1a advent

Idag är det första advent. Så vi tände adventsljusstaken såklart :)
Mitt på dagen städade jag mitt rum och hos kaninerna, sen drog jag till v-by och träffade Mimmi och Meandi <3 Jag köpte ljus och lite julpynt och dom köpte lite andra saker och åt lunch, sushi, och jag fick smaka (A)
Sen drog vi hem till Mimmi. Det var kul, haha. Vi gjorde massa skumma saker, men vi sjöng också singstar och åt middag.. :) Sen var det tyvärr dags för mig och Manda att åka hem, så då gick vi till bussen.. På väg dit såg vi att vi skulle gå förbi några personer.. och det ville typ inte Amanda, så hon gick sin egna väg xD Och då ropade Mimmi efter henne och killarna (som vi upptäckte gick typ i 4n eller nåt) typ ba: "va? Pratar du med oss?"
 Mimmi ba "neej"
"nehe, men håll käften då" (typ skitkaxiga)
"URSÄKTA? Det kanske är NI som LYSNNAR lite FÖR mycket?!" (Mimmi blev typ också skitkaxig, jag blev ganska förvånad^^)
Sen var dom tysta.. och några andra killar ba: "fan va ni är pinsamma asså.." (till småkillarna)
haha <3
Sen hände det massa andra saker, men nu ska jag gå, puss <3

Saturday

Igår hade vi sovmorgon. Skönt! Tyvärr gick den mesta tiden av min sovmorgon åt till att plugga till litteraturprovet, men ändå^^
Somsagt skulle vi ha litteraturprov. Precis när hon delat ut alla papper typ så går brandlarmet.. Höhö, så alla går ut och säger svaren till varandra. Och sen var det inte mycket tid kvar på lektionen när vi kom in igen, så vi fick gå hem istället. Men jag och Eira satt kvar, så nu har vi gjort provet iaf :P Eva t.o.m lämnade oss ensamma i klassrummet när vi gjorde det, haha xD
Sen hade Eira inget att göra så hon följde med mig till V-by. Jag köpte benvärmare på H&M, och fick en godispåse på köpet (asså det samlas här hemma i mängder nu, måste väl ha en stor nyårsfest eller nåt sen :P) och Eira kommenterade hur mössorna jag provade såg ut på mig.
Sen gick vi hem till mig och typ pratade, kollade på tv och spelade "Ärligt talat..".
Idag har jag inte gjort så mycket. Var och tränade.. dom hade öppethus, så jag gick på en liten tipsrunda och drack glögg :9
På eftermiddan åkte jag och mamma till skopunkten. Jag köpte 3 par skor :] Tänkte köpa nåt par med klackar, men hittade inga som jag ville ha, och jag trivs ganska bra med min längd^^
Sen åkte jag o mum till Veddesta centrum och köpte lite småsaker (bl.a julpynt).
Nu ska jag äta middag, bye <3

Torsdag

Bara så att alla vet.. I'm still alive (A)
Har inte orkat slå på datan sen i söndags^^ Vart så jävla trött efter skolan och lite andra saker..
Kort sammanfattning av min vecka hittils:
Måndag: Fick tillbaka samhällsproven. Jag blev typ sur. För jag fick VG. Och jag kunde fått MVG, bara jag inte hade fått hjärnsläpp. Och vart så puckad.
Mamma satt ju fortfarande fast i Norge, så jag gick till curves i snövädret. Och rullade mig lite i den härliga snön på vägen hem (A) Man blir värsta barnet när det är snö ju^^
Tisdag: Engelska prov. Som vanligt svårare än förväntat, men Hans sa att det typ gick bra för mig.. eller så var det nån viss del som gick bra?
Stallet efter skolan <3 Mina kompisar asså <3 Haha, jag får er att berätta privata saker för mig :)) But don't worry, I won't tell anyone else!^^
Onsdag: Matteprov. Jag hade minst ett fel. Dvs, det gick inte super precis. Efter att vart hemma i 2 timmar åkte jag och mamma på gymnasieinfon. Jag var den enda eleven där. Framtiden ser inte så ljus ut för min klass nästa år^^
Sen hade jag utvecklingssamtal med Britta. Det var typ kul. Jag har VG, VG+, VG/MVG eller MVG i alla (som vi hittils fått betyg på) förutom gympa. Där var det G+/VG-. Dah.
Idag var det en soft dag. MP: fixa det sista med affischen, gympa: badminton, svenska: lyssna på andra grupper, klasstimme: planera spöktunneln, och syslöjd. Syslöjden går frammåt faktiskt. Har typ bara dragkedja, foll och infodring kvar, tror jag.
Daniel tog med sig några kompisar hem..  så dom har vart här.
Jag och mamma har vart på Curves. Så nu är min sjuhelvetes träningverk borta, tack vare deras stretchingsak :D
Det var allt för tillfället, God natt <3

