Parentes parentes parentes..

Ååh, helt galet vad trött jag är! Ikväll blir det hemmakväll fer sure. (Hmm.. jag tror jag läst Annelis blogg lite för mycket..). Imorgon däremot drar jag och Sofia till MALMKÖPING (eller något åt det hållet) och spenderar dygnet på en herrgård med afternoon tea, trerättersmiddag, mysig spa-kväll och kanske lite dagssightsing (stavning??). Naajs! Eftersom vi kommer hem vid halv sju-snåret kanske på onsdag kväll så ska jag antagligen dra direkt till Aastin eftersom det tar en stund att komma till Värmdö. Så då måste jag packa för två nätter (och allt vad man kan behöva) istället för en. Yes, så ser läget ut just nu, Sofia ska ringa ikväll med lite mer info, har fortfarande ingen aning om vilken tid vi ska åka imorgon!
Så nu ska jag skriva en liten packlista (planerarN..) och se ett avsnitt NCIS, det är så mysigt när täcke, kuddar och madrasser redan ligger på mitt golv!
Vet ni.. Idag åt jag lax utan ketchup, och jag tänkte inte ens på det. Det var lite OMG feeling efteråt. Och jag vet att alla äter lax med ketchup, det är fullt normalt.

Anneli är normal.

Snapp..

Jag känner mig helt död. Filmkvällen igår var frymt rolig men slutade med att vi "gick och la oss" som vi låg, vi orkade inte bädda eller någonting. Idag har jag varit en liten sväng till stan med Jojjo och sen fotat med Anneli. Åh, jag vill bara lägga mig framför tvn, mitt rum ser ut som jag vet inte vad och jag har ingen lust att släpa undan madrasserna nu.. Jag tror nog jag går och kollar på tv istället.

foto med anneli

Idag har jag fotograferat Anneli. Hon var så vacker att jag började gråta. Hejdå. /linnea

Lov är aspartey!

Kvällen igår var Åwesome med stort Å. Allt gick kanske inte som jag tänkt, men galet kul hade jag! Hihi. Och mår rätt bra idag faktiskt, lite trött, men om en stund ska jag väl piggna till lite och träffa Amanda! Och förhoppningsvis Jojjo också om jag får tag på henne.
Peace out jao..

The rabarberpaj is waiting.

Idag var jag och la familia på en promenad runt Kyrksjön. Härligt, men av någon anledning så verkar mina ben tycka det är jättejobbigt att gå idag. Jobbigt! Sen tog jag en sväng förbi Bromma Blocks också eftersom mamma skulle handla. Tyvärr var klänningen på Jane Norman som jag var sugen på slut, men jag köpte en primer på Kicks och silikonmuffinsformar på en annan liten butik där.
Men nu ska jag fika, ha det bra!

Dag 16 – Innehållet i min väska.

Jag antar att man menar vad man brukar ha i sin väska? Jag brukar inte ha så mycket till vardags, bara tuggummi och eventuella skolböcker och idrottskläder. Eller lite smink har jag ibland också, antingen hela necessären eller bara mascara, en tops, sminkborttagning och fickspegel. Och en tandborste - jag är alltid redo! Haha. Nycklar, pengar, busskort, hudsalva,,, - you name it! - förvarar jag i mina XL jackfickor istället, superpraktiskt att slippa släpa med sig väska överallt!

Don't asume, ask.

Det finns en sak som jag stör mig ganska mycket på har jag märkt, och det är när folk bara antar att saker. Som att man vill bli läkare för att man går natur, gör inget annat än att plugga på fritiden för att man har bra betyg, är alltid tyst för att man är tyst i skolan eller är pryd bara för att man är blyg. Nu var de flesta skolrelaterade saker, men jag stör mig på det mesta som folk antar. Som att man bakar bullar för att man säger att man bakar, alla småsaker helt enkelt. Visst går vissa enligt "mallen", men de flesta personer sticker ju ut..

Dag 15 – Någonting jag ångrar.

Senaste tiden har jag börjat tänka; "vad är det värsta som kan hända?", när jag tvekar att göra något, för det är mycket värre att ångra att man inte gjort något än tvärtom. Sen går jag efter frasen "ångra aldrig det som en gång fick dig att le", för det löser ingenting att ångra. Gjort är gjort och hur mycket man än önskar att man inte gjort det så är det fortfarande gjort. Så jag ångrar inte så mycket faktiskt, finns ju en del saker som jag inte skulle göra om, men att gå runt och ångra sig är inte så stor idé. Men en sak som jag ångrar är att jag sagt vissa saker som sen kommit fram till en kompis på fel sätt, jag skulle ha sagt det direkt till henne istället. Men men, gjort är gjort somsagt, och hur mycket man än vill går det inte att ta tillbaka.

Mästerkocken i mjukisbyxor.

Idag stod jag för middagen - fläskkotlett med klyftpotatis, broccoli och dragon - och det var GRYMT gott! Det låter lite sådär men för en gångs skull åt jag av allt som fanns på bordet, och gillade det.
Nu är det äntligen LOOOV! Skönt. Kvällen ska nog spenderas med Jojjo och Aastin, antingen bio eller chillkväll. Jag tror det blir chillkväll, men va får se.
Trevlig fredag!

Just don't stand there and watch me fall..

Ibland känner jag mig så ensam. Kanske för att klockan är halv tolv och jag inte har något att göra, är trött men orkar inte gå och lägga mig riktigt än. Och tack för att du hör av dig, känns bra att du tänker på mig.. not. ÖverreagerarN.

Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.


I don't wanna let you go.

I andra familjer, om någon som hade min garderob, skulle säga "mamma jag har köpt en tröja", så skulle nog svaret bli "en till?! du har ju redan så många..". Men vet ni vad mamma sa? "Jaha, vad kul!" Jag blev lite förvånad själv faktiskt. Det är en t-shirt/tunika, gammelrosa med svarta ränder och lös i modellen, 49:- på cubus. Tyckte att jag kunde slå till, tunikor kan man inte få för många utav. Jag funderade på att köpa en svart poncho på H&M, rätt fin och på halva priset, MEN då "måste" jag köpa för 150:- mer för att få lite extra rabatt. Och jag hade inte så mycket tid att leta upp mer saker att köpa, för jag skulle till stallet. Och ridningen gick braa, galopperade bommar och så på Jasmine.
OMG. Jag skulle kanske ha träffat Malin imorgon, men nu blir det inte så, men.. vi sågs senast i oktober/november typ! Om vi inte har tänkt fel nu. Var det så länge sen jag hade min blandade filmkväll?! Jag hade en liten person på g då nämligen, och nu undrade hon hur det gick.. Liiite efter haha!
Snart är det looooooov! "Barnkalas" och herrgårdsövernattning är det enda jag har bokat in, vad har ni för roliga planer?
Hm.. Jag undrar vad jag ska göra imorgon. Jag vill bara ha en chillkväll så jag inte är helt slut på lördag, myskväll? Fast ingen överätning av godis, min mage planerar att inte vara uppsvälld på lördag. Kanske bio?
Nu, eller snart, ska jag kolla på Kick-Ass!

Dag 13 – Mitt drömbröllop.

Jag vet att jag har skjutit upp den här ett tag, men jag tycker den verkar lite tråkig..
Anyway, jag har inget drömbröllop precis. Antingen vill jag ha det i en kyrka (en fin och ljus kyrka som inte känns så religiös) eller utomhus. Det ska vara lagom många gäster (inte jättestort eller jättelitet) och jag vill ha en grymt snygg, vit, hellång bröllopsklänning. Mycket mer än så kan jag inte säga, jag vill bli vigd av en präst men helst slippa höra ett enda ord om Gud.

Och ingen får ta illa upp nu, ni får gärna tro på Gud om ni vill, men för min egen del tycker jag det är rätt obehagligt och kopplar det mest till begravningar..

Why haven't I heard from you?

Jag har lust att fota någon dag på lovet. Typ lite coola porträttbilder, outside of course. Någon/några som är intresserad? Jojjo har nämligen foto, och jag har hjälpt henne sitta och redigera lite coola bilder idag; tre snygga killar och en färgglad grafittivägg i bakgrunden, man blir lite inspirerad!
Förutom att lalla hos Jojjo så var jag en sväng förbi Vällingby och hittade mig en foundation på extrapris; Maybelline 24h stay. Jag kände att jag ville ha en foundation som inte fick mig och min bleka vinterhy se ut som en fjortis, så jag köpte den ljusaste färgen som fanns, men jag tror den blir bra.
Idag hade vi presentationerna av engelskamonologerna. Jag tror det gick rätt bra faktiskt, kollade inte ner på pappret en enda gång vad jag vet! Men, ni skulle ha sett Patrics presentation, verkligen awesome. Han hade spelat in sina "tankar" och sen stod han och låtsades hålla en helt oförbered presentation (och det inspelade kommenterade det han sa, typ "Oh no, why did I say that? That's not true. And what kind of fabric is my underwear today, they feel a little itchy.. I wonder if girls have that problem too..?"). Haha, riktigt impressive var den!
Jag har träningsverk i armarna. Det är rätt skönt faktiskt. Yes.

Bloggtorka.

Jag har inte så stor blogglust för tillfället, tyvärr. Men idag har jag upptäckt att matte är ännu enklare än vad jag trott (eller, provet kändes väldigt enkelt, och skumt nog kändes mvg-uppgifterna lättast..) och trasat sönder mitt ben lite. Vi hade hinderbana på idrotten och jag är inte världens smidigaste på att hoppa över plintar, oki? Så nu har jag nog några blåmärken.
Egentligen skulle jag till Bromma Blocks med Elin idag, men hon mådde inte så bra så vi ställde in det. Jag tänkte kanske kolla efter en klänning, eller har någon en prinssesig klänning som jag skulle kunna få låna i helgen? Eller något som ser lite barnsligt ut? Gärna rosa. Jag ska kanske leka prinsessa nämligen. Eller nästan, klä ut mig till något barnsligt ska jag i alla fall!

Inspirationsbild: Eve i hennes finkläder.

Jag vet vad "dnd" betyder.

Nejmen oj, nu har jag glömt bort lilla bloggen idag! Men det har inte hänt så mycket kan jag säga, min svenska är klar och inskickad och jag har precis slagit upp matteboken. YAY! Ola är min pluggmate. It's perfect. Förresten kan ni göra ett litet test, jag tyckte det var kul. Mitt minne äger märkte jag. Eller när det gäller siffror i alla fall.
Oj, jag är verkligen bra på att börja skriva på något och sen göra massa andra saker innan jag kommer på igen att jag börjat skriva. Anyway så har jag insett en sak idag; jag är inte deppig längre. Jag träffar inte folk för att undvika att bli deprimerad, jag träffar folk för att jag vill. Framsteg må jag säga. Sen är lördag- och fredagkvällar heliga små undantag, men det kan jag leva med.

Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.

La Gomera.

Sonnentag.

Igår blev en riktig svullkväll! Godis, chips, dipp, morötter, nötter, läsk.. you name it! Och sen var vi så lata så vi höll oss till tv6 hela kvällen, men det visades rätt bra saker må jag säga.
Idag har pluggat (läst lite tyska och nästan skrivit klart svenskan - prov och inlämning imorgon - hej tidsptimist!) och dansat ZUMBA med Jojjo och Anneli! Det var inte riktigt som jag trodde, men roligt! Väldigt mycket höftrörelser och shaky shaky. Vi kanske ska gå flera gånger faktiskt. Det var lite pinsamt på slutet dock, ca 10-20 killar skulle ha hallen efter oss, så i slutet hissade de upp "väggen" och så stod alla och kollade på oss. 10-20 killar i våran ålder. Och vi tre var de enda tjejerna som icke var medelålders. Och de enda i kortkortshorts (eller shorts överhuvudtaget), hehe.. Och så var man knallröd i ansiktet, förutom Anneli som har en såndär fin hudfärg dygnet runt året om. Orättvist.
Apropå hudfärg har jag börjat jobba lite på solbrännan. Mina fräknar har blivit tydligare faktiskt. Antingen tar man promenader i solen eller så sitter man ute och pluggar, låter väl inte alls konstigt? Jag tycker faktiskt att det är väldigt skönt, och jag tänker bättre när jag pluggar ute också tror jag. Win win!

"-You don't understand, Im a man!
-Well, nobody is perfect."

Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.

Hmm.. jag det är väl att vara ensam. Eller att liksom inte hitta någon eller göra något, så att när alla har så många fina minnen och upplevelser och går vidare i sina liv med stora planer så lever jag ensam kvar i det förflutna och har inte gjort någonting och har inga planer heller. Ja, lite åt det hållet är det.

Jag har en godispåse, hihi.

Eftersom det är extrapris på lördagar så åkte jag iväg och köpte lite godis. Eller, rätt mycket godis. Men jag och Anneli är små tjockisar så det kommer säkert behövas. Vad brukar ni ha i eran godispåse? En del har så olika. Jag har mest choklad, speciellt center och sånnadär rispuffar medd kola i. My favorites, yummie!

Anneli kommer om två timmar, najsnajs. Vi ska äta vegolasagne, mums! Jag borde dammsuga mitt rum, det är inte så superfräsht precis. Fast jag tror inte att Anneli bryr sig, men det gör jag. By the way så smsade jag henne precis 13.37, helt omedvetet. Hur elit är inte det liksom?

Hmm.. ska man åka till Ica och köpa lördagsgodis?

Den här dagen känns lite ljusare! Jag har tagit en liten promenad i det härliga solskenet och tagit reda på numret till zumban (jag, Jojjo och Anneli ska dansa imorgon!), så jag kan ringa och kolla lite senare.
Ikväll kommer Anneli hit på middag och filmkväll, myys! Innan det tänkte jag plugga lite. Har svenskainlämning och tyskaprov på måndag, känns som att man borde läsa på lite.
Nu ska jag äta kyckling med corn flakes (ja jag är seriös), ciao!

Home sweet home..

Fy fan vad den här kvällen gick åt helvete. Borde bara ha stannat hemma.. Jag både nästan grät och höll på att svimma av rädsla. Tycker synd om de som jag ringde, jag måste ha låtit hur ynklig som helst. Jag lite hatar mig själv just nu. Och är irriterad på en del. Och älskar Anneli, hon räddade mig. Hehe, är fortfarande lite skakis tror jag.. Jag behöver en kram.

Music break.

Nu sitter jag och väntar på att Bea och Amanda ska svara, någon ska jag i alla fall träffa! Alltså, det är bestämt, bara inte hur, när, var, vilka.
Så sålänge tänkte jag dela med mig av min  musik som alla älskar. Not. Jag tror faktiskt inte att någon av mina bättre kompisar i alla fall gillar min musik, förutom enstaka låtar. Jag förstår inte varför..? Eller alla gillar lite mer "exotisk" musik (typ fransk skit, reggea eller nåt) och jag lyssnar nästan enbart på västerländsk musik. Men men, it makes me gay!

Apollo Drive - Papercut
"Just like a papercut, little things hurt so much."

The Script - Nothing
"They say a few drinks will help me to forget her, but after one too many I know that I'll never."

Ross Copperman - All she wrote
"She wanders all alone, this is all she's ever really known, a stranger in her skin, nothing more, it's all she's ever been."

Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Eller, det har jag på mig nu..

Hello babyface. Fast luggen ser ju rätt okej ut. Och oj vad svart jag är. Men tröjan går att knäppa upp! (a)

Vanlig fredag..?

Ååh.. panik! Vissa svarar inte på sms.. Jag. Blir. Galen. Så.. kvällens planer är långt ifrån spikade.
Idag har jag tränat, varit på utvecklingssamtal, gjort en liten helkroppsbehandling på mig själv (hårinpackning, ansiktsmask, smörjt in mig osv) och träffat Jojjo! Hon ringde mig plötsligt så då blev det bye bye svenskaläxan. Jag har ju hela helgen på mig faktiskt..
Men.. nu får jag panik snart.. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll..

Nu blir det långhelg!

ANNELIIIIIII JAG HADE JEANS PÅ MIG I SKOLAN IDAG! Hehe, just sayin'. Fast det var bara en lektion. Och dessa jeans åkte inte ner, men gick knappt igen, som inte är så bra heller. Jag måste komma i form.
Idag blev det inget plugg efter min mattelektion, jag låg bänkad framför tvn istället. Sen åkte jag till stallet och hoppade studs på Jasmine, gick rätt bra, och sen promenixade jag hem. Jag tycker det är rätt skönt att promenera, det är rätt härligt att ta en promenad i mörkret. Vissa tycker det är läskigt, men det gör inte jag, eller inte där jag bor. Om jag var i typ jakan skulle jag nog det. Hehe. No offence jakanpeople.
Åh, imorgon har jag studiedag! Jag har utvecklingssamtal 12 och tänkte träna innan det, men sen får jag se vad jag hittar på. Vad ska alla andra göra i helgen då?

Gotta be somebody..

Alltså, ingen får ta illa upp för att den inte kom med på nån av bilderna i inlägget innan. Jag gillar dig säkert jättemycket i alla fall, vi kanske bara inte har träffats så mycket senaste tiden..? Jag har fler jättefina kompisar, men det var redan rätt många bilder..
Nu är jag i alla fall hemma från Jojjo! Vi kollade på "American pie - the naked mile" (som jag inte hade sett!! Den var faktiskt bra.), och så klippte Jojjo min lugg. Jag tror det blev rätt bra, får se mer när jag har tvättat och fixat. Förresten vill jag ha en plattång, mest för att kunna locka håret. Det går supersnabbt ju! Någon som har tips på en bra och relativt billig plattång?
Jag har haft byxor på mig idag. Byxor!! Fast inte i skolan, men hemma för att det var kallt och jag inte orkade dra på mig flera lager strumpbyxor.. Men, byxor åker bara ner och är obekväma (vet ni hur jobbigt det är att kuta till bussen i 5 minuter med grenen en decimeter för långt ned?), tacka vet jag leggins och strumpbyxor.
Åh, imorgon är det sovmorgon. Jag har både lust att helt skita i hur jag ser ut min enda lektion och köra på osminkat, eller fixa lite extra och locka håret. Det var länge sen jag lockade håret (bortsett från några enstaka hårslingor idag). Hmm..

Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.

Nu har jag glömt göra de här några dagar men..
Alltså, jag har ingen BÄSTA kompis, utan jag flera typ bästa kompisar. Så ni får flera bilder..

Är jag speciell?

Snart kommer Petri hit, men när jag är klar med honom (haha) ska jag åka till JOJJO som jag inte sett på en vecka! Vi ska kanske klippa min lugg. Hehe.
Idag har jag inte gjort så mycket.. nästan inga hade förberett engelskaredovisningen så det sköts upp till nästa vecka istället. Men då slipper jag tänka på att skriva den i alla fall! Jag har ju faktiskt två prov och två inlämningar att tänka på också! Härligt, jag längtar verkligen. Fast ena provet är matte, och det är ju rätt slappt. Säger vi.
Nu har jag bara en lektion kvar på hela veckan. Imorgon är det halvstudiedag på eftermiddagen (och börjar vid 11) och på fredag är det studiedag (fast utvecklingssamtal). Awesome. Kanske faktiskt ska plugga lite på studiedagarna för en gångs skull.

(De som vill kan feel free att svara på rubriken, menar rent allmänt och annorlunda/konstig typ..)

Tidsoptimist javisst.

Okej. Jag suger verkligen på att skriva min engelskamonolog. Jag har tänkt göra det i tre timmar nu. Jag har skrivit några ord kanske. Fast den ska inte vara så lång, så det är kanske rätt lugnt. Det är mycket roligare att chatat med Ola. Han har kommit ännu kortare hehe. That's gut.
OMG. Min redovisning kommer gå så dåligt.
Jag vann Zorn-bildtävlingen. Delad etta. Fast jag vann en bok med Zorns samlade verk, inte det roligaste..
Idag har jag och Eve shppat. Jag köpte en skjorta, lång kortärmad och strumpbyxor. Sen åt vi på sandy's. Deras chocolate chip cookies är amazing.

Magknip kan komma plötsligt.

Nu har Eira åkt hem. Vi åt väldigt många och goda pannkakor, så jag känner mig en aning uppsvälld.. Jag tror faktiskt jag ska gå och lägga mig nu, jag borde egentligen skriva färdigt engelskan men har huvudvärk (som inte är helt ovanligt längre..) och känner mest för att sova. Har ni sett Poesi för fiskar på youtube? Annars, se dom! Eller, jag har bara sett två, men de var rätt roliga..

Glad alla hjärtans dag på er!

Alla hjärtans dag.

Min skola hade verkligen satsat på en mysig alla hjärtans daglunch; hjärtformade plättar, sylt, grädde, girlanger, dämpad belysning, tända ljus, hjärtformade ballonger och riktigt smöriga kärlekslåtar i högtalarna ("I wanna know what love is"..), mysfaktor 100!
Just nu försöker jag skriva på min engelskamonolog.. Om en timme ska jag börja laga mat till min lilla dejt. Hihi. Fast det är Eira, meen vi kan väl äta hjärtformade amerikanska pannkakor i alla fall? 'Cause that's the plan.
Alla hjärtans dag är lite som gjord för att alla singlar ska känna sig ensamma. Det är inte min favoritdag precis. Lite mysig men mest en jobbig reminder. Februari är en rätt död kärleksmånad, och denna dag är rätt överskattad.
Vad har ni gjort på denna både hatade och älskade dag?

Wasting my time.

Vad tråkiga ni är som inte kommenterar! Jag vet att ni läser. Min statistik är rätt ↑. (Det är en uppåtpil, okej?)
Det tog rätt lång tid att skriva min kemisammanfattning, men nu är den gjord i alla fall. Fast jag har inte orkat räkna övningsuppgifter, hehe. Nu är det dags att skriva min engelskamonolog som jag inte är särskilt excited över eftersom man ska läsa upp den för klassen..

Förutom att plugga och leka runt på datorn så har jag faktiskt gjort en liten ansiktsbehandling på mig själv; tvättat och ångat ansiktet, klämt finnar, lagt ansiktsmask med peeling och smörjt in med diverse krämer, känner mig riktigt fräsh! Eller bara i ansiktet, har mjukiskläder på mig och det känner jag mig alltid lite säckig av. Av någon anledning tar jag alltid väldigt bekväma men inte särskilt snygga kläder när jag är hemma, gör ni också så? Lite som att det skulle vara en anledning att klä sig fult för att man är hemma, vilket man inte behöver göra. Leggins är ju också rätt bekvämt liksom?

Weightless

And maybe it's not my weekend,
But it's gonna be my year.
And I'm so sick of watching while the minutes pass
As I go nowhere.
And this is my reaction to everything I fear,
'Cause I've been going crazy
I don't wanna waste another minute here.

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag önskar att jag inte skulle komma försent så ofta (skolan, kompisar, annat) och skjuta upp saker så mycket. Att jag inte var lika lat och tidsoptimistisk helt enkelt.

Pluggdag..

Igår var jag i stan med mamma, Daniel och mammas kompisar eftersom två av dem har förlovat sig. Det blev mingel på ett galleri där en jobbar och sen middag på en libanesisk restaurang. Det var trevligt men ibland lite långtråkigt (var med dem i åtta timmar!!), men så hade jag ett litet deeptalk med Daniel också som jag aldrig trodde att jag skulle ha..

Idag ska jag PLUGGA. Jag ska skriva min hemska engelskamonolog, skriva sammanfattning på och plugga in ett helt aptråkigt kemikapitel och göra min tyskaläxa. Kul. Jaja, så kan det gå när man skjuter upp saker..

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag vet faktiskt inte, men egoistisk som jag är tror jag nog att jag skulle använda det mesta själv. Jag skulle nog shoppa upp en del, resa och spara det sista för att kunna flytta hemifrån.

Fredagsmys.

Idag kör jag på säckig framför sexig (ja jag brukar ju vara så grymt sexig annars hehe..) - mjukisbyxor, linne, raggsockar och plyschtröja! Myspys kläder för fredagsmys - snart kommer Eira nämligen hit, efter hon har köpt godis till mig vill säga. Hon är min slav. Hihi. Om någon inte har något för sig ikväll så är det bara att messa och komma hit - vi bits inte! ;)

Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

Jag stör mig lite när folk säger att de inte har någon "typ". Man kanske inte har någon exakt typ, men visst faller man mer för vissa saker än för andra?
Min typs personlighet har humor, är snäll, rolig, omtänksam och ganska självsäker. Jag gillar inte dryga och kaxiga killar, de får gärna va skrytsamma men inte sånna som skryter för att låtsas vara coola, de är bara jobbiga.
Utseendemässigt är jag en sucker för smala killar (sisådär 0% fett) med fina magar. De ska inte vara benrangel, bara ganska väldigt så smala men med muskler, synliga eller ej. Och så gillar jag främst blondiner och brunetter, lite fjortislångt hår, mainstreamkläder och i första hand blåa ögon (fast det kvittar egentligen). Längd ca 180-185 cm över marken. Om de gillar att träna, mysa och festa är det ett plus. Fast det gillar de flesta, och dataspel. Varför spelar så många killar dataspel egentligen? Och juste ja, tydliga kindben och tydlig käklinje är lite feminint, men ack så fint.

It's been two months now..


I'm here without you baby, but you're still on my lonely mind.. ♥

All these voices in my head, telling me to run before I'm dead.

Idag är nog första dagen i mitt liv som jag inte gått till skolan pga vädret. Inte för att jag inte kunde ha promenerat dit, utan mer för att ingen annan kunde ta sig dit (och vem vill vara ensam i skolan liksom?). Så istället har jag varit hemma, kollat på tre avsnitt av Chuck och promenerat i två och en halv timme. Hehe, frivilligt faktiskt.

Juste, snökaos var det ja, och alla bussar inställda. Men det är det väl ingen som missat?

Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Den här känns lite lik gårdagens, men i alla fall; kärlek, närhet och äkta känslor. Det var länge sen nu..

Time to shape up.

Åh, jag är helt slut i kroppen. Ridningen gick inte topp precis. Det har snöat en decimeter idag, så det är lite tungt att gå. Jag har gjort situps. Idag ska jag nog gå och lägga mig i tid, har inte sovit ordentligt på två veckor..
Idag fick vi ny info för induviduella valet, och nu går det inte att läsa engelska C, biologi breddning och psykologi B tillsammans längre! För psykologin och biologin låg i olika block, och då krockar något med engelskan. Så då tänkte jag skippa biologin eftersom det var roligare kurser i andra blocket, men då kom nästa problem. Jag vill egentligen läsa filosofi A och retorik eftersom psykologiläraren sägs vara ganska dålig och tråkig. Och opsykologisk. Meen, filosofi A och retorik krockar med varandra, så då blir det till att läsa psykologi B och någon av de andra, men vilken? Retorik (lära sig tala inför publik) ska tydligen vara väldigt bra och användbart, men jag gillar inte riktigt att göra massa tal och så (typ varje vecka..), men det kanske är lika mycket anledning till att välja det som till att inte göra det? Filosofi är ju lite flummigt, men säkert rätt härligt, och OLLE är läraren. Min kära gamla historielärare som äter godis, sitter med fötterna på bordet och tar med sin hemmagjorda halloweenmusik till lektionerna men ändå får mer respekt än någon annan. Killen som alltid klär sig i svart och får sin klass att göra det på skolfotot också. Ja, ni förstår varför jag vill läsa filosofi. Och för att det verkar lite intressant. Fast retorik verkar mer användbart, men vet inte riktigt om det är min grej..?

Fyra små sanningar:
1) Det är omöjligt att röra alla tänder med tungan.
2) Alla idioter som läste första prövade.
3) De inser att ettan var en lögn.
4) Nu ler du för att du är en idiot.

Nu ska jag duscha, ciao!

Sometimes I just can't cope..

Ibland glömmer jag bort hur mycket du betyder, jag tänker inte på dig alls. 
Men sen minns jag, och det gör så ont. Ingen förstår hur ont det egentligen
gör, jag själv har till och med svårt att förstå.. Jag vågar inte inse det, mina
känslor skrämmer mig nästan. Men jag vill inte glömma, jag vill inte att
smärtan ska försvinna. Mina kinder må vara blöta och min syn suddig,
men du kommer alltid vara lika fin i mina ögon. Men ibland önskar jag
bara att jag kunde komma undan..


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag orkar inte skriva så mycket just nu så jag skriver bara kort och gott: jag vill bli smalare, våga mer och ha kärlek.

Det är inte kul längre..

Jag hatar kylan. Inte kyla rent allmänt men kylan som är nu. Jag vågar knappt gå upp ur sängen på morgonen och fryser mer än jag ens känner av längre.. Usch. Och då är det vissa saker jag inte orkar göra, och då klagas det allt, och kapisch är det bra humöret borta.
Annars har jag varit i Vällingby och shoppat med Anneli, mot slutet kom Jojjo också och sen åkte hon och jag hem till henne. Jag köpte två par trosor och ett marinblått gina-linne. Ni vet ett sånt där vanligt (som jag har i sju andra färger..), för nu utgår de tydligen ur sortimentet! Alla har ju sånna, varför ta bort dem? De borde väl sälja rätt bra?

Plans..

Det är inte så ofta jag kollar på min blogg, hur den ser ut när ni läser den alltså. Men nu har jag gjort det, OCH då insåg jag en sak.. Jag behöver en ny header! En som inte är lite vintrig, för nu vill vi ha VÅR ju (alla utom Anneli, men hon har ingen header alls hehe..), right? Så, håll ut, det kommer när jag hittat en passande bild.

Imorgon börjar jag klockan nio. Skönt! Idag började jag kvart över åtta och inte halv nio, men sett från den ljusa sidan så hade jag varit i tid ifall vi hade börjat halv, som förra terminen. Jag har inte lärt mig vårat nya schema än. Imorgon slutar jag 14.10 i alla fall, och då drar jag och Anneli till Vällingby och checkar in alla chicka butiker (eller inte..), sen blir det träning och hem till Jojjo! (måndagsmys.. på en onsdag!)

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.

Sommar! Varför finns det väl många anledningar till; det är varmt, man kan vara ute dygnet runt, sommarlov, min födelsedag, sola, bada, grilla och sena utekvällar, Alholmen och massa annat. Det är en skön årstid helt enkelt! Sommar är frihet.

Och man kan ha lite kläder på sig. Och springa.

But all I hear is nothing..

Usch vilka cravings jag har haft idag. Ibland känns det som att jag försöker hetsäta mig till matorgasm. Fast, jag har inte hetsätit. Men kanske hetsletat igenom matförråden? Hehe. Och bakat chocolat chip cupcakes med chokladglasyr. Mumma. Men det finns faktiskt en anledning..
Annars har jag inte gjort så mycket idag, kommit på att jag har blivit rätt kräsen med vanlig mat. Jag vill (i alla fall hemma, och för det mesta) inte längre äta ris, potatis, pasta, avokado, majs, ärtor, räkor, korv, vit fisk och lite annat.. inte mycket kvar.
Vet ni, Eira den lilla skiten ska ha konsert på måndag, så jag behöver en ny date till alla hjärtans dag! Hehe..
Idag är det P!nk på spotify som gäller. Jag tycker om hennes stil, attityd, låtar och texter. Hon har bra budskap och kör sitt eget race liksom.

Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.

Det finns väl rätt många som jag vill träffa, men just nu känner jag mest för att träffa Eira. Hon är lite sjukling för tillfället och har dissat mig i helgen, så vi har inte setts på kanske 1½ vecka! Och ja, det är länge.. Men nu har vi gjort upp lite planer minsann, Eira är nämligen min valentine's date. Vi ska ha det väldigt romantiskt. Höhö.

10½ years babe, and still I'm sitting here, after 1½ weak, missing you a lot ♥

"Alkohol löser inga problem, men det gör inte mjölk heller."

Seg dag. Kollat på tv. Haft huvudvärk. Inte orkat träna. Stört mig på mina finnar. Lagat mat.

Rosor är röda,
Violer är blå.
Jag är schizofren,
Och jag det är jag också.
-Eve

Den är fin. Punkt slut.

Dag 1 - En bild på mig + 10 fakta.


(Eve är stolt fotograf © 2008)

1. Jag gillar att planera.
2. Jag är en dålig förlorare.
3. Jag är en rätt dålig vinnare också.
4. Jag kan inte blåsa ballonger.
5. Jag tycker att små mängder blod är äckligt.
6. Jag gillar i princip allt som smakar kaffe förutom själva drycken.
7. Jag tycker att det kan bli vår nu.
8. Jag gillar inte att bli kallad smart när folk inte är ironiska.
9. Min favoritfärg är röd.
10. Jag tycker om att färga hår.

Utmaning.

Bara för att så tänkte jag göra den här "utmaningen". Och för att jag tycker det är kul att se vad Elin och Anneli svarat på sina.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Bara för att jag kan.

Jag kände att det behövdes en bild.

Gårdagens outfit. Helt nödvändigt.

Only time will tell.

Idag har jag bara tagit det långt, gått en promenad vid Kaanan och ritat lite på mina gamla bilder som jag tänkte sätta upp snart. Mycket mer lär inte hända heller, ska plugga tyska och kanske mysa vid tvn.
Ciao!

Lite skevt sådär.

Vilken failad kväll det här blev. Plötsligt bara vändes allt och det blev dags att åka hem. Och sen har jag gjort det där som jag sa till Eira att jag aldrig skulle göra. Eller, en av de sakerna, en annan av dem har jag ju redan gjort. Hehe, vad busigt. Nä, rätt patetiskt faktiskt.
Btw, ifall den gulliga killen med dreads som satt bredvid mig i Spånga läser det här - kan jag få ditt nummer?
Haha. Vad ska jag göra nu? För tidigt för att sova och inga roliga människor verkar va inne.

Hur kan du säga så utan att veta?

Igår hade jag och Jojjo myspys, och det var underbart. No stress. Vi såg "Snabba cash" (bättre än vad jag har hört faktiskt, fast vi ängde inte riktigt med i slutet pga prat) och "Remember me". Jag har alltid trott att folk gillar "Remember me" för att Robert Pattinson är med, men den var faktiskt bra. Sorglig dock, men ändå lite på ett bra sätt. Jag tycker det är intressant när filmer handlar om saker som man upplevt, eller är inspelade i Stockholm, det är enklare att relatera när man är "nära".
Anyway, jag sov hos Jojjo och idag kom Aastin dit och sen åkte vi och köpte hårfärg och så färgade jag Jojjos hår. Inget ovanligt alltså haha. Den här gången såg färgen väldigt orange ut när man hade i den. Förresten, om man har lite hår och bara använder halva färgen, så kan man blanda ihop den i en mugg och använda en pensel för applicering, jättesmart! Eller så gjorde vi idag i alla fall, eftersom vi inte hittade någon flaska att hälla i resterande färg i, men det funkade bättre än när man använder medföljande flaska tycker jag.

Nu är det så att Anneli har skrivit en (otroligt seriös) låt. And I love it, så jag lägger upp den här:
Hey little bitch
I am rich

Do you have some hash (uttalas: hääääsh. inte svengelska. säger vi.)
I have some cash
Come here little motherfucker
you are my little dicksucker
I'm gonna fuck you hard
My father has a creditcard
I'm gonna fuck you
My name is Lou
Hey sluttygirl do you wanna see my car
It's my little star

You're not
but you are hot
I am a badguy
so I can't work for FBI
I know you love me
Let's go to the sea
Oh no you're a slut
let's go to pizza hut.


Den har allt. Don't you think?

Vilken del av nej är det du inte förstår?

Då var det fredag igen. Skönt! Fast lite stressigt, för jag vet inte riktigt vad som händer i helgen, och ja, jag tror att jag är stressad hela tiden faktiskt. Jag kan inte ta det lugnt.
Idag har jag tränat och träffat Amanda en snabbis. Ikväll ska jag troligtvis träffa Jojjo och sen får vi se vad som händer.. Vad ska ni göra ikväll/i helgen?
När jag väl bestämt mig för att jag gillar/ogillar något så brukar jag hålla kvar vid den åsikten har jag märkt. Till exempel låtar och artister som jag gillade när jag var liten eller för några år sedan, bland andra Back street boys, 3 doors down (!!), P!nk, och några andra.. Även om jag inte alltid lyssnar på dem så gillar jag i princip alltid deras musik när jag väl gör det. Fast det finns undantag som Abba, Carola och Tokio Hotel (oj oj, den tiden..) som inte precis ligger på toplistan längre. En annan sak är typ DIF och AIK. Jag har aldrig varit något fan av någon sport som de spelar, men alltid gillat djurgårn mer. Varför? Ärligt talat tror jag det är AIKares ofta lite kaxigare attityd. Av någon anledning brukar AIK-supportrar vara "tuffare" och stökigare än andra. Eller det är min åsikt i alla fall. Hehe, jag har tråkigt.

Tjejmiddag!

Eftersom jag inte hade någon ridning idag (och inte behövde gå på clinicen) så kände jag ett behov av att göra något annat - så jag hade en liten tjejmiddag istället. Jojjo, Amanda, Eve, Anneli och Sofia var här och åt baguetter med olika fyllningar och chokladiga bakverk till efterrätt. Oj vad mätt man blev! Imorgon ska jag kanske äta krossade tomater till frukost. Det var rätt gott nu på kvällen i alla fall. När alla utom Sofia hade gått spelade vi lite 007 for old time's sake. Vi har tappat stinget alltså, men vi vann rätt många gånger i alla fall.

Vet ni vad som är bra när man inte försöker få någon att gilla en? Man kan vara precis hur bitchig man vill. Och tro mig, det är jag ibland, det behöver jag vara. Jag blir väldigt lättirriterad när jag inte bitchat av mig på ett tag. Då kan lite vem som helst bli utsatt, men men, that's life.

You have no right to blame until you've experienced it both ways.

Hmm.. om jag går och lägger mig nu, då kan jag gå och tidigt och fixa imorgon. Rätt bra det, tänkte ju både tvätta håret och städa på morgonen. Godnatt!

You love me but you don't know who I am.

Tränat. Dragspelat. Ätit. Handlat. Bakat. Telefonerat. Bara städa kvar på checklistan, fast det kanske jag hinner imorgon på morgonen, börjar ju elva. Imorogn är det tjejmiddag, och då vill man ju ha det lite fint. Eller så kanske jag inte har dammsugit på en månad, kan vara både och.
Alltså, störigt sätt att börja ett telefonsamtal eller vad?
"tjaaa"
"hej"
"det är jag assååå"
"aa jag hör det"
"aa det är jaaag asså, är det duuu eller?"
"aa det är jag"
"naaajs"
WTF? Och ni kan nog gissa vilken som är jag..

Eves reaktion: "Haha, han är ju nästan dummare än du. NÄSTAN."
Jag: "Jag tar det som en komplimang." *tänker att jag är smartare än honom då, men kommer sen på att det är tvärtom och förklarar..*
Eve: "Du gjorde dig precis dummare."

Jag har börjat använda mitt headset förresten, känner mig fett skillad och proffsig när jag springer runt i den.

I'm a hypocrite.

Ibland känner jag mig som en sån hycklare haha. Ni vet alla de där dåliga ursäkterna som man är så trött på och undrar varför personen inte bara säger som det är istället? Hehe. Ibland är jag inte så stolt över mig själv. Men det är mycket enklare att säga något än att faktiskt göra det. Och jag är inte värst, jag ska till exempel inte montera någon jävla möbel. Och vet ni, jag tycker faktiskt att det är lite jobbigt att ljuga, för vissa. Så jag brukar faktiskt försöka göra det som jag säger ("Eeeira vill du gå på bio med mig på onsdag för jag sa att jag kanske skulle göra det..?"). Haha. Fast vet ni, ibland ljuger jag så "bra" att jag faktiskt börjar tro på lögnerna själv. Det är nästan lite läskigt. Och sen tror jag att jag har gjort saker som jag inte har gjort. Creepy.

*Jag är lite förvirrad och tror att jag är på flera ställen samtidigt*
Nej, skämt åsido var det en annan sak jag ville med bilden. Den är gammal. Men.. vad hände med Eves överkropp och mitt huvud bakom trädet? Stackars Eves ben, de får stå där alldeles ensamma.

Halvstudiedag.

Det tar bara 10 minuter (om ens det) att gå hem till Jojjo från min skola. Det är nice! Vi stekte pannkakor, eler, jag stekte pannkakor åt oss. Hehe. Dom var jättegoda faktiskt, och blåbärssylt är mycket godare än vad man tror.
När Jojjo skulle till skolan åkte jag hem en stund och sen in till stan och träffade Elin! Vi åt sallad på Sandy's och shoppade lite, jag köpte en mascara och en mörkblå tröja.
Det har inte gått så bra med min städning. Kläderna ligger fortfarande utspridda över hela golvet, fast nu i "sorterade" högar. Och framför min dator har jag *trumvirvel* fyra glas, en tallrik och lite annat. Och ja, jag har använt alla glasen.
Nu har jag inte mycket mer att skriva. Det känns som det mesta verkar ordna sig. Awesome.

Torrboll..

Oj. Hoppsan. Ouff. Aj. Knas. Hehe. Wtf?
Ehm.. Idag på idrotten hade vi styrketest och KONTAKTBOLL! Knasig sak alltså, men kul! Man har på sig västar med kardborre på magen och rumpan, och sen ska man fånga bollar på magen och rumpan och passa sina lagkamrater haha.
Jag labbade idag, det gick väl inte så bra.. (om inte lärarens kommentar "ja de här blev ju lite konstiga, ni kan gå och skriva av vad de där fick istället..", är en positiv sak.) Kemi är så mitt ämne. Not.
Sen har dagen rullat på rätt bra; gymmat, promenerat, lagat mat, träffat Jojjo och pratat i telefon. Fast det sistnämnda var lite scary. Hehe. Inte vad jag hade hoppats på..
Jag har börjat tänka på hur min röst låter. Den är relativt svag va? Och lite barnslig/stockholmsk/uppblåst? Lite gullig tror jag.  Eller, so I've heard. Höhö.
Imorgon slutar jag 11.30. Nicenice. Men vad ska jag göra? Förutom att kanske träffa Jojjo innan hon börjar skolan och städa rummet är jag rätt planlös. Sällskapa? (a)

RSS 2.0