Svar på kommentar..

Sofia, jag förstår hur du tänker, men jag höll för raderna under när jag gjorde testet så jag kan inte ha sett vad det stod :P
Jag tror det är 666 som blir liksom djävulen --> röd. Sen har jag ingen aning om resten haha.

Har ni märkt förresten att man kan se namnet på de som kommenterar nu? Det märkte jag nyss! Jag äger alltså. Lite sådär i efterskott.



Nu är det så att halloween sakta börjar närma sig. Eller det är fyra veckor kvar. Men, man ska tänka lite förväg. Grejen är att jag ska på halloweenfest med obligatorisk utklädnad och så.. förslag på vad man ska va?

They both look pretty good baby girl, but then so do you.

Idag kom jag på att det är fredag imorgon! Den här veckan har gått fort.. Snart är det helg och inga planer är spikade än.
Idag här det väl inte hänt något speciellt. Jag gjorde bort mig lite, men hey, vem gör inte det?
Det är lite tråkigt att skriva när ni inte kommenterar. Nu vet ni.

Why trying to be somebody else when you can be you?

Oj, tiden bara flyger iväg! Här har man suttit och skrivit nästan en sida på engelskan och inte märkt hur mycket klockan blivit. Men, jag gillar att skriva på engelska, och boken är bra. Så den här bokrecensionen borde bli toppen, hopefuly..
Nu ska jag nog sussa. Börjar 10.50 imorgon men ska nog springa innan skolan, så uppstigning vid 8 kanske? Aja, godnatt!

I wish I could say "I don't care" without lying.

Hmm.. Jag har en ordentlig träningsvärk i överarmarna och smalbenen, men vet inte riktigt vad jag har gjort.. Jag red ju igår, men Mon Ami är inte så dragig. Det gick helt okej förresten, mycket bättre än förra veckan!
Min pluggteknik funkar fortfarande märker jag, fick MVG på biologiprovet! Även om jag blir stämplad som pluggis så är jag glad att jag har så lätt för att lära mig. Grejen är ju, jag är ingen pluggis, jag pluggar i princip inte. Jag läser saker en eller två gånger kvällen innan och sen får det räcka. That's it.
Jag tänkte åka och köpa/kolla på skor imorgon, men alla verkar vara upptagna.. Kanske bara blir en chilldag hemma? Börja på hemtentan? We'll see.
Nu ska jag försöka skriva min engelska bokrecension, för att jag lyckats läsa ut en bok i god tid för en gångs skull. Fast jag kanske hamnar på facebook eller felsms istället, men datorn laggar så..
Jag är typ världens största tidsoptimist, om jag inte sagt det? Jag kommer försent typ varannan dag, minst. Och sorgligt nog tror jag inte att jag överdriver. Idag t.ex kom jag TIO minuter försent, trots att bussarna går var femte minut och tar 3-5 minuter att åka till skolan.. Fast de var faktiskt försenade, men ändå.. Jag borde verkligen börja passa bussarna, känns lite pinsamt att komma försent hela tiden. Speciellt idag när rektorn satt med på lektionen. Suck. Förut brukade jag få lite panik när jag satt och väntade på bussen och märkte att den inte kom, men om jag lyssnar på musik så bryr jag mig inte. Då skiter jag fullständigt i om jag kommer försent eller inte. Underbar känsla.

Lite creepy test.. (A)

Följ instruktionerna så snabbt som möjligt, men läs inte vidare på nästa 
fråga innan du svarat på den föregående 
Du behöver inte skriva ner svaren, bara 
svara i huvudet och gå vidare till nästa fråga.

Hur mycket är: 
12+18

RIKTIGT 30

3+56


RÄTT 59


89+2


YES YES 91

12+53


JAJEMÄN! 65

75+26


RÄTT IGEN 101

25+52

JOPP 77


63+32

ALLDELES RIKTIGT 95

Jag vet! Matematik är hårt arbete, men det betalar sig!!!!

Kom igen, ett par till...

123+5

KORREKT 128


111+222+333?

Fick du det till 666? Rätt!!!


SNABBT NU! TÄNK PÅ ETT VERKTYG OCH PÅ EN FÄRG!


LITE LÄNGRE NED


LITE TILL...


BARA LITE TILL..

Du har tänkt på en HAMMARE och RÖD, inte sant??? 
Om du inte har tänkt på en röd hammare, är du bland de 2% som har en 
annorlunda (onormal) hjärna

98% tänker på en hammare och röd, när de utför denna uppgift. 
Om du inte tror på det, skicka detta test vidare, och låt folk svara på hur det 
gick!


Isn't it ironic that..

We ignore those who adore us,
adore the ones who ignore us,
hurt those who love us,
love the ones who hurt us.

And it's cake for dessert.