Winterclothing

Jag har ju köpt en nya jacka, men jag vill helst ha ett "second oppinion" från mamma innan jag börjar använda den, så jag vet om jag ska lämna tillbaka den eller inte (är inte helt säker).
Så jackan är ju fixad. Vantar och halsduk också.
Men jag måste verkligen köpa vinterskor! Typ alla jag har är megaslitna eller ger mig skavsår "/ Det suger att dom tagit bort Skopunkten från Bromma.
En vit mössa med tofs skulle ju inte va helt fel heller :) Vita benvärmare står också med på listan, hihi.
Jag har verkligen blivit typ "allt ska va vitt, rött, guldigt eller svart".
Handcreme måste jag också köpa. Kylan förstör verkligen huden! Lumenes har jag hört ska va bra^^
Tv4 gillar reklampauser, nu vet ni det. Men seriöst, typ 3-4 pauser på ett entimmes-program!
Godnatt <3

Vintern är här!

I fredags åkte jag och Sofia till Kista och shoppade efter skolan :) Jag köpte två linnen, en tjocktröja, en bh, en halsduk, ett par vantar och en jacka :))
Igår var en helt underbar dag! Det var helt vitt ute när jag vaknade, nu är vintern här på riktigt! Gick till Curves och tränade. Hade vägning/mätning också, och det var typ minus 5 cm på mage, lår och midja sen förra månaden ;D Så jag var helt enkelt skitglad. Rummet var dammsuget, måtten var mindre och snön låg som ett täcke över marken, kan det bli bättre? :) Kaninerna fick komma ut i snön också, och jag kröp omkring och fotade :)

Idag har det snöat lite till. Det är bra (A)
Idag har jag städat rummet och gjort det lite mer juligt, eller åtmindstonde förberätt inför julen.
Jag har även vart duktig nog att läsa klart Robinson Crusoe. Fast i min version av den boken så börjar han aldrig slavhandla efter att han lämnat ön, eller var det jag som missförstod vad Eva sa, gör han inte det?
Sen har det hänt en till liten sak.. som fick mig att inse en ganska hemsk sak om mig själv.. men vill inte skriva om det här..
Idag var sista dagen på min salladsvecka.. det är typ skönt ;D Nu blir det riktig mat, haha :P
Mamma skulle komma hem från Norge idag. Men dom har stängt Arlanda( pga vädret), så planet fick vända och åka tillbaka igen "/ Får se om hon kommer hem imorgon.. Förresten så är det ingen snö i Norge typ, haha!
Snart blir det Hål i väggen, puss <3

1½ vecka av nyttighet (:

Igår hade vi Yvonne som vikare för Åsa på ridningen. Vi tränade på märke 1. Lite tråkigt, jag har ju redan tagit det, vi fick inte galoppera och Titzi va skitseg..^^
Sen misshandlade jag och Amanda Mimmi (A) Hahahah, vi drog runt henne på golvet mm xD Sen tog vi hennes mobil och låste in oss på toan och läste hennes sms :P
Jag älskar er, Amanda Johnsson och Mimmi Wik <3<3<3
Idag på morgonperioden kollade vi på Gullivers resor. Det va nice, man slipper göra nåt^^ I morgon ska vi se resten av den.
Petri va här idag. Det gick typ.. okej. Förresten så såg jag hans dotter i lördags, hon är skitsöt! (Och nej, jag är inte en sån som brukar tycka att bebisar är söta^^) Hon hade röda hängselbyxor, det var fett gulligt :]
Dagens middag blev tonfisksallad. Jävlar vad mätt man blir alltså!
Imorgon efter skolan ska jag åka direkt till Curves (och träna) och sen åka typ direkt till mammas jobb. Sen ska vi och några på hennes jobb gå och äta (jag ska äta typ avocado-, räk-, mm sallad) och sen pärlpyssla eller nåt, hihi. Alltså, fina smycken, inte småbarnssmycken ;) Så det blir fullt upp, för jag slutar 16.00 och ska va där 18.00. (tiden där imellan ska jag åka buss, träna och duscha).
Ååh, imorgon är det syslöjd! Hoppas jag blir klar med dom stora sömmarna :) Vill inte ligga efter.. och få IG.
Nu ska jag sluta skriva, pözz <3

Happy birthday Biggles!

Idag har det hänt ganska mycket.
På morgonperioden hade vi om Upplysningen. Det var ganska tråkigt, och svårt att koncentrera sig.
På engelskan hade vi en vikarie. Hon skyllde sin obrittiska och oamerikanska accent (när hon pratade engelska) på att hon har rest över hela världen. Fin ursäkt, men man kan stanna kvar i Sverige för att få den accenten (svensk). Hehe.
Till lunchen fick vi glass.. på en måndag! Jag gav snällt bort min till Sofia och Eira :]
Simon och Oscar bråkade typ om glassarna.. Det slutade med att Simon fick glass i ansiktet/på tröjan och Oscar fick sopa upp ett glas som dom hade sönder (A)
På syslöjden så nålade jag klart, äntligen! Och klänningen satt typ perfa! Så nu har jag börjat sy :) Men har bara sytt en längd pga lite problem med maskinen, men det går nog ganska snabbt nu :D Hoppas jag blir blir klar och inte får IG!
På tyskan var det glosprov. Jag tror att det gick bra och att jag kanske fick alla rätt. Och om man inte räknar I I I I II III III I I I skrivet på handen som fusk så var jag ju ganska duktig x)
Sen var det det fruktade samhällsprovet. ;O Men det gick ganska bra.. fast det kan ha skitit sig på dom sista frågorna. Jag ska nog inte hoppas på MVG iaf^^
En halvtimme efter att jag kommit hem så åkte jag o mami till curves. Det gick bra :) Dom har fixat fina små "julutmaningar" :D Får se om jag deltar^^
Och om nån kompis vill träna gratis där (i vällingby) så får den säga till, för det kan ni får göra i 30 dagar :)
Eftersom att det är första dagen på min salladsvecka idag så blev det kycklingsallad till middag :)
"So what, I'm still a rockstar, I got my rockmoves, and I don't need you to..." (dagens låt, pga Simon)
Juste, idag fyller Biggles 1 år! Stor kille nu^^<3

(usch vilken dålig kvalité det blir på bilderna på blogg.se)

Nu ska jag duscha, bye! <3

Snö!

Idag har det snöat, stora flingor :) Men nu håller det på att smällta bort och bli till slask :(




Nån som inte verkade lika glad över snön var Biggles. Han gömde sig nånstans på tomten ;) Och när jag väl fick syn på honom så satt han och putsade sig 24/7, hehe.

