Pladder pladder.

Jag gillar att prata i telefon, det är väldigt trevligt faktiskt. Man känner sig lite mer speciell än om man messar också haha. Idag har jag pratat i telefon i kanske 1½ timme, varav en timme var med Jojjo. Vi har inte träffats på så länge så vi behövde prata ikapp lite. Men sen kom vi på att vi faktiskt träffades i måndags. Det är skumt hur en vecka kan kännas som en evighet, men med en del personer är det faktiskt onormalt att inte träffas varje vecka. Vi ska kanske träffas imorgon, kanske tisdag och deffinitivt på torsdag iallafall, tevlans! Oj oj, det fanns tider då att träffa en kompis i veckan var optimalt, men ibland kunde det gå flera veckan utan att man träffade någon. Svårt att tänka mig nu.

He seems so.. but then, who doesn't?

Veet ni vad jag kom på idag? Jag glömde tyskaböckerna i skolan! Och jag har tyskaläxa till första lektionen imorgon.. typiskt.
Förutom att ha gjort den tragiska upptäckten så har jag pysslat lite och tagit en promenad vid Kaananbadet. Det är snö och is där såhär års, svårt att tro. Jag gillar Kaanan. Sommaren 2010 alltså, det finns många minnen därifrån. Lycka.

Jag har kollat på gamla bilder (från innan vi började använda digitalkamera), och upptäckte två saker. 1, jag såg ut som en liten anorexiapinne jämfört med vissa andra. Och då tyckte jag ändå att jag var tjock. 2, mitt hår var inte ner till midjan, det låg på mina lår när jag satt ner! Jag saknar långt hår.

You're scaring me.. or are you just kidding around?

Jag och Anneliiiii såg "What about Steve" och halva "Marley & jag". Roliga filmer!
Hehe.. liten hjärtattack för några små ord.. jag är typ världens mest lättlurade människa. Ehehe.
Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ingen verkar taggad på magdans? Kanske ska vara hemma och försöka fixa rummet, som jag aldrig hann förut..

We can work it out.

Nu har jag ätit en lyxig liten middag i stan med la familia, pommes frittes och entrecôte! Jag visste inte vad entrecôte var, hehe, men man kan ju alltid chansa och beställa iallafall. Snart ska jag ta bussen till Anneli och så blir det lite myspys hos henne. Trevlig lördagkväll!

Planeraren.

Igår var det ju filmkväll hos Linnéa! Eve och Eira var också där, trevligt nog. Vi såg "The back up plan", "Dear John" och spelade twister. Jag vann. Alla gånger. Hehe. Sen åt vi massa goda saker också (förlåt Linnéa för att din ischoklad är typ slut.. Men den var ovanligt god, okey?).
När vi skulle hyra film..
Eve eller Linnéa: "Hmm.. vad ska vi hyra?"
Jag: "Jag har faktiskt en lista på filmer jag vill se med mig.."
Hahaha, planeraren eller vad? Fast det var faktiskt inte tänkt till filmkvällen, men jag tyckte mina filmval var rätt bra iallafall. Väldigt bra faktiskt, kan rekommendera både "The back up plan" och "Dear John". Den sistnämnda är lite sorgligare, men båda är väldigt fina. Och "The back up plan" är väldigt rolig också.
Ehm.. japp. Jag har inga planer för ikväll än, vi får se vad som dyker upp.

Jag vet att ni vill ha bilder.. meen jag har inte fotat på ett tag såå.. ni får en egobild från igår.
Haha, Eve märker när jag är på bra humör: "Du skickade smilys i smsen, vad fan har hänt?!"

'Cause I did a stupid misstake.

Fan. Jag trodde aldrig att det skulle gå så långt. Förlåt. <3

Like I've never been hurt before..

Bakslag. Fan. Men, det löser sig? Om jag har tur drömmer jag en mardröm inatt, och då mår jag prima imorgon. Och hur blev klockan så mycket?

Varför plugga när man kan baka scones?

Hahaha, sitta själv och skrata framför datorn är en härlig känsla. Man känner sig halvt patetisk och halvt awesome. Det var inte Mathias som hade "Joakim <3" som status på msn, utan Matilda. Men det var rätt kul när jag kollade fel.
Hehe, ridningen idag ska jag inte säga så mycket om. Jag red Bella, den envisa pållen. Vi passar inte så bra ihop, varken i stallet eller ridhuset. Galoppen gick bra, annars var det lite katastrof. Och nu har jag nog två blåmärken på insidan av låren, för vi red utan stigbyglar igen (och inspänningstyglar!), och då blev det lite knöligt när man la fram lädrerna.
Imorgon har jag prov på Shakespeare och renässansen på engelskan. Jag har läst hälften, jag vet inte riktigt vad det är man ska lära sig. Vet ni vad jag gjorde istället för att plugga lika mycket som Anneli? Jag bakade scones. Det kändes mer nödvändigt. Och gott. Smarrig frukost blir det imorgon!
Vet ni, jag gillar att drömma mardrömmar. Inatt drömde jag en mardröm, det var helt underbart. Jag har bara drömt otroligt fantastiska drömmar senaste tiden så för en gångs skull var jag inte depprimerad när jag vaknade; verkligeheten var faktiskt bättre än drömmen!
Imorgon ska jag på filmkväll hos Linnéa. Tja då.

Hehe.

Vet ni hur pinsamt och skumt det är när man chattar med någon random person och det sen visar sig att man går i samma skola..? Hehe. Been there, done that. Akward moment.

Watching the world in your eyes.

Ibland är det rätt roligt att vara jag. Till exempel när jag är lite korkad, som händer rätt ofta. Jag skrattar rätt mycket åt mig själv faktiskt, även när jag är ensam. Och åt saker som inte ens är roliga, men som jag upptäcker, och sen kommer på att jag borde ha upptäckt för några månader sen. Som den där "är du helt 100 på det?" är reklam för 118 100.. hehe.
Dagens:
Jag: "Asså det är jättejobbigt, min mobil låter inte när jag får sms!"
Daniel: "Kan du inte ändra det då?"
Jag: "Nej men alltså den.. juste den är på ljudlös!"

Filmen var bra, vi skrattade oss igenom halva iallafall! Men usch, om man skulle bli utsatt för en av de där grejerna (tänker inte sabba filmen och säga vad), fan vad dåligt man skulle må då. Helt opersonligfierad. Hehe.
Go'kväll!

Lite på gränsen till hyper sådär,

Idag är en bra dag! Den började med tårar men fortsatte med skratt, och mer skratt kommer det nog bli. Eftersom ingen lärare kom så åkte jag från skolan och gymmade istället. Sen var det hem och äta, storstäda burarna i 1½ timme (!!) och nu har jag börjat städa mitt rum. Julpyntet och klädhögarna är borta. Snart ska jag in till stan och kolla på "Easy A" med Linnéa, har hört att den ska vara bra! Jag känner mig verkligen på g idag, trots att jag stod och skopade, skrapade, bärde och fönade (hahaha, sant dock.) bajs i 1½ timme så kändes livet udnerbart. Solen sken, alla var glada. Eller, jag och Biggles var glada, and that was all that mattered. Sen är det alltid kul när folk hör av sig också, även de som inte har något vettigt att säga. Jag blir glad helt enkelt, av allt. Min kropp börjar dock känna sig lite sliten efter att ha tränat, gått, burit och arbetat nästan hela dagen. Meen, I like it.

What's that thing infront of me?

Beep-testet gick helt okej, fick 9.3. Kom typ sjua i klassen, inte helt fy skam. Inte för att jag håller koll, hehe.
Annars har jag bakat pizza och kollat lite svagt efter sommarjobb, islansresa och försökt övertala mamma att jag ska få åka till Peace & Love. Eller, övertala är fel ord, jag har börjat nämna det. Det lät inte helt lovande dock, så jag tänkte skriva upp några argument för varför jag ska få åka. Hehe, men jag är faktiskt riktigt taggad på P&L.
Imorgon ska jag sitta i en datasal 9-11 och kanske läsa ikapp mig på felsms.com, jag är inte riktigt säker faktiskt. Sen tänkte jag dra till gymmet och träna, hem och duscha och STÄDA! Rufsans bur (den står kvar som hon lämnade den..), Biggles bur (världens svinstia) och mitt rum ska städas, och sen tänkte jag göra om lite på rummet också (typ hej då julpynt, godmorgon tavelramar). Men sen, när det förhoppningsvis är rent och fint, tänkte jag ragga upp någon att umgås med. Kanske bio med Sofia? Om hon är frisk. Hon svarar inte på mobilen den busen. Annars är jag öppen för förslag.

I still remember how soft you were, and my tears reminds me of how much I loved you..

Att tänka är jobbigt, att inte tänka är jobbigare.

Hello my little darlings. Idag har mitt ansikte blivit tvättat, ångat, klämt, inmaskat, åter igen tvättat och insmörjt. Smärta och njutning på samma gång. Ibland andninssvårigheter (ånga och väldigt stark ansiktsmask).
Jag har tränat idag. Bra start på veckan! Fast damn, handduken ligger kvar i väskan.. men kom ju hem rätt nyligen så det kanske inte gör så stor skillnad. Jag plockar ur den snart.
Imorgon har jag beep-test, och hur kul är inte det? Bara springa fram och tillbaka tills man inte orkar längre, jag tror faktiskt inte att jag gjort något roligare! Aja, gick ju hyffsat bra förra gången, man kan ju alltid hoppas.
Nu har den där uppgiften, som jag fasat för sedan nian, kommit. Jag ska leda en idrottslektion. Fast inte själv, ska nog göra det tillsammans med Angelika, men hon har lite scenskräck eller vad man ska säga så behöver vara rätt säker när jag står där. Förslag på lektion? Idéer hittills: hinderbana, catch the flag, andra lekar..
Juste! Det är ju Rommedagen på onsdag, fast jag ska inte åka. Vet ni vad det finns för andra alternativ? Data, film, foto, bowling, historiepromenad och fotbolls-/bandyturnering. Hehe, hurtig skola? Jag ville ha foto, men tråkmånsen Anneli valde data så det gjorde jag också. Så jag ska sitta två timmar i en datasal och göra precis vad jag vill. Nödvändigt? Jag slutar iallafall klockan elva, så om någon vill hitta på något är det bara att säga till! Jag är lite sugen på att gå på bio, det var länge sen.

Why trying to tell myself something when my tears tell a different story?