Idag fyller mamma år, så det har blivit prinsesstårta till efterrätt, gott gott!
Här har man suttit och tänkt att Biggest loser nog börjar snart, men sen kollar man på tv-tablån, och.. ingen Biggest loser! Det är idolkval istället, får se om jag kollar eller inte. Hoppas Jamilla gick vidare, jag gillar henne, hon var så gullig.
Jag har tänkt på en sak.. Det var mindre än 1½ år sedan jag gick på EKS, men det känns som en evighet sedan, som att det knappt ens har varit. Och det ironiska är, som Eve sa, att hon och jag var knappt med varandra då, och nu är vi typ bästa kompisar och träffas varje vecka. Minst. Konstigt hur saker kan bli ibland..
Idag fick jag reda på att jag har skolfoto imorgon! Har ingen aning vad jag jag ska ha på mig.. Inte för att jag ska vara värsta uppfixad, men det där fotot kommer jag och omvärlden få leva med i ett år, eller i resten av mitt liv (man vet ju inte hur länge jag lever haha). Jag kanske har nya skjortan, eller kanske något annat.

Globen.. och det där fucking trädet.

Trevlig kväll igår! Käkade frukost på donken, men vi va lite sega så det fick bli ett happy meal utan leksak och kartong. Specialbeställd. Och nästan enligt tallriksmodellen.
Efter jag kommit hem har jag kollat på idol i några timmar (hmm..) och sprungit 10 km.. Veckans träning är avklarad, yey. Sen börjar nästa vecka imorgon. Skit också. Och skola. Orkar inte.
Jag "gjorde" min tyskaläxa idag. Den var lite större än vad jag trodde, så jag orkade inte riktigt. Jag kommer typ va sämst imorgon, men det får jag väl va då.
Usch vad jag blivit sorglig och deprimerad. Söndagskvällar kan gå och dö. Fast de är ju redan rätt döda.
Och nu kom jag på att jag har svenska imorgon. Hemskt ämne.

Done some shopping, right?

Idag skulle jag köpa presenter till mamma och Daniel som fyller år nästa vecka. Och det köpte jag också, fast lite trkiga för jag hittade inget roligt. Men, lite kläder till mig blev det också.. En skjorta, ett linne, en tröja och två bh:ar! Och så lånade jag FEM böcker om hälsa, träning och stresshantering.. Nu är det gjort, bara att börja skriva då!
Snart ska jag göra mig klar för att träffa  Jojjo & Co. Ska bli en rolig lördagkväll!
Ciao!

Med hjärtat i halsgropen..

Då var man hemma från Jojjo igen, efter en trevlig chillkväll!
Fick lite panik på vägen hem.. Såg på håll en stor hare som var ovanligt kraftig och skuttade på min gata.. Började bli lite orolig eftersom Biggles var lös på tomten och Rufsan nyligen rymt. När jag kom närmare så satt den inne på en tomt, och från kanske fem meters avstånd såg den exakt ut som Biggles bakifrån! Eftersom jag inte ville smyga runt på andras tomter mitt i natten så kutade jag hem helt panikslagen, och där satt han. På uppfarten. Den finaste synen jag sett idag. Han var hemma. Bäbisen var inte borta. Lättnad!

Freaky friday.. without the freaky part then.

Kemiföreläsningarna.. Vilket skämt. Det var fem forskare varje föreläsning och de enda de gjorde var att säga vad de jobbade med, och "programledaren" eller vad man ska säga hade samma skämt och frågor båda förelösningarna.
Att cykla till Curves var inte min brightest idea today, men om man går i uppförsbackarna så funkar det med knäet.. Så nu har jag vart duktig och tränat fem dagar den här veckan! Imorgon blir det nog ledigt däremot, och sen springa på söndag..
Vad händer denna fredag då? Jag ska träffa Jojjo och Kajsa, men vet inte hur, vart eller när haha.
Nu har min lugg äntligen växt ut någorlunda så jag kan ha den nere.. Och det är minst fem personer som frågat mig om jag klippt mig! Hehe, så kan det gå..

Dagens citat:
Jag: "Brukar **** skriva till er på facebook?"
Alla andra: "Nej.." *Tystnad* "Vad har han skrivit nu..?!"

Vad har han skrivit tänker jag inte skriva här, men ni kan få veta om ni frågar haha ;)

Om Eve har mer muskler än mig, då är något fel..

Idag var Eve hos mig. Vi bakade kärleksmums somm blev lite fail eftersom vi hade en glasform istället för långpanna, men goda i alla fall. Man blir väldigt mätt.
Men, det Eve kom för var spa-kvällen på curves. Den vart mer lyckad än vad jag trodde! Vi gjorde massa vägningar på en våg typ (min kropss metaboliska ålder var 30, Eves 33 och mammas 29.. skumt!), åt massa grönsaker med dipp, kollade på lite olika saker och så fick jag mig en gratis manikyr. Så istället för att klippa av naglarna som planerat så är de nu formade, målade och dekorerade!
Facebook krånglar.. Inte kul.
Just nu har jag inte mycket mer att skriva.. Knäet gör fortfarande ont men det gick bra att springa trots allt.
See ya!

Det här med SD..

