Does the pain weigh up the prize?

Mascaran var inte bra, den syns knappt. Kanske bra för folk med ljusa ögonfransar som vill ge ett naturligt intryck, men jag tillhör inte den kategorin. Så imorgon ska det nog införskaffas en ordentlig mascara när jag och Evert den icke allsmäktige ska lalla runt i Vällingby. Trevligt värre, kanske hittar en jacka?
Jag red Pyret idag, det gick okej. På torsdag ska jag rida igen, eftersom jag var sjuk förra veckan. Läskigt. Hoppas ingen jag känner irder i den gruppen, men det tror jag nog att någon gör..?
Jag har ätit väldigt mycket de senaste dagarna, speciellt sötsaker. Och det är ju inte så bra. Dels så är det ju onyttig och man kan bli lite småfet, men det är ju ingen nyhet. Men, jag tror inte att jag tål socker så bra. Om jag inte får ont i magen så får jag huvudvärk, och ganska snabbt också. Imorgon kanske man ska testa sockerfritt. Då är det för övrigt första december! Tiden går fort. Det här är nog första året på väldigt länge som jag inte har en chokladkalender, men det känns lite onödigt i år.
Apropå sockerfritt så kommer alholmstjejerna hem till mig på fredag. Då ska det vara städat och fint haha. Tips på vad man ska bjuda på för mat? Jag har lust att köra lite "halv åtta hos mig"-stil, fast klockan sex. Grejen är att Nora har diabetes så det måste vara tallriksmodellen och fullkorn typ. Så, tips?

It's sheep. Bää.

Jag har ett litet problem. Min fysiklärare gillar mig och tycker att jag är jätteduktig, och det är ju bra. Men, eftersom hon tycker jag är så bra så vågar jag inte be om hjälp så ofta, för jag vill inte att hon ska tycka att jag är dålig. Fast så är det med de flesta lärare ioförsig. Jag vet att det är rätt idiotiskt, men alla har vi våra spärrar. Iallafall så har jag fysikprov imorgon, känner mig inte riktigt redo. Mamma fick gå igenom halva övningsprovet med mig eftersom jag misslyckades totalt. Men elektricitet liksom, vem behöver det? Förutom vi människor då, men man ska tänka lite längre än sig själv..
Jag har varit duktig (!!) och skrivit en sammanfattning på tre A4, hoppas det ska hjälpa lite.
Idag var det köpabilligtsmink-dagen! Mascara, foundation, puder och concealer för 100:- sammanlagt, not bad huh? Får se hur bra de är bara.. Och om det är rätt färg ens, orkade inte prova. Men en hundring mer eller mindre är ingen big deal, så lika bra att chansa. Köpte duschgel, schampo, mysig fleecepläd och ett turkosaktig nagellack (tänkte nåt lite annorlunda!) också.
Vi hade simning på idrotten idag. Jag tror jag har blivit snabbare faktiskt. Men, jag hade ett flertal problem imorse. Bland annat upptäckte jag, när jag skulle raka benen, att typ all rakgel i hela huset är slut.. kul!
Nu ska jag kolla lite på fysikuppgifter, och kanske få några timmars sömn innan provet också. Godnatt!

Busy sunday.

Nu borde jag egentligen läsa Hamlet, ska ha läst två akter till imorgon. Och jag har haft lite fullt upp idag, så jag har inte hunnit det innan. Eira kom nämligen hem till mig innan jag hunnit klä på mig. Vi hade pulkaåkning på schemat förstår ni, och så blidde det också. Fast uppblåsbar pulka (för två personer) och stjärtlapp. Vi var nog helt klart mest orginella i pulkabacken. Vi satt i diverse positioner kan man säga haha. Favoriten var att ligga rygg mot rygg med huvudet ner mot backen! Kändes lite som att kolla på film.
Sen har jag varit i Globen med mammi och kollat på horse show. Det var skojsigt. Stjärnornas hoppning var nog bäst, synd att det inte var flera kända kändisar bara. Musse och Björn (??) var skönast! Musse som red topless och bara brydde sig om tiden och Björn som.. ja..

"Mitt primära mål med tävlingen är att överleva."
"Det här är det värsta jag gjort i mitt liv! Jag är glad att jag inte spydde ned hästen när vi hoppade."
"Hoppade jag verkligen det där? Jag kommer inte ihåg någonting."

Haha.

Pepparkakskvällen..


Nya skorna.


Ful bild. Orkade inte.

Lyckad kväll!

Shit, jag tror inte jag har skrattat såhär mycket på flera veckor! Två personer som ligger och vrider sig på golvet säger ju faktiskt rätt mycket (eller egentligen ingenting alls om man ska ta det ordagrannt). Pepparkakor blev det allt, och en hel del flum.. Socker, trötthet och RUDOLF! ♥

Systembilder kommer senare..

Eira is in da house.

Idag hade vi "pyssel" på matten. Vi parade ihop funktionsgrafer med derivatagrafer, funktionsbeskrivningar och derivatabeskrivningar. Typ HEJ JAG GÅR NATUR.
Nu är man nyklippt! Skönt att slippa den långa luggen. Blev lite kortare (håret) än vad jag hade planerat, men jag vill alltid klippa mer och mer när jag sitter i frisörstolen haha.
Nu är Eira här. Hon har kollat på när jag städat rummet. Det var väldigt stökigt, ni kan få se bild sen. Vi har målat naglarna också (och jag var rätt bra på att måla Eiras faktiskt!) och har nyss ätit middag - sesamnuggets och sallad.
Nu: BAKA PEPPARKAKOR.

Feelin' like a cockroach.

Jag kom på en sak.. Förut brukade jag skratta åt allt. Verkligen allt. Saker som var roliga, jobbiga, tråkiga, spännande.. Jag skrattade när någon var ledsen, när någon grät, när jag verkligen ville trösta någon kunde jag bara skratta och säga förlåt. Allt har sina negativa sidor.. Men vad hände? Det känns som jag krypit tillbaka in i ett skal. Jag har vuxit upp, på gott och ont, men ibland saknar jag dagarna då allt bara var flummigt.
Jag behöver träffa lite nya männskor har jag kommit på. Fast det har jag ju gjort också, men inte vilja försöka. Bara krypit in i skalet igen, dags att bryta sig ut?

Kloakrent.

Aastins klass (musikklass) hade spelning idag, så det drog jag och Jojjo och lyssnade på. Duktiga var de, riktigt starka röster! Min klass klena försök till "Jag må han leva" ska man inte jämföra med..
I kind of expected you to be there, and also I kind of didn't. You know what? It still freaked me out. More than I could imagine.

Klippning imorgon! Sen så.. Planer för helgen?!

New shoes!

Tillslut har man införskaffat nya vinterskor! Det blev tre par, hehe.. Och ett par är som låga uggs och asmysiga! Känns som att gå på moln.. Sen är de lite fult breda och runda, men det blir lite klump-gulligt.
Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom att se "the Inception". Den var bra faktiskt, lite förvirrande men jag hängde med på det mesta. Jag gillar filmer där de verkligen tänkt till och har smarta planer hur de ska lura folk.
Jag mår bra idag förresten. Eller, jag mår illa när jag ätit, men annars är det fint.
Mitt hår har irriterat mig hela dagen idag. Eftersom mitt schampo var slut i duschen igår så tog jag Daniels istället, som brukar göra det jättesträvt. Så därför gjorde jag inpackning i hela håret, så det har inte haft någon stadga alls och glidit runt i hela ansiktet och på huvudet. Anoying?

Counting all the assholes in my life, well I´m definitely not alone.

Usch usch, jag skulle aldrig ha ätit middag. Åt bara lite hallonfil och corn flakes men nu mår jag illa igen..
Jag såg finalen av "Biggest loser Sverige" idag. Och vet ni hur mycket vinnaren hade gått ned i vikt? 75,5 kg!! Det är liksom en hel människa. Nästan halva hans kroppsvikt. Mer än vad jag väger. Tänk vad målmedveten han måste ha varit..!
Jag tycker ni har blivit lite dåliga på att kommentera igen..
Om jag mår bra imorgon blir det skola och skoshopping med Jojjo. Undrar om jag tillslut kommer införskaffa mig några par hela vinterskor?

Surprised, and not in a good way..

Tvn har varit min bästis idag, sorgligt nog. Fast jag har tagit ett varmt bad (=skönt och bra för de stela musklerna) och gått en promenad (=skönt men inte bra för de stela musklerna..) också.
Nu kan jag röra mig iallafall, åtminstone innan promenaden.. Fast äta vet jag inte. Lunch blev två köttbullar och kanske fem makaroner, och de fick jag trycka i mig.. Inte så nice.

Jag trodde inte det om dig. Jag trodde du var bättre än så. Jag är glad att du är ärlig men du förtjänar inte mina tårar längre..

Sjuuuuk.

Jag mår inte tiptop precis.. Har spytt halva natten (ja, ni vill veta.) och träningsvärken är mycket värre. Det går inte ens att ligga ned utan att plågas.. Idag blir det ingen shopping eller ridning, snarare tv och sms. Så sms-sugna människor är välkomna att smsa. Jag har inte klätt på mig än och steg upp vid åtta, var så jobbigt att ligga i sängen.
Funny story though. Jag väckte Daniel halv elva. Han började klockan tio. Det var lite kul.
Min familj tycker synd om mig, det är lite gulligt.

Pappa: "känns det som du har influensa?"
Jag: "vet inte, har aldrig haft det"
P: "okej, men känns det som feber då?"
J: "vet inte, har inte haft det heller.."

Men nån gång måste alla bli sjuka! Och nu menar jag inte aldrig aldrig utan kanske de senaste tio åren iallafall..

