Julklappstips?

Eftersom jag är så duktig och lägger undan 500 kr varje månad, och inte tänkte göra något undantag i december, så har jag en lite snål julklappsbudget i år.. Förra året tror jag att jag gjorde av med ca 2000 i december månad, och i år har jag bara 700! Såå.. tips på personliga julklappar som inte kostar så mycket? Gärna saker som man kan göra själv! Jag gillar att pyssla och familjen accepterade hemmagjorda presenter, och om man börjar i tid så borde man ju hinna också! Så, tiips tack!

I found a reason for me to change who I used to be.

Idag hade jag prov på halva mikrobiologikursen, så det är i den boken jag har gömt min näsa istället för att blogga.. Men nu är det över!

Highlights of the week:

I måndags var jag och Eira på bio, på förhandsvisning till och med! Hennes granne har regisserat filmen "Tysta leken" som har premiär på fredag, så hon fick två gratisbiljetter till den. Jag tänkte inte så mycket på vad förhandsvisning innebar innan jag åkte dit, så jag kände mig lite ful och vardaglig när jag kom fram.. Det var nämligen fancy shit! Alla var finklädda, minglade omkring, bjöd på vin, chips och mineralvatten, skådisar och andra medverkande var där, stod på scen och tog emot blommor och så vidare.. Bra att veta till nästa gång (om det blir någon)! Filmen då, den hade jag inte så mycket förväntningar på (eftersom den är svensk) och hade ingen aning om vad den handlade om.. Men den var bra tycker jag! Den har en lite annorlunda humor (typ att det uppstår konstiga situationer) och man hänger aldrig riktigt med (eller jo, fast man vet bara så mycket som de vill att man ska veta), så man har ingen aning om vad som ska hända, eller vad som har hänt i det förflutna. Nu låter den lite virrig, men det är den inte.


Idag har jag varit en sväng till stan med Eve, hittade en liten julklapp till på lördag (julmys med alholmstjejerna, ska lotta ut julklappar) och insåg att H&Ms super push up-bh:ar verkligen ger push up.. Men de har absurt mycket fyllning i sig!

I feel hope.

Som ni nog har märkt orkar jag inte blogga för tillfället. Jag har haft en mysig helg och allt har kännts underbart, men nu känns det inte lika bra längre. Punkt slut.

Good to go?

Allt är chillerill förutom att jag har massa plugg, men är ledig imorgon så det ska jag väl kunna ta tag i. Mitt liv är rätt ointressant just nu. Jag har kollat på tv. Yesbox.

It's okay to let go.

Igår var jag, Eve och Lalla hemma hos Niclas och hade det trevligt.. och väldigt speciellt! Sov inte så mycket, så har varit lite trött idag.. Var i Uppsala på Gunnars (min gudfars) mottagning idag, han har nämligen blivit professor! Det var kul faktiskt, trevliga människor och gott tilltugg. Ikväll skulle jag eventuellt hänga med Bea, Tim och Hiroshi till Ace, men har bara 300 spänn (fast det räcker nog), och är lite lagom taggad efter min korta natt.. hemmakväll med familjen blir det istället! Tänka sig, jag valde det här, hoppas att jag inte ångrar mig dåå. Önskade nästan att det var söndag idag bara för att jag skulle slippa känna "pressen" av att det är lördagkväll.. heheh.

Trying to make it.

Hello! Igår hade jag svenska nationella uppsatsskrivning, tror det gick helt okej. Skrev en artikel om varför fler och fler ungdomar mår psykiskt dåligt. Sen hade jag resten av dagen ledigt, så då blev det plugg och liten ansiktsbehandligt, myys!

I'm sexy and I know it. Hahaha.

Idag har jag pratat lite med SYV och hämtat ut mitt studiebidrag från förra månaden, känns bra med så mycket cash! Insåg att mitt leg går ut om några veckor, dags att skaffa nytt kanske..?

Någon hade gjort ett titthål i busshållplatsen imorse, då blir man glad!


Zingo leker herre på täppan. Nu springer han runt på hela framsidan faktiskt, tyckte han försökte utöka området så mycket i höjdled så lika bra att ge honom lite mer space!

Min mobilkamera suger som ni ser. Jag tror jag måste göra rent den, kanske därför alla bilder blir suddiga??

