Hösten börjar komma

Frida var min lilla räddare i nöden idag. Jag hade glömt pengar till grafräknaren, men hon lånade ut till mig :)
Maten på spånga är verkligen lyxig för att vara skolmat! Idag fick vi liksom välja mellan pannkakor eller ris, chicken bits och currysås. Jag valde pannkakor.Sen var jag och kollade på språklistan och såg att jag stod på tyska steg 1 istället för 3, så fick gå till SYV och fylla i ett papper.
Här hemma så har jag städat lite och sprungit. Jag har blivit snabbare och har lägre puls sen jag började med intervaller, så det är ju bra.
Pappa har bokat en tid hos sjukgymnasten. Och jag är ev ledig från skolan den dan, så det skulle va helt perfekt. Då får jag åka gratis taxi och allt.
På fredag ska jag kanske shoppa. Är ganska så shoppingsugen. Vill köpa tunikor, skjortor, linnen, mineralpuderfoundation och mascara.
Men nu ska jag gå och fånga in Biggieponken och sen blir det Miss Marple. Kram.

Längtrökigt.

Filmkväll igår med Eira och Jossan. Det var länge sen man träffade dom :P Vi lagade vegetarisk tacograttäng (mums!) och kollade på Wanted :)
Idag tänkte jag åka till sjöstugan på konserten och träffa lite people, men jag hittade inte min bussremsa. Och då blev jag sur, så jag sket i det. Jag har fortfarande inte hittat bussremsan ;(
Istället har jag lagat en väska lite grann, lämnat tillbaka filmerna och ätit en Magnum coco choc (var tvungen att testa). Den var ganska god, sådär lagom mycket kokossmak typ. Fast classic är godare.
Jag vill spela ordyatzy! Kom jag på nu. Det ska jag säga till mamma när hon kommer hem. Jag har lite långtråkigt.
Imorgon ska jag börja va nyttig. Har blivit så jävla fet i sommar.
Nu ska jag känna mig lite barnslig och pussla :]

Lite gamla sommarbilder.

Feeling like I'm on top of the world

Igår var det ganska kul med lekarna i skolan faktiskt. Det var bl.a gå på styltor över svandammen, äpple och mjöl, charader, nätet, stövelkastning, kroppsdel mot kroppsdel, plankan mm. Skicka kortet tycker jag var roligast, för då råkade killarna pussa varandra hela tiden ;)
Tyvärr så kom min grupp tillsammans med sam tvåorna. Och dom (speciellt killarna) var lite mesiga och var knappt med på aktiviteterna.
Senare på dagen träffade jag Mimmi och Frida vid filmuthyrningen, och efter att ha hyrt och köpt lite saker så åkte vi hem till mig. Sen kom Anneli och åt me oss, och sen kom Elin. Och sen fick jag och Frida cykla halvvägs till v-by för att hämta Sunna som inte kunde hitta sitt busskort^^
Efter en trevlig kväll så fick jag i princip ligga och sova på min fönsterbräda för att jag delade säng med Sunna.
Idag har jag, förutom att spela wii me Anneli, sprungit i 40 minuter och duschat. Och städat rummet, för Eira och Jossan kommer om en timme ;P Länge sen man träffade dom.
Så nu ska jag väl gå och förbereda lite saker, bye bye.

Webcam

Ibland får man leka lite.

Vad duktig jag är.

Idag har jag vart väldigt ambitiös av mig. Jag har gjort matteläxan (5 A4-sidor med ekvationer), postat ett brev, rastat Isa, städat mitt badrum, gjort rent kaninburarna, vattnat blommorna, stekt pannkakor mm. Men jag har kännt mig väldigt pepp faktiskt :P
Imorgon ska vi tydligen leka leker hela dagen, hela gymnasiet. Verkar lite kul, men vi slutar typ 2 istället för 11.15 :/
Sen blir det filmkväll med Mimmi, Frida, Anneli, Elin och Sunna! ;D
Nu ska jag kolla på "Fun with Dick and Jane", got to go^^

Ännu en skoldag.

Skoldagen kändes väldigt bra idag. Hade svenska, idrott, matte och naturkunskap. Maten var potatismos (me like) och lax eller panerad fisk. Vi får alltid skitgod mat. Det är nice :]
Idag kom jag på att jag har matte 4 dagar i veckan! Dvs 4h 5 min. Plus läxa efter varje lektion. Liksom, vadå natur - natur?!
Så när jag kom hem från skolan så gjorde jag matteläxan. Sen kollade jag på Morden i Midsommer (har inte hunnit se alla från i somras än) och sen lagade jag mat. Till hela familjen. Stuvade makaroner och pannbiff blev det.
Jag och mamma har nämligen kommit överens om att jag slipper dammsuga halva huset om jag lagar mat en gång i veckan. Lätt värt det! :)
Sen har jag sprungit också, och kollat lite till på tv.
Jag har blivit duktig på att organisera mitt liv. Jag skriver upp allt i en kalender. Då känns det mycket enklare att göra dt, för då vet man att man kan slappa när man är klar. Ordning och reda ska det va. ;)
Jag skulle vilja köpa lite nya kläder. Och lite smink kanske. Nån som vill shoppa med mig i Kista eller Solna på måndag? Som slutar vid typ 14.30? :P
Idag ska jag (försöka) gå och lägga mig tidigt. Snart.
Godnatt!

