annars på dagen har jag degat mig men tillslut orkat cykla till Vällingby och köpt lite olika saker, bland annat presenter till Alholmentjejerna. I år ska jag vara förberedd på deras namnsdagskalas! Vi firar sånt där ute rätt stort, okeeej?

Apropå ridning så fick jag en faktura från stallet idag. Tydligen har de försökt få tag på mig när jag varit borta men inte lyckats.. De tar bort min gamla ridgrupp och ahr nu satt mig i en annan, PÅ FREDAGAR! Jag vill inte rida på fredagar. Även om lektionen slutar 18.15 så vill jag inte rida på fredagar, det blir ju ivägen för vad man ska på helgen. Typ om man ska åka bort eller äta middag med någon, det enda som funkar är att gå ut eller träffas sent.. Men fortfarande, jag vill inte rida på fredagar.

Åh vad negativ jag känner mig. Men mina planer är typ helt kras utan att vara kras och jag orkar bara inte. Fuck.

Kissa i kors.

Igår gjorde jag vuxengrejer, som att hämta ut en bankdosa! Jag har fortfarande svårt att fatta att jag är myndig nu.. Det känns lite konstigt.

Senare på kvällen träffade jag Amanda! Med väldigt mycket att prata om, lite mat, dricka, filtar och en engångsgrill begav vi oss til Kaananbadet och hade det myspys. Vi blev våldgästade av 97or, men efter de hade stuckit så hade vi det väldigt kul! Haha, vi flippar alltid så mycket tillsammans.. Vi vågade inte sova där eftersom det kom och gick massa skumma personer hela tiden, så vi spenderade säkert över en timme med att gå hem till mig.. Men tillslut kom vi fram! Eftersom Amanda sov i min bäddsoffa så är rummet lite upp och ner just nu.. Får väl ta och städa lite senare, mår lite sådär just nu + att det är sjuukt varmt ute! Fast jag vet inte om jag orkar gå ut, ska nog duscha först.. Har precis tagit ut min dread (Jojjo gjorde en på mig på P&L), så nu går det att borsta håret igen.

Ciao!

Fest hos Mange.

Nu är jag hemma! Eller jag kom hem igår, men var så sjukt trött och sliten så jag orkade inte skriva något.. Nu är jag lite brunare, lite blåare och lite äldre än innan, jag är 18 faktiskt! Det hände så sjukt mycket sjuka, roliga, knäppa och tragiska saker på peace & love så det går inte att skriva, men trevligt folk, bra musik och lite sömn var det iallafall. Och Kapten Röd eller Håkan Hellström var bäst, kanske för att jag stod väldigt långt fram på båda.

Det var 50 000 pers på P&L i år, sjukt! Sen har jag hört att det var fjorton som blev våldtagna, en knivhuggen och två som dog varav en blev mördad, så onödigt! Alla åker dit för att ha kul, men vissa åker hem med men för livet, eller kanske inte åker hem alls.. Varför ska vissa va sånna idioter och förstöra för?

Jag har fått lite presenter kom jag på! Fick 500 av Kerstin och Gunnar (som va hos oss på midsommar), ett par skitsöta trosor av Jojjo (på min födelsedag t o m, något litet orkade hon släpa med sig!), dataskärm, tangentbord, typ 6 surroundhögtalare, överkast som jag tyvärr ska byta, högtalare till typ ipod och roliga iskubsformar av min familj, jag är nöjd!

Idag sov jag till halv ett (sov i TRETTON TIMMAR, tror seriöst inte jag sovit så länge i HELA mitt liv.. Vilket en del påpekade också..), kollade på OC och sen drog till Vällingby med Jojjo. Typ åååh bussar och åååh shoppa och ååh allt som finns hemma. Fast jag tyckte inte det var så jobbigt med bajamajor och sova i tält faktiskt, inte ens när vi sov två i mitt tält, man får plats i ett pluttällt bara man försöker! Iallafall så köpte jag krokar till örhängen, rött läppstift, trosor och en fiiin bandåbikini! Åh, man blir så glad. Sen kommer man på att det är ens egna pengar men shoppar för men äähhh, det löser sig. Bikinin va finis och passade mig bra, så det är värt det.

Usch vad jag har tjockat på mig senaste veckan. Jag trodde att jag skulle gå ner några kilo eftersom man äter kanske en eller två gånger per dag, men allt man äter är skitmat (typ pommes, pizza, langos, chips, nudlar) och man dricker så sjukt mycket skit så ja.. man blir fet som fan helt enkelt. Inte kul. Och sen åt jag på donken med Jojjo idag. Inte okej. Och tårta, för jag har fyllt år. Tjockiiiis. Jag borde verkligen träna den här veckan och äta mindre, men man är van att dricka så mycket så man kan äta hur mycket som helst istället. Och jag vet inte om jag orkar träna, kanske tar mig till curves imorgon (första gången på några månader?). Nästa vecka börjar min och Noras fit-sommar (observera antalet t:n), och då ska det minsann tränas om inte annat.

Hoppas nån orkat läsa, pusspuss!

ps. Jojjo somnade på en bajamaja. Hahahahahaahaaha. Hehe. Höhö.

RSS 2.0