Blää.

Det blir ingen Anneli imorgon, så får se om det blir några skor..
Min mobil slutade skicka och ta emot sms i några timmar. Det var väldigt jobbigt. Hej jag är beroende av min mobil.
Jag mår så grymt illa. Vet inte om det är träningsvärken i magen eller huvudvärken eller något annat.. Otreligt är det iallafall.

What do you want from me?

Ibland ser allt lite ljusare ut, och jag är väldigt patetisk.
Apropå ljus så är det lite knasigt här hemma. Pappa är ju ljuskänslig och släcker typ alla lampor, medan jag har kommit på att jag inte bara gillar när det är ljust, jag nästan behöver det. Jag får typ huvudvärk när det är mörkt. Fast alla andra klagar och säger "man blir ju bländad" när de kommer in i köket och märker att jag tänt kanske sex lampor.. Jag vill att allt ska vara superljust här hemma just nu.
Idag ringde jag frissan och fick tid klockan 12 på fredag redan! Med min favoritfrisör, som nog inte kommer klippa för kort så jag behöver spara ut i flera månader.
Imorgon är det studiedag. Då blir det skoshopping med Anneli och ridning. Najs najs..
Idag fick jag veta att jag behöver mvg på sista kemiprovet för att få mvg. Jag har vg+. Eller så kan jag göra ett kursprov sen. Men jag satsar nog hellre på det här provet, kursprov är långa och otrevliga.
Snart kommer mamma hem, då ska vi till gymmet. Fast jag har huvudvärk, men det kan nog vara bra iallafall.

Bara man har planer så..

Nu är det bokat! Jag och mamma ska på Stockholm Horse Show på söndag, hennes idé faktiskt.
Jag har läst Hamlet. Är jag bra eller är jag bra? Tog bara tre timmar eller något åt det hållet. Kanske för att jag smsade/facebookade/lyssnade på musik samtidigt. En sak i taget.
Imorgon har jag ingen tyska, det vill säga jag börjar 9.55. Skönt!
Nu ska jag mata mina stackars kaniner och sova lite.
See ya!

Skrik, skratt och shopping.

Vet ni, jag körde ett Paolo Roberto-pass idag! Och bra gick det, men var jobbigt som tusan. Det var seriöst jobbigare än att jogga en mil. Kanske för att jag är mer van med det? Mina ben bara skakade efteråt när jag skulle plocka ihop lite kläder, undrar hur bra jag kan gå imorgon?
Sen var det då julmarknad med Eve. Kristofferskolans marknad tycker jag alltid är lite rörig, svår att förstå liksom. Så vi gjorde egentligen inte så mycket där. Vi lunchade, fikade, kollade runt lite och gick i spöktunneln. Den var ganska lång, och väldigt bra gjord faktiskt. Värd. Vi skrek rätt mycket, men hörde ingen annan som skrek.. Vi är nog lite mesiga. Sista spöket var iallafall Eira som lullade runt på sitt privata epilepsidisco, gissa om jag blev glad när jag såg att det var hon? Då fick vi en kram hihi och sen hoppade vi ut genom fönstret.
Eve köpte en ballong. En röd. Jag kom på att hon såg ut som de i mjölkmage-reklamen när hon gick runt med den. Ni vet den där de släpper ballongerna när besvären är borta.
Jag och hon med ballongen åkte till Vällingby efter marknade och blev det lite snabbt en kofta, ett linne och stickade strumpbyxor införskaffade. Allt i svart, dyster eller bara praktisk med basplagg?
Åh nej, jag måste läsa två akter ur hamlet ikväll. Det är kanske 60 sidor. Och jag har ätit alldeles för mycket fika idag (morotskaka och apelsinchokladkaka) känner jag. Illamåendet har precis lagt sig men huvudet känns lite knasigt.
Mm.. mamma gör pizza till middag. Mums mums!

Trött? Verkligen inte. Eller..?

Kvällen spenderades hos Jojjo med lite slötittande framför Star Wars. Var det så att man skrev ettan, tvåan och trean efter fyran-sexan? Det känns lite skumt om det inte var så.. Jag menar, man ska väl bli överraskad för att Darth Vader är Lukes pappa? Vi kollade på tvåan iallafall, länge sen man såg sådant! På VHS och allt.
Imorgon tänkte jag vara duktig. Jag ska gå på Kristofferskolans julmarknad med Eve, och troligtvis träffa stackars lilla Eira som måste jobba där också. Om jag har tur åker vi och shoppar kläder eller skor efteråt. Shopping är bra för själen.
Jag måste verkligen bli nyttigare, känner mig som ett fetto. Jag åt ett helt paket cookies idag.. Extremt gott men lite tjockisvarning kanske? Så om jag orkar ska jag försöka träna igenom min Paolo Roberto-dvd innan jag åker till julmarknaden imorgon, får se hur det blir med det!
Och så ska jag läsa två akter ur Hamlet. Inte världens roligaste kanske..