Social dag

Idag hade vi matte för första gången. Helt okej. Och engelska med ett litet test. Tror det gick ganska bra.
Som det står i rubriken så har det här vart en social dag. Jag har pratat med de flesta som jag sett känns det som, fast kanske inte alla i skolan då^^ :P
Hittade en ny människa att cykla hem med från stallet. Det visade sig att vi hade mer gemensamt än vad jag trodde, så det va kul :]
Red Tieke idag för första gången. Hon var skitfin. Känslig, lite pigg och ibland lite nervig, men ändå lugn. Typ när lilla Amanda börjar galoppera framför mig. Då är det skönt att inte sitta på Mon Ami och ha Rodness i baken som förra veckan!

Det var länge sen jag la upp en kaninbild. Så här får ni en på pensionären från i somras.
Apropå kaniner så hittar jag konstigt nog halvätna äpplen (vi har äppelträd) på tomten varje gång Biggles vart ute. Nåt samband tro? Jag tror han springer runt med dom också. Det är så gulligt.

Lektioner ;o

Historielektionen idag var 1 h 25 min lång. Heh. Tur att läraren är skön! Han ba "Ni får tugga tuggummi, äta godis, mat dricka kaffe eller vad fan ni vill på lektionerna bara ni inte slaffsar. Och bjuder mig om ni har godis, jag är väldigt godissugen på eftermiddagarna! Och om ni vill ha musik på lektionerna så får ni det så länge den spelas i dom här högtalarna och jag godkänner musiken. Min musiksmak är...."
Haha^^
På svenskan gjorde vi ett test för att dom skulle se vilken nivå man va på och om man hade läs eller skrivsvårigheter. Det var hyffsat lätt.
På kvällen har jag sprungit lite. Jobbigaste intervallpasset hittills^^ Men efteråt är det ju alltid nice.

Seg helg.

Det visade sig att det var några fler ute på landet iaf. Så lördagen spenderades tillsammans med Linda. Annars har jag inte gjort något alls i princip.
Imorgon börjar jag kl 9.35 och följer sen schemat. Historia, lunch (första skollunchen), svenska och naturkunskap står på schemat. Ska faktiskt bli kul att följa schemat. Eller åtmindstonde intressant.
Nu ska jag duscha,
puss.

Åker till landet

Idag var det då det lilla skolfotot, tror det blev helt okej, och skolorientering (som var ganska lätt eftersom man var i lag). Sen skulle vi ha gympa, men av nån anledning så blev det inte så. Så jag fick sluta lite tidigare. 10.15 hehe :P
Efter att ha kommit hem åkte jag och gymmade. Och resten av dagen har i princip spenderats framför tvn, med undantag för mat och promenader.
Snart åker jag till landet. Fast det blir nog lite segt där. Tror inte att nån kompis ska va ute. Men jag kommer nog ändå va helt slö pga allergi. Aja, nästa vecka ska jag va hemma, och då blir det kul ;)
Trevlig helg!



Tom Tits

Idag var klassen på Tom Tits tillsammans med N2n (nv - nv 2orna). Först åkte vi deras 44 meter långa rutschkana (som var en besvikelse) och sen delades vi upp i grupper. Jag hamnade med Patrik och Farbod, och 2orna Angelica, Jonathan och Mattias. Vi var en bra grupp tycker jag, men inte särskilt ambitiösa^^ Vi skulle nämligen göra en labbraport om ett experiment på Tom Tits.. Vi valde rotorn iaf (den snurrande saken som trycker upp en mot väggen), fast jag åkte inte.
Sen har jag inte gjort så mycket idag.
Jag gillar verkligen min nya klass, och det ska bli kul när lektionerna börjar.
Men jag saknar alla i EKS. Vi var en härlig samling med människor. Nejmen, I miss you guys <3
Imorgon blir det skolfoto och gympa. Då slutar jag nog runt 11-11.30 :P
Fan vad nice det är att bo så nära skolan. Jag kan gå hemifrån 10 minuter innan jag börjar men ändå komma i tid!
kram <3

Nya designen?

Har den nya designen kommit upp för er? Den är grön.
Den har inte kommit upp på min data, men det verkar inte nån annans nya design ha gjort heller^^

Kärsö

Igår var första skoldan. Hände inte så mycket, vi gjorde en namnlek och sen fick massa papper.
På ridningen var hästarna lite galna. Hehe, fast Åsa fattade inte riktigt allt det x) Mimmi var och hälsade på iaf, det var trevligt och väldigt flummig. "Man suger och suger, men den kommer ju aldrig" (Elin pratade om en vattenflaska)
Idag var klassen på Kärsö. Vi hade team-building. lekar och sånt för att lära känna varandra och sammarbeta. Det va kul :)
Sen och Mimmi och jag till Vällingby. Där köpte vi skolböcker :P
Imorgon ska vi till Tom Tits. Det blir säkert nice. För min klass är väldigt bra faktiskt :P
Och det är skönt att det inte är så många tjejer (typ 12 tjejer o 16 killar), för då bråkar man mindre :P
En sak jag stör mig på är att typ alla är ungefär lika långa som mig. Känns det som iaf. Killarna är inte så långa alltså.
Mitt schema är typ helt sagoligt. Men det förtjänar jag efter de långa dagarna alla dessa år på EKS.
Schemat:
Mån: 9.35 - 14.30
Tis: 8.00 - 13.50
Ons: 8.00 - 15.10
Tors: 9.40 - 14.00
Fre: 9.15 - 11.15  (2 timmar bara!!)

Ska ut och springa snart, ciao :*

Sista dagen på lovet,

Det blev ingen shopping, jag orkade inte åka buss typ 50 + 50 minuter :P
Istället har jag sprungit, gymmat och myst framför tvn (Morden i Midsommer och Miss Marple).
Imorgon börjar då skolan. Eller det är upprop. Lite nervöst, men inte så farligt. Mimmi och Frida går ju med mig :)
Och jag har tjuvkikat på på schemat och matsedeln. Schemat såg ut att ha korta dagar, och matsedeln såg ut som lyxmat typ :P Men sen blir det väl mycket mer läxor än i EKS.
Nu ska jag gå och lägga mig, så att jag är pigg imorgon.
Natti natti!

Ny design!

Designen är tillfällig. Var trött på den gamla så gjorde bara en slarvig lite snabbt :)
Vad tycks? (vet att det är lite mycket ögon ^^)

Tårgasbomb på the voice.

Efter att ha haft det trevligt ute på landet så kom jag hem igår. Träffade Mimmi, Amanda och Sasha i sumpan och efter lite käk på donken så drog vi till the voice. Det var rätt kul, fast det var många låtar som man typ inte hade hört förut. Och sen kastade nån en tårgasbomb. Och vi stod typ 5 meter ifrån. Först fattade jag inte alls vad det var, utan bara att folk flyttade undan för nånting, och sen fick typ alla panik och började kuta. När jag tillslut kom bort från det där så bara rann tårarna, huden och ögonen brände och det var svårt att andas. Men det läskigaste av allt var att jag var så rädd och inte kunde hitta nån som jag kände. Och mobilnätet va ju helt fullt. Tillslut hittade jag Amanda. Hon hade mer panik än mig. Hon sa hela tiden "Linnea, jag kan inte se nåt! Linnea, jag kan inte se!" :S Asså fan va jobbigt det va.. men tillslut löste sig allt. Vi hittade alla, även om det tog lite lång tid (typ 30 minuter).
Nog om det. Idag har jag städat, dammsugit(!) och "pyntat" om i mitt rum. Nu ska det va ljusgrönt och mörkbrunt. Men jag gillade inte de bruna påslakanen så jag földe med mamma till coop för att hitta några fina gröna, hehe.  Hittade 2 bäddset, 2 prydnadskuddar och en dörrmatta (jag har ytterdörr i mitt rum), och allt på rea! :)
Imorgon ska jag kanske åka till Kista och shoppa. Får se hur det blir med det.
Svampo sa att hon kanske kommer till sthlm nu i helgen, det skulle va skitkul! :D Nåt att se fram emot.
Annars tycker jag faktiskt att det ska bli ganska kul att börja gymnasiet. Även om sommarlovet gärna hade fått va längre. Men sommarvädret är slut, så det är väl lika bra att ge upp.
Nu ska jag kolla på Eureka,
puss :*

Tillbaka till civilisationen

Halli hallå!
Snart är sommarlovet slut, tråkigt nog. Det gick alldeles för fort.
De senaste 3-4 veckorna har jag vart ute på Alholmen och chillat. Men nu för tillfället är jag hemma, fast ska tbax till landet på torsdag förmiddag tror jag.
Idag har jag tränat, shoppat och städat min garderob lite. Jag köpte en skjorttunika, en top och ett midjebälte på H&M. Mycket mer hittade jag inte. Och tydligen så är nästan alla sommarreor slut såhär års. Så jag missade alla.
Busskort köpte jag också idag. Dom börjar gälla idag, så det är ju bra :) För jag ska åka till sumpan om en halvtimme och träffa Mändi, Sunna och Mimmi. Det var alldeles för länge sen!
Imorron blir det ridning och på onsdag ska jag träffa Malin. Nice :)
När börjar alla i skolan då? Jag börjar den 18.
Nu ska jag packa iordning lite saker.
Hoppas alla haft en trevlig sommar!
puss Linnea

RSS 2.0