Apropå mobiler, pappa efter 8 år med samma mobil;
"jag förstår inte hur man skriver ? med t9.."
Hahaha.

Jag saknar dig.

Idag har jag haft halvdag, tänkte först hitta på något roligt men insåg sen att jag har en del plugg till nästa vecka.. Men det känns helt okej i alla fall. På kvällen har jag suttit och bölat till filmen "Jag saknar dig", mycket bättre än vad jag trodde faktiskt! Både jobbigt och skönt att relatera till den, den rörde upp en hel del tankar för mig i alla fall. Kan rekommenderas, om man vill gråta lite (eller mycket)! Det här är väl i princip den enda genren svensk filmindustri är någorlunda bra på; lite mer sorgliga och råa filmer, så man behöver inte dissa den för att den är svensk (eller för att huvudkaraktären är 14 år, man kan känna igen sig i alla fall)!

Nä nu ska jag sova, har svenska nationella imorgon och det är kanske bra att vara utvilad då!

Ett kort inlägg.

Gissa vem som både hunnit vara till stan och skrivit sammanfattning till provet imorgon? Me me me me! Känner mig duktig. Följde med Anneli som skulle köpa en liten present nämligen. Vi hittade en liten bakgata som kändes lite som platsen som någon glömde.. Bara barer under marken, sexbutik och tatueringsstudio typ haha.

Bitch.

Om det är så du vill ha det så...

Sometimes everything sucks.

Livet är jobbig.

Här är ett roligt klipp.

Nu är det party.

I fredags var jag somsagt på musikcafé i Norrmalmskyrkan! Det var riktigt mysigt faktiskt och inte alls så "kyrkligt" och läskigt som jag skulle kunnat föreställa mig det.. Karin vann en burk med digestive! Haha, så det blev SOCKER hemma hos diabetesnora sen. Spakväll blev det inte så mycket av, vi var väl sådär lagom taggade när vi kom hem till Nora vid elvatiden. Sen satt jag och skrattade i flera minuter tills jag hade floder av mascara på kinderna åt att Nora försökte få mig att säga "nu är det party" utan att röra en min med en BK-krona på huvudet samtidigt som hon filmade. Humor på hög nivå.

Igår var jag, Jojjo, Annie, Marris och massa andra trevliga människor och såg Problemet och två andra band spela på Black sheep i Solna. Det var najs som vanligt, och sen drog vi ut på krogen efteråt. Först var vi på Dovas vid Zinkensdamm, helt okej ställe men lite för hög musik för att prata tyckte vi, och drog vidare till Lion bar vid Hötorget. Det var rätt bra faktiskt, inget speciellt men ganska billigt och öppet till 03, hur bra är inte det liksom? Träffade på Elin från min ridgrupp och Arvid från P&L där också, trevligt! Sen hände det lite saker, varför måste jag alltid vara så naiv för..?

Idag är jag seg och har handlat på Granngården. Punkt.

Den elfte i elfte tvåtusenelva, fast inte elva över elva.

Hello darlings, plugget för veckan är avklarat, blir kanske ett g på kemiprovet men vafan, jag orkar inte satsa längre.. Kommer ändå inte få mvg så.. (och nej, jag kommer inte få mvg på provet även om jag brukar underskatta mig själv, om man lämnar 30% av frågorna obesvarade och chansar på hälften brukar det inte gå så bra). Men, that's life.

Förutom att skriva klart en labbrapport så har jag städat hos min lilla heffaklump Zingo. Usch vad äckligt det var! Alldeles för länge sen jag gjorde rent.. men nu blir han nog glad. Han har lite disciplinsvårigheter dock, som att förstå ordet "nej". Som i "nej, du får inte äta upp mina skor", "nej, du får inte bita i mina byxor" osv.. Och så har lilla plutten nog inte uppskattat sin vikt så bra, upptäckte att han råkat mosa sönder en korg i hagen, troligtvis hoppat upp på den och fått den att säga "krasch".. Haha! Vägde lillen också, han väger 5,7 kg nu så får nog ta och göda honom lite! Synd att det inte är potatissäsong, fick börja med lite knäckebröd istället.

Ikväll ska jag på musikcafé i Norrmalmskyrkan. Sebastians band spelar, Nora och karin ska också dit, och sen blir det spa-/filmkväll hemma hos Nora, myyys!

Pluuuuugg...

Jag har så galet mycket med plugg just nu! Skrev nyss klart mina filosofiuppsatser på två respektive tre sidor som egentligen skulle lämnats in i morse (men jag "glömde dom hemma", och det var helt lugnt för min snälla lärare), har en svenskauppgift till imorgon som jag inte orkar göra och sen en biologilabb + kemiprov på fredag som jag inte ens börjat på.. härligt! Så det här är mitt liv just nu; plugg, plugg och ännu mera plugg. Men ja.. skjuter man upp allt så..!

Red Rodness igår förresten, hoppning den här gången! Hon var lite seg först men sen tog hon värsta megaskuttet över hindret och flög iväg i världens galopp.. blev lite paff där! Men generellt gick det helt okej.

Ååh, jag är sugen på typ kexchoklad, men sånt har vi ju aldrig hemma..! Och kolla på tv, bara ta en svullig slapparpaus nu när jag är klar med de här uppgifterna. Lärarna har lagt så grymt mycket saker på vårat schema sista tiden på terminen så man får passa på att njuta medans man kan!

Monday.

Bloggen är inte riktigt min grej för tillfället.. har massa plugg (fast skrivit halva min ena filosofigrej!) och inte så mycket ork eller fritid.. Idag var en såndär vanlig dag, gått och oroat mig lite för mycket bara.. Jaja, ingen idé att oroa sig, det är som det är hur det nu är. Alltså, inget blir bättre för att man oroar sig, bara mer utdraget. Jaa.. a lot spinning around typ..

Busy weekend!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har knappt hunnit sitta vid datorn sen i torsdags!

Lite kort vad som har hänt:
Torsdag: Bh-shopping med Eve, filmkväll med Eve, Linnéa och Lalla!
Fredag: Träffade Sofie och sen halloweenfest på kvällen! (var utklädd till en död prostituerad, Annelis idé.. Helt okej men kändes lagom trashy dagen efter haha!)
Lördag: Fika och middag med mormor, morfar och morbror (på besök från staterna), fest hos Fiffi på kvällen och sen sova hos A!
Idag: Kom väl hem vid sju, insett att jag har skippat alldeles för mycket skolarbete under lovet.. Hur kan det redan vara slut??

Gå och ta dig.

Alltså, jag får damp. Jag verkligen pallar inte. Det är så sjukt jobbigt att jag börjat lacka på allt och bara blir stressad typ.. Min mobil vill inte ta emot sms. Alltså, det är fruktansvärt. Och ja, jag har ett problem, men nu vill jag faktiskt få tag på vissa personer, OCH DET ÄR EN ANING SVÅRT NÄR MOBILJÄVELN SKA VARA SÅ FÖRJÄVLIGT JOBBIG. Jag har raderat sms, startat om och allt möjligt, MEN DEN VILL JU FÖR I HELVETE I FUNKA. GAAH. Jag kommer typ ha sönder nåt snart. Det här är väldigt frustrerande. Väldigt. VÄLDIGT.

NG DFZZXF904TWN<S$£ D.


Min mobil är ungefär lika irriterande som bilen i bakgrunden, om man stör sig på den alltså.

Sofia was here.




Alla bilder är 100% seiösa. Och ingen är censurerad från facebook.

En flugsvamp, en flugsvamp!

Jag är helt slut i kroppen! Lite för att jag kanske inte sovit supermycket, men mest för att jag sprang igår! Typ 6 km, inte såå illa med tanke på att jag inte sprungit på flera månader. Men sen fick jag typ kramp i fötterna och inte i rygg och axlar.. Och idag kom träningsvärken i benen också, trots att jag stretchade så duktigt.

På kvällen var det ju halloweenkväll hos Nora, riktigt trevligt! Och stort hår hade jag, gosh asså! Förutom Nora, Karin och Linda så kom Sebastian också, trevlig överraskning! Lite förvirrande först när han kom och mötte oss istället för Nora hehe, men sen fattade vi. Igår var en såndär dag jag tänkte fota jättemycket, men som vanligt tog jag några få fulöa bilder och sen orkade jag inte.. Så ni får inga bilder än, tyvärr.

Nä, nu ska jag nog slita mig från datorn om jag ska hinna övningsköra idag igen innan ridningen. Happy halloween!

RSS 2.0