Tisdag

Nu har jag kollat på sista halvan av Idol. Och vet ni vad? Jo, Johan är kvar! Och det är brabrabra, för han är sjuktsjukt söt :) Kanske inte världens bästa sångare, men utseende (enligt mig iaf) och utstrålning har han! ;D
Det är ganska kul i skolan.. vet ni, José pratar faktiskt! Och han kan skratta och le också (t.o.m garva, fast det försökte han dölja så då garvade vi åt honom xD). Vi typ "ååh, vad gulligt" x) Ehm.. om man inte vet vem han är och hur blyg/tyst/ensam/ledsen han alltid ser ut så fattar man inte^^
Anyway, jag och Eve blev fotade idag, fick leka värsta fotomodellerna! :D Hmm.. bredvid soptunnorna -.- Hahahah, vad vi garvade xD Sopgubben tyckte nog och att Mikael överdrev lite :P
Och på lunchrasten va vi och pallade äpplen. Så kommer fiskarna (that's their new name O.o) och deras lärare, Maria (?). Vi typ "Mash, Cici, det är en lärare här" dom ba "vi har sett henne, hon pallar också äpplen". Hahaha, våra lärare pallar äpplen ;')
Hade typ mucho huvudvärk efter skolan. Skulle ta en alvedon när jag kom till stallet.. Men det var.. svårt ;o För jag har svårt att svälja tabletter och jag hade inget glas. Men tillslut så gick det, en halva i taget, efter x försök (A)
Ridningen gick bra. Jag red Samba :) Vi red vanlig lektion typ. Det enda som gick lite mindre bra är att Samba inte riktigt ville lyssna på mina förhållningar.
Reine har fått en "box" i stora stallet. Ser skitsött ut, för det är en vanlig spilta med 4 torvbalar som vägg mot gången, hihi :]
Imorgon ska min grupp till Martinskolan. Hoppas det blir äcklig mat i EKS (A) xD Iaf, det ska typ bli kul^^
I'm going to the shower now, see ya!

Måndag

Idag var då första dagen på projektveckan. På morgonen hade vi en föreläsning om Östersjön, ibland var den lite intressant men annars var den mest rumpbedövande (A)
Efter lunch delade vi upp oss i våra grupper. Min grupp verkar rolig :) Jag och Eve blev en egen liten grupp och ska undersöka skolans materiel och sopor, haha! Fick gå hem lite efter 2, så det va skönt :) Imorron börjar vi 9 (:
Skulle egentligen ha sprungit med Amanda idag, men hon har vart sjuk och kunde inte springa. Och jag hade ingen lust att bara ta en promenad (sånt gör man ju nästan dagligen) så jag följde med mamma till gymmet istället. Känns så skönt att komma till ett ställa där alla faktiskt kommer ihåg en (A) :] (har hela mitt liv kännt mig lite osynlig och ospeciell^^) Och så känner man sig ganska ung, smal och vältränad jämfört med vissa andra där ;D (fast inte alla, men en del)
Tv-programmet idag har vart minst sagt dåligt. Finns ju inget att kolla på :/ Fast såg lite på idol, och det är ju ganska bra. Men vad har hänt med Johan Palm, 16-åringen med platinablont hår? Har han åkt ut? :(
Hörde inte honom sjunga så mkt, men är det ingen annan än jag som tycker att han är skitsöt? En heting liksom?^^
Höhö, var väl allt jag hade att säga nu, förutom att jag älskar det nya höstvädret (underbart!).
Ska duscha nu, ciao!  //Linnea

Grattis mamma & Daniel!

Igår fyllde mamma år :) <3
Vi åkte och handlade (mat, halm, strö + gymboll och inneskor till gymmet till mig =3) och på hemvägen åkte vi förbi ett konditori och köpte prinsesstårta och lite annat gott :))
Sen tillbringade jag delar av dan till att försöka fota höstbilder på mina kaniner, främst Rufsan. Fast det går inte att få naturliga (iaf inte om man vill ha med lönnlöv, som jag, vad är mer höst liksom?). Så jag fick gå och hämta löv (A) Det kändes.. normalt (det är jättevanligt att hämta löv till tomten istället för att ta bort dom). Det blev inte så jättelyckade bilder btw, men nån ganska fin.

I lööv her ;) Och hennes Bambiögon <3

Idag fyllde Daniel år :)<3 17^^
Vi åt hemmagjord tårta och lite annat gott :9
Han fick nåt som jag inte riktigt fattat vad det är (dvs nåt tekniskt) men det är typ nåt som man kan göra kretskort av (?!).
Sen har vi vart och kollat lite på skördefesten i Vällingby C. Det var kul att provsmaka saker x) Men jag fick ingen ros av killen på styltor :(
Btw så kan man på kvällarna höra musiken som dom spelar där ända hem till mig. dvs ca 2 km :P Dom måste spela högt^^
Nu är jag lite stolt över mig själv för att jag läst klart boken + skrivit bokreferatet till svenskan, yey! :D
Imorron är det sovmorron. Det är bra (Y)

Snart helg :)

Idag var jag trött typ hela dagen. Hade orientering efter morgonperioden, men inte vanlig orientering, utan man skulle sätta ut kontroller och sen hämta in nån annans ;o Det gick bra att sätta ut dom men vi hittade inte dom andras för att dom satt ut dom på fel område^^ höhö
Svenskan va kaos, en del av lektionen gick till att lärarna skulle berätta vad grupperna ska göra på projektveckan nästa vecka. Kunde dom sagt tidigare liksom^^ (typ när man skrev upp sig)
Syslöjden gick ganska snabbt men var ändå trög. Shit vad alla var trötta då.
Till middag idag så stekte jag pannkakor och plättar. Mums! Det var typ.. väldigt väldigt gott (A)
Nu på kvällen har jag kollat på Heores men också deltagit lite i klassens gruppchatt. Fast mest läst. För att ni började skriva när jag gått från datan, dumasses! (snygg stavning, I know :]) Men ni är roliga (A) Och en aning (!) perversa ;)
Imorron är det Mikaeli, typ väldigt kort dag med sovmorron! :D Och min klass kommer se ascoola ut, i våra snygga dräkter och avancerade rörelser (tygstycken och slå på pinnar) 8D not.
Ehm.. ska gå nu, pusspuss! <3

Curves

Jag och mamma var på Curves och hade vårt första träningpass idag! Det var faktiskt kul, inte alls jobbigt (eller mjo, efter ett tag, beroende på) eftersom man gör varje grej i 30 sekunder innan man byter. Fanns lite olika roliga maskiner :) Och deras "stretch-ställning" är väldigt smart! ;) Personalen var jättetrevlig och kom ihåg oss o allt, så det kändes verkligen bra att va där :) På alla grejer där det fanns för olika längder så fick jag alltid ta för dom långa xD Hihi :P
Igår kom mitt premiepaket från FRIDA (prenumererar). Grejen är att paketet va ca 1-2 månader försenat och det inte va ett paket, utan två! Så har 2 likadana dvd:er ("The perfect man" med Hillary Duff) och några sminksaker, men de flesta sminksaker fick jag "bara" en utav :)
Nu kollar jag på "Sniper 3" på 6:an, den verkar helt okej iaf. Ska gå tillbaka till tvn nu, kram :)<3

Princesscake

Igår var jag och mamma och kollade på "Curves", ett nyöppnat "gym" för tjejer, i vällingby. Det verkade bra där så vi blev medlemmar och på onsdag ska vi dit och kolla på alla maskiner :) Sen får jag börja träna ;) (utöver att springa och rida)
Så jag är typ glad för det :D
Idag kändes skoldagen ovanligt lång för att va en tisdag.. Det va skönt att vi inte hade nån svenska eftersom jag inte ens läst klart min bok än och referatet skulle lämnas in idag.. Kommer nog inte hinna göra klart det till på torsdag heller, men får väl typ säga att jag glömt det hemma och fixa klart det under helgen^^ Typ. Vilket påminner mig om att vi ska lämna in vårat tidningsbidrag på torsdag :S Det jag, Eira, och Linnéa gjorde är ju typ klart, men hon ville ju att man skulle göra nåt mer också.. Och så har jag inte ens börjat skriva på historian, vilket jag borde göra snart (!) innan jag glömmer bort första delen (som jag ska skriva om).
Nu kom jag också på att brorsan o morsan ( x] ) fyller år i helgen och jag måste skaffa presenter ;o
Anyway, jag och Eira tillbringade de flesta rasterna med att spela "bubble troubble". Det va kul :) Och jag äger på det ;) Och så hittade vi ett skitäckligt tangentbord som nån kladdat choklad på :S Fyfan!
Vi övade eurytmigrejen till mikaeli (som är på fredag) på skolgården. Vi såg väldigt intelligenta ut och stod och slog med pinnar. Då stickar Åsa (fiol/musiklärare) ut huvudet genom fönstret och ba: "vi har lite svårt att öva när ni låter så mycket"
Och vi typ :"men stäng förnstret då" smarto -.-
Och hon typ "nej, det blir så dålig luft då"
Hon tycker alltså att vi inte ska få ha våran lektion bara för att hon vill ha bättre luft?! :S wierdo
Va hon tandläkaren i morse. Kunde ha åkt till skolan först, men skulla va hos tandläkaren vid 9 så det skulle inte vart nån större idé. Så kunde lata mig ett tag hemma, skönt! :D Det gick bra hos tandläkaren iaf, om nån undrar.
På ridningen hade vi teori. Det va inte så superkul (även om Åsa gjorde lite rörelser som kan misstolkas grovt), skulle beskriva olika saker i grupper och vi har gjort precis samma sak förra terminen. Efteråt bjöd Lars på tårta eftersom att han ramlade av förra lektionen. Han hade med sig en stor och fin prinsesstårta för typ 12 pers. Vi va 10 pers och han började lägga upp tiondedelar av tårtan på tallrikar, men vi ba: "eeh.. vi e tjejer, vi kan inte äta så mycket" haha, så vi delade på bitarna^^ Verkligen god prinsesstårta faktiskt! :) Fast blev skitmätt :P
Hanna var där idag! Åh vad jag blev glad!! Har inte träffat henne på flera veckor, men idag så :D Vi pratade som vanligt om vårat vanliga lilla ämne ;) Och båda har väl i princip samma problem, fast hon är lite före mig (A)
Jag, Amanda, Jojjo och Mimmi planerar en ev. filmkväll på fredag, men självklart kan inte Lisa komma "/ Det skulle blivit perfekt om vi kunnat låna amandas pappas lägenhet, men det gick tydligen inte "/ suck, men vi kanske har filmkväll iaf, får se (:
Nu blev det här ett väldigt långt inlägg, men hoppas ni orkade läsa iaf (A) Och glöm inte att jag gillar kommentarer^^ puss <3

Kif-träff

Var ju på kif-träff idag, det va jättekul :)
Emma, Emmy, Matilda, Anna, Cassie, Jenny, Erica, Sara och Tarkie va där :)
Vi grillade, pratade, kollade på varandras kaniner, fotade och en del hoppade (:
Rufsan har fått ett nytt smeknamn, Bambi ;)


Kan ingen se skillnad?

Nu är jag tillbaka från kif-träffen, snart kommer bilder och text om det :)
Men en grej som jag alltid reagerar på när jag har med mig Biggles offentligt är vad alla tror att han är. Jag menar, inte tror jag att folk vet att han är en BJ, men att alla frågar ifall han är en hare? :S Det är faktiskt en stor skillnad, båda i färg, form och storlek, men folk är tydligen för lite allmänbildade för att veta hur en vanlig svensk hare ser ut^^
Tycker det är så dumt när folk frågar typ "är det en riktig hare?"  när Big sitter lugnt o fint och äter bredvid än. Klart han är en riktig hare, det är ju därför jag har honom i en hage på en äng och han är inte alls rädd för människor, varför skulle ett viltdjur va det liksom? -.-
Och sen finns det dom som tror att Rufsan är en hare. Små sammetskaniner med bambi-ögon, visst är det en hare på pricken? ;D not.
Det här inlägget är lite onödigt, men jag blir så irriterad på vissa personer så jag måste skriva av mig :)
Här är då bilder för att visa skillnaden. Fast skillnaden är ännu större i verkligheten.

Plocka svamp

Haha, nu har jag vart och plockat bär och svamp med mamma och hennes kompis..
Det va verkligen lantligt där. Vägarna fick knappt en bil plats på, fast inte var dom enfiliga för det inte? Huset såg ut att passa på ett muséum (xD) och åkrarna va oändliga (typ). Men det va mysigt, Isa va lycklig och jag såg champagnefärgade KOR :D
Vi hittade både blåbär, lingon, kantareller och lite andra saker^^ Fast jag plockade inte, jag fotade (A)
Efteråt åt vi lunch och sen åkte vi till Granngården och köpte rabbfor, carrier och en limegrön grej (typ en mjuk plastkorg).
Fotde iaf en hel del i skogen, så här är lite bilder..







Ny header

Har ändrat headern igen men är inte riktigt nöjd med den här heller.. tycker att den är lite skrikig, vad tycker ni?
Idag ska jag, mamma och Isa åka till mammas kompis och plocka bär och svamp med henne x) Sen ska jag o mamma till Granngården :D
Senare ska jag och mamma nog till coop också, hehe :P
Nu i helgen tänkte jag försöka (!) läsa klart min bok som jag ska referera på svenskan. Jag är skitlångsam på att läsa "/ Och så har jag kommit på att jag borde tagit hem historia-anteckningarna så jag kan börja skriva den också^^ men självklart glömde jag dom i skolan -.- (är ingen plugghäst, vill bara bli klar med det innan jag glömmer bort det)
Imorron är det kif-träff! :D *längtar*
Jag använde photoshop lite igår och va då inne på windows istället för linux. Windows suger, så jag tycker synd om er som använder det ;) Linux är mycket snabbare :))
Sen har jag tänkt på varför jag aldrig fått virus på min dator medans massa andra verkar få det.. Och svaret från datanördarna blev: jag är inte inloggad som admin, jag använder linux, jag har 3 brandväggar och alla är individuellt bättre än en vanlig (: Höhö, visste jag inte ;o Men nu vet ni det :P
Blev lite datasaker där, men kom ihåg vad ni ska svara (ärligt) på: vad tycker ni om headern?

Kommer sakna er!

Efter att tidigare suttit och gråtit till "Graduation"-låten på Ninas blogg (vilket blev väldigt bra med mina x lager fjortizfoundation) så har jag kommit fram till att jag verkligen kommer sakna alla! Kommer komma ihåg alla fina minnen (Norge<3) men det kommer aldrig bli likadant efter nian igen..
För er som inte vet det så har jag gått i samma klass i hela mitt liv och det är den enda klass jag nånsin haft, och snart splittras vi "/ Funderar seriöst på att gå kvar på EKS, även om inte alla går kvar, men liksom Eve gör det ju ;D
Försökte pigga upp mig sen iaf och lyssnade på lite andra låtar (bl. a geek in the pink - man blir glad av den :]) men lyssnade tillslut på "curly sue".. och då kändes det.. jag vet inte.. men sorgligt.. den har en speciell betydelse för mig och jag blev bara så påmind utav den tiden..
Nu ska jag sluta sitta här och skriva massa sorgsna saker. Det jag vill säga är:
Klassen, jag älskar er och oavsett vad som händer så kommer jag alltid att göra det <3
Kommer sakna er mer än vad jag kan föreställa mig <'3

och sen en liten suddig bild.. erkänn att ni vill ha mina ögonfransar? (A) *känner mig nöjd med dom just nu*

Spexfoto

Japp, idag va det då spexfoto med stereotyptema. Det va typ kul eller vad man ska säga (A) Kul att se alla olika sorters stilar som folk va (A)
Jag va fjortis, höhö. Jag passar typ som det, t.o.m Vincent sa det! ;o
Anna och Jossan va också fjortisar, men fotografen splittrade på oss på fotot och man fick inte göra några tecken :/ Men får väl hoppas att det blev bra iaf, men kommer säkert se supermuppig ut^^ Eller gjorde en jättekonstig min på en del av bilderna.. Haha, det fotot kommer man nog kunna kolla tillbaka på och minnas dom fina stunderna om några år :)
Här kommer lite bilder, men orkar inte lägga upp på alla (A)

Söta Hippiesarna Nina och Nicole och fjortis-Anna <3

Fjortis-Jossan och nörd-Eria <3

Söta fjollan Lenny, Miss Ellen Key-Mariebelle och Anna & jag, fjortiz-power! <3

Coola punkar- Eve och gulliga nörd-Jonas <3

Snygga reggaebrudarna Sabina och Jasmina <3 Vi skrev på Nina och Nicoles tröjor :)

Skolfoto

Nu har jag inte skrivit här på ett tag, men har inte riktigt haft tid..^^
Igår var det iaf friidrottsdag. Det va helt okej.. Skönt att sluta en timme tidigare :) Så kom till stallet tidigare också. Hann smörja båda sadel och träns (A) (hinner aldrig smörja nåt annars).
På ridningen hade vi hoppning på galoppbanan. Det gick bra :)) Jag red Theo, han var jätteduktig! Fast lite klumpig ibland och rev typ lite grejer ^^
Lars (?) ramlade av Mulle, fast väldigt stiligt må jag säga. Han landade på fötterna, rättade till tyglarna, ställde sig på närmaste hindret och hoppade upp igen ;D haha, såg rätt proffsigt ut^^
Emma har typ skitbra balans ;o för hon red Chanell, som tog ett JÄTTEskutt över ett hinder, Emma flög upp typ en halvmeter ovanför sadeln och landade på sned, typ med låret i sitsen. Och hon red efter Jojjo och Monokel (som inte visste vad som hade hänt) som fortsatte att hoppa över hindrena. Men Emma hängde kvar där, snett över sadeln, i galopp och hoppade 3 hinder till.. Jag trodde verkligen att hon skulle ramla av!
Idag såg vi på "Marie Antoinette" på historian.. Den va rätt seg men ganska bra iaf. Det va lite kul att se alla klänningar o sånt.
På eftermiddan hade vi ensamfoto. Jag tror att det blev helt ok, men man fick inte se så jag vet inte :P Trodde att fotografen skulle va en sur gammal gubbe från vad jag hörde från dom andra, men han var en söt och trevlig kille i 20års-åldern, typ ;)
Imorgon är det spexfoto, då ska jag va fjortis, hihi :))
Hade dragspelslektion sen på eftermiddan. Fick panikstäda lite innan xD Mitt rum var inte särskilt vackert O.o
Dragspelet gick bra :) Petri verkade tycka att jag gjort läxan bättre än dom andra iaf :P hehe
Var jättehungrig senare på kvällen, fast då kom jag på att jag inte sprungit, så sprang istället för att äta för att inte behöva äta 2 middagar (A) Men det va typ.. helt ok, fast i slutet mådde jag illa och hade skitont i magen (kändes som att revbenen skulle brytas eller nåt :S) och sen när jag kom in så skakade jag när jag skulle lyfta saker ^^ höhö
Har kollat på Heroes nu.. det va dåligt att Ricky (eller vad heter han??) dog "/ Men annars va det bra
see ya! /Linnea

Studsmattekväll

I fredags åkte jag, Eve, Eira, Anna, Sofia och Linnéa till stan och shoppade :) Jag köpte en tröja, nagelfil och pads^^ (A)
Sen åkte jag hem till Eve och så satt vi och pratade (typ bara pratade) och åt godis i 7-8 timmar, haha :P Så lång tid tog det att säga allting som vi ville säga ;) Tänk vad mycket som har hänt på bara 3 veckor ;o Gick och la oss vid 4 iaf och steg upp sen vid 9 :) Fan va kul vi hade <33
Mamma kom och hämta mig sen vi 11 typ o så åkte vi till coop (A)
På eftermiddan sprang jag och gjorde lite andra saker och sen kom våra gäster :) Mammas och pappas kompisar, men dom va trevliga :))
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. men är sugen på att fota eller nåt.. :)
Förslag på var jag ska praoa? Eller var ska ni andra praoa? Man måste ju börja leta prao snart^^
Som ni kanske ser så har jag gjort om headern + temat. Är inte direkt nöjd och vet att det inte är så fint, men det får va så tills jag fixat en bättre.


Har klippt mig..

Idag på gympan så slog jag mitt rekord på höjdhoppet och saxade 1 m, höhö (jag vet att jag suger xD). Allt handlar om vilket håll man kommer ifrån.. (A)
Åkte till Sumpan efter skolan och klippte mig :) Blev typ 5 cm kortare, mer uppklippt och kortare lugg (ganska rak snedlugg). Sen hade frisören i ett puder för håret typ, så mitt hår blev värsta fluff :D (+ att den grejen stinker inte, till skillnad från hårspray ;)) Blev nörjd med frisyren, fast ett tag va jag rädd att hon höll på att klippa rak lugg, haha :P
Sen skyndade jag och mamma oss hem och sen visade jag för hennes kompis och hans barn våra kaniner och lite sånt (dom kanske ska skaffa kanin), det va rätt kul :)
Sen har jag inte gjort så mkt mer än att titta på Heroes^^
Ååh, saker och ting blir bara mer och mer komplicerade..
Imorgon blir det kul :D Skoldag kl 9:15-13:30, sen shopping i stan med några från klassen och sen studsmattekväll + övernattning hos Eve! Vi kommer ha såååå mkt att prata om, haha ;D flummflumm <3
puss på er!/Linnea

Alla dagar går FÖR fort.

Min dag idag har vart.. bra.
Inte så märkvärdig, så har typ inget att skriva här >.^
Liten sammanfattning av skoldan: jag gillar matte, jag och Eve är alldeles för dåliga på att prata och jag irriterar mig på dom jobbiga tjejerna i 11an på körtimmarna, tada^^ (inte alla tjejer i 11an)
När jag kom hem åt jag mellis och kollade lite på "kung av queens" och "that 70's show".
Sen var jag ute och sprang i duggregnet (det känndes lite som kalla små nålar mot händerna ;S).
Efter det åt jag middag (tacos :P), rastade Biggles och gjorde rent i burarna.. nu vet ni det.
Sen har jag suttit lite vid datorn + kollat på Heroes :))
Vilket påminner mig om att jag saknar House! Nån annan som gillar House? (:
Typ världens bästa tv-program!
Haha, vill ha lite mer volym i håret imorrn, eller lite lockar, så sitter här med en väldigt "fin" inbakad fläta i mitt fuktiga hår x) Får se om det märks nåt sen.. det kommer det säkert inte göra pga att det säkert inte kommer torka under natten ;/
Som ni märker har jag inget att skriva.. fast jag vill liksom fortsätta skriva iaf ;D
Imorrn ska jag klippa mig :)) Och sen ska jag typ visa kaninerna för mammas kompis barn, eller nåt.. Hehe^^
Aja, ska gå och lägga mig nu.. natti natti!

Min bagel <3

Igår kom jag hem från Amanda när Poirot började, så orkade inte logga in här^^
Vi sprang iaf.. fan vad Amanda har blivit snabb!
Höhö, Amanda va lite trög xD
L: "Amanda.. det är inte juli" *pekar på väggalmanackorna(?)*
A: "oj, jag har glömt att byta" *byter till augusti* "åh, en fin arab (häst)"
L: "öhm, Amanda.. det är inte augusti heller.."
A: "oj, juste.. " *byter till september* "oj, en till arab! Det är ju typ samma häst!"
L: "är inte det där en arabkalender?"
A: *kollar på baksidan* "Jo, det va det visst.." xD Typ liite trög^^<3

Idag va det då skola.. på musiken skulle man gissa vilken låt han spelade, och det va blandat klassisk musik och modern.. mitt lag va helt klart bäst! Tror vi fick 3 poäng, dom andra fick typ 7 ;)
Vi sitter iaf o lyssnar och tänker gissa på Beethoven, då säger David: "Jag tror inte att det ä Beethoven, jag har hört en av hans låter och det här låter inte som hans stil" HAHA xD
Och Jonas va rolig som satt och bråkade med Nicole och en del andra typ hela lektionen^^ x)
Sen på engelskan skulle vi själva läsa en grej.. Dom flesta gick till datasalen, men vi som satt kvar satt och lyssnade på Axel och Fabian som hade högläsning. Fabian va berättarröst och Axel pratröst. Det roliga va att Axel ändrade sin röst mellan ljus och mörk för dom olika personerna. Och hans röst låter så rolig när han gör det.. Och så hade han mööörk röst för en tjej och ljuus röst för en kille när dom pratade xD Låter jättetråkigt när man skriver dethär, men det va iaf skitkul^^
Ridning efter skolan :) Red Chaplin, det gick bra :P Vi galopperade i skogen som vanligt. Nästa gång ska vi hoppa på galoppbanan, jao ;)
Var en del med Jojjo, Sofie, Elly, Amanda o Mimmi efter ridningen :]<333
Jag har börjat länka till andras bloggar, så länka gärna till min också och kolla på länkarna ;)
kram /Linnea

Ruuulltårta

Jag och mamma klippte klorna på Rufsan. Hon var ganska snäll som vanligt :) Verkligen supersöt min lilla åsna ;)
Biggles gick det lite mindre bra med.. vi försökte på massvis med olika sätt (sitta i knä, sitta grensle över honom (xD haha, men vafan, han är stark!), linda in honom i filtar, låta honom sitta på gräset, osv.. Tillslut kollade vi bara på klorna och dom såg helt okej ut.. Trots att vi aldrig klippt dom ;o My rabbit is magical :]
Sen har jag vart på intersport och köpt ett par ljusgröna crocs (foppatofflor, inte snygga men sköna) och en en regnjacka (svart med chockrosa dragkedjor :D).
Efter det gick jag på en liten hundpromenad och sen rensade jag Biggles bur :)

<3

Min msn funkar! Jag är helt jävla överglad nu :D Och min musikspelare, wiihu!
Daniel är fan världens bästa brorsa :) Han fixade det åt mig :))
Om nån är intresserad av vad felet va så var det bl.a att jag inte tömt papperskorgen xD Haha, så jävla patetiskt!^^

Jag älskar mina kaniner.. vet fan inte vad jag skulle göra utan dom :) Men snart får jag väl reda på det, eller? Rufsan e tant... :( 7½ år tsm, det ni! Jag har iaf a hell of a lot bilder på henne + lite fina ärr på revbenen :)) och fina minnen <3

Linnea wanna dance right know, and now you know it ;)
Mitt nya tumggummi smaker förresten inte så gott.. råkade köpa nåt med "herbal" typ ;o
Men livet är inte perfekt, så ja :)
Jag är glaaad :D
Helgen är snart över "/ men om en vecka kommer nästa, så..? Idag ska jag nog till intersport, jao (:
Haha, ni är duktiga om ni orkat läsa (;

Good mornin'

Klockan är 11, och folk har redan bvesökt min blogg 27 gånger, idag! ;o Lite överoptimistiska? :P
Mamma har hittat lillkameran (igen) :D Så jag är glad :)))))
Daniel tror han vet vad det är för fel på min data.. nåt med diskutrymme, så vi (läs han) ska väl försöka fixa det^^:))
Jag hoppas på fint väder idag.. men det ser inte ut att komma ;( Måste ju klippa klorna på kaninerna nån gång, o göra rent Bigs bur ^^ + att jag vill fota, va så jävla länge sen..
Jag saknar mina stalltjejor just nu.. Så länge sen det va vi <3
Måste planera filmkväll med Hanna, Frida och Anneli, och en med Lisa, Amanda o Jojjo ;o :))
Ja, jag gillar dubbelhakesmilysar just nu :))) Mohahaha :)))
Jag är jätteduktig just nu och kollar på massa bilddagböcker^^ Yeey ;D
Ibland känner jag mig stockholmsk.. bara helt plötsligt sådär ;o Haha, normalt? Älska sthlm <3
Ja, den här texten va väldigt meningsfull, men ändå :) puss & kram

King Kong

Det blev ingen EDC för mig, kollar på King kong istället ;) Den e bra, tycker jag.. (Fast har inte sett hela än :P) Lite lång dock (3h 40 min inkl reklampauser) och dom stora krypen är jävligt äckliga! Höhö (:

Fan

Fan fan fan, fan vad jag är dum.. jag vill ha min psykolog här just nu "/ Vill bara ångra det, spola tillbaka tiden och göra det ogjort.. Och jag är så jävla feg.. fan.. :((( fan för att msn inte funkar.. I need psykologsnack med Hanna eller Eve, that's what I need, and I don't know if I kan wait any more "/

Go go Danny ;)

Nu sitter jag här och skriver brev + lyssnar på james blunt - you're beautyful <3
Idag har jag sprungit (gick skitlångsamt, tog 40 minuter istället för 20-30), vart på skötarmöte och storhandlat på coop ;D
Jag tycker det är kul/intressant att storhandla, haha xD Vad jag gör är:
*Går runt och kollar på alla hår och sminksaker
*Kollar alla vegoprodukter i frysdisken och köper nånting som ser fint ut (A)
*Läser på kortsidorna av flingpaketen för att dissa nästan alla flingor pga högt sockerinnehåll.. Har ni kollat på "nyttiga" special K? Minst 20% socker tror jag ;o
*Springer runt på hela brödavdelningen för att hitta ett bröd med mindre än 10% socker.. eller det finns ju många med "bara" 7-8%, men det e också för mkt :P
Och för dom som vill veta det så har jag köpt ett paket tuggummi.. ny vet ni det :D
Jag gillar inte vädret.. blött, blött, blööh, blää.. Vill ha sol! ;( Eller åtmindstonde torrt.
Jag måste göra tyskaläxan, fan "/
Gör den senare, orkar inte nu..
Idag kommer Eurovision dance contest! Wiihu, Danny :D
Skriver nog lite senare också :)) Hoppas nån läser, ciao!

Wall-e

Fredagar är så slappa och sköna :)) bara morgonperiod, bild, eurytmi och svenska :D Fick pankakor idag i skolan också, och det är ju ett plus ;)
Sen åkte jag iaf till v-by och träffade Viktor (inte i klassen). Det va trevligt :) Först gick vi bara runt och pratade lite och sen kollade vi på biopremiären av "Wall-e". Den har fått jättebra kritik men är mer en barnfilm tycker jag.. Men den va helt okej :) Lite seg, ganska intressant "teori" (Linnea spånar lite), supergullig och bra gjort. Wall-e va himlans söt! haha :P
Sen har jag slappat framför tv och dator här hemma.. kollade på "V för Vendetta" och Dexter :)
Åt Ben&Jerry "Phish food" glass :P Mumms! :D
Ska gå o lägga mig nu, innan Daniel blir allt för sur :] Nattinatti

Where are you?

Jag blir galen.. jag är verkligen bäst på att lägga ifrån mig grejer varsomhelst och sen glömma bort dom.. För några dagar sen hittade jag (läs mamma) lilla kameran som jag letat efter i nån vecka.. Ca en dag senare hade jag tappat bort den igen ;o Fattar inte var jag kan ha lagt den, men nånstans hemma är den iaf..
Det gick inte så bra för mig att göra.. nånting alls idag. Frånochmed att jag slår på datan så dör den intelligenta delen av min hjärna :)) Så jag "glömde" plugga och göra lite andra grejer..
Det var nåt mer jag skulle skriva, men kommer inte ihåg just nu.. aja, nu ska jag gå och lägga mig, godnatt<3

Haha, att hon inte visste..

Heh, nu sitter jag och latar mig lite här vid datorn.. för en gångs skull :) Ska plugga lite och så senare, men just nu sitter jag bara här, tar det lugnt, chattar med nån på hamsterpaj (vilket liv asså) och smsar :) Hihi
Imorgon är det matteprov.. tror att det kommer gå bra ;) Men ska plugga lite iaf.
Idag hade vi då kooper(?)-testet på gympan (man ska springa så långt man kan på 12 minuter). Det gick bra, enligt Lisa sprang jag 6 varv (=2,4 km). Jag springer inte snabbt men jag slutar aldrig springa, så därför gick det bra fr mig :P Var typ bäst av tjejerna (*stolt*). Men jag försöker inte skryta om ni tror det, jag vet att jag inte är snabbast eller så.
Fick tillbaka filmrecensionen idag. Eva tyckte den va bra! (my future is looking great)
På syslöjden har vi börjat rita upp mönster.. Jag ska bara göra 2 till långa, sen är jag klar :))
Typ många på syslöjden hade huvudvärk för att Johannes tyg (typ fejkskinn) stinker så mkt kemikalier xD Haha
Mina franskmanikurerade naglar ser skitläskiga ut när jag är varm, typ.. för dom lyser nästan lilaaktigt för att jag har en "varm" hudton.. Creepy :P
Mamma fyller år den 27 september och jag har kommit på vad jag ska ge henne + att pappa ska hjälpa mig att finansiera ;D
Daniel fyller år den 28 september men jag vet inte vad jag ska ge honom.. förslag?(A)
Imorgon ska jag äta Ben&Jerry-glass har jag bestämt! :D "Fish food" typ (marshmallows, choklas, kola(?) mm)
Kanske skriver mer senare idag.. kramkram

Ingen fritid..

Nu har jag kommit fram till att jag i princip inte har någon fritid på vardagarna.. skolan slutar så sent och sen går den mesta tiden åt till "praktiska" grejer, vilket inte inkluderar att sitta och lata mig här^^ Så därför är jag lite oaktiv.. Men i helgen kanske jag orkar/kan va inne lite mer :P
Igår red jag iaf Titzi. Det gick finfint, vi galopperade i skoagen 3 gånger :) Hah, och jag e stolt för att jag tillslut lyckades kratsa hennes hovar själv! ;) Höhö..
Typ dom flesta va där.. vi är verkligen många ;o Jojo va sjuk så hon stannade inte kvar efteråt.. Jag, Mimmi och Amanda körde eget fyspass i skogen x) Haha :P
Idag hände det väl inte något speciellt i skolan.. Typ fattade nästan nada av det jag fick göra istället för det dom andra gjorde på matten. Kände mig så korkad. Men det är faktiskt lite överkurs att göra röd kurs med ersättningsmetoden för att räkna ut punkter på ett ortogonalt koordinatsystem redan efter 2 veckor, jao.
Fick gå hem "tidigt" (15.10) ;D Hade dragspelslektion sen.. Det var kul :) Fick nån bröllopslåt som Petri skrivit i läxa.. Han tyckte att Biggles blivit stor (A)
Apropå Biggles så är han riktigt fin kille nu.. Han äter ca ½-1 dl "kolhydratstillskott" (haha, fint namn jag har gett det) utöver typ 2½-3 dl pellets per dag.. + en morot, växter och lite gnagarblandning :)
Jaja, har sprungit idag också.. härligt! och inte gjort så mkt mer sen än att duscha och kollat på Heroes :)))
Imorgon ska vi kanske göra kooper-testet(?).. :(( Jag kan springa länge, men jag kan inte springa snabbt D: blööh..
Ska gå och lägga mig nu :) godnatt

Små hundar bits också..

En liten kort sammanfattning utav dagen..:)
På syslöjden åkte min grupp till textilcentret i sumpan och valde tyger till kläderna vi ska sy. Dom har jättemånga fina tyger där! Valde tillslut ett siden(liknande?) tyg i rött :) Till min balklänning då.. Slapp nästan hela tyskan pga det där, hehe :P
Sen när jag kom hem gick jag ut med Isa o blev irriterad på henne för att hon sölade (som vanligt^^). Får väl gå med henne i koppel nästa gång om hon inte skärper sig.. :/
Sen sprang jag iaf till starbo och tillbaka.. Och på vägen tillbaka så blev jag (fatta det här!) biten av en hund i benet! Sa aldrig nånting till gubben som ägde hunden, han sa aldrig förlåt eller nåt heller utan sa bara snällt till hunden (med såndär småbarnsröst) "men kajsa, inte ska vi bita folk!" Asså vafan, har men en hund som biter vem som helst som går förbi så ska man inte ha den lös! :S Det va en såndär liten westi förresten^^ Tur att jag inte hade shorts.. blev bara ett skrapmärke igenom byxorna^^ men ändå, jag gick i princip bara förbi dom på gångvägen.. ska skälla ut honom om jag ser honom med hunden lös igen :@
Och sen efter lite mat, en till hundpromenad och en skön dusch så kollade jag på POIROT! Hihi, det har börjat igen :) Tyckte det va bra men ett lite krångligt avsnitt ;o
Kan ni svälja tabletter? Jag har aldrig kunnat det, men nu har jag gjort "stora" framsteg och kan svälja en halv alvedon ;D Testade med en hel men det går ju inte?! Haha, jag vet att ni vill läsa det här :D Jag kan iaf svälja en halv.. fast det e svårt x) (med vatten ofc).
Ska gå och lägga mig nu.. pusspuss :)<3
Och kommentera lite är ni snälla (;

RSS 2.0