Gott nytt år!

Igår spenderade jag hela dagen ute på Färingsö. Först var jag och red med Anneli, mysigt men lite svårt att komma fram för att de fällt träd överallt. Sen åkte jag hem till Sofia, blev bjuden på middag och kollade på film. Och OC. Fem avsnit. Hihi. Bra serie. Shutter island är en väldigt bra film förresten för de som inte sett den, lite svårt att förstå slutet bara.


Idag är det nyårsafton! Jag ska fira med nästan alla mina bästa vänner, så det kommer bli grymt! Först ska jag på middag med alholmstjejerna och sen på förkrök hos Aastin med bland annat Jojjo, Eve och Lalla. Vet inte riktigt vad som händer sen, men natten lär väl bli ganska awesome!

Fin bild, men den tänkta nyårsoutfiten iallafall.

Vem har sagt att lycka inte kan köpas med pengar?

Shoppingglädje ♥ Det var ett tag sen.. Typ i våras kanske? Jag och mamma skulle bara åka till Cubus i Bromma Blocks för att kolla på en kavaj som jag spanat in lite, men hem kom vi med två kavajer, en kjol, en skjorta och ett par strumpbyxor. Ååh. Den ena kavajen är lite kortare och mer "festkavaj" och den andra är mer vanlig och "officiell". Mammas idé att vi skulle köpa båda. Allt var på rea. Mamma betalar lite. Livet är underbart. Så nu är min nyårsoutfit troligtvis komplett, frågan är lockigt hår eller rakt hår? Jag har precis lärt mig locka med plattången!

Three days of shopping.

De senaste dagarna har jag shoppat, eller åtminstone kollat i affärer, både med mamma, Eve, Lalla och själv. Bromma Blocks, Kista och Vällingby, I've been everywhere! Fast inte i stan, det har jag inte orkat. Vad har jag fått hem då? Top till nyår (som iallafall jag tycker är superfin! Så nöjd.), svarta byxor (också till nyår, omg ska jag inte ha klänning på mig? Troligtvis inte, hittar ingen fin..), lång stickad tröja, trosor, örhängen och hårpuder. Allt var inte på rea, men man har väl cash efter jul liksom. Hihi. Sen har jag ridit två stora pållar vid namn Nikki och Pyret också, haft en lagomt trevlig träningsvärk efter det och mörbultat mina ben lite extra med epilatorn. Wiho!

Ni skulle få bilder på kläderna, men sen kom min brorsa och kallade mig för fjortis som fotade, så nu får ni inga.

My head feels like gegga.

Eve kom hit igår och stannade i sisådär ