Nothing's ever good enough.

Idag har jag haft Skolfoto! Gick nog helt okej, fick inte se bilderna så det visar sig väl sen.. Annars har jag bara degat mig och varit väldigt uttråkad, gosat lite med Zingo. Snart ska jag åka in till stan på cruising med Eve och Lalla, bara de blir klara nån gång.. Jaja, trevlig helg!

'Cause baby tonight.

Nu är jag hemma från skolan, ska väl kolla på tv lite och börja fundera på vad jag ska ha på mig ikväll (it's a date jao).. Apropå kläder, jag har spexfoto på onsdag och vet inte vad jag ska va.. FÖRSLAG?! Vi har inget tema så det är bara att ösa på med idéer helt fritt!

It's happening.

Igår pluggade jag så mycket biologi att jag inte hann blogga, men nu är provet avklarat.. I alla fall var det mammas 50-årsdag igår! Så vi åkte till Waxholms värdshus och åt middag med familjen, mormor, morfar, farfar och farbror. En sån där fancy restaurang där allt är rätt dyrt, men om mamma betalar så tackar man ju inte nej! Jag åt en asgod trerättersmiddag (fast huvudrätten åt jag inte så mycket av, blev mätt på förrätten och gav resten till pappa..) och hade jättefin sjöutsikt, trevligt!

Idag fyller Daniel 20! Så här äter vi tårta till frukost varje dag haha.

Ja, har väl inte så mycket mer att säga.. Imorgon blir det bio (aaaahh!!) och resten av helgen (fast torsdag är ju inte helg..) är jag ledig om nån är intresserad..?

Lång dag.

Jag är gaaaalet trött! Först var jag i skolan halv nio till fyra, sen åkte jag till Anneli och hämtade lite kläder som hon inte ville ha (ett par jeansleggins, en munkjacka, två koftor, fyra linnen, en topp, en kjol och ett par träningsshorts..), efter det kollade jag lite i affärer i Vällingby och sen hem till Jojjo.. Kom nyss hem och ja.. Är helt slut. Nu ska jag spela tv-spel med Daniel. Hehe.

Mitt handledartillstånd har kommit! Wiho!

Röjning och kräftskiva!

Igår var det ju höströjning ute på Alholmen, ganska kul faktiskt! Tungt jobb men mycket gemenskap. Jag klippte, släpade och eldade grenar samt hämtade vatten åt manskapet. Och sen var det korvgrillning på fotbollsplanen för hela ön, myys! På kvällen var det kräftskiva hos Nora. Också det var trevligt, men det är ju en hel konst att äta kräftor! Så jag orkade bara äta tre, för det var så svårt. Jag, Nora och Karin avslutade med att kolla på Bert till halv fyra haha.. Det är bra film det! Eller, när man är på det humöret iallafall.

Karins och min tallrik.. Märks det att hon gillar kräftor?

Unnecessary information.

Hasselnötssmör + jordnötter + jordnötssmör + sirap + socker + vegangrädde + mörk choklad = gooda snickers! Nu vet ni vad jag ätit ikväll (:

You had me at hello.

Braa dag idag! Kort skoldag varav halva spenderades framför smallville, orkat träna och städa och nu sitter jag och väntar på Sofiiiia! När ska hon komma dåå?

Vad gör man inte i väntans tider?

Så var det jobbiga över.

Hejsan svejsan!

Igår hände väl inte så mycket, träffade Jojjo för första gången på typ evigheteeeer! (Eller typ 1,5 vecka). Råttor är rätt mysiga faktiskt, i alla fall Jojjos, han springer runt överallt.. Det kittlas lite haha.

Idag har jag beställt min studentmössa! Aah! Slapp en och en halv lektion för det faktiskt, tog två timmar haha.. Valde med guldtext, grön sten (tydligen naturares färg), mitt namn på framsidan och "student 2012" på baksidan. Men man kan ju ändra sen om man vill! En liten guldkant såklart också. Sen beställde jag en tjocktröja också, och ett champagneglas till champagnefrukosten.. Shit vad mycket företag tjänar på studenten alltså.. Kläder, prylar, skiva, flak.. You name it!

Efter mössprovning gjorde jag min engelskapresentation. Gick väl sådär, hatar att stå och prata inför folk, speciellt på engelska och när det är andrfa människor än bara klassen. Tur att jag inte valde retorik. Jag fick typ svindel innan jag skulle upp, allt börja snurra lite och efteråt var jag skakis i en halvtimme.. Men nu är det avklarat!

Ååh imorgon ska jag träffa Sofia! Sjukt länge sen vi sågs! Och vi ska baka, och mysa! Det kommer bli åååååwesome.

And the world keeps spinning around.

Livet är bra nu. Allt löser sig bara man ger det lite tid. Haha. Aaw. Gulligt. Ni fattar inte. Synd för er. Humörsvängningar på hög nivå. Jag borde gå till kuratorn imorgon.

Nu har jag varit och sett "Romeo & Julia" på Dramaten. Det var mycket mindre än jag trodde. Pjäsen var helt okej, men jag är nog inte riktigt en teatermänniska. Höll lite på att somna i slutet, kanske för att jag åt en banan till middag och har lite energiunderskott. Man blir ganska kall och trött då. Nu känns det onödigt att äta, trots att jag fått huvudvärk. Bättre att sova och äta nåt gott till frukost istället så.. Godnatt!

Tänkte att ni skulle få en bild. Ehh.. Såhär känns det i mitt huvud just nu. Feels pretty nice.

Det funkar inte.

Gaah vad allt ska va jobbigt. Blööh. Filosofin ska in imorgon, jag borde börja skriva min engelska redovisning om en eccentrisk person (och jag tänkte välja Lady Gaga, för hon sticker iaf ut). Och om nån timme ska jag åka in till stan för att se Romeo och Julia. Och alla svarar inte. Och allt är bara jobbigt. Livet är fan asjobbigt. Och åh vilket uppmuntrande inlägg det här är, men blä.. Sa tjejen som kunde väldigt många fina ord.

Jag har uppfunnit ett nytt ord. Tuba. Jag och Anneli ska tuba tillsammans idag. Ni får själva lista ut vad det betyder, men det borde inte va allt för svårt.

Mayday, I'm thinking!

Idag har varit en såndär dag då jag tänkt väldigt mycket.. Det var länge sen faktiskt! När man tänker så mycket, att det tar 30 minuter att läsa fem sidor, men man har ändå bara uppfattat rubrikerna i texten. Det är härligt, man är uppe i sin egna lilla värld och allt ser väldigt ljust.. Tills de andra tankarna kommer.

Crazy and lazy.

Cha cha bloggen! I fredags-lördags var jag ute på landet och frös (hade på mig dubbla tjocktröjor och jacka inne tills jag gick och la mig..) och drog upp en av båtarna på land. Sen var det så konstigt.. Båten lutade asmycket, fast att det var jämvikt på sidorna.. Sen kom jag på varför, den är ju spetsig under! Jag kände mig som ett geni efter denna upptäckt, och Daniel påpekade än en gång hur smart jag är.

Igår kväll var jag hos Eve med Lalla, hade det lite mysigt och sen kom det några fler.. Kvällen blev speciell kan man säga! Haha, väldigt speciell..

Idag kom jag på värsta superidén, som nästan blev av.. Men sen kom det flera saker ivägen.. Haha, på kvällen och morgonen kan man få lite crazy idéer! Men de är inte alltid dåliga.. Kanske blir av en annan gång istället!

I might not hear all your words, but I can see your every glance.

Hejsan svejsan! Vet ni vad det effektivaste sättet att få en labbrapport/läxa gjord på? Krashat internet och inget bra på tv. Så nu har jag bara diskussionen kvar att skriva, jag är så duktig så! Annars då så har jag väl mest tagit det lugnt, haft lite ångestdag. Vaknade upp med den där känslan ni vet, att någonting är väldigt fel men man vet inte vad? Inte kul iallafall, speciellt inte när solen sken och allt, började nästan gråta i skolan faktiskt.

Imorgon slutar jag typ tio, naaaajs! Får se om jag orkar masa mig till gymmet då, och sen blir det landet! Men bara ett dygn, för på lördag ska jag träffa Eve och några andra människor! Har ni några roliga planer för helgen?

En tragiskt smärtsam onsdagkväll.

Helvete vad min mage ska göra ont då. Fucking shit.

Skyll dig själv om du ska va på det viset..

Wordfued!

Nu har jag, likt många andra, blivit lite smått beroende av Wordfued; alfapet på mobilen. Så om någon vill spela är det bara att lägga till mig, heter "planerarn"! Säg gärna vem det är också, alltid trevligt att veta!

Vi hade massa håltimmar idag och fick sluta tidigt, najs! Så snart ska jag dra mig mot Bromma och möta upp Amanda, undra vad för bus vi hittar på!

Vi har fått en läxa i filosofi, vi ska beskriva hur vi definerar vad som är verkligt typ. Och då tänkte jag att jaha, några meningar om det typ.. men nej, vi ska "Inte skriva så långt, inte tre A4, men mellan en och tre dataskrivna sidor". Minst en A4 om hur jag definirerar verklighet alltså.. måste komma på något bra! Nejmen, det är faktiskt en rätt intressant fråga. I min värld när jag var lite fanns inga brott i Sverige, vi var så rena och fina så. Fatta hur min världsbild ändrades när någon blivit MÖRDAD i vårat oskyldiga land! Så allting är relativt liksom, fanns det mord i Sverige innan jag visste om det?

Glöm inte.. Wordfued! :D

Just let the happiness last this time.

Vet ni vem som ringde mig idag och bad mig kolla ut genom fönstret? Sofie! I en bil! Med körkort! Bev lite förvånad haha, kom knappt ihåg att hon va 18 (hon fyllde i söndags)!

Annars idag då har jag klagat på den starka blåsten när jag cyklat, gått runt i skolan och sett ut som skit i håret och ridit. Jag red Moonstrike! Det var evigheter sen faktiskt. Det gick rätt bra, när man väl visade vem som bestämde så galopperade hon på skitfint!

Alltså, vet ni.. Min mentor/fysiklärare/fd mattelärare verkar typ tycka att jag kan sånt där med matte och fysik rätt bra, för nu vill han att jag ska vara med i någon mattetävling i Sverige typ! Lite smickrande. Och så vill han att jag ska börja gå på stöd och hjälpa ettor och tvåor med fysik och matte. Hehe, mitt äggformade huvud är inte så tomt tydligen. Jag funderar seriöst på den där hjälpa till-grejen faktiskt, om jag får något för det.. Haha, här sysslar vi inte med volontärarbete!

Ignorera det intelligenta fejset och de snygga bh-banden.. anyway, nya klänningen!

Gonna be flip or flop?

Idag blev vääldiigt onyttig dag! Men men, så kan det va ibland. Efter jag och Amanda tagit en sväng förbi hennes medryttarhäst åkte vi in till stan och kollade lite i affärer. Visste ni att de stänger redan klockan sju? Annars hade jag nog kommit hem med fyra nya klädesplagg för 100:-.. Hittade faktiskt en snygg tubklänning, en söt blus och ett helt okej linne, men det var ju bara tre plagg och jag var snål och stessad haha.. Se tog vi take-away på donken och satte oss vid sergelrondellen och åt, mysigt!

Åh, jag är jättetaggad inför helgen, om allt går som planerat.. hihi ;)

Oj vad mycket man missar utan dator..

Lilla Nora var lite febrig igår, så Daniel (!) följde med mig på dansen istället! Det var ganska kul men mycket svårare än jag trodde! Jag tror att vi dansade salsa, men någon latinodans var det iallafall. Men helvete vad det regnade när vi kom ut, det bara öste ju ner i flera timmar! "Risk för regnskur", jo tjena!

Idag trodde jag att vi började 8.00, men jag började 8.25 tydligen.. OCH lektionen var inställd.. Kul! Så nu har jag suttit här i snart två timmar, eller nja inte framför datorn då.. Har fått en läxa gjord iallfall, så inte helt bortkastad tid.

