Romme <3

Igår var det friluftsdag och då var jag, Eira, Eve och Sofia m.fl i Romme och åkte skidor. Det va skitkul! Gick väldigt bra att åka röda backar faktiskt :)
Så nu ska jag säkert åka skidor på sportlovet ;)
Idag har vi studiedag. De behövdes. Jag har slappat typ hela dan (:
Lite kort om veckan: Hans gillade min vintersaga. Jag har inte fått tillbaka den än för han ville kopiera den först, hehe.
I tisdags red jag Chaplin. Det gck helt okej. Åsa tycker iaf att jag fått fastare sits, och det e ju bra :)
Vad ska alla göra i helgen?
Själv har man inga planer. Ska nog bara slappa och åka till Granngården. Spån, halm och allting håller på att/är slut. Hehe, vadå dålig framförhållning?
Nu ska jag iaf fortsätta att kolla på nån vampyrfilm typ. Violet nånting heter den.
See you<3

Uppdateringar

Har uppdaterat länkarna, kolla gärna :)
Har sökt på gymnasieintagning.se också. Sökte till 1. Spånga NV-nv 2. Ellen Key. Tänkte läsa tyska på båda.
Har anmält Biggles till en utställning i Sollentuna 8 februari. Hoppas vi har fyllt den där saken rätt bara ;o
Ehm, nu vet ni -.^

Bakar semlor,

Blondinbella åkte ut ur Let's Dance, hahahaha.
Ehm, hehe. Jag är typ glad för att George fick stanna kvar :D
Igår slappade jag, handlade på coop och lagade middag (duktig flicka). Minestronesoppa blev det (:
Idag har jag bakat semlor. Men dom blir nog lite muppiga. Jag missade att det skulle va ägg i, knådade inte tillräckligt mkt så dom ser helt trasiga ut och jag visste inte att dom skulle jäsa så mkt, så dom blir ENORMA. Typ. Eh.. Jag suger på att baka (A) Allt utom kladdkaka^^
Nu ska jag stoppa in semlorna i ugnen, bye <3

btw, om nån undrar varför jag aldrig har bilder nuförtiden så är det för att jag inte har några bilder på den här datorn. Och förresten så hatar jag det här skitvädret ;(

I love my computa

Först och främst ska jag berätta lite saker som hänt under veckan.
I tisdags red jag Chaplin. Det gick typ skitbra. Vi va bara 8 i gruppen, så det va skönt :) För övrigt var det rätt tomt i stallet. Mimmi och Amanda va inte där. Men det gjorde inte så mkt för mig, för direkt efter ridningen stack jag till öppet hus på Spånga gymnasium. Hann bara va där i ca 1 timme, varav ½ timme var att lyssna på lite information. Dom bjöd på mat också. Den var skitgod och mattanterna va trevliga :)) Hur som helst, allt verkade bra och jag tror att jag ska börja där.
Jag tänker gå NV-nv, fast jag undrar varför XD De andra inriktningarna verkar mkt roligare :P haha
Juste, veckans skratt typ: "..som Paulus skrev i sitt skrev", citerat av engelskaläraren. Hahaha^^
Jag blev glad när man slapp åka skridskor på den här gympalektionen, pga att skolan skridskor inte va slipade. Och nästa vecka är det Romme (skidor), så då blir det inga skridskor heller. Och veckan efter det råkar vi bara ha svenska nationella på gympalektionen ;D *happy* Jag har inget emot gympa, men skridskor är bara blä-.-
Igår blev jag typ klar med min balklänning! Bara lite smågrejer kvar att göra. Och guess what, jag fick MVG på den typ :DD
Våran "Sveriges historia"-period är intressant. Vi pratar om Asien, 2:a världskriget mm. Så går det när man har vikarie^^ Periodhäftet kommer bli kaos. Har ingen aning vad vi ska skriva om. Dessutom glömde jag mina anteckningar i skolan "/
Nån som har nåt förslag på vilken musikgenre jag ska skriva om? :S
Jag tycker min mp3 har alldeles för högt ljud. Jag lyssnar på lägsta (1/20), men det e för högt ;/
Jag älskar min nya dator, (A)
Och även om det nu inte låter som det på texten så har jag blivit typ väldigt deprimerad "/ Allt känns bara tomt..
Nu ska jag kolla på Let's Dance! Ciao ciao^^

I'm still alive

I tisdags red jag Titzi (: Vi travade bommar och hoppade lite. Det va kul^^
Mimmi och Jojjo e svikare som byter grupp ;o
Igår var det sovmorgon och sen åkte klassen till Waldermars udde för att kolla på en utställning. Sen slutade vi typ 12, det va soft :D
Min nya dator har kommit nu förresten (Y) Jag har bara lite problem med datamusen. Har råkat klicka fel på ett antal saker xD Men lyckades beställa Rommesaken iaf :)
Juste, åt sushi med Amanda, Mimmi och Sasha i V-by i onsdags. Gottigott^^ Sen åkte vi till hässelby gård och hade lite kul ;)
Linda åkte ut igår på Let's dance. Det va ganska bra tycker jag. Och fler personer borde rösta på boxaren. Bara för att han är charmig.
Idag har jag tränat på curves, gått en 6 km-promenad med Isa och typ tjockisätit. Lagade t.o.m middag till hela familjen! Broccoli och baconlåda blev det.
Just nu kollar jag på Jarhead. Den är bra :))
Juste Anneli, nästa helg funkar bra för mig^^ Lördag eller fredag? :]

God natt everybody <3

Stallet imorgon!

Idag har det inte hänt så mkt. Rolf e sjuk, så vi ska ha Karl som vikarie :(( Får se hur det blir^^
Jag har vart nyttig och städat lite i mitt rum (Y)
Anyway, imorgon är det riiiidning! Fan vad jag har saknat det och alla härliga personer i stallet! Men imorron så, ;)
Har klippt naglarna.. mina fingrar ser ut som avklippta korvar :(( blööh
Nu ska jag gå, ciao <3

Julgransplundring

Idag har jag kollat på när mamma plundrat granen, ätit pepparkakshus, gjort en bild till historian och skrivit brev. Och handlat på willys. Willys suger. Bara så ni vet. Jag hade tänkt sy lite på klänningen, men det blev inte så. Jag hann inte. Och mitt rum ser ut som skit. Jag måste städa det + ta bort julpyntet snart ;o
Jag har nu kollat på Burn notice (går på tv6 på söndagar kl 21.00). Det Äger. Så är det bara. Och han som spelar huvudrollen ser ju inte allt för dålig ut heller ;)
Juste, jag övade lite dragspel idag. Då upptäckte jag att det är de vänstra bicepmusklerna man använder. Fuck. Jag har fortfarande ont efter att jag ramlade av Floris, och på onsdag kommer Petri.. Men det går nog.. något smärtsamt.
Men nu ska jag gå och lägga mig typ, för imorgon är det skoldag ;( Den här helgen gick fort.
Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag vill ha engelska imorgon xD (A)
men nu ska muppen gå och göra sig klar, nattinatti <3

World trade center

Lite kort vad jag har gjort idag: tränat och kollat på tv, tv, tv, tv^^
För tillfället (när det inte är nyheter) kollar jag på "World trade center". Den verkar ganska bra :) Jag ville se den bara för att komma ihåg vad som hände typ.. Jag var ju ändå bara typ 7-8 år på den tiden, så det känns nyttigt att reflektera över händelsen nu.
Jag har kommit fram till att jag måste träffa Anneli. Det har jag tänkt göra i över ett halvår nu, men nu måste jag faktiskt göra det.. nån dag. (A)
Imorgon hade jag tänkt springa, om det inte är för dåligt väder. Mina ben är rastlösa och min mage är stor. Hehe.
Nu ska jag gå, see ya!

Let's Dance

Nu har jag kollat på Let's dance. Morgan va bäst. Men jag gillar muskelkillen, boxaren och några till också (A)
Idag var det en slapp dag i skolan. Historia (mest repition), bild, eurytmi och svenska. Vi fick tillbaka litteraturhäftena på svenskan. Jag fick MVG ;D
Jag har faktiskt börjat tycka att historian är intressant/rolig. Det är bra, för jag "behöver" få MVG i det. Sen måste jag satsa lite mer på engelskan också. Och syslöjd.
Jag har kommit fram till att jag, troligtvis, ska söka till JENSEN västra gymnasium som tredjehandsval. Höhö, bara för att.
Jag måste börja skärpa mig med träningen och maten. Äter som en gris vafan. Usch!
Idag kom Biggles bogsele :) Bogremmen e kanske något kort, men det funkar :) Och det är väldigt enkelt att ta av också, vilket är bra, när Biggles får sina panikattacker. Han slutar tänka och bara springer. Han kastade in sig själv i kompostgallret säkert 3 gånger innan jag tog tag i honom. Det är läskigt.
Jag måste börja träna lydnad med Isa. Hon lyssnar inte på mig. Eller jo, de första 100 metrarna typ :D -.-
Öhm.. jag tycker att ni är dåliga på att kommentera D: Ni kommenterar inte, och sen bara klagar ni på att jag inte bloggar..?
Men Anneli är duktig. Hon har blivit en duktig kommenterare det senaste dygnet.
Det påminner mig om att vi inte har setts på typ.. ett år? Och att Hanna är skyldig mig 200 ;o (jag tänker typ också börja jobba på HK när jag fyllt 16)
Eeh.. och juste.. jag ska få en till dator ;) Pappa har försökt övertala mig att vilja ha en sån, men då ville jag inte, men nu vill jag ha en, så vi har beställt en. Jag ville ha en svart med glitter (XD men det e fint), men dom va slut, så det blir en vit istället. En liten minilaptop. Dvs liten. Men jag tror det kan va ganska najs. Smidigt liksom. Btw, när jag fått den, så kommer min familjen ha i snitt 2½ dator per person. Haha, vi är typ.. onormala? xD It's dada's fault. (A)
Oj, nu blev det här inlägget ganska långt. Hoppas nån orkade läsa, :) <3