Jag har kommit på att man ofta tänker "jag är inte sämst iallafall, det finns sämre", för att trösta sig själv. Men jag har börjat tänka "bara för det finns sämre så gör inte det mig bättre", vilket inte är så positivt. Men nu har jag kommit på att bara för att det finns bättre så gör inte det mig sämre heller. Man behöver faktiskt inte jämföra hela tiden. Note to myself.

I'm afraid..

Kvällarna brukade vara det roliga, då det hände saker. Nu är jag rädd för kvällarna, rädd för att de inte är roliga, rädd för att det inte ska hända saker. Jag bara saknar den där tryggheten jag hade.

Newyorker!

Det blev inga skor, och ingen matte heller. Istället spenderade vi en väldigt lång tid inne på Newyorker, som jag alltid trott har varit en dyr affär, men tydligen inte! Jag köpte en tunika och underkläder, och sen ett par strumpbyxor från H&M.



Vi köpte inte den klänningen.

I need a haircut.

Det blev liten filmkväll med Jojjo och Aastin igår.. Vi åkte till Spånga för att köpa popcorn, men när vi kom dit kom vi på att alla affärer stängde klockan nio. Då satt vi och väntade på bussen ett tag och åkte sen till Spångafolkan, men så fort bussen börjat åka så kom vi på att det fanns en videouthyrning i Spånga som hade öppet.. Fail. Det tog ungefär en timme att få tag på popcorn, men men, vi hade rätt kul under tiden..
Idag vill jag göra något nu på dagen, men de flesta veckar upptagna? Jag ska hjälpa Jojjo med matten sen men det är först senare tror jag, hon har inte svarat än. Aja, what to do?

Dagsfärsk fjortisbild ♥ ..och mina fingrar är muppiga ja.

Nu ska jag och Jojjo kanske köpa skor tydligen, skojsigt!

Nobody said it was easy, nobody said it was so hard.

Idag har jag faktiskt tränat. Jag är nästan lite stolt. Annars har jag inte gjort så mycket, gjort lite mer på min bild.
Vad händer ikväll då? Om någon är planlös så får den gärna höra av sig, för det är jag i princip också.

As long as you show me that you remember me.

Det är sorgligt hur mycket det betyder, och hur bra det får mig att må. Men ibland känns allt inte så hopplöst trots allt, and that's that.

Varför är det så svårt?

Idag hade jag en kort skoldag, 10.50-13.30. Två lektioner! Och då tänkte jag att jag kunde shoppa eller hitta på något annat trevligt med någon kompis. Men guess what? Alla utom jag verkade vara upptagna. På en torsdag. Why?
Efter tv, bakning och lite ritning så åkte jag hem till Jojjo som slutade vid fem, kom nyss hem därifrån.
Ååh jag har lite ångest, jag vet inte vad jag ska göra i helgen. Och jag vet vad som kanske kommer finnas där men som bara gör saker värre ifall att..
Förut var jag duktig. Jag tränade. Jag åt bra mat. Jag fick saker gjorda. Vad hände? Eller, jag vet vad som hände. Sommaren 2010. Jag vet exakt vad som hände. Men ibland bara önskar jag att jag kunde få tillbaka den där motivationen som jag hade förut. Den som fick mig att må bättre efteråt istället för bara sämre.
Juste, om någon vill prata någon gång så får ni gärna göra det. Jag kan behöva det ibland. Rätt ofta faktiskt. Och jag är inte den typen som ber om hjälp, så ni behöver inte sitta och vänta på att jag ska fråga er. För jag vet att det finns människor där för mig, men om jag ber om hjälp, då är jag väl svag?

Dagens hetsmat.

I thought those days were over, but apperently not.

Dagen kortfattat: Sovmorgon. Dragspelslektion. Promenad med Jojjo och Aastin. Ätit äckligt mycket. Målat naglarna slarvigt. Mörkröda. Blivit glad för små sms. Deppat. Inte orkat.

Ibland går humöret upp, ibland går det  n e r.

I wish I could turn back time. I wish it wasn't over. Oh, I wish..

Kvällsmackor är underskattade.

Idag fick Jojjo veta att hennes mamma fyller år imorgon, så vi åkte till Vällingby och införskaffade en fin tröja innan ridningen. Och vet ni vad? Nu finns det massvis av långa, mysiga stickade tröjor i affärerna. Eve, ha gjort dina läxor innan torsdag? Annars är det utegångsförbud och då får hon inte shoppa med mig..
Ridningen gick rätt bra, red Mon Ami som vanligt. Men idag var vi asmånga, typ 11-12 stycken! Det var lite jobbigt. Och sen i stallet när jag borstade snälla Mona så fick jag en såndär blackout(?). Allt bara blev svart och jag tappade balansen. Bredvid Mon Ami, stallets kanske otrevligaste häst. Vet ni hur läskigt det var eller? Jag försökte bara gå mot Jojjo som jag visste var framför mig..
Efteråt var vi kvar i klubbis för en gångs skull, det var länge sen! Riktigt mysigt med kladdkaka och en pratglad Henrik haha.
Kom hem från Jojjo vid elva. Jag slog in hennes mammas present, för jag är lite mer skillad på sånt. Jag skulle seriöst kunna tänka mig att jobba på Spånga Bosättning eller något bara för att få in presenter. Det är kul.