Tillsist tog jag in honom för att fota :)
(inte den bästa bilden, men den får duga för tillfället)

Idag har jag höjt Biggles sitthylla, den blev lite fail, men det får duga :) Han ska få den imorron på sin 1 års-dag^^
Snart ska jag och mamma åka och handla, ciao <3

Lördag

Igår orkade jag inte skriva, men det hände ändå inte så mkt. Det enda intressanta är väl att vi dansade vals på eurytmin (A) xD Det var ganska kul^^
Idag har jag stigit upp, ätit frukost, tränat, duschat, skyndat mig till accordeonfestivalen, spelat dragspel där och lyssnat på en liten konsert. Efter det blev det chill hela dan.
Nu på kvällen har jag (efter som jag är) kollat på The Dark Knight. Den är bra :))
Ska gå och lägga mig nu, pöss <3

Gymnasiemässan

På fysiken så laddade vi upp männsikor, hehe. Det var väl lite intressant. Fabians hår såg asroligt ut xD
Sen hade vi gympa. Det var inte så jobbigt, vi gjorde kullerbyttor mm typ^^
Efter svenskan och lunchen åkte klassen till gymnasiemässan. Det var fullt med folk där, och jag och Eira hade ingen aning vart vi skulle gå. I början tackade vi nej till alla broshyrer, utan att ens veta vilka skolor det handlade om, men sen kom vi på att vi kanske skulle kolla lite mer på sånt :P
Jag pratade lite med några på Spånga gymnasium, och det verkar bra :)
Tänkte ta 1. Spånga, 2. EKS, 3.?? som alternativ (ska komma på vad jag ska ha på tredje :P)
Jag missade Jojjo och Mimmi, men träffade Matilda, Elin och Hampus :)
Asså.. killar som är frammåt är bäst på att värva elever..  Det var en kille som var jättebra på att få mig och Eira att fundera på en skola.. ett av hans argument var "och så kan ni ju träffa mig där" haha! Och så söt han var <3 Men jag kommer inte ihåg vilket gymnasium han gick på, haha! Men tror det va IT eller nåt^^
Sen åkte jag hem och upptäckte eän en gång att min lilla kanin knappt äter.. Vet inte inte om hon dricker "/ Ska ringa vetten imorron om hon inte är bättre. Men hon verkar annars må bra..
Efter en halvtimme hemma så drog jag och mamma till Curves. Fyfan vad jag var slut! Gymnasiemässan var jobbig (A)
Sen har jag ätit, kollat på Bröllopsform och Medium :)
Nu ska jag duscha, pusspuss <3

Ny design

Nu är det en ny ihopslängd design.. lite fail, men den får va så ett tag^^
Rufsan typ äter inte.. fast hon är pigg.. men hon äter inte när jag inte är där typ "/
Dagen har vart bra idag. Har inte gjort nåt speciellt typ.
Måste gå nu, familjen klagar^^
Gymnasiemässan imorron!
pöss<3

Tisdag

Idag på fysiken gjorde vi om lite i klassrummet så alla bänkar är som ett U. Det är ganska bra och sitta så (och Axel o Simon kan va ganska roliga), men det är lite jobbigt att sitta vriden åt ena hållet hela tiden, tycker jag.
Red Titzi idag :D Gick jättebra, typ :P Eller, framdelsvändningarna var inte så great, men galoppfattningarna va <3
Sara trillade ju av förra gången, så hon hade med sig brownies idag ;o Dom såg goda ut.. och enligt dom andra var dom väldigt goda också.. men jag har ju min nyttiga månad, och jag tänker klara det här! Skulle kännas surt att inte ens klara 2 dagar, liksom :P
Idag dog patienten i House. Det var dåligt. Patienterna dör aldrig i House, och det är mkt roligare, för då har dom mkt svårare att ställa en diagnos.
Tills imorron ska vi skriva 5 meningar i 3 olika former till tyskan. Lunchrasten nästa (A) (tänkte faktiskt göra idag, men hann inte)
Hur ska jag ändra designen? Ge mig förslag!
Nu ska jag sova, nattinatti<3

Första skoldagen

Idag var då första riktiga skoldagen efter lovet. Den var helt okej :)
Det har inte hänt så mycket idag. Jag har vart på curves, but that's almost it.
Det är ett jävla väder asså. Att cykla va inte särskilt kul, känns som att man ska blåsa omkull!
Nu har jag suttit och läst högt på engelska för mig själv, haha ;) Läste på EFs hemsida (ska åka på språkresa med Fia till sommarn :)) Känner mig faktiskt lite bättre nu (A) Men fan vad jag suger på att uttala engelska R!^^
Jag vill göra om designen på bloggen.. förslag? :)
Nu ska jag gå och kolla på "Matakuten", och känna mig glad över att vår skola har så pass nyttig mat ;D (även om smaken kan va lite..) Hihi :P Och dricka massa vatten för att "hungern" ska försvinna ;)
Jag är på bra humör just nu (Y)
Så, hoppas ni haft en bra dag, bye<3

Söndag

Igår var det ju spökgrejen och jag, Mimmi, Jojjo och Richard var spöken (+ många fler). Det var ganska kul, men det var många tråkiga personer som gick i skogen ^^ Men några lyckades vi skrämma rätt bra ;)
Hihi, Jojjo och Richard är typ skitlika :) Dom e jättesöta tsm (A)
Nån av R's kompisar ringde till honom efteråt, och en del av vad R sa när han pratade i telefonen va: "det är Jojjo som låter" ... "ja, hon finns på riktigt" ... "ska jag inte hälsa?" Hahahah
Idag har jag inte gjort så mkt.. Handlade på coop o träffade Anneli :P Har nålat en till sömn på klänningen.. typ det.
Imorgon börjar skolan igen "/ Fast det blir ju kul att träffa alla^^
Imorron börjar också min nyttiga månad, som tyvärr kommer innefatta skolans julmarknad D:
Men nu blir det Hål i väggen med Ben&Jerry - Half baked :9
See ya!

Lördag

Blogg.se laggar idag :@
Idag var resten av familjen och hämtade båten. Själv var man hemnma, kollade på tv och åt godis. Fast lite duktig var jag iaf, gymmade, dammsög och läste en del i boken.
Rufsan var ute i hagen på eftermiddan. När alla kommer hem så ba: "Linnea, varför har du en kanin springandes lös på tomten när uppfarten står öppen?!" Jag trodde först att dom var dumma i huvudet för att Rufsan var i hagen. Men duktig som hon är så hade hon grävt sig ut (A) Så jag sprang ut på tomten och hittade henne mitt på framsidan. Hon var lugn, pigg och glad, men kände inte för att vara särskilt social. Men ganska snabbt fick jag iaf in henne i "hennes hage", och då var allt lugnt.
Det lite konstiga var, att när jag skulle fånga in henne så känndes det inte helt "ooh nooo, jag kommer aldrig få tag på henne" (trots att jag vet att jag aldrig kommer få tag på henne med händerna), utan jag kände mig hela tiden lugn och typ "det löser sig". Hehe :P
Men, iaf, även om ni inte bryr er, så är jag stolt över min lilla tjej. För hon var på uppfarten när dom andra kom hem, och hon stack inte :') Och så är jag ganska glad att hon rymde, för då fick hon springa på lite större yta och verkligen ha kul.
Jag kollade på Pearl Harbor idag. Den är sorglig, men bra :)) Kan jämföra den lite med Titanic faktiskt^^
Nyss var jag och bestämde med mamma att jag ska diska efter varje middag typ, så dammsuger hon istället för mig. Mitt förslag. Har inte så mkt emot att diska, men jag hatar verkligen att dammsuga. Fyfan :S
Kl 21 ska jag va i stallet. Det är spökkväll idag, och jag ska skrämma barnen när dom går spökrunda i skogen :D mohahah xD Mimmi och Jojjo (+ ev. pojkvän) kommer också, + massa andra förstås :P

