Filmkväll hos Mimmi

Igår klippte jag mig och shoppade sen i Sumpan. Köpte jeansshorts, blus och tjocktröja.
Packade typ halva eftermiddan och åkte sen till Mimmi. Jojjo, Sunna och Amanda va också där. Nu har jag sett Twilight och I taket lyser stjärnorna, nu känner jag mig inte lika efter längre ;)
Vi slöade ganska mycket idag och det slutade med att jag kom hem vid 4. Istället för typ 12, hehe. Jag blev skjutsad en bit på Mimmis moppe, det var kul :)
Tack för ett underbart dygn tjejer! <33
Idag ska vi till landet. Så nu ska jag packa för det också. Vi ska fira midsommar där som vanligt, så det blir nog ingen bloggning på ett tag (typ söndag).
Trevlig midsommar everybody! :D

Monday,

Kortfattat om dagen: Shopping (4 linnen o 2 kortärmde), träning, skrivit packlista, gjort rent burarna och mejlat min värdfamilj som jag ska bo hos i England ;D Och blivit grovt utskälld av mamma... :S
Nu sitter jag och väntar på Hanna. Vi ska typ ha pirates-maraton, tror jag. Hehe, och klockan är nio nu, och hon har inte kommit än.. Och vi ska upp tidigt imorron. Hon ska va i stallet halv nio typ ;D Det här kommer gå så bra (Y)
Om jag inte har packat klart imorgon så är jag död. Då får jag inte åka till Mimmi :S Och jag har inte börjat packa än.. Men jag jobbar bäst under deadline. ^^
Nu ska Hanna ta moppen och åka hit, så nu ska jag städa upp lite innan hon kommer.
Puss :*

It's raining.

Som troligtvis alla har märkt så regnar det. Oavbrutet. Det bara öser ned, timme efter timme.
Jag hade lite planer för vad jag skulle göra idag, men sen regnade det, och då orkade jag inte..
Så jag har bara latat mig idag. Sett på "Pirates of the Caribbean - The Black Pearl", kände att det va länge sen jag såg den sist.
Men jag har faktiskt masat mig iväg till kiosken (?) en gång. Och köpt lotter. Nåt kul måste man ju roa sig med ;P
Imorgon blir det förhoppningsvis lite shopping, träning, packning, rengöring av burar och filmkväll med Hanna :)
Det är helt sjukt, jag åker om en vecka!
Så nu ska jag väl skriva en packlista eller nåt, bye.

Ett onödigt inlägg.

Läs rubriken. Ni är förvarnade.
Jag äter jävligt mycket. Jag kommer bli fet.
Och jag kommer sänka mina betyg på gymnasiet.
Liksom, jag har hela min framtid spådd här. Den ser väldigt ljus ut :D
Haha, nejmen, jag kommer sänka mig, det vet jag :P Kommer inte höja mig iaf^^
Och jag e lite flummig just nu.Jag har ätit massa söta saker, och Eira är rolig att smsa med. Sura tanter och glada gubbar, söta killar och dålig väder. Sånt gillar vi :P
Jag ska nu sluta skriva nu innan.. nånting.
Jag eldade fästingar igår. Amanda tycker jag är brutal.
Men nu ska jag städa. Ciao.

Time is ticking by..

I torsdags va jag på grönan med Amanda, Jojjo och Richard. Det va kul :) Jag åkte Insane, den va inte alls lika läskig som jag hade trott! Men skitrolig var den :)
Träffade Eve, Linnéa, Eira, Eira, Axel, Marre, Sofia och Johannes från klassen :P
På kvällen var det NRJ, då kom Mimmi också :)
Igår var det ganska fint väder på förmiddan, så då sprang jag. Sen blev det regn i resten av dan, vilket va synd eftersom vi skulle grilla på en strand på Mimmis födelsedag, men istället blev det hemma hos henne. Men det var också trevligt. ;) Jag fick iaf träffa Tom och Pascal för första gången, ^^
Idag ska jag väl städa och planera min packning inför England (åker om 1½ vecka typ..). Men jag är en lat människa, så vi får väl se hur det blir med det :P
Trevlig helg everybody!

I remember it all, from the beginning to the end.