Jag känner att alla klagar på att SD kommit in i riksdagen och tänkte ge min syn på saken..
Ärligt talat tycker jag inte att det är så hemskt att de kommit in i riksdagen, nu blir det kanske lite mer förändringar och perspektiv på saker (och då menar jag inte invandrarpolitiken, de har faktiskt andra synpunkter också).
Och alla demonstrationer, tidningsartiklar, kedjesms, facebookgrupper etc.. Det känns lite överdrivet. Det är bra att folk uttrycker sina åsikter och visar att alla inte håller med SD, men nu är de faktiskt inne i riksdagen och kommer sitta där i fyra år framåt, inte mycket att göra åt saken. Dessutom är de väl inte tillräckligt stora för att lägga fram ett eget förslag och driva igenom det, eller? Eftersom alla andra partier är emot deras invandrarpolitik så borde det väl inte bli så stora ändringar på den fronten? Fast jag är inte så insatt, jag har inte haft samhällskunskap, så ni får rätta mig om jag har fel haha.

Förresten fick SD 7,8% i min skolas skolval, och vi har ändå rätt många invandrare.. Hm..

När man har läst igenom allt en gång, då har man pluggat.

Igår - ridning som gick sämre än sämst, pluggat kemi.
Idag - slutat historia B (lite läskigt att gå fram till läraren och lämna in boken hehe..), tränat, bänkat mig vid tvn, pluggat biologi.
Kemiprov idag och biologiprov imorgon, därför har jag inte vart inne på datorn (jag satsar stenhårt på att vänta med pluggandet tills kvällen innan).
Jag tycker lite synd om mig själv. Idag var jag och tränade på curves som vanligt, och när jag gjorde upphopp så bara smärtade det till i vänstra knäet typ. Det går bra att göra knälyft och sånt men inte att böja mig ned, då gör det ont. Det gick lite dåligt att cykla hem kan jag säga, det är lite svårt att cykla med ett ben haha! Men jag gick i uppförsbackarna så gjorde det lite mindre ont.. Och det här är så typiskt, för imorgon bitti tänkte jag springa intervaller för att förbättra min kondition på hemtentan.. Vi får se hur det går.
Idag såg jag sista avsnittet för säsongen av Dexter. Slutet är så hemskt. Man blir deprimerad, allt bara förstörs.
På fredag skulle jag bara ha en lektion, matte 10.05-11.25, men nej nej - självklart ska vi på en kemiutflykt typ! Lyssna på tråkiga föredrag och annat inne i stan 11.00-15.00..

Smart och korkad på samma gång, lite som legally blonde.

Jag sitter insvept i mitt duntäcke, myys.. It's so cosy.
Damp, nu försvann allt jag skrivit.. Fuck.
Idag har jag sett ett avsnitt av Biggest loser. Det var ganska bra, jag gillar bantarprogram höhö. Nej men seriöst så skulle jag kanske vilja bli en såndär coach. En utmaning var att deltagarna, en och en, skulle stå fem minuter i ett rum med sötsaker och skräpmat. Det lag som åt flest kalorier skulle få ett kilo avdraget vid nästa vägning (och därför större sannolikhet att få stanna kvar). Ingen åt något förutom en kille som åt en ketchup (påse) för att vinna ifall ingen annan åt något. Och så var det en annan kille.. han åt en big mac, en cupcake, två chokladbollar och två öl på fem minuter! Helt sjukt. Han höll på att spy medan han åt, men bara fortsatte att vräka i sig. 1990 kcal (ett helt dagsbehov) på fem minuter..
Jag kände mig fet när jag kollade på Biggest loser. Människorna där väger ca 100 kg+, och jag kände mig tjock. Säger inte det något om min självbild? Jag menar, jag är ju faktiskt inte någonstans i närheten av 100-strecket. But reason dosn't always count. I still had to do sit ups..

Dagens citat:
"Nea, jag älskar dig, men ibland är du så jävla dum i huvudet!"

Herrlich Herbst.

Förra inlägget var något oseriöst, om ni inte förstod det.. Jag skulle hjälpa Anneli lite med gimp, och vi va rätt flummiga..Vi såg Harry Potter 4 och 5, och de var faktiskt bra. Jag är lite efter med att se HP fimerna. Fast jag missade halva femman eftersomm jag sov från och till haha.. Ikväll ska jag se sexan med familljen, Anneli var snäll nog att lämna kvar den åt mig.
Idag är det underbart väder! Sol och härligt. Inte för att jag vart ute så mycket, men en liten promenad har jag gått. Och vart lite på tomten. Biggles är gullig, han skuttar iväg, hämtar ett äpple, bär tillbaka det och sen käkar upp halva. Den söta lilla grisen..
Oj, det är en geting vid mina fötter.. Men jag har slutat vara rädd för getingar, det är liksom inte värt det. Den är säkert ute efter pecankolapajen som jag nyss bakade hihi.. (fast paj utan pajskal, såklart ;] )
Trevlig söndag!


Han är ful för att han fäller, okey?

Bilden är oredigerad!!!!!!!!11!!


..och ni älskar den ;PPPPpppppPPPppPpPpp

Lördag á la Anneliiiiii!

Anneli kommer snart hit, så skriver lite snabbt..
Imorse var jag duktig nog och sprang mina 10 km! Det kändes mycket enklare än förra veckan men gick långsammare.. Hehe.. Och nu har jag ont i ryggen :( Måste nog till sjukgymnasten!
Sen var det meningen att jag och Anneli skulle plugga hemma hos henne. Hon fick lite matte gjord faktiskt, men själv så är man ju inte så mycket för att plugga överhuvudtaget. Men jag skrev fem meningar på min hemtenta, det ni! Bara lite fy skam.
Min lilla dator är väldigt praktisk att ta med sig om man t.ex ska skriva hemtenta och så.. Jag menar, den är ju mindre en min kemibok. Underbart.
Jo, ikväll då.. Snart kommer Anneli hit, och då blir det FILMKVÄLL med Harry Potter, grönsaker och dipp! Asnice. Och övernattning, det var länge sen.. Och mitt rum är rätt rent, nu blir jag glad.
Jag och Anneli var rätt flummiga när vi skulle plugga.. Vi skrattade åt allt. Men "Beskriv blablabla... Använd gärna ord som max- och vilopuls,,,," är faktiskt skrattretande. Och 4+5 blir inte 7, inte ens om man spelar ett spel. Matte C, here we come!

But that's alright because I like the way it hurts..

Nu är jag hemma från tjejmiddan. Det var supertrevligt! Bara jag, Mimmi, Sara, Emelie och Alice var där men det var självklart kul i alla fall. Mimmi hade gjort en jättegod lasagne och bakat himmelskt goda chocolat chip cookies, mums!
Just nu lyssnar jag på Hero of war med Rise Against. Den är bra. Hemsk men bra. Jag gillar låtar då artisten liksom sjunger dåligt med flit.. Inte som Ola, utan som Håkan Hellström typ. Lite skrikigt och inte så uppampat. Och hemska texter är underabara.
Nu är den där jobbiga känslan tillbaka. Ensamhet. Jag vill bara ut och vara, ut och.. Jag har blivit tragisk, men jag kan inte hjälpa det längre. Hela mitt liv har jag kollat på andra och sagt "jag vill vara sådär". Nu finns det så många sätt att vara på, och många nöjer sig med simplare än såhär, så varför kan inte jag? Andra gör det ju, right? Men nu är det faktiskt jag som vil, vill ha mer. Det där mer. Jag måste bara skriva av mig lite.. Ingen svarar på sms nu, och jag behöver någon att prata med.. Usch.. nej..

Curves spa-kväll - wanna join?

Nästa torsdag (23/9) kl 17-20 är det "spa-kväll" på Curves. Det brukar bjudas på lite mat, prov av skönhetsprodukter samt lotterier, någon/några som vill följa med? Girlz only ;)

Överraskningar är trevliga..

..men inte när det regnar när man ska cykla hem från gymmet!
Nu sitter jag och fönar håret (A) men ska snart åka hem till Mimmi på tjejmiddag!
Tydligen har vi haft inbrott i våran båt, så det blir inte landet i helgen.. Undrar vad jag ska göra imorgon..?

Kvällssysselsättning..

Hehe, när man har lite tråkigt så..

Nä, nu ska jag gå och lägga mig.. godnatt!

Hey soul sister, I miss that Summer.

Hej världen!
Ibland går tiden snabbt, för snabbt..
Vad händer i helgen då? För min del blir det nog landet, men annars är jag öppen för förslag! Men landet blir det förhoppningsvis.. Mysigt men lite öde (!) såhär på hösten.
Jag upptäckte nyss typ bästa verktyget på GIMP. Perfekt för att ta bort finnar och rynkor! Hehe..

Ägghead.

Storstädat!

Eftermiddan spenderades med finaste Eve i Vällingby centrum. Tanken var att jag skulle köpa massor av kläder, men jag kunde inte hitta ett enda plagg som jag gillade särskilt mycket! Och nu är det höst, så vart är de mysiga stickade tröjorna? Det finns inga alls (om man inte vill ha halvgenomskinliga från gina)! Trevligt hade jag i alla fall, och gott fika på Wayne's hanns det med också.
Nu på kvällen har jag väldigt ambitiöst nog storstädat mitt rum. Jag var trött på stökigheten och alla bleka färger, så tänkte att det var dags för lite förnying. Jag skulle vilja göra en lite större makeover (precis som med min gardeob), men vi hade inte så mycket röda och orange saker hemma tyvärr.. Jag ville ha våran snygga gamla röda telefon (en sån med "ringskiva" som man snurrar på), men jag har inget telefonjack i mitt rum, tråkigt nog..
Före- och efterbilder får ni, även om jag inte blev helt nöjd!




Ni kan nog misstänka vad som är före och efter..

Jag sov förresten nio och en halv timme idag! Gissa om det var härligt! Jag har nog inte sovit så länge på.. något år kanske? Så nu känner jag mig mycket friskare, lovely!

Man, I'm sick.