I eftermiddag ska jag träffa Amanda, trevligt trevligt! Men nu ska jag gå, ciao!

New dress, new choice & new pain.

Fredags var riktigt trevligt! Hände väl inte allt för skumma saker. Sömnen var väl lite sämre. Först sov jag på golvet utan filt och blev sparkad i huvudet av fyra personer i en soffa som sökte värme.. Sen låg jag i en fåtölj med filt, men även den lilla onda katten Morris som bestämde sig för att sova i mitt knä och sticka klorna i min mage (men skit i allergin, jag hade ju lite värme iaf!). Sen fick jag en madrass och filtar, först fick jag dela med Nils och sen Anneli.. Lite mer bekvämt än de tidigare alternativen! Jojjo blev väldigt glad över sin present; en god kaka och poledancing med mig och Anneli! Haha, kommer bli kul att prova på!

Igår skulle vi ju till Sommars avslutning.. Först var jag taggad, sen otaggad och sen taggad igen när jag provade min nya klänning och bestämde mig för att behålla den (ni skulle få se bild om min dator ville sammarbeta med mobilen lite). Så jag klädde upp mig och kände mig superfin, ny klänning, pumps och allt. Och ja, pumps.. Veckans dummaste beslut. Kände redan innan vi kom fram att mina fötter började få blåsor, och Jojjo hade övertalat mig att intte ta med lågskor.. Och kön till Sommar var helt sjukt lång! Vi köade i två timmar nästan (trots att vi inte ställt oss längst bak), och hade en bit kvar. Jag och Jojjo hade båda ont i fötterna och började bli väldigt otaggad, liksom hur länge skulle man få köa till barer och allt där inne? Tillslut bestämde vi oss för att åka hem istället, ganska skönt faktiskt. Hade lite mys med familjen framför tvn men bestämde mig för att slumra istället eftersom jag var trött och filmen inte riktigt verkade va min smak. En helt okej lördag trots allt faktiskt.

Idag ska jag städa rummet och dansa med Eleonora, synd bara att man har sånna blåsor under fötterna så man knappt kan gå normalt! Note to myself: Converse på krogen är inte ett dåligt val faktiskt.

Busy day.

Blööh min dator har bestämt sig för att inte vilja slå på sig. Och pappa vill inte laga förren jag städat mitt rum, vilket kommeer dröja ett tag.. Och den här datan dampar. Livet är hårt

Idag har jag varit på Grönan med skolan, riktigt kul faktiskt! Inte llika mycket köer som förra året heller. Sen har jag tränat med Linda och gått på min väldigt informativa handledarkurs. Jag är seriös, satt typ hela tiden och tänke ahaaa!. Ja, jag är lite efterbliven (typ som att koppling och dragläge var lite för avancerade ord för mig), och alla andra där verkade va 95or, utom en som verkade äldre. Hehe.

Eftersom jag åt på Grönan så blev det cheeseburgare med pommes, vilket är typ över 800 kalorier! Sjukt. Fast jag har hållit mätt på det typ hela dan, vilket var bra eftersom jag inte fick äta mer än lite vindruvor sen..

Jag har många gamla fina bilder på den här datan. Här ser jag ut som en anka.

Dom kommer döma mig.

Idag hade jag bild! Det var roligt, inte för att vi gjorde så mycket, men läraren verkade vara mycket trevligare än den som jag trodde vi skulle ha. Åååh, har saknat bild! Mina favoritämnen var ju typ bild och textil, men av någon anledning valde jag ju natur och fick inte så mycket estetisk versamhet alls..

De spelade Tokio Hotel på guitarhero i skolan idag, alltså de sitter och spelar guitarhero typ 24/7 vid mitt skåp.. Och jag typ "ååh, flashback! Eller återfall..". Lät inte så hemskt faktiskt, tragiskt nog.

Red Rodness idag, gick ganska bra förutom lite för många plötsliga galopper.. Saknar dressyren dock, har bara ridit ut än så länge och ja.. det är mysigt i början men sen vill man ha lite mer att göra.