Idag var det skolavslutning. Blandade känslor. Det är ju härligt med sommarlov, och mina betyg var bättre än vad jag hade trott, så det e ju great.
Men klassen.. nej.. jag kan fortfarande inte fatta det. Det här va kanske sista gången som jag såg en del. Men det känns som att jag kommer träffa de flesta igen. Vi måste ha återträffar, helt klart! För trots alla säkert 100 kramar så kändes det ändå inte som ett avslut. Jag kan inte fatta att det är slut. Efter nio år tillsammans.
Jag har både älskat och hatat de flesta, men ni är ändå den bästa klass jag nånsin skulle kunna tänka mig. Som Vincent sa, vi är som syskon, oavsett vad som händer så kan vi sitta tillsammans och skratta igen.

Efter den regniga avslutningen åkte 20 i klassen till en resturang. Där åt vi buffé (och det va skitgott) och några höll tal. Jag grät lite. Efter det gick folk åt lite olika håll. Men hursomhelst så hamnade jag, Eira J, Axel och Jonas hemma i Jonas bastu xD Hehe, det låter väldigt normalt, men det va trevligt :)

Nu ska jag kolla på Miss Marple :)

Några fler bilder från klassresan


Bara för att den är så typisk *Eira fotar Linnea när hon äter*. Dock i en glamorösare version.

Sista skoldan

Idag var troligtvis sista skoldan i EKS för min del. Helt ofattbart.. efter nio år.. och jag kan fortfarande komma ihåg min första.
Det hanns med både biologi nationella praktiska delen, matte nationella muntliga, schackturnering och repetitioner inför avslutningen.
Efter skolan åkte jag hem och sen till V-by för att kolla på klänningar. Jag hittade några fina, men vet inte om jag vill ha nån av dom som avslutningsklänning. Halterneckklänningar var mina favoriter :)
Imorgon ska jag kolla mer på klänningar, och lite andra kläder, i Kista. Helt ensam. Men jag har inte så överdrivet mycket tid på mig, så det är nog bäst så :P
Jag har ätit äckligt mycket på senaste tiden. Det är inte bra. Men det är sommar. Och glass är gott :( usch, jag måste skärpa mig!
Nu ska jag slå på den andra datorn och ladda över Eiras bilder från klassresan :P Godnatt <3

Helgen

I helgen har jag vart på Alholmen. Var med Karin och Nora :)
Imorgon är sista skoldan. Det är sorgligt.
Vi börjar kl 9 tror jag. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra under dan. Få tillbaka biologiproven kanske^^
På tisdag är det studiedag. Då ska jag försöka hitta en avslutningsklänning, hehe. Sen är det avslutning på ridningen. Mimmi kommer :) <3
Har planer för hela veckan typ, har mkt skoj på g :]
puss :*

Klassresan

Jag tycker klassresan var rolig :) Vädret kunde ju ha vart bättre, men det var iaf bättre än i Stockholm.
Lite kort vad jag har gjort under veckan:
Måndag: Åkte till Gotland. Satt ute på en klippa med några trevliga människor hela kvällen, myys :]
Tisdag: Busstur på norra Gotland, till bl.a Lummelundagrottorna, Fårö och några kyrkor.
Onsdag: Museum + Visby. Jag gick vilse ensam en gång xD
Torsdag: Valfritt. Hade ingen lust att cykla till Visby, så följde med Britta och några till till en äng. Sen badade jag med Eira och Christoffer. Och tumlade runt i gräset med Eira och Sofia. Dygnade med Anna, Eira, Jasmina och Andreas. Sen kom Eira och Axel också.
Fredag: Var i Visby ett tag och tog sen färjan hem.

På fredag eftermiddag var jag helt borta typ pga sömnbrist :P Haha, det va lite roligt. Jag visste inte om jag drömde eller var vaken, jag var helt i min egna lilla bubbla ^^
Efter att ha vart vaken i 37 timmar så somnade jag med mobilen i handen. Hmm.. lite trött kanske? ;)
Jag har inga bra bilder från resan. Fotade inte så mkt, har några bilder på Eiras kamera.
Jag har förresten vart typ extremt onyttig den här veckan. Men det får man ju va. Gotland har Sveriges största glassbar liksom. Pecan nöt kola <3





Om nån vill skicka lite bilder till mig så skulle jag bli glad :)

RSS 2.0