Change of plans

Folk kan verkligen förvirra mig alltså..
Vad har hänt idag då? Först var jag till Gina Tricot och lämnade tillbaka min volangkjol som jag fick i present. Sen köpte jag en precis likadan kjol (fast till halva priset - I'm smart you know!), en t-shirt och en klänning, allt på rea! Sen har jag legat på stranden tillsammans med Sofie, Simone, Haiden (?), Ville, Jason och Frida i typ 5-6 timmar. Härligt! Efter många olika förslag om ikväll så blir det filmkväll hos Sofie, trevligt trevligt. Jag ska nog åka dit snart tror jag..
Imorgon ska jag träffa min älskade perversa ungjävel som jag inte träffat på en hel vecka! Yey :DDDDDD Hahaha, lite catching up ska det bli! Blir nog på stranden as usual, men inte Kanaan den här gången ;) Sen drar jag till landet för 4 veckor framåt (men lite till och från^^)!
Trevlig kväll!

Nothing & everything at the same time

Idag har blivit en chilldag, då tröttheten till slut slog till. Men saker har gjorts i alla fall. Jag har tränat, shoppat (min vita bikiniunderdel hittade jag på H&M - i min storlek - i Vällingby! Helt sjukt typ! Och en skjorta på rea), kollat på tv och vart på filmkväll hos Jesper. En trevlig dag kan jag säga!
Imorgon blir det bad i Kanaan och träffa Micke (om det inte dyker upp nåt..?).
Sov så gott sötisar!

Finally sleepy.

Idag träffade jag Anneli somsagt.. Vi träffade ett fyllo vid Vällingby. Han tyckte jag hade fina ben och ögon och ville ha kramar. Jag och Anneli kände oss inte lika kramsugna hehe..
LIDL ljuger i sina reklamer! De säger att de inte har några hyllor (det blir billigare utan), men de har faktiskt hyllor! Och köp inte chokladaskar från LIDL.. de är inte så goda haha..
Nu blev det väldigt mycket punkter här men jag har bara sovit två timmar de senaste dygnen och tänkte gå och lägga mig nu. Godnatt!

Asparty!

Haha, typ grymmaste kvällen på länge igår ;) Allt blev inte riktigt som jag tänkt mig, men en riktigt skoj kväll på Kanaan blev det!
Mycket mer än så säger jag inte. Kom hem imorse vid halv 8 och har sovit i två timmar. Idag kanske jag ska träffa Anneli, men några andra planer har jag inte.

I know you're out there..

Idag har jag bara slappat hela dagen, och tagit upp mitt jobbiga sötsug igen.. Imorgon för jag börja med minifrukost så jag inte äter så mycket sen! ;$ Aja.. för övrigt har Rufsan insett att hon är tillräckligt lite för att smita igenom kompostgallret, hehe. Så hon är lite svår att hålla instängd i en hage!
Jag tycker att ni har blivit lite dåliga på att kommentera kära läsare! Jag kanske skriver lite ointressanta saker, men det är lite omotiverande utan respons (A).
Nu ska jag fortsätta tråka runt och längta efter morgondagen, bye!

Citat 3/7

Min hörsel har blivit lite dålig på sista tiden, det är faktiskt väldigt ofta som jag bara gissar vad folk säger.

Daniel: "Han har blivit mycket smidigare sen han började med taiboxning."
Jag: "Vaa? Går han på badminton?!"

Midsommarbilder

Vårat internet är nere igen förresten.. suck.
Här kommer lite bilder från midsommar på Alholmen!


Okej, inga roliga bilder. Den supersöta tjejen som hoppar säck på bilden i mitten är mina föräldrars gudbarn förresten :)

My Birthday!

Igår fyllde man 17 då, jag börjar känna mig gammal haha. Bara ett år kvar till 18!
Det blev bara en hemmadag. Jag gjorde inget speciellt förutom att äta tårta och öppna presenter. Apropå presenter så fick jag en vit kjol, svart klänning, ett spel, två filmer, ett gulligt block och en kryssning med mamma i Östersjön :) En mobil ska jag få senare, men eftersom att det troligtvis blir en X8, och dom inte släppts än, så får det vänta lite.
Det varkar som att det är många som tycker att jag ser äldre ut än 17. Igår när jag var på Curves:
Niike: "Grattis! Hur mycket fyller du?"
Jag: "17"
Niike: "Jaha.. Förlåt, ta inte illa upp nu, men du ser äldre ut!"
Hahaha, än så länge tar jag INTE illa upp när folk säger att jag ser äldre ut ;)
Min farfar hade inte heller så stor koll han, han trodde att jag skulle fylla 20 nånting, var 91a och hade ett år kvar på gymnasiet, haha!
Nu ska jag tråka lite eftersom att typ alla är bortresta, ciao!

ps. Det är intressant att se vilka som kommer ihåg ens födelsedag och vilka som glömmer ;)

Biggles + Jenny = "lyckat"

Idag prövade vi att sätta ihop Biggles och Jenny. Det blev väldigt lyckat. Hon försökte klättra upp på honom och han försökte sätta på hennes huvud.. mysigt. De slogs åtminstone inte, vilket man får se som det positiva, och en annan fördel med kastrationen är ju att man inte behöver riskera att det blir ungar om Biggles skulle rymma (om han ens skulle hitta "rätt" ände av Jenny vill säga..).
Rufsan har han inte fått träffa än, men det vet jag inte om jag vill efter dagens lilla uppvisning.. Hon är ju en pensionär och bara lika stor som hans huvud. Isåfall blir det med handskarna på, för den damen kan säga ifrån..

A beautiful dream, nothing more..

Surprised and confused.

Igår var jag hos Micke, men det blev inte riktigt som jag hade trott haha. Tom var också där och båda var galet trötta/nyvakna efter att ha suttit nattvakt i en hamn. Chill och trevligt var det i alla fall.
Efter en stund åkte jag till Vällingby och mötte upp Eve (alone, eftersom alla andra bangade). Vi gick runt i affärer en stund innan vi drog hem till henne och satt från kanske 19 till 06 i hennes trädgård. Eftersom vi har en ganska.. speciell relation så finns det ganska mycket att säga ;) Vi skrek högt åt alla kryp och åt korv med bröd både till middag och frukost (Eve hade inte så mycket hemma).
Efter att ha sett på film och sen sovit i 2 timmar så åkte jag en snabbis förbi hemmet och sen in till stan för att träffa Maria.
Nu är jag hemma igen och funderar seriöst på att städa mitt rum då det inte ser så mysigt ut. Kläder, filmer, kaninbur, resväska, handdukar, engångsgrillar och smuts ligger utspritt över hela golvet, inte så trevligt att vakna upp till på sin födelsedag kanske?
Pappa mår inte så bra just nu, så det blir inget Alholmen och tårtfika med Nora och Karin i helgen.. Hmm, vad ska jag hitta på nu?
Det är många saker som förvånat mig idag. Vad vill jag inte riktigt skriva här men det mesta är väl positivt antar jag, haha!
Ikväll hoppas jag att jag faktiskt kan somna. Har tagit mig 1-2 timmar att somna den senaste tiden, bara för att vakna upp vid 5 igen.. Inte kul.
Ha en trevlig kväll nu alla och glöm inte att att gratta mig imorgon, haha! Puss!

RSS 2.0