Onsdag

Idag va första skoldan efter lovet. Den va helt ok. Mikael fortsatte att berätta om sina erfarenheter av kor, haha!
Jag fick MVG i fysiken. Wiii^^ Typ blä, men det va bra iaf..
Dagens konstigaste va nog Eva (svenskaläraren) som kom fram till mig, Jossan och Rose-Marie när vi stod i korridoren. Sen kollade hon på mig och ba: "Värst va du va sexig då" !! Hahahaha, jag ba wtf?! xD Vad ska man svara liksom? :P Som tur var slapp ag svara, för hon skulle gå vidare :P
Nu på kvällen har jag kollat på Grammisgalan. För första gången. Det va rätt bra. "Jennie let me love you" med EMD förtjänar helt klart titeln "årets låt"! Så jävla bra <3 Minnen asså, 1 juli <3 (såg den live <3)
Nu ska jag gå o lägga mig.. Folk får gärna kommentera (A)
puss <3

Ny header

Nu har jag bytt header. Men den är typ inte tillräckligt bred. Men det funkar inte typ.. Den här är ändå bredare än den gamla.^^ Får se om jag fixar det senare.. Förresten, är det nån klottrig text framför headern (förutom det som står på headern)? För min dator visar inte alltid det andra datorer visar..

Lovet är slut,

Jag är lat för att slå på datorn, men nu är det på iaf. I lördags var jag på husdjursmässan. Träffade Eve o Eira där :) Det var inte lika mkt på mässan i år som vanligt "/ Så det roligaste var att fota katter, typ^^

I söndags var Ingrid o dom här (gudfar, gudmor o deras barn). Det var kul. Nu får jag låna ett macroobjektiv av dom :]] hihi

     Macro ^.o   ..  efterrätten: marängsvan med vaniljglass på mangomousse, mums! :P
Igår va jag hos Sofia. skojsigtskojsigt. Det tar bara typ 1 h 10 minuter att åka dit kommunalt, höhö. Men kör förbi Betlehem och allt xD (seriöst, det finns en hållplats som heter betlehem)
Idag har jag kollat på tv. Det är i princip allt jag gjort. Jag hade stora planer för att göra Paulusskiten och allt, men jag är för lat. Fast jag har sytt lite på klänningen iaf, och det är ju bra (Y)
Om en halvtimme, typ, kommer Per hit. Han ska bo här ett litet tag. Just so you know liksom^^
Ååh, fan vad jag längtar till språkresan i sommar med Sofia<3
Jag har redan planer inför sommaren (A) xD Språkresa, festival(er) och Allsång på skansen ;D
Fast det är ju ganska fint den här årstiden också. Lite snö och.. ööh.. lite snö helt enkelt.
Skolan börjar imorron, lovet kunde ha vart längre.
Nu ska jag gå, <3

I have Björn Borg

Idag har jag shoppat med Eve i Kista :) Jag köpte en tröja, en tunika, Björn Borg-trosor (mamma lät måttligt förskräckt när jag sa det :P) och några andra saker.
Just nu håller jag på att kolla igenom lite bilder från nyår. Det går lite trögt. Det togs nämligen lite över 1000 bilder.
Jag går också igenom bilder från år 2008, ska kanske beställa en almanacka med egna bilder :)
Så nu kommer alla minnen tillbaka, skriver några här (orkar inte ladda upp bilder för tillfället):
  • Jag köpte Biggles.
  • 8ans spel.
  • Klassresan till Norge.
  • Ridläger på baståsen med Maendi. Fick många nya kompisar.
  • Allsång på skansen (EMD, Magnus Uggla m.fl) med Alholmsgänget.
  • Tältade på Alholmen med Nora, Linda och Karin.
  • Åkte till Usa och träffade mina kära kusiner.
  • NRJ in the park med Amanda o Mimmi.
  • England.
  • m.fl :))

Gott nytt år!

Gott nytt år! Och hoppas att alla har haft en trevlig nyårsafton :)
Det har iaf jag haft, Sofia &co var här :) Det blev lite allt möjligt, men Sofia hade iaf gjorde jättegoda efterrätter (mangomousse och hallonsorbet), och vi sköt lite fyrverkerier. Förresten var det inte lika mkt fyrverkerier i år, och inte heller lika många "nödsignaler", men det va fint iaf :]
I måndags(?) var jag och mamma o snabbshoppade lite i v-by. Jag köpte ett par jeans (<3) och en tröja på MQ och en jumper på Mango. :)
Imorgon ska jag shoppa med Eve i Kista ;D Saknar henne<3
Idag har jag sprungit 4,5 km. Ganska duktigt tycker jag för att inte ha sprungit sen i höstas, hihi (:
Såg "seven pounds" nu på kvällen. Jag kände mig lite förvirrad.. Men den var iaf fin och skitsorglig^^ Jag vill se lite glada och roliga filmer nu. Eller typ action. Har bara sett konstiga filmer de senaste dagarna, som "Vicky Christina Barcelona" och "Burn after reading".
Aja, ska gå nu, puss på er, och ett gott nytt 2009! <3

RSS 2.0