Fredag

Sista praodagen idag. Plocka i mejeridisken och plastade in lax. Jag har faktiskt blivit bra på att plasta in saker, det är kul ;D Efter lunchen fick jag gå hem (strax efter 12) för att det inte fanns nåt mer för mig att göra.. Men en liten present fick jag allt med mig! En papperskasse med lite hopplock som Helen fixat :)) Den väger över 5,5 kg xD Så jag fick ont i ryggen av att bära hem den, höhö :P Synd att min nyttiga månad börjar på måndag (A)
Kom ju hem tidigt och kunde äntligen rasta Biggles. Sen har jag kollat mkt på tv, läst halva Robinsson-boken (som pappa lånat åt mig i v-by) och gjort klart geologi-häftet. Och ätit lite godis, ofc^^
Kvällens tv blev idol. Det var bra :) Hoppas att Lars åker ut, han var verkligen sämst.
Juste, jag har fyllt igen Rufsans gamla grop också ;D Och Biggie va skitgullig och satt bredvid mig hela tiden typ och undersökte vad jag gjorde/försökte cutta vår björnbärsbuske :P
Det var allt för nu, imorron ska jag skrämma småbarn, pusspuss <3
Cola, Sprite, 2 chipspåsar, 2 marabou, 2 Lindt, 5 smågodispåsar och en påse nötter :)) Love you Konsum!

Torsdag

Idag har jag fått plocka massa varor på kyl- och frysdisken. Kallt!
Sen har jag också fått plasta in lite saker, det är faktiskt ganska kul :) Jag blir bara bättre och bättre på det^^
Resten av dan har jag inte gjort så mkt.. vart på curves, och kollat på tv.
Jag har verkligen börjat ätaskitmkt :S Men på måndag är det slut med det. Iaf i fram tills lucia, typ. Och jag ska klara det här! Tror jag ska sätta upp stora lappar i mitt rum för att "peppa" mig ((:
Har inte så mkt att skriva och måste gå nu.. ciao <3

Onsdag

Idag har jag fått plocka (fram) varor typ hela dan, men det va helt okej :)
Köttfärspaj från Felix (?) blev det till lunch, mums!
Konsum i Spånga är en bra affär.. visste ni att dom skänker bort den överblivna frukten/grönsakerna till djursjukhus?^^
Har inte gjort så mkt idag.. Typ frysit.. brrrr.. det är kallt.. även om man har duntofflor..
Petri va här. Det gick helt ok på dragspelslektionen.. Får bara bli flitig nu på att öva så jag inte göra massa fel på konserten (A)
Isa ligger i mitt rum just nu.. hon tvättar sin tass, det är gulligt (Y)
Jag saknar faktiskt klassen. Och lite skolan. Men bara lite. Apropå det så kom Rolf och hälsade på på praon idag. Och en stund senare kom Mikael. Han skulle handla till hemkunskapen, men åkte lite onödigt långt kanske? Oscar o Viktor praoar väl dessutom på Konsum i Bromsten, right? Men, han kanske ville hälsa på mig.. bara för jag är bra på matte eller nåt xD
Resten av veckan kommer inte John (chefen, min handledare) vara där.. Men Bosse och Lasse ska va det, och dom är ju trevliga. Lasse är alltid rolig när man jobbar, och Bosse är alltid pratsam och trevlig på lunchen :)
Nu blev det här inlägget längre än vad jag tänkt, men det får ni leva med :P
Men nu ska jag gå, pöss <3

Tisdag

Idag på praon fick jag packa upp frukt o grönt, snus, packetera ost (typ mögelost, det är skitsvårt) mm^^
Sen åkte jag till stallet :) Red Titzi idag, och det gick skitbra! Gjorde skänkelvikningar och galopperade.
Efter ridningen hittade jag Hanna och vi pratade ett tag. Shiet vad jag har saknat att prata med henne! Men det finns inte lika mkt "isolerade" ställen i stallet längre ;o (vi pratar om ganska privata saker).
Efter att flummat runt lite med Mimmi, Amanda o Jojjo så åkte jag hem och kollade på House <3
Kan tipsa om en grej.. Naturschampo! Jag har använt det 2 gånger i rad nu (hehe x)) och man märker verkligen hur håret känns tjockare, fluffigare.. Mamma tycker att det glänser mer och är mer rödaktigt :) Men naturschampo är ju iofs ganska dyrt, men en del snor ju från hotel i England :)) (Y)
Dagens smartaste: "När dog Björn Borg?" (han lever tydligen.. fick jag lära mig idag :P)
Hinner inte skriva så mkt idag som ni kanske märker, ska gå och lägga mig nu. Godnatt (:

Första praodagen

Idag var då första praodagen.
Jag trodde att det skulle bli jättejobbigt att börja 9 nu efter lovet, men det va alldeles perfa!
Fast bussarna är dryga så sent på morgonen. Dom går bara var 10nde minut^^ Blev typ fett sur när jag upptäckte det :P hehe
Fick iaf packa upp varor, kolla om några varor hade gått ut och se till så att lite hyllor såg snygga ut (rätta till varor). Taco-avdelningen blev en schnygging vägg! :D
Lunchen då.. Skitlyxigt, får ta vad jag vill från butiken och äta :) Dricka, bulle och allting. Fast tog bara lasagne :P
Fick sluta halv 3 istället för 3 för att jag inte hade mer saker att göra, men det va nice! :) Gick till bibblan för att låna en bok, som jag tror man ska ha läst till nästa vecka. Men tänka säg, varenda fucking bok som stod med på den där listan va utlånad! Förutom en extremt förkortad version av Robinsson.. (typ 50-100 sidor, kan hittas i närheten av barnavdelningen). Så.. 1 week too go och jag har fortfarande ingen bok "/
Jag har börjat gilla att ringa folk. Det är mkt roligare än sms (A) Pratade med Eira en liten stund (den halvtimmen försvann snabbt) idag, det va trevligt :)
Jag säger nåt blont nästan varje dag.. och jag är faktiskt seriös när jag säger det.. så jag tror att jag ska börja citera mig själv (Y) Dagens citat: "Linné.. var han svensk?" Haha, men nu har man lärt sig nåt nytt iaf :P Förra veckan lärde jag mig att "fäboden" var ett slags hus och inte en stad ;)
Blonde kissies//Linnea <3

My weekend

I fredags var det filmkväll hos Mimmi. Det var superkul! Jag och Amanda sminkade oss (halloweentema ofc) hemma hos mig och sen åkte vi till åkermyntan och träffade Mimmi. Fy vad folk glodde på oss i bussen (A) Inte alls pinamt :D *host*
När vi träffat Mimmi köpte vi lite saker, hyrde film och åkte sen hem till henne :) Jag älskar hennes hus, det är så fint! Och tydligen älskar hon mina kylskåp/frys. Haha xD
Efter en stund kom Ida och då åt vi. Baguetter med olika fyllningar, yummie! Efter att ha grillat marshmallows i deras brasa så kollade vi på filmen, Exorcisten (?). Den var bra, men en aning pervers för att va skräckfilm^^


Igår "började" jag dagen med att springa. Fan vad det va jobbigt :P Har inte sprungit på flera veckor liksom "/ Men det gick snabbare än vanligt^^
Sen tror jag inte att jag gjorde så mkt.. Åkte till coop med mamma och köpte sockerfritt bröd och rosa munskölj (Y) höhö
På kvällen fixade jag till våran pumpa till en halloweenpumpa ;D Bilder kommer^^

Idag har jag SATT UPP MITT BADRUMSSKÅP! Ååh vad skönt att ha det gjort! Så nu är rummet städat också, och det är någorlunda ordning i badrummet :) Fast det va pappa som satte upp det såklart (tack<3) men jag stod bredvid och hjälpte till, säger vi (A) Jag blir så glad när jag "bygger" nåt med pappa.. det påminner mig om tiden som var liksom :')
På eftermiddan fikade vi hos mammas och pappas kompisar Eva och Tomas, och deras barn Hedvig och Joakim. Det var trevligt :) Och deras massagestol är skum ^.^

Det va lite om min helg gott folk.. Imorron är det prao.. *nervös* Får inte glömma bort att låna boken! Fast.. den kanske vi har hemma? Hmm..
Aja, kramis <3

RSS 2.0