Idag kollade jag på min mage och tänkte "vad fan har jag gjort?". Usch usch, fy fan. Nej nej, blää. Usch. Äckelpäckel. Blöh. No more sugar for me..
Jag och Jojjo gjorde väl inte sådär överdrivet mycket - en snabbis till Vällingby och sen hem till henne och lägga ansiktsmask och chilla. Sen åkte jag på clinic (hästgrej), som inte var lika överdrivet lång som förra iallafall. Den var ganska bra faktiskt.
Jag har faktiskt gjort min tyskaläxa idag. Jag är nästan lite stolt. Och jo jag fuskade lite, men det är tillåtet.
Min hjärna känns rätt tom just nu. Jag väntar på duschen, men det är två personer innan mig. Sadface.
Imorgon blir det skola --> gymmet --> ansiktsbehandling --> Jojjo --> hem. Hehe, najsnajs.

Vackra_brudar_fer_sure.

Onödigt kvällssnack.

Det är underbart hur mycket finare huden ser ut under ett lager foundation och två lager puder, även sisådär tio timmar senare när allt är lite halvsjaskigt. Det ger en annan lyster liksom, och är lite jämnare än vanligt. Hehe, so what om färgen inte stämmer till 100%, den var faktiskt för ljus för mig i somras..
Klockan börjar bli rätt mycket så jag har väl inte så mycket att säga. Mina händer är nyinsmorda. Mm.. Jag köpte två nya nagellack idag, mörkrött (som jag redan har, men som börjat ta slut eller tjockna) och lila. Finfint, Tag 3 för 2 på Åhlens, värt att svänga förbi kanske? Linda fick det tredje nagellacket kan jag tillägga, om någon tror att jag är så dum att jag bara köper två. Min dumhet har faktiskt en gräns förstår ni. True story. Hon fick några ansiktsmasker också. Jag skulle vilja ha en just nu, man får så härlig känsla efter en ansiktsmask. Men på måndag är det ansiktsbehandling för min del, så alla extragrejer kan få vänta tills dess.
Imorgon ska jag träffa Jojjo. Länge sen sist, känns det som. Nästan en hel vecka sen faktiskt. Kul kul. Eira kan känna sig speciell idag. Hon vet varför.
Juste, kvällen som gått. Det blev middag (tacorullar - supergott!), diabetikervänligt snacks och massa prat. Jag, Nora och Karin var stolta representarnter för Alholmen (haha) och Johanna, Josefine och Jennifer (oj, alla började på j!) representerade resten av Lindas kompisar. Säger vi. Vi avrundade kvällen rätt tidigt (vid halv elva, därav bakade jag när jag kom hem) eftersom Linda var lite trött och haft lugninflammation eller något annat otrevligt i veckan. Men det var kul så länge det varade. Sen träffade jag Egil på vägen hem, surprise surprise liksom.
Godnatt!

Nybakade kakor med mjölk ett på natten är ju inte helt fel..


Nu är det myspys framför tvn som gäller..

Ups and downs.

Aj aj. Spänningshuvudvärk. Gråtit lite för mycket. Skrattat åt andra. Tonårren. Humörsvängningar. Nu ska jag äta något.
Eeh.. Sammanhängande, jag vet. Jag vaknade faktiskt 12.38 idag!!! Jag blev inte så glad. Min familj hade redan ätit lunch. Jag har sovit i 10½ timme, det känns som lite för mycket. Jaja, nu är jag utvilad iallafall, och taggad inför tjejkväll hos Linda!
Men vad ska jag ge i present..? :$

Planen gick i kras.

Ehehe, kvällen blev inte riktigt som planerat. Men men, drog runt med Eve, Vincent, Fabian och Alle i stan i några timmar iallafall, så något har jag ju gjort. Jag älskar att man kan smsa selecta-automater. De har liksom alltid öppet, finns på i princip varje tunnelbanestation och pengar på mobilen har jag alltid, mer än jag behöver. (så går det om man konstant har comviq kompis och nästan enbart har kompisar med comviq). Imorgon är det tjejmiddag hos Linda eftersom hon fyllde tjugo för några veckor sedan. Trevligt trevligt! Jag måste bara hitta en present till tösen. Jag har en halv present, kan man säga.
Förresten köpte jag en svart munktröja idag. En såndär riktigt basic från H&M. Det var clubdag.

Godnatt.

Bilden är klar. Sprejad och allt (pastell), så nu luktar det lika urk i mitt rum. Jag har redan borstat tänderna, jaojao. Bara Biggles och sminket kvar. Sen ska jag lägga mig i sängen och läsa Carolina Gynnings självbiografi, min nya kvällsrutin. Snaaart är det fredag. Bra bra. Godnatt.

Låt?

Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
...Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt

Tooorsdag.

Jag tror det gick helt okej på kursprovet faktiskt, fast jag har nog gjort fel, för det kändes lite för enkelt. Annars har jag bara haft en lektion idag (matte, of course), kollat på tv och ridit. Theo denna vecka också, fast halva lektionen med stigbyglar. Gick rätt bra.
Nu ska rita klart min Zornbild (skoltävling - och alla som deltar vinner något).
Imorgon är det freeeedag. Längtar. Hoppas bara inte att hon eller någon annan förstör allt. Galet ska det nog bli. Eller bara lite småflum, jag chansar på det ja.

Allt går inte som man vill..

