Söndag 31 januari

Romme i torsdags var asnice! Men det kom en liten överraskning som jag inte är så stolt över hur jag hanterade det, men.. hehe..
Igår var Sunna här. Vi gjorde hennes tyskaläxa haha, google translate är våran älskling.
På kvällen drog jag hem till Frida och träffa massa trevliga människor. Sov över där också, så nu har jag lärt mig massa nya saker om Frida haha ;)
Aja, har inte så mycket att skriva som ni kanske märker^^ See ya!

And of I go

Igår hoppade jag "lilla" Max. Han är fining han ;) Gick bra faktiskt.
Idag har det vart lite snöstorm. Börjar faktiskt tröttna på vintern nu. Det behöver inte bli mer snö liksom, om det inte lägger sig sådär fint på grenarna förstås.
Imorgon åker jag till Romme, så nu ska jag gå och lägga mig. Ska va i skolan 6.15 förstår ni ;) Har redan gjort frukost och allt sånt, så det är bara att lägga ned i väskan i morrn bitti :)
Godnatt!

Helgen,

Lite kort om helgen..
I fredags var jag och Jossan hemma hos Eira. Det var roligt som vanligt, har saknat dom ;)
Igår var vi några stycken hos Amanda, kuligt kuligt^^
Idag kom Petri hit så då blev det tidig uppstigning. Annars har jag sett på Let's dance (missade i fredags) och bakat "sega  chokladrutor", fast dom blev kladdiga istället. Lite misslyckat men gott :P Just nu sitter jag och förbereder min historiapresentation lite. Jag kommer iaf kunna prata imorgon, till skillnad från i fredags då jag var aldeles för hes på dagen, så det är ju positivt iaf, snart är jag frisk :)Jag saknar Torquay. Drömde om det inatt och sen hade Sofia taggat mig på massa sånna bilder på fejjan, så då blev det extra mycket *miss those times*. Folket, primark, glassbaren, casinot, värdfamiljen, aero.. allt <3
Aja, tack ni som läser men ni får gärna kommentera lite också^^
Godnatt <3

GratisMode

Gratismode.se är en sida där du kan samla poäng - och få gratis presentkort! Presentkorten gäller hos över 60 bra och kända butiker, bl.a Nelly.com, och du kan även välja biobiljetter eller trisslotter.
Du samlar poäng genom att besöka hemsidor, svara på frågor mm - 100% gratis! Det går snabbt och enkelt.
När du blir medlem får du dessutom 50 poäng att börja med!
Allting är helt gratis, du har inget att förlora. Så vad väntar du på, vill inte du också bli medlem och få gratis presentkort? Klicka här.

Ich bin krank

Jag är förkyld. Eller jag har ont i halsen och är trött. Så nu knapras det vitlök och halstabletter, det dricks te, halsduken är på 24/7 när jag är hemma, undviker mjölkprodukter osv.. ska bli frisk till helgen!
Som ni kanske förstår orkar jag inte skriva så mycket just nu..
Vi har fått nytt schema. Fysikläraren verkar sträng. Biologiläraren verkar snäll. Jag skrattade åt henne när hon sa att hon kunde va hård. Det var lite sorgligt.
Jag red Jasmin igår. Hon är superfin. Det gick väldigt bra faktiskt, bara lite smågrejer som gick lite mindre bra.
Nu ska jag nog gå och bädda in mig framför tvn igen. Bye bye!

gammal bild

I may not be the best, but better yet I'm original

Det var trevligt hemma hos Anna igår. Nu har jag äntligen sett "dumpa honom". Den var bra men inte bäst så att säga ;P
Idag har jag och mamma åkt längdskidor. Det var.. intressant. Jag är inte bäst, men åtmindstonde originell. Jag menar, hur man andra kryper med skidorna på? Mamma garvade så mycket åt mig så att hon började gråta, så jag garvade så mycket åt henne för att hon garvade åt mig, så jag ramlade omkull. Igen. Snyggast var nog ändå när mina skidor gled isär så att jag ramlade helt rak, rakt fram mellan skidorna. Jag kan tillägga att det var pappas skidor, dom var bakhala och skorna var storlek 45.
Nu sitter jag och försöker (läs: funderar på att försöka) skriva en liten text om Spaniens politiska historia. Det låter ju så frestande intressant, eller hur?
Hej svejs!

Veckan som gått..