Knaskalas!

Idag hade jag tydligen kemilabb, det var lite oväntat. Jag och Patric byggde jättefina molekyler. Men på onsdag har jag tydligen sovmorgon, och det är ju najs.
Efter skolan och hundpromenad åkte jag hem till Jojjo och var där till halv tio typ.. Chillerill. Hon borde lära sig att man ska anteckna resultaten under laborationer, annars är det lite knepigt att skriva resultat i labbrapporter. Ung & Bortskämd kollade vi på denna vecka också och ja.. det är helt ofattbart hur vissa människor inte har gjort saker. Jag menar, 18 år och aldrig ha bäddat en säng?! Sjukt.
Nu på kvällen fick jag ett litet ryck och.. BAKADE EN KLADDKAKA. Klockan elva. Den är i ugnen nu. Men det är okej att vara knasig, det blir en trevlig upplevelse imorgon.
Min hy hade blivit jättefin förra veckan och sen ba ploff! Så har man massa finnar igen..
Biggles var ute i regnet i ett dygn. Han såg ut som en raggmunk när jag lyfte in honom. Sötis.

You make me worry.

Lite respons skulle ju vara trevligt att få..
Min mage har blivit jättekonstig. Den är uppsvälld hela tiden och jag blir typ mätt och får ont i magen såfort jag äter något. Bara lite jobbigt när man är sugen på något. Knas..

I feel like you're giving me everything just to take it away again..

Imorgon är det skola. Trååk. Och jag orkar inte med kemiuppgiften. Den är frivillig, men det skulle ändå vara trevligt med lite mvg-stjärnor. Kompensera lite liksom.

Escape with me..

Nej, vad jobbigt.. Jag tömde Biggles bur förut men orkade inte fylla på den eller börja med Rufsans (Mr. Potatohead är ute på tomten). Och nu är det mörkt! Jag har lampa men det är ju inte lika trevligt i kyla och mörker..
Ibland känns det som att min spotify ställer in sig efter mitt humör.. När jag är ledsen spelar den helt random deppig musik och tvärtom när jag är glad. Trevligt!
Jag är på prathumör just nu. Fast jag borde plugga lite, och fixa burarna.
När jag skulle plugga så råkade jag kolla på ett avsnitt Stargate Universe och Biggest Loser Sverige. Jag vet inte om jag skrivit det förut, men jag har en ganska vriden självbild. Liksom, jag kollar på Biggest Loser, där de flesta väger runt 100 kg eller mer. Och vet ni vad? Jag tänker att "hon är som jag", "sådär ser jag ut". Jag tror att jag sitter och kollar på en bild av mig själv, fast en bild som lyckas bättre. Hmm..? Människorna väger mer än 30 kg mer än mig, men jag tycker ändå att vi ser likadana ut? Jag är lite knasig jag, som Jojjo påpekat rätt ofta den senaste tiden.
Nä, nu ska jag nog fråga Daniel om han kan hjälpa mig peka ut vilka fel min kemilärare har gjort.
Ciao!

You can make me suffer, do whatever, 'cause I know you're one of a kind.

Eftersom jag är världens mest patetiska människa så sitter jag här, diggar min glada spotifymusik och känner mig fylld av hopp och lycka.. Får se hur länge det håller i sig, men det är skönt att känna så iallafall. Lycka - världens bästa känsla. Och inte samma som glädje.
Alla gör vi dumma saker ibland, det viktiga är att lära sig av det..

Fars dag

Jag tycker det är viktigt att prata om saker. Om man tycker att någon gör något fel så är det bättre att säga det än att gå runt och tänka det i evigheter. Om man är ärlig och öppen löser sig det mesta. Får se hur det går idag, men saker brukar sällan bli värre. Om inte annat så har man sagt vad man tycker och det är bättre att ångra något man gjort än något man inte gjort. Alla gör vi dock dumma saker ibland..
Nu menar jag inte att man behöver säga onödiga saker som att någon dansar fult eller har en ful tröja. Det finns en gräns.
Igår var jag hos Anneli. Vi bakade kladdkaka (som jag aldrig fick smaka) och kollade på How I Met Your Mother. Rolig serie det där. Marshal såg mycket bättre ut i början.
Jag och Anneli pratade lite om lärare..
Anneli: "Hon är typ den mest opsykologiska människan som finns"
Jag: "Vem då?"
Anneli: "Hon ser typ ut som en padda.."
Jag: "Jaha hon!! Jag har tänkt på att hon ser ut som det när hon gått i korridoren.."

Haha, stackars lärare?

Idag bakade vi pizza, fars dag till ära. Den blev väldigt god, man borde baka hemmapizza lite oftare. Det är inte så svårt.
Nu ska jag väl fortsätta att plugga lite som vanligt på söndagar. Akt 1 i Hamlet är avklarad, bara tyska och kemi kvar..

Incestfest..

Ibland bara suger allt. Depp depp depp..
Snart ska jag till Anneli!

You make me cope.

Idag har jag hunnit med ganska mycket känner jag. Matteprov, gymmat, lunchat med Amanda, lallat runt lite med Sofia. Ni vet de där nya burgarna på donken som ser lite hemgjorda ut? De är inte så goda. Eller de smakar inget speciellt liksom.
Sofia visade mig en affär som heter "In och Finn". Billigt billigt! Där ska vi gå oh storshoppa någon dag. De har allt från prydnadssaker, mysiga fleecefiltar, lagerhaus-prylar, smink och kroppsvårdsprodukter.. Tror nog jag ska köpa smink där faktiskt, är säkert ganska dåligt men om man får fyra produkter för priset av en kanske det inte är så farligt? Tänk er billigare än H&Ms egna..!
Nu ska jag äta men sen blir det lite surprise surprise med Patric, Jojjo, Aastin och några till..

Ibland förstår man helt plötsligt..

Ont, det gör ont men det går
Det gör ont en stund på natten
Men inget på dan

Och alla omkring dom märker ingenting
Det gör ont, så ont


I just need you now..

Musiken är på högsta volym som jag orkar lyssna på, men ändå inte tillräckligt högt för att dölja tystnaden..

There's no point in trying to hold on when you're already gone..

Ibland är livet skit. Kärlek suger. Prov är inte roligt längre. Inte ens matte. Jag vet inte ens om jag kommer kunna svara på allt, och jag har ändå pluggat lite. Lite.
Men allt suger inte. Jojjo har varit snäll och tagit hand om mig idag. Vi tog en liten promenad med båda hundarna för första gången. Isa är dock så tråkig så hon hälsade aldrig på Foppa. Dryg hund.
Och sen så kommer det förvånande snälla saker från förvånande människor. Helt plötsligt, från ingenstans. Imorgon ska bli en rolig dag..

As long as you're alive there will always be a tomorrow.

Jag är en väldigt lättpåverkad människa, det har jag alltid varit. Små saker kan göra mig väldigt glad eller väldigt ledsen. Nu på kvällen vill jag bara säga tack till "Anonym" som fick mig att skratta.

"Äta bör man annars dör man, äter gör man ändå dör man."

Sanna ord det där.

Jag kom nyss på att jag har sovmorgon imorgon. Eller jag har alltid sovmorgon på torsdagar. Det är nice. Men jag är rätt trött så jag tänkte gå och lägga mig nu iallafall. Fast sen såg jag att klockan är tolv, så det var inte allt för tidigt trots allt.
Godnatt!

Hoping for the best, believing in the worst.

Oj vilken dag alltså, att livet ska va så svårt..
Idag drog jag in till stan med Eira! Tanken var att jag skulle köpa vinterjacka och skor, men det var bara Eira som hittade något. Vi pratade ikapp iallafall och åt god foccacia och cookie på Sandy's. Vi tänkte äta på Subway, men vet inte om det finns i stan? Elly, som vi träffade, trodde inte det. Vi träffade Axel också, och det var tur det, för annars skulle vi inte upptäckt att vi var utanför affären som Eira letade efter. Vi är ganska duktiga på att missa saker. Vi åkte för långt när vi skulle in till stan, det är inte ofta det.
Jag måste köpa sminkborttagning, den är helt slut. Eller inte alla såklart, har sisådär sju andra, men just den jag gillar att ta bort mascara med är slut. Det upptäckte jag när jag tvättade bort sminket nyss (!). Varför så tidigt? Mina ögon har börjat klia. Så jag har haft hälften så mycket mascara på ena ögat idag eftersom jag tyckte det var kul att leka med det.. Det blev väldigt vackert.

Jag tänker inte förklara vad bilden föreställer. Om ni inte ser det behöver ni skaffa glasögon. Det var min mellis idag, inte glasögon alltså. De var goda, fast hallonsylt är inte min favorit. Men själva pannkisarna är lite degiga och goda, lite stretchiga sådär. Det roliga är att det luktar ungefär likadant när man öppnar mikron som när man mikrat panpizza..

Kommer ni ihåg att jag höll på med en bild förut? Tadaa. Fast den är lite finare irl, so to speak. Nu tänkte jag kanske hitta på en egen att göra.. Så förslag på bra citat/visdomsord/ord/meningar tack!