Eeh.. Imorgon tänkte jag sova ut, för en gångs skull, eftersom jag börjar 10.50. Men sen kom jag på att nej, det kan jag inte göra, för jag har mitt fysikprov 8.30! Och det kommer gå helt åt skogen. Jag orkar bara inte plugga. Har väl försökt mig på sisådär tio tal och bara klarat av två.. Men jag kan väl vad jag kan, lyckas jag inte höja mig är jag inte tillräckligt bra. Fast jag vet att jag skulle kunna, om jag orkade, men det gör jag inte. Det är lite som Fredrik säger, "Alla kan göra en backflip på skidor bara de vågar", förutom att jag inte tror på det påståendet.
Usch, min vara nyttig-idé fungerade inte så bra. Jag har tränat: 0 gånger denna vecka. Ätit choklad: alla dagar den här veckan. Funderar seriöst på att börja med proteingrejen igen..
Imorgon är det ridning, det ska bli kul. Fast jag har lite träningsvärk i låren nu, av någon okänd anledning. Kanske brist av träning? De känns väldigt fläskiga också. Livet leker.

I don't believe in you.

Jag hade betygsamtal på engelskan idag, och så kollade vi på Vänner. Det är grymt bra ju! Ja såg 2½ avsnitt och skrattade nästan konstant.. Åter till samtalet. Engelskan grejar jag ju, jag skriver och förstår väldigt bra, lite mer avancerade ord så blir det kanon. (Ibland när jag skriver så "märker" jag att Ouff! Det rimmar ju! Som typ nu, ord och kanon.. Hmm, rim kanske inte riktigt är min starka sida..) Men att prata däremot.. Inte min cup of tea precis! Faktiskt så var det inte uttalet (som jag alltid tyckt) var dåligt, utan att jag var osäker. Det var i och försig mitt första föredrag på engelska, men visst är jag alltid osäker när det kommer till att prata engelska. Jag tror att alla kommer tycka att jag är dålig. Ett svagt vg var det på presentation, till skillnad från mina mvg-uppsatser som hon gillar rätt mycket. Hon sa till och med att jag kan få prata i en mindre grupp om jag vill för att känna mig mer bekväm. Och så sa hon att jag behöver mer självförtroende när det gäller den muntliga biten, och det håller jag med om.

Jag har alltid haft ganska dåligt självförtroende. Jag är liksom född sån, jag har aldrig blivit mobbad eller upplevt något annat som gjort det, jag har bara aldrig byggt upp ett självförtroende. Jag kommer ihåg hur min gamla klassföreståndare Kitty försökte få mig att få bättre självförtroende redan i lågstadiet, men jag ville inte lyssna. Självförtroende är inget man kan bygga upp på kommando. "Jag kan, jag vill, jag vågar" sitter fortfarande kvar i mitt huvud, men som något löjligt att försöka intala sig själv om det inte stämmer. Jag tror inte att jag kan få bättre självförtroende av att säga saker till mig själv, för jag vet att jag inte kommer tro på det. Och vad är det för vits med att ljuga för sig själv? Jag har alltid en röst inom mig som alltid säger det värsta, eftersom jag tror att det gör mig stark. Jag trycker alltid ned mig själv för att ingen annan ska kunna sänka mig mer. Både medvetet och omedvetet. Idag till exempel när jag tänkte på det här med självförtroende så sa jag till mig själv "du är så dålig som inte har något självförtroende", utan att tänka på det. Jag tror att jag måste göra saker, klara av saker, för att få bättre självförtroende, men vad ska jag göra då?

Allt skulle vara så mycket enklare om jag hade ett bra självförtroende. Jag skulle slippa min sociala block mot nya människor och faktiskt kunna prata lika mycket som alla andra. Men jag är rädd, jag vågar inte. Så fort jag öppnar munnen tror jag att jag ska tråka ut alla, eller att alla kommer tycka att jag är dum. Och säg inte att jag är smart, för det vet jag redan, men dum på ett annat sätt. Det är därför jag gör vissa saker som jag gör, delvis för att det är kul, men delvis för att jag kan inbilla mig själv att jag är bättre. För att jag vill vara som jag är då, med vissa undantag. De som känner mig brukar tycka att jag är rätt rolig, relativt pratglad och så, så mig är det ju inget fel på, egentligen. Bara man känner mig så, då är jag inte knäpptyst vid sidan om och bara ler, låtsas som att jag hör hemma där..

Egentligen borde jag göra något vettigt, men vem orkar?

Jag gillar boken "Ego girl" som jag började läsa igår. Jag känner igen mig, hur sorgligt det är kan låta. Jag tror faktiskt jag läste 80 sidor igår (!). Det är väldigt mycket för att vara mig, somnade väl först vid halv två kanske.
Hamsterpajpojkar är fina. Och jag vet, det är löjligt, men de gör mig glada. Idag har jag hittat en väldigt rolig pöjk. Länge sen man skrev till folk på det sättet.. Ouff.
Vet ni hur udda det känns när man ser förbi spegeln och ba WTF, blingbling i mitt öra?! Fast det är rätt fint, men man blir lite förvånad!

Pierced my ears.

Då har man ett par örhängen i öronen. Blev bara vanliga ("diamant"-)pluppar. Det gjorde inte så ont faktiskt, helt okej. Gör mest ont efteråt och liksom dunkar i öronen, fast det vet nog de flesta redan, det är bara jag som är efter. Men, typ fem minuter senare när jag stod och skulle betala och så så började det kännas som när man rest sig upp för fort. Jag blev lite yr, det brusade i öronen och allt var lika spräckligt som bilden på en dålig tv-kanal. Men äh tänkte jag, känns ju fånigt att säga något. Men sen insåg att jag nog inte en skulle kunna gå ut därifrån, allt kändes overkligt och jag såg mer färgfläckar än henne jag pratade med. Så då fick jag sitta ned med huvudet mellan benen tills det var bra igen. Lite scary, allt var så overkligt och utom kontroll.
Men nu ska mamma ha tjejmiddag, så jag ska äta. Jag har till och med fått en egen paj - en paj utan kanter. Ciao!

Time to get serious?

JAG FICK MVG I IDROTT! Tänkte bara säga det. Jag var relativt nöjd när jag fick g, stolt när jag fick vg, och nu? Jag blev ganska överraskad kan jag säga. För övrigt har jag börjat läsa Carolina Gynnings självbiografi "Ego girl". Jag gillar henne, okej?
Det blev inga hål i öronen, det blir imorgon istället. Måste bara hitta ett moraliskt stöd att ta med. Istället införskaffades det en kjol, två ramar och en hemlig grej.. Det blidde fika med Anneli och sen gå runt lite med Jojjo och hem till henne och kolla på alla de där betalkanalerna. Hehe. Synd att MTV är borta ur det analoga utbudet. Fast jag har hört att Anneli har det på en tv.. Heeej kompis! Typ.
Nu har mitt nya schema kommit upp. Det ser rätt bra ut förutom 1. idrott efter lunch på måndagar, 2. slutar 16.15 på måndagar, om jag läst rätt. Ääh.

If you knew who I am you wouldn't be that proud.

Åh, jag har planer för nästa helg. Inget spikat, men planer är på g minnsan (stavning?). Nu blir jag glad. Taggad! Och imorgon ska jag till Vällingby med Anneli. Syntest, hål i öronen, klacka om skor, köpa ramar, present till Linda? Får se vad vi orkar med.
Kom nyss hem från Jojjo. Sötis var glad idag, och då blir man glad. Och Ted Gärdestads musik är underskattad, även fast jag trodde att det var en tjej som sjöng först.
Snart kommer gästerna. Tjoflöjt!

I said that it doesn't hurt anymore, now I know I was wrong.

Usch, nu har jag ätit alldeles för mycket.. Blev några kvällsmackor och så, men men.
Vet ni hur mycket träningsvärk jag har? Troligtvis inte, för det vet inte jag heller. Alltså, den känns inte så mycket, men jag kan knappt gå. Mina ljumskar är så stela så jag bara kan ta jättesmå steg.
Eftersom hälften av mina kompisar är sjuka just nu och den är hälften verkade vara upptagna ikväll så blev det hemmakväll. Men det kan ju vara trevligt ibland också, fast jag känner mig lite dålig när jag knappt gått utanför huset sen jag kom hem imorse. Får se om jag kan ragga upp någon frisk människa att umgås med mig på dagen imorgon innan gästerna kommer. De flesta brukar inte vara så morgonpigga tyvärr.
Jag måste boka Romme imorgon. Jobbigt. Jag vill åka dit men vet inte vem jag ska åka med, de flesta åker ju svarta backar och det gör inte jag..

Yesterday.

Problemet kom tvåa igår - och gick alltså vidare i tävlingen! Hur grymt som helst. De spelade en ny låt också, den tyckte jag var bäst av alla låtar, och jag hörde ändå hälften av banden. Och jag har hört att de första banden inte var så bra, och det var dem jag missade.
Jaja, efteråt åkte jag och Eve till stan och mötte upp Egil och Vincent, och sen gled vi väl mest runt resten av natten. Kom hem vid halv tio och tog mig en liten powernap, sova ordentligt är överskattat.
Idag hade jag tänkt träffa Jojjo och några andra, men hon svarar inte på mobilen för tillfället så det kan bli lite knepigt. Men det löser sig nog, det brukar det göra.
Trevlig lördag!

My hand hurts..

Idag trodde jag att jag hade matte, men det hade jag inte! Lämnade in matte c-boken och hämtade ut matte d-boken iallafall, så helt onödigt var det inte att åka till skolan. Sen åkte jag till vällingby, köpte ansikts- och ögonkräm och gymmade.
Vet ni, jag vet inte om jag halkat omkull på hela vintern! Nu är den nollan spräckt. Kaninhagen är ganska hal upptäckte jag, men det är kanske inte så konstigt när det är ojämn is? Jag halkade åt sidan sådär ordentligt så det känns som att man flyger liten, slog i armen på hörnet på Rufsans gamla bur, landade på knäet och skrapade upp händerna. Men blod är ju mysigt.
Jag har blivit jätteduktig på att laga mat ååt mig själv, inte bara nudlar och snabbmat, utan bra mat. Den här veckan har jag bland annat gjort lax i ugn, kikärtsbiffar från grunden, och kyckling med grönsaker. Och det är när jag ska äta ensam. Som typ nu. Jag tillagade kyckling och fixade morötter, tomat och mozzarella. Yummie!

Det ser oerhört gott ut. Jag vet.

We will make the impossible possible.

Idag har jag ridit i en timme utan stigbyglar! Alltså, med sadel men med fötterna hängandes fritt. Det var skitkul faktiskt, lite skumpigt och jobbigt i traven dock, eftersom vi skulle rida lätt (upp ner upp ner). Det var extremt jobbigt, jag kunde knappt gå efteråt. Men galoppfattningarna blev superbra, tror aldrig jag gjort så fina fattningar. Red Theo förresten, det var lite läskigt! Man var så nära marken haha (han är kanske 155 cm hög, är van vid 165-175 cm).