Jag har vart lite oaktiv här på bloggen, eller egentligen med datorn överhuvudtaget, men jag har inte orkat.
Så mycket har iaf inte hänt under veckan som gått. Jag och Eira var på bio och såg "Luftslottet som sprängdes" (den var bra). Annars har det vart en del betygssamtal och lediga lektioner pga att det här var sista veckan på höstterminen. Den typ enda lektionen som jag är muntligt aktiv på är tyskan och jag får MVG i matte A. Trevligt?
Idag blir det julgransplundring och sen ska jag åka till Anna, hon fyller nämligen 17 idag! ;)
Trevlig helg allesammans!


Det sa 'poff' och sen luktade det bränt..

Tyskaläxan är äntligen klar, nu ska jag bara lära mig den också.
Imorgon börjar skolan igen. Känns inte så hemskt faktiskt, ska bli skönt att komma in i gamla vanor igen (jag gillar vanor och traditioner). Fast historian fasar jag lite inför, har inte börjat skriva om Spaniens politiska historia (boring?) än.
Idag gick våran tv sönder igen. Fast det var inte jag som satt och kollade, det var pappa! Han har tagit över tvn nuförtiden. Iallafall så ska vi nog köpa en ny tv den här gången. Och kanske ta det stora steget till plattskärm. (Ja, vi är lite efter, men det får man vara.) Kanske 55 tum (!!) hörde jag pappa säga någonting om. Det blir stort det. Än så länge har vi flyttat upp min tv istället.
Juste, jag och mamma var i Vällingby idag också. Vi kollade på lite olika saker, men det blev bara en almanacka som fick följa med hem.
Puss.

Pulka & yoga

Eira kom hit idag. Har inte träffat henne på typ 3 veckor så har saknat henne! Iaf, vi åkte pulka. Det var jättekul, jag kunde inte sluta garva när vi åkte tillsammans i pulkan. Skjärtlappståg ska man inte underskatta heller. Fast det slutade alltid med att vi snurrade runt och välte när jag satt fram haha. Och så släpades jag efter Eira så mina kläder var helt genomblöta när jag kom hem.
Efter våran långa pulkatur och våra väldigt svårgjorda snöänglar så blev det glöggfika med daimtårta, mums!
Och sen så blev det yoga, haha! Fast det var väldigt enkel yoga, men kul iallafall. Fast det var mycket jobbigare än vad jag trodde.
Ja, så har min dag varit.
Imorgon ska jag försöka göra klart min tyska, för isåfall blir det bio med Eira på måndag ;)
Godnatt!

08-01-10

De här sista dagarna på lovet har bara blivit till att slappa och göra jobbiga läxor som jag skjutit upp hela lovet^^
Idag var det kursprov i naturkunskap, men det var ganska svårt, så det blir nog inget mvg. Men vg är ju inte fy skam heller.
Idag börjar Let's dance, så jag och mamma har bokat tvn ;) Snart börjar det så ska gå nu, ciao!

Stan med Sunna

Dagen spederades med Sunna i stan. Vi gick runt och kollade lite i affärer och så. Sunna köpte ett skärp och jag köpte en somrig top/tunika på H&Ms mellandagsrea. Jag funderar på att köpa en klänning från H&M också, men den är ganska klatshig så jag vet inte när jag skulle använda den.
Isa var hos veterinären idag och har vart helt groggy efter det (hon sövdes). Stackars liten! Men dom kan fortfarande inte hitta vad som är fel.
Godnatt!

Husdjursmässan

Igår var Ingrid, Gustav, Gunnar och Kerstin (mina gudföräldrar och deras barn) här. Eftersom dom åkte hit från Uppsala så blev det en heldag, från typ halv 12 till halv 11! Sen var man ganska trött kan jag säga..

Idag var jag och mamma på husdjursmässan. Det var nog ännu mindre i år än förra året. Sollentunamässan var mycket bättre än Kista mässan! Anyway, vi kollade på lite olika saker och köpte en leksak till Isa i födelsedagspresent. Jag funderade på att köpa en kalender med grisar på, för jag tycker faktiskt dom är otroligt söta, men det blev inte så.
Goodnight everybody!

Gott nytt år!

Igår var Sofia och hennes familj här. Det blev buffé, hummer, hemmagjord kanelglass, champagne, fyrverkerier och TP. Ett väldigt långt parti TP. Och så var det aldeles snöigt vitt och fint, och fullmåne. En underbar nyårsafton.
Jag har inga bra nyårs bilder, men lite naturbilder och egopics hehe ;P

Pigface haha, den bjuder jag på^^

Observera att egopicsen är tagna kl 2 på natten.

Gott nytt år!

RSS 2.0