[T.ex "Shit happens, things go wrong, people changes, life goes on." eller "Truth is, everyone's gonna hurt you, you just have to find the ones worth suffering for."]

Why do you make me feel this way?

Idag har det SNÖAT. Typ en decimeter, men det visste ni nog redan. Jag har faktiskt varit duktig och tagit bilder också. Med mobilen. Men eftersom det icke trådlösa internet är icke fungerande just nu såfår ni inte se dom.
Har jag berättat om att en typ tant är med på våra mattelektioner för att se hur lärare lär ut derivata? Iallafall, jag satt bredvid henne idag. Och hon la märke till att jag var klar med uppgifterna typ en halvtimme innan alla andra. Så hon frågade mig lite saker och tyckte jag var jätteduktig. Det var lite trevligt, men hon är fortfarande störig.
Ridningen idag gick väldigt bra faktiskt, vissa grejer iallafall. Red sura Mon Ami som vanligt, och eftersom vi är så feta så utgjorde vi en fjärdedel av ridgruppen. Eller så var vi bara fyra pers. Ni får gissa.
Nu ska jag gå och lägga mig, vilket jag skulle gjort för länge sen.
Godnatt!

Att göra en höna av en fjäder.

Jag måste vara världens mest överreagerande person. Haha, helt patetisk. Tänka sig.. men nu vet jag det också!
Oj, såg nyss på tv att det finns vodka & lime-sill. Hmm.. låter inte så gott kanske? Vi svenskar har allt roliga kombinationer. Idag läste jag i min veckoliga Ica-reklam att det finns fil med pepparkakssmak. Kanske något att testa?
Nu när jag mår bättre tänkte jag berätta. lite om min dag. Inte för att den varit så intressant.
Jag har haft vanliga lektioner. Hade yoga på idrotten, och tror faktiskt jag blev rätt avslappnad av det i några timmar. Skön känsla. På kemin fick vi tillbaka våra prov. Och gissa vad? Jag hade sämre än alla mina kompisar som var där. Hahaha. First time in my life. Men jag blev faktiskt inte ledsen. Det är bra med omväxling. VG- och VG är helt okej för mig.
Idag upptäckte jag även att min ena långfingertopp är missformad. Jag håller pennan lite konstigt så den har blivit formad efter en penna haha! En fin liten inbuktning. Charmigt.
Hemma hos Jojjo såg vi "ung & bortskämd". Det handlar om bortskämda ungdomar (typ 18-24 år?) som verkligen är bortskämda. De kan varken städa eller handla och har aldrig arbetat. Och de pratar verkligen med såndär överlägsen bratdialekt och typ "men det däär tänker inte jaag göra, aldrig i livet assåå." Det är roligt, okej? Idag skulle de jobba på en köttfabrik (?). Fail. Går på SVT1 förresten, way to go!
Nu ska jag gå och lägga mig hade jag tänkt. Sova lite bättre än sist. Imorgon är det sovmorgon, ingen fysik.
Goodnight, sleep tight!

Saying those words nobody ever told me before.

Ååh.. Kom nyss hem från Jojjo. Hon är en söt jävel som bryr sig.
Tack. Jag älskar dig <3

Och tack till vissa andra förresten. Jag behöver det.

Allt jag ber om är ett svar, ska det va så svårt?

Jag tänkte skriva ett fint inlägg om hur bra kyla är. Hur det gör en lugn och bedövad. Hur vackert det är en solig, frostig morgon. Men.. :(

Visdomsord of a sad mind.

Ni är tråkiga. Ingen kommenterar.
Imorgon är det skola.
Livet suger.

Jag visste inte ens att det var såhär.. Vilken ironi. Jag mår skit, men det vet väl inte du. Imorgon är en ny dag, men jag vet inte om jag vill veta..

Seg söndag.

Vet ni hur svårt det är att måla mönster på naglarna? Det är väldigt svårt.. Eller det kanske bara är jag som är väldigt dålig? Hmm.. blev lite mystiska former.. Eller misstolkningsbara rättare sagt..
Idag blir det slappardag och pluggdag. Jag tror jag har rätt mycket tyska till imorgon, har inte orkat kolla på det än..
Jag blir lite rädd när jag kollar på mina händer. Jag har inte vart såhär blek på jättelänge! Jag saknar att vara brun. Och blond. Fast en del tror fortfarande att jag slingat, men jag vill va lite blondare iallafall.
Mamma har köpt en chokladkaka åt mig (?). Mariannechoklad.. (ni vet sånnadär mintgodisar med chokladfyllning?) Inte bra, för nu har jag ätit två rader. Mår lite småilla, tror inte jag klarar av godis så bra längre. Jag fick typ världens magknip hos Eve. Men, det är väl bra att inte kunna äta så mycket antar jag.
Solen går ned jättetidigt! Nu har den gått nedför halva skogen, och klockan är inte ens halv tre. Men bor man i Norden så..

Bilder från i fredags..