Mycket mer finns det inte att säga om dagen. Jag har varit ganska nyttig. Jag fick MVG i matte C. Jao.
Imorgon kommer bli so fucking awesome. Först bara en lektion, sen gymma, träffa Jojjo och Eve, träna Paolo Roberto med dom och senare dra till Emergenza (musiktävling) då Aastins band ska spela. Och sen vet man ju inte vad som händer.

All träning beror förresten på ifall jag har träningsvärk elelr inte, eller snarare hur mycket. Idag gör det ont när jag skrattar. I love it.

Oj vad man kan roa sig!

För de lättroade som känner för att skratta åt halvkassa hemmaklipp (och gärna är lite trötta också) - Best Fails 2010.

"Om man blundar ser man ingenting!"

Min mobil tyckte idag att den inte behövde någon telefonoperatör, så det var lite svårt att ringa och smsa. Så jag kunde inte möta Anneli som vi tänkt. Jag fick gå hem till henne från Åkermyntan istället, vilket tog rätt lång tid eftersom jag inte kom ihåg vägen. Men men, what to do? Fysikpluggningen gick det väl sådär med. Jag tror att jag gjorde fyra tal kanske, det är ju ändå något. Sen stekte vi flottiga pannkakor i olja och kollade på tv. Jag älskar att vara hemma hos folk som har fler kanaler än mig. Det finns så många roliga tv-program, som egentligen är rätt kassa men underhållande.
Alltså, folk som känner som tvugna att skriva "chubby" men inte ens kan stå för vilka de är är det bara synd om. När man bara måste försöka trycka ned nån för att må bättre själv. Jag vet att jag inte är smal, jag har inte sagt det heller, men jag tar inte åt mig av sånt. Visst brukar jag trycka ned andra människor själv, men inte så att någon kan bli sårad. Ni ska bara höra mina och Annelis fördomar om tjockisar när vi kollar på tv haha! Tänkte bara säga det. Det är fegt och idiotiskt och bara dumt om man inte kan stå för det. Jag står åtminstone för vad jag säger.

Vad gör vi, nu kör vi!

500 sit ups - check!
Fransk manikyr - check!
Plugga fysik hos Anneli - på g!

Just let it rock.

200 sit ups - check!
Jag hade egentligen tänkt träna på gymmet, men de har stängt 13-15 och det är då jag är hemma idag. So, I'll do it my own way.
Jag blir irriterad på stallet. Det är svårt att avboka en ridlektion. De varken svara i telefon eller kopplar vidare till telefonsvararen..
Jag saknar att vara brun. Ååh, solbränna. Cancervarning. I miss it.

Fin bild, jag vet. Men, kolla mina ben. Brownies.

I'm happy as long as you're not. Awful? Indeed.

Idag vaknade jag med känslan att allt gått åt helvete. Och att allt kommer fortsätta göra det. Så humöret har väl inte varit på topp, har lyckats överreagera och låta det gå ut över Jojjo, men om man bara kan kommunicera så löser det sig lika snabbt. Fast känslan har legat kvar rätt länge. Jag fick inte veta vad jag fått på matten heller eftersom han inte hann med mig. Damn. Det positiva är att jag bara hade skola 10-12, fick MVG i biologi A och snart ska träffa Anneli. Och så har jag gjort 100 sit ups, planerar 400 till innan jag sticker och har gjort en träningslista på spotify. KABAM.
HAHAHA, Burger Kings reklam på spotify alltså <3

Klart jag är ute efter sex.. ibland är jag till och med ute efter midnatt!

Första skoldagen var inte riktigt som jag tänkt mig. Mamma hade rätt, jag behövde sova mer. Vi kommer inte få våra nya scheman på ett tag verkar det som, eftersom våran schemaläggare fick en stroke. Jag behövde sitta kvar i skolan ända till fyra för att lyssna på en föreläsning om Zorn (konstnär), eftersom vi ska på en utställning med hans tavlor på torsdag. Klockan tre. Och vanliga lektioner innan. Tack? Och hej då ridningen klockan fem. Kabam.
Nu fick jag lust att ta tag i allt - fixa körkortstillstånd, boka in sjukgymnasten (som känns mer och mer behövlig), beställa gardasil och ta hål i öronen (bättre sent än aldrig..). Men jag behöver kolla synen och veta mitt schema för att kunna checka av de två första. Får se hur jag gör med resten. Jaja.
Förresten, någon som vet en lokal man kan hyra för en inte allt för dyr peng? Skulle va nice.

Don't give up on me baby.

Idag var en bra start på veckan. Gymmat (och gått dit och tillbaka!), träffat Jojjo och softat vid tvn. Softa, vilket fult ord, inte riktigt my style. Jojjo läser filmkunskap och skulle göra värsta avancerade analysen av "Nyckeln till frihet", så vi såg lite av den. Den är verkligen bra, helt klart sevärd för de som inte sett den. Jag älskar Morgan Freemans (?) lugna berättarröst, och hur han berättar vissa saker ("Jag önskar jag kunde sig att Andy lyckades freda sig den kvällen, jag önskar att jag kunde säga det..").
Visste ni att man inte får lösa in skraplotter om man är under 18? Det visste inte jag, förrens idag, när jag skulle lösa in min. Vad är bra med det? Jag fattar varför minderåriga inte får köpa lotter, men lösa in? Det kan man ju inte ta skada av. Här har man fått en julklapp av mormor och morfar liksom, och så kan man inte ens hämta ut den. Så jag sålde den till mamma. Hiho.
Imorgon är det skola. Är jag taggad? OM jag är. Det är svårt att beskriva hur taggad jag är. Nej, ärligt talat har jag inte tänkt på det så mycket, that's life liksom. Jag är bara irriterad på mamma som ska hålla på att dalta och hålla koll och inte fattar att jag själv klarar av att komma upp till skolan. Det är ju inte precis min första skoldag liksom. Jag har ju gått i skolan i 10½ år faktiskt.

And I love you dear I swear, but I'm not a perfect person.

Mamma tycker att jag ska vända tillbaka dygnet, så nu är det läggdags. Fast jag har inte vänt på dygnet, jag har bara reducerat min sömn.
En sak som jag har väldigt svårt för är människor som ger falska förhoppningar. Man blir bara besviken och känner sig lurad. Man ska inte säga saker som man inte planerar att hålla.
Åh, jag är rätt taggad nu. Bara lite momentant. Imorgon börjar da bantning, typ. Seriöst den här gången. Och jag har värsta grejen på g. Och min stackars lilla kompis som ska bli utsatt anar nog ingenting. Det kommer bli super om det fortsätter såhär iallafall. Och jag har en annan grej på g, som kommer bli helt awesome om det funkar. But that's not up to me.

And I love you dear I swear, but I'm not a perfect person.

Mamma tycker att jag ska vända tillbaka dygnet, så nu är det läggdags. Fast jag har inte vänt på dygnet, jag har bara reducerat min sömn.
En sak som jag har väldigt svårt för är människor som ger falska förhoppningar. Man blir bara besviken och känner sig lurad. Man ska inte säga saker som man inte planerar att hålla.
Åh, jag är rätt taggad nu. Bara lite momentant. Imorgon börjar da bantning, typ. Seriöst den här gången. Och jag har värsta grejen på g. Och min stackars lilla kompis som ska bli utsatt anar nog ingenting. Det kommer bli super om det fortsätter såhär iallafall. Och jag har en annan grej på g, som kommer bli helt awesome om det funkar. But that's not up to me.

And you there, you who care, you know I love you right? ♥

Destructible.

Ibland behöver man verkligen någon att prata med. Men då finns det plötsligt ingen där, ingen alls. Att allt ska vara så jobbigt för. Vill bara rycka upp mig men det blir inte bättre när man inte får tag på någon. Till och med mamma har märkt att jag mår dåligt. Pappa var orolig. Mamma uppmärksammade dessutom att jag är vuxen om ett halvår. Eller hon sa det, att jag måste skärpa mig för  att jag snart är vuxen och inte bara kan strunta i allt. Det är ett framsteg, att hon inser att jag är vuxen snart. Och det jag skriver nu är egentligen rubbish, men jag har ingen annan att prata med för tillfället okej?

But I don't think that I love you anymore, anymore.

Även om jag accepterat, även om jag inte önskar att det ska bli som då längre, så gör det ont. Det gör ont, hur gärna jag än vill låtsas som att det inte gör det. Det skrämmer mig. Smärtan gör mig rädd. Kan det inte bara vara över? Jag kommer inte ens ihåg ditt ansikte, bara att att du var.

"Ta inte i så hårt, då får du inte upp den sen."

Nu är jag hemma från Norahora, vars nyårslöfte var att "bli mer fittig" (seriöst så är det seriöst.). Haha! Vi ska även starta en bordell på Lindas tomt på landet (utan Lindas tillåtelse dock, vi sätter bara upp lite lappar och så får hon sig en överraskning..) och ta över hela Mälaren som "Mälarhororna AB". Jag har med andra ord flummat rätt mycket med Karin, Nora, Linda och Sofia. Det roliga är att Noras föräldrar har lite samma humor, de tyckte att vi hade en bra affärsidé. Jag älskar mina alhomstjejor, de är helt underbara ♥
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag funderar på att träffa Jojjo. Kanske.

I'm not a perfect person.

Dagen efter-depp är jobbigt. Och jag har ingen lust att gå och lägga mig, men det ska jag väl göra. Damn. Gårdagens smink sitter fortfarande utkladdat i fejjan. Fast något reducerat, jag ser inte ut som en översminkad fjortis längre. (Så kan det gå när man sminkar sig på tunnelbanan..). Tummen upp.
Aaw, nu blev jag lite glad. Sunna lämnade små meddelanden i mitt block. Mitt fuckfuckelifuckfuckfuck-block, för de som vet? Det är mitt allmänna "lämna meddelanden"-block. Alla är välkomna att skriva. Tyvärr är det uppdelat i ett antal delar nu, men då blir det ju lite mer spännande, man får leta i alla delar.
Imorgon ska jag till Nora och träffa da alholmgirls. Asparty. Fast det finns ett antal timmar där innan utan planer. Hmm..

Upptaget och underbart.

Jag har haft lite fullt upp senaste dagarna, så ni får det lite kort nu.
Tisdag kväll - filmkväll och övernattning hos Eve, vi låg och kollade på film och pratade till klockan sex då hennes pappa gick upp för att jobba.. Askalas.
Onsdag - träffa Sunna!! Efter ett halvårs väntande så var min sötis äntligen här. På kvällen blev det filmkväll med Elin, Sandra och Jojjo (och Sunna såklart).
Torsdag - mys och fika hos Sara med Alice, Anna, Mimmi, Frida, Emelie, Aila och Bersin, sen träffa Jojjo, Aastin, Nils, Axel, Felix, Emma, Rickard och några andra på kvällen. Najs najs, lite nya grejer hände. Eller, same same but different skulle man väl också kunna säga.
Idag - mobilen dog under natten, vilket var lite jobbigt eftersom jag skulle träffa Sofie på dagen och tog väldigt lång tid att åka hem. Men hem kom jag iallafall, och hit kom Sofie också.
Enda tiden jag har spenderat ensam senaste dagarna har varit vissa bussresor, så, that's the reason why you haven't heard from me.

Jag har kommit fram till två saker senaste tiden. 1, det är jobbigt att sova över hos folk för att ingen är lika morgonpigg som mig. (Fast Eve ville stiga upp tidigt i onsdags, omgomg!) Som idag vaknade jag nio. Och visst, vi gick väl och la oss vid fyra eller något sånt, men sova ända till elva? Det tycker jag är onödigt. Fast jag låtsassov till elva iallafall för att vara snäll. Sen väckte jag Jojjo, hon blev inte superglad dock. Fast jag behövde ju faktiskt låna hennes mobil och komma hem. 2, min överläpp är ganska liten. Den täcker inte ens mina framtänder om jag inte anstränger mig. Fast det kanske är normalt? I don't know.

Ikväll är det Let's Dance. Jag ska kolla. Hemma. Tror jag. Och vet ni vad? Det känns inte dåligt, än iallafall. Jag är rätt trött faktiskt. Huvudvärken och illamåendet har precis släppt. Awesome. Fast först ska jag äta. Jag har inte ätit riktig mat sen i onsdags. Bara frukost igår och idag, och lite fika och annat..

Small things makes me happy.

Så, nästan klar med städningen! Ska dammsuga lite snabbt och sen åka till Eve. Vi ska kolla på Bridget Jones dagbok. Det var bara en idé vi fick förut, innan båda fick andra saker att göra. Så nu tänkte jag plåga henne på en av hennes oändliga slappardagar.
Förresten kom jag på en sak. Jag tänkte träna mycket på lovet, för då har man ju tid. Fast sen bokar jag desperat in saker att göra 24/7, så jag hinner inte träna iallafall. Men men, så kan det gå!
Jag blir väldigt glad för små sms, kommentarer och telefonsamtal idag förresten. Tänkte bara slänga in det. Hehe.

Smärta är oundvikligt, lidande är frivilligt.

Vet ni, Hanna har körkort. Så hon skjutsade hem mig igår. Det är inte ofta man åker bil utan en "vuxen". Härligt.
Just nu förolämpar jag Eve via sms. Som vanligt alltså. Finns det någon dag som jag inte förolämpar någon blir jag förvånad. Vad hemskt egentligen. Jag förolämpade Eira imorse (Eve var ju inte vaken liksom..), men det var hennes fel. Hon sa inte åt vilket håll jag skulle ta bussen så jag åkte fel, och sen tappade jag bort mig och hittade ingen busshållplats åt rätt håll. Men det löste sig! Sen kom jag hem till Eira iallafall, hade lite trevligt, åkte pulka, åt (hehe, jag får inte alls gratis bullar och grejer från caféet när jag är där..) och tog en snabbis till stan. Jag köpte Maybelline Affinitone powder, någon som vet om det är bra? Eller, det lär ju visa sig, nu när jag har det. Jag gillar den foundationen iallafall.

Nu borde jag städa. Snart. Väldigt snart. Imorgon kommer min lilla schweizernöt hem igen! Då ska jag nog sova på fönsterbrädan, det brukar bli så.

On the run..

Igår träffade jag Eve.. Som hade glömt bort mig.. IGEN. Hahaha, tur att hon kunde få skjuts. Vi segade oss på food court i Vällingby och åkte in till stan en snabbis. Sen åkte jag till Jojjo, färgade hennes hår och hade myskväll.
Idag var jag med Jojjo men kom hem rätt nyligen. Då möttes jag av en pappa som vände upp och ned på mitt rum för att sätta in en box till tvn. Att ha ett antal förlängningssladdar liggandes som inte är kopplade till något alls är tydligen copyright mig. Nu fick jag dom ur vägen iallafall.
Nu ska jag ut med Isa och sen blir det nog till att träffa Hanna. Ciao!

Chillerill.

Idag har jag varit med Anneliiiii. Vi spelade wiiiii. Höhö.
Nejmen, det är väl i princip vad jag gjort idag. Slappat.
Jag hittade ett till fint citat idag, eller en facebookstatus. Det kändes rätt så sant, jag borde följa det lite mer. Så därför tänkte jag lägga upp det här:
Se aldrig tillbaka och sörj det förflutna, för det är borta.
Oroa dig inte för framtiden, för den är inte här ännu.
Bara lev i nuet och gör det så vackert att det är värt att minnas.

Gott nytt år!

..lite i efterskott.

Jag dukade väldigt fint. Vi åt extremt mycket. Det där är bara förrätter.

Sofia är pyroman. Jag lyckades aldrig få på mig lösögonfransar.

RSS 2.0