Idag hade jag värsta planen att jag skulle åka och träna och sen äta såndär extremt god tårta på Curves, haha. Men så blev det ju inte.. Och inte för att jag är lat, även om jag är det också. Jag var nämligen så sjukt trött så jag försökte sova när jag GICK hem från bussen. Det gick faktiskt bättre än väntat. Sen gick jag och la mig när jag kommit hem. Efter att jag ätit lite i trädgården för att orka gå in. Jag var verkligen galet trött, har inte vart det sen ***.
Imorgon hade jag tänkt springa innan skolan för den här hemtentangrejen. Men jag tror nog jag ska ta det lugnt ett tag, tyvärr. Jag ska kanske träffa Eve efter skolan,  om min grönangrupp inte jobbar allt för länge. Förresten har jag skrivit min labbrapport, hoppas den blev bra..
Petri var här idag. Dragspel. Det gick väl lite åt helvete, men så är det när man är trött, inte har spelat på hela sommaren och naglarna är för långa. Apropå naglar känner jag för att ha lite färg på mina.. hm..
Idag hade vi skolval, helt utan förvarning. "Vi ska gå och rösta när lektionen är slut" fick vi höra. Min skola har bra framförhållning, inte sant?
Ambitiös som man är så har jag mejlat tyskaläraren idag! Hoppas hon svarar snart.. Idag på historian upptäckte jag att jag satt där och bara önskade att jag inte hade den kursen. Kanske för att vi slutader så sent och jag var sjukt trött, men det lär jag va hela terminen. Så nu hoppas jag att jag får min tyska, för jag saknar faktiskt det. Kannst du dass verstehen?
Nu blev det väldigt mycket schooltalk, men det är allt jag har hunnit med. Och äta choklad, goa grejer.

..or the girl who never wants to be alone.

Citat från biologiläraren:
"Nästa gång tänkte jag ta med mig livs levande fossiler.. fast de är döda."

Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig, borde verkligen vila lite!
Imorgon början dagen redan 8.15 med en kemilabb, så bäst att vara pigg..
Godnatt!

Men älskling, vi ska alla en gång dö..

Hela kroppen värker. Min rygg. Axlarna. Nacken. Utsidan av halsen. Jag vill bara knäcka allting, det skulle va så skönt..
Idag fick jag reda på att det visst ska bli en tyskagrupp, fast utanför schemat. Så halva lektionen kommer va på min idrott.. Svårt läge. Jag vill ju läsa tyska men har ju börjat med historia B nu. Fast jag ska kanske prata med tyskaläraren. Om jag hittar henne.
Idag blidde det Pyret på ridlektionen. Det gick väl sådär. Han är så knepig att forma på en liten volt och hetsig i traven. Men skänkelvikningarna var ändå helt okej, i alla fall en del. Och när vi väl fattat galopp en gång så gick det ju asbra sen. Fast det dröjde ett tag.. Och jag hatar när folk sitter på läktaren och kollar sådär nedvärderande på de som rider. Visst, man gör fel, men det blir inte bättre för att ni sitter och snackar skit.
Hästarna är för övrigt snällare i stallet när man rider senare. Jag tror de fattar att det inte är småbarn som de kan jävlas med längre och skärper sig lite.
Mina skor har trasiga sulor. Det blir ganska blött och sandigt när man går på blöt asfalt. Väldigt blött faktiskt, sådär plask-plask-blött.
Jag har lite ångest över labbrapporten jag ska skriva. Men jag behöver hjälp med den, så jag får göra den imorgon. Mamma har tjejmiddag idag förstår ni, fast gärsterna kanske har gått nu.
Nu på kvällen ville jag bara ligga och mysa framför tvn, men självklart så finns det inget att kolla på.. Bara en film som jag redan sett och valsnack typ, trååk.
Nu tänkte jag förlänga min spotify-lista lite, ciao!

If I text you, it means I miss you. If I don't, it means I'm waiting for you to text me.

Detta är en dag att minnas.. Why? Eira svarar på facebook-chatten! Hahaha! Nu klarnar vi ut lite saker, det var länge sen vi sågs.. miss her <3
Jag har druckit 1½ liter te idag. Är inte det lite sjukt? Sen har jag ätit lite choklad också.. sjukt gott!
Jag är lite öm i hela kroppen.. kanske skulle gå och lägga mig, klockan är trots allt halv tolv, och jag börjar halv nio imorgon. Lite för lite sömn, men jag orkar aldrig gå och lägga mig..
Godnatt!

Curves 2 år!

Den här veckan fyller Curves två år, så det firades med tipspromenad och världens godaste princesstårta! Och ja, mitt gym bjuder på tårta. Det är inte alls fel. Den var bakad på Citygross, en sådan ska vi köpa till mammas födelsedag, definitivt!
Jag gjorde lasagne förut förresten. Men jag glömde att man kanske skulle dubbla mängden sås när man dubblar allt annat.. hehe. Men god blev den i alla fall.
Jag har städat undan klädhögarna i mitt rum. Fast en tröja ligger framme, men jag vill inte glömma tröja till ridningen den här veckan också. Apropå det är det dags för mitt lilla uppdrag imorgon..
Åah! Jag spiller verkligen alltid när jag ska dricka saker. Så nu har jag te över halva t-shirten, tur att det är kallt. Jag har faktiskt spillt te till och med i ögat idag. Det är ändå ganska skillat.
Vet ni hur jag vaknade imorse? 15 kilo hund hoppade upp i min säng och landade på min mage, kabaam! Det var lite oväntat, Isa tyckte nog att sängen var hennes när klockan var efter åtta.. Sen somnade jag om. Och sen ringde min väckarklocka, och jag hade glömt bort att Isa låg i min säng (bredvid mig, jag hade flyttat lite på mig), så självklart mosar man henne i ett försök att sätta sig upp. Hämnden är ljuv.

Mellis!