Jag och Eve hade dukat tjusigt..

Vi gjorde hemmagjord pizza. Eve valde att ha choklad på sin..

Rikligt med godis och cheez ballz fanns det.. och det blev väldigt mycket över, så tjocka är vi inte.

Seventeen years..

Idag har jag varit hos Eve och sen målat om i Jojjos rum. Blågrått blir det. Det är ganska kul att måla faktiskt, det är inte så svårt att tejpa och allt som man tror.
Jag är lite deppig idag, inte kul.. Snart är lovet slut. Tråkigt.. Och jag har lite läxor som jag låtsats hela lovet att jag inte har. Men men, man kan inte alltid ha kul.

Citat från igår:
*Eves hemtelefon ringer*
Eve: "Tjenis penis! ... Hej mormor.."

Haha, alla uppskattar inte vissa fraser..

Great night, crazy night.

Jag kom nyss hem och känner mig lite trött och sliten. Aja, in i duschen och sen iväg till Eve för att förbereda kvällens halloweenkväll!

But I'm still waiting..

Nu har vissa saker löst sig, planerna för ikväll är klara. Men jag är grymt irriterad på en sak.. Och jag har lite ångest och dampar lite på allt och alla. Kanske ska äta något? Mat har vart lite läskigt idag, but I'll give it a try..

Förvirrad chey.

Åhh.. damp. Folk som ändrar planer och folk som inte svarar på mobilen asså..
Idag har jag sprungit. Så mycket vet jag.

Alla hade facebook utom Siv, hon hade ett liv.

Ett väldigt smsbombande blev det imorse när allt verkade börja fungera igen.. många som hade problem med sms igår?
Hm.. Jag vet inte riktigt hur dagen blir, men troligtvis rätt rolig.. Just nu ser det ut som att jag ska träffa Eve i Vällingby, sen Amanda och sist men inte minst Leslie på kvällen.. hoppas allt går enligt planerna! Fast det finns inga planer än, but you know what I mean..
Mitt hår är roligt idag. Vi gillar't. Tvättade det med volymschampo igår och sov med det blött, då blir det lite mer liv i det. Volymschampo är så mycket bättre än vanligt schampo, man märker verkligen skillnad!
Jag känner att jag kanske skulle göra mig iordning. Jag tog på mig mjukisbyxor innan Eve vaknade, men mysbyxor vill man kanske inte gå runt i affärerna i Vällingby i? Och lite mascara kanske skulle va trevligt också?
Idag hade jag tänkt träna. Faktiskt. Vara lite duktig liksom. Men sen så regnade det, och jag orkar inte cykla dit i regnet. Jag promenerade 35 minuter i regn igår, det får räcka. Jag såg rätt nyduschad ut när jag kom hem.
Pappa tyckte dock att jag kunde ha regnbyxor på mig och cykla dit. Men vem orkar ha regnbyxor? Då sa han nåt om ifall jag skulle bo i Skottland.. Och ärligt talat så lyssnade jag inte mycket mer än så, men tur att man inte bor i Skottland då. För inte för att skryta men.. jag är från Sverige.

So far away but still so near.

Oh no.. mina sms kommer tydligen inte riktigt fram till alla. Inte konstigt att vissa inte svarar. Jobbigt, för nu dampar facebookchatten som vanligt också.. Det är svårt att kommunicera med folk!
Idag var jag hos Sofie och bakade kladdkaka med henne, Maja och Elin. God blev den, fast inte gräddad haha. Den flöt ut lite när vi skar i den..
Ridningen gick helt okej. Red sura Mon Ami som faktiskt gick riktigt bra in galoppfattningarna för en gångs skull.. Jag är så glad att jag bytte grupp.
Det är intressant hur lätt man blir beroende av saker. Man saknar det inte först, men sen är det svårt att leva ens en dag utan det. Det kanske är därför allt är svårare första gången också? Ta första steget och allt det där..

I can't stop myself from looking.

Ååh.. Jag vill ha choklad. Jag är så grymt sugen på typ center. Gaah! Bara för att jag tog några innan jag gick hem igår.. Alltså, cravings seriöst.
Idag ska jag troligtvis hem till Sofie och baka något med henne och Maja. Och Eve, inte min idé faktiskt! Haha, det finns faktiskt andra människor som gillar att baka också.
Sen blir det stallet och ridning som vanligt och på kvällen får jag se.. kanske Jojjo och dom? Who knows.

Baby I like it.

Det är många som åker iväg det här lovet har jag märkt.. lite irriterande. Men nu är Eve hemma iallafall, och det är ju great!
Ikväll blir middag och filmkväll hos Leslie.. mysigt!
Det känns konstigt att det är måndag idag.. Det enda som avslöjade det var att Ica-reklamen kom. Och ja, jag läser Ica-reklamen. Fast bara spångas, den är lite bättre. Men ÖB-reklamen kom inte.. skumt.

RSS 2.0