Nu har jag börjat med proteindieten igen.. Behövs verkligen! Daniel fick en smärre chock när jag sa hur mycket jag väger.. Hur kom jag hit egentligen? Ett halvårs deppression sätter väl sina spår helt enkelt. Speciellt när man börjar skita i allt, när det väl går utför så är det svårt att stanna. Mamma fick en liten specialinköpslista av mig idag, så nu kan jag äta lite mer varierat! Väldigt bra tajming att jag ska festa fredag (Jojjos 18-årsfest) och lördag (Sommar!s avslutningsfest typ?), men men lite undantag får man göra!

Jag luktar vitlök..

Kom iväg till gymmet idag, första gången på evigheter! Linda följde med också, riktigt kul! Men nu är det dags att börja ta tag i saker, typ några extra kilon och centrimetrar (som jag var väl medveten om).. Största förvåningen var väl när jag tog på mig gamla sportbehån och mina bröst såg ut som en rumpa med pushup.. Blivit något för liten kanske?

Jag är lite småsjuk så nu ska jag sussa, är ju en dag imorgon också! Haha, eller på typ fredag-lördag då jag vill vara frisk.. Så nu gäller gamla hederliga huskurer som grönt te, vitlök, citron och honung (bara att mixa att och svälj.. mums! Nä nu drev jag faktiskt med er, tänka sig så busigt!). Nattinatti!

Jag har spotify!!

Ja mina vänner, nu har jag lyckats ladda ner spotify, och ni fattar inte hur skönt det är att ha tillbaka min gamla gay music-lista! Ehm.. Jag är glad och stolt (och hade inte alls min datanördiga broder som medhjälpare under hela proceduren *host*). Åh, reklamavbrott i musiken, det var länge sen.

I helgen har jag varit ute på landet, umgåtts med Nora och Karin och badat och kollat på tv helt i min ensamhet (Daniel är förkyld och ville ha det tyst så jag satte mig själv i en annan stuga). Jag, Nora och Karin var och besökte vår gamla koja. Det var intressant, vi kunde fortfarande se våran vision framför oss. Spikar som stack ut fem centimeter, en vägg bestående av pinnar pga att vi var för lata för att använda plankor, skarvade plankor för att den inte riktigt räckte hela vägen och fastspikad pressening som tak.. Åh, våran ungdoms oskuldsfulla dagar. Anyway så blev vi lite sugna på att b6ygga en ny koja, eller mysig uteplats, nästa sommar. Fast lite mer seriöst då. Och en militärbana. Hehe, skulle va så awesome.

Jag har blivit rätt bra på att köra båt nu, om jag får säga det själv. Att det krävs tre försök för att parkera båten är bara en liten småsak!

Vet ni.. Mamma bakade äppelpaj idag efter vi kommit hem, och jag blev jätteglad för vi har typ aldrig äppelpaj trots att det är så gott.. Men sen så tyckte jag den smakade så konstigt (kanske det gamla mildamargarinet hon använt för att smöret var slut) så jag behövde slänga min bit. Seriöst, det smakade blä. Eller, de andra verkade inte tycka det men.. Euuw, måste hitta tuggummi nu.

Första september jublar SL.

Vet ni en väldigt rolig sak? Jag måste cykla till skolan fram tills den 14e. Varför? Mitt "sommarlovskort" har från och med idag blivit enbart fritidskort, det vill säga gäller 16.00-04.30, och då brukar jag inte vara i skolan (eller möjligtvis där vid 16 ja). Och orka köpa ett dyrt kort när jag ändå inte ska åka långt förrens på kvällarna. Eller jo, på torsdag ska jag till Grönan med skolan tydligen, men då får skolan betala.

Idag var då tanken att jag, Eve och Linnéa skulle se Oskar Linnros på Grönan, men så blev det inte.. På grund av åska, regn och lite personliga anledningar så orkade vi inte åka dit, istället åkte vi hem till mig och chillade, bakade kladdkak i9 mikron (inte lika gott som vanlig kladdkaka!) och spelade wii. Det var rätt najs det med.

RSS 2.0