Idag hade den andra gruppen tydligen labb på kemin, så jag slutade 1½ timme tidigare! Den tiden har jag spenderat med att dricka te, äta nyttig äppelpaj och skriva biologi. Och läsa reklam! Måndagar är bästa reklamdagen, för då kommer Ica-reklamen. Och jag gillar Ica Spångas endagsryckare.
Jag tänkte dela med mig av receptet till min egen påhittade nyttiga äppelpaj;

-ett litet äpple
-kanel
-pecannötter

Värm ugnen till 200 grader. Skiva äpplet och lägg i en liten pajform. Strö över kanel. Bryt några pecannötter i bitar och toppa pajen med dem. Grädda i ugnen i ca 10 minuter. (Om man vill grädda äpplet längre så kan man vänta med att lägga lägga på nötterna så att d inte blir brända). Yummie!

Härlig webcam-kvalité. Idag var vädret så fint så jag tyckte det passade bättre med den soliga New York-koppen.

Jag hade tänkt träna idag, men det öser ju ned hela tiden så jag vet inte om jag orkar cykla dit.. Nu ska jag kanske laga lasagne, så är det klart för kvällen.. Eller så kollar jag på tv. Eller läser. Vi får se..

..ain't fare you know.

Nu tänker jag inte skriva mer på laborationsrapporten idag. Det har faktiskt blivit över en sida (men grafen). Fast jag har knappt skrivit något alls egentligen. Men jag får göra det en annan dag.
Söndagar är mina slappa dagar. Pluggdagar. Sminkfria dagar.
Eira och Eve är dumma. Dom svara inte på sms. Och jag känner mig väldigt barnslig just nu, men jag är faktiskt förkyld. Då får man vara det. Nu blir det mycket te och lite mjölkprodukter framöver. Jag brukar ta till ganska extrema åtgärder när jag är förkyld. Jag har redan druckit ½ liter te idag och sitter och smuttar på kopp nr 3 (eller 5 & 6 om man ska gå efter vattenkokarens mått).
Bea är snäll. Hon smsar mig. Först. Då blir man glader.

Jag vill..

..ha en Sony Ericsson X10 mini. Sofia har skaffat sig en sådan nu, och den var väldigt enkel att förstå sig på och smsa med! Inte alls så där töntigt svår att skirva på som HTC-mobiler.
..köpa en stor, mysig, stickad tröja. Och den ska vara fin.
..köpa kläder överhuvudtaget. Garderoben börjar kännas lite gammal och jag har lagt ut väldigt mycket pengar på mat och busskort på senaste tiden, det måste kompenseras lite med klädinköp.
..att Eve ska svara på sms. Bara för att.
..ha mer tid. Jag vill både hinna träna, plugga, ha kul och sova, men just nu hinner jag ingenting känns det som.
..att labbrapporten ska skriva sig själv. Precis som den däruppsatsen jag ska skriva på svenskan imorgon.
..att min lampa ska laga sig själv. Jag är trött på besvikelsen varje gång jag trycker på knappen och den inte tänds.
..mysa. Det är precis vad jag behöver just nu.
..sova. Och mer en sex timmar den här natten, kanske till och med fler än åtta.

Sippin' tea and feelin' sorry for myself.

Igår var jag i Södertälje och bowlade och kalasade med Maria, Sofia och några till. Det var riktigt roligt! Men långt att åka.. Det tog 40 minuter med bil vid halv ett på natten (då det inte är någon trafik alls)!
Jag gjorde för övrigt två geografiska upptäckter igår. Ett: Västindien ligger i Amerika och är inte samma sak som Indien! Det kändes som att jag fick en uppenbarelse när jag upptäckte det. Det andra: Östertälje existerar!
Just nu sitter jag och försöker skriva en labbrapport om Jetline (stora bergochdalbanan på Gröna Lund). Det går väl inte sådär jättebra precis. Det går inte så mycket alls faktiskt. Jag är bara helt opepp.
Och vet ni vad? Jag har blivit förkyld. Blä. Jag sitter med en fleecefilt i knät och duntofflor på fötterna och dricker te ur en enorm New York-kopp. Te. Liksom, hur lågt får man sjunka? Vi har aldrig använt våra New York-koppar, fast jag har alltid velat göra det. Vi har två koppar, som vi fått i present av New York-bor. Jag vill att någon kommer hit och dricker te med mig ur den andra koppen.
Jag har ont i ryggen. Det är nog inte så konstigt med min hållning. Och så sprang jag imorse, 10 km. Det var jobbigt. Men nu jäklar ska jag göra den här "personlig tränare"-hemtentan, synd att jag är förkyld bara. Men jag tror på att det är bra att springa när man är förkyld, man kan säkert springa ifrån bacillerna.
Hoffmaestro är faktiskt bra. Lyssna på So do you eller Young dad. Tröstmusik.
Jag tycker väldigt synd om mig själv just nu.

Bilder från picknicken.

Nu när min dator fungerar lite bättre så kan ni få lite bilder min och Eves picknick.

Spana in myggan. Här har man inte ett nytt ligg varje kväll, utan en ny mygga varje bild (på typ fem bilder har jag en mygga på olika ställen i min panna).

Med en öl i pannan så struntar man i pommes fritten på huvudet.

Jag har ärligt talat inte haft tid att ens slå på datorn på senaste tiden, that's why it haven't been any updates.
Igår var det grönan med klassen då.. Men de hade stängt hälften av alla attraktioner så köerna var superlånga, så vi gick efter bara två timmar. På kvällen var det Edsbacka Bistro som gällde för att fira föräldrarnas tjugonde bröllopsdag! God mat men svindyrt, och lite lång väntetid. Jag åt kräftsoppa och lök/västerbottenostpaj till förrätt och svamprisotto med friterad kronärtskocka till huvudrätt. Lite senare blev det en kortispromenad med Jojjo som lämnat sjukhuset och sen plugga historia till klockan tolv! Var bara lite trött när jag vaknade imorse..
Idag var jag, Jojjo, Marielle, Annie och Camilla på grönan och lyssnade på Hoffmaestro! Hela grönan var utsåld så det var sjukt mycket folk. Jag kunde inte andas där vi stod först (långt fram i mitten), så jag och Marielle gick lite åt sidan, men det funkade bra det med. Hoffmaestro var ganska bra faktiskt!
Men vet ni vad som hände innan konserten började? Jag stod där i publiken, och helt plötsligt, från någonstans lite längre fram så kommer en mugg.. med öl.. flygande och träffar mig rakt i pannan. Ölen bara rann ner längs håret, över ansiktet och in under tröjan. Mysigt! Så typiskt alltså. Så nu sitter jag här med ihopklimpat hår som luktar öl och rök men orkar inte bry mig. Jag bara orkar inte längre. Livet är meningslöst just nu. Nejmen, jag saknar den där känslan. Den finns bara inte kvar i mitt liv längre, bara en stor avsaknad av den.
Trevlig helg!

När de sexiga tanterna är upptagna får man leva med myggorna.

Igår var det mycket plugg, lite tid och en förbannad huvudvärk som gjorde att jag gick och la mig klockan tio, därför blev det ingen bloggning! Helt kortfattat från igår så gillar jag min nya ridgrupp, de är väldigt schyssta faktiskt.
Idag har jag haft picknick med Eve! Det var mysigt men väldigt mycket mygg, en hel svärm som bara stod upp som en pelare ovanför oss! Tanken var att vi skulle vara nyttiga med våran tonfisksallad, men sen blev det mycket fika till efterrätt, så så nyttigt blev det inte..
Imorgon blir det Grönan med klassen och sen middag på resturang med familjen, nice eller vad? Eftersom jag först behöver vara vid Gröna Lund klockan tolv så hade jag tänkt träna innan, men jag tror jag struntar i det. Jag känner inte riktigt att jag orkar, och det blir så stressigt med tiden. Bättre att få en riktigt lugn morgon för en gångs skull!
Jag och Eve har upptäckt vissa buggar på de nya bussarna. De gillar att rabbla upp busshållplatserna i rad innan man kommit fram, och en del har fel nummer på sig, till exempel så åker "20 Mörn" här hos mig nuförtiden..
Min dator laggar som jag vet inte vad just nu, jobbigt..!

Politik.

Politik är en sak som jag aldrig riktigt förståt mig på. Sverige styrs av en statsminister fick jag lära mig för några år sen, då hette den Göran Persson, men heter den Reinfeldt. Förnamnet glömde jag nyss bort. Fast nu kom det tillbaka. Fredrik! Aja, så insatt är jag ungefär, eller jag kan namnen på partierna och vilka färger dom är. Eller typ loggorna.
Det jag skulle säga är att snart är jag ju faktiskt 18, så lite ställning borde jag ju ta, även om jag först får rösta om fyra år.. Så jag svarade på "valkompassen". Jag är tydligen centerpartist, trevligt. För dom är väl rätt okej, eller? Tvåa kom Sverigedemokraterna och trea miljöpartiet.. Jag gillar tydligen inte de ledande partierna, roligt att veta.
Jag är ganska trög idag. Väldigt trög faktiskt. Jag förstod inte ens det konstiga med att Ikea skulle sälja en Volvo för att montera ihop. Haha!
Nu har jag ont i ryggen, min ställning framför datorn är inte så bra. Den klassiska luta sig framåt, men nu försöker jag räta på mig.
Tjing!

Plugget.

Idag var inte en bra dag i skolan. Eller, den var väl rätt rolig, pratade med Patric några lektioner, men fattade typ nada. Fast jag trodde jag var helt grym i fysiken tills jag läste facit, då gav jag upp. Svaret skulle bli 10 m, inte 90000 m. En smärre miss.
Vi ska ha hemtenta i idrott och hälsa. Om man är ambitiös så tar det tydligen 1½ månad enligt våran lärare, vi har har 6 veckor på oss.. Bara att sätta igång alltså! Så snart ska jag börja vara min personliga coach i en månad och börja springa igen..
Vet ni vad jag fick veta idag 10 minuter innan svenskalektionen? Vi skulle inte bara läsa Dante utan två texter till, och vi hade läxförhör.. Det var svåra frågor dessutom, och jag blev inte klar. Allt blev bara skit.

Ett litet citat:
"Svårt att skilja på substantiv, adjektiv och verb? Inga problem, skolan har ändrat sina undervisningsmetoder: Substantiv är ord som man sätter "fan" eller "jävel" efter: klockfan, gubbjävel, etc. Adjektiv är ord du sätter "skit" före: skitbra, skitsnygg, etc. Verb är ord "utav helvete" efter: drack utav helvete, körde utav helvete etc. Så nu är det skitenkelt för ungjävlarna att lära sig utav helvete!!"

Jag orkar verkligen inte med skolan känns det som. Det är så mycket på en gång, och jag fattar ingenting.

I want new shoes.

Jag vill ha nya skor, både sneakers och höst-/vinterskor. Det blir väl till att åka till skopunkten som vanligt, billigt och bra. Nej men seriöst så skulle jag nog inte kunna köpa ett par dyra skor. Och tre par nya billiga vinterskor varje år kostar ju i princip mindre än ett par dyra. I'm economic. Någon som vill hänga med till skopunkten förresten, typ Barkarby eller Jakan?
Idag har jag pluuuuuggat. Eller jag har läst sex sidor i kemiboken, men det kändes som väldigt mycket. Sen har jag läst lite Dante och börjat läsa min engelskabok (Big mouth & Ugly girl - verkar väldigt bra faktiskt!), så nu känner jag mig lite duktig! Plus att jag städat rummet, i lite halv panik för att Daniels kompis skulle hit..
Eve är hemma hos Jonas, så jag känner mig helt lonely. Nobody to talk to. Or not in the same way anyway.
Min lampa är trasig. Det är lite irriterande, för jag glömmer bort det varje gång jag ska tända den. Hmm.. jag kanske skulle be någon byta lampor i den? Fast det känns lite jobbigt..
Det är bra med olika sorters kompisar, för alla har olika åsikter. Ibland blir man lite naiv av vissa, och då är det bra med sånna som Eira som får lite vett i en.. Hur tänkte jag egentligen? Fast ändå..

I finally understand the meaning of tired.

Idag så firade mammas kompisar att några förlovat sig, så dom va lite extra frikostiga med spriten. Det vill säga, vissa var fulla redan innan vi kom dit, vid fyra! Hehe.. Så ett flertal fulla och pratglada finnar har man fått stå ut med, som dessutom glömmer bort att man inte kan finska.. Men en god 3-rättersmiddag, snacks och ostbricka fick jag i mig i alla fall.
Jag somnade i soffan förut.. Och sen i fosterställning på tomten.. i solen.. min kind var något rödare när jag vaknade.
Mina grannar har fest. Dunka-dunka musik you know. Ganska så fjortis. Vad gulligt. Jag undrar hur gamla dom är, för misstänker att det är FF..
Nu ska jag nog gå och lägga mig, jag är lite trött somsagt.. Godnatt!

Trött och sliten som eliten.

Det var lite fler människor och lite annorlunda fråmn vad jag hade trott igår, men trevligt i alla fall.
Just nu känner jag mig väldigt trött och har lust att sova lite. Det kanske jag ska göra också. Om ett par timmar åker jag, Daniel och mamma hem till mammas kompis Outi och sen blir det nog håll igång hela kvällen massor av mat och pratglada finnar.
Så ser mina planer för dagen ut, nu ska jag vila!

En hemsk gammal bild..

Jag har kollat på några av de första bilder jag tagit med digitalkamera (inte systemkamera, bara digitalkamera). Och de här var en av de första bilderna på mig (fast kanske inte jag som tagit den då..?).. Kolla på mitt hår, låångt!

Jag borde gå och lägga mig nu. Jag hade faktiskt tänkt sova ut tills imorgon, men eftersom att jag ska upp vid sju så kan jag säga att that train has passed..

All the right friends and all the right places.

Det är riktigt kallt såhär på kvällarna, måste nog ta och skaffa mig en ny höstjacka, en som faktiskt värmer! Jag kom nyss hem från underbara Jojjo som ville plugga lite tillsammans. Så nu sitter jag här och försöker få tillbaka värmen i myssockor, plyshbyxor och EKS-tröja.. mys! Anyway så hjälpte jag Jojjo att skriva en historiagrej. Hennes historia A är mycket svårare än vad min var! Typ.. Det var i alla fall efter vi tvättade hennes hund, efter en äcklig liten bajsincident..
Jag känner att jag har blivit mycket socialare på senaste tiden.. And it feels good. Fast jag borde bland annat träna mer. Imorgon tänker jag träna, för första gången den här veckan..
Imorgon kväll blir det kräftskiva tror jag! Ska bli grymt kul!
Vad har ni för planer inför helgen?

Är det inte 11 års åldersgräns på den här filmen?

Idag mina damer och herrar var jag i Vällingby med Eve. Vi åt på food court, lallade runt lite och kollade på "Vampyrer suger"! Det är ingen superfilm, men rolig är den! Och eftersom att jag har bäst humor så satt jag och garvade när alla andra satt och euww-ade. På något sätt tycker jag det är väldigt roligt med benkotor som sticker ut.. Jag tror det är lite skadeglädje.
Planerna för helgen ser bra ut, det här blir nog en toppenhelg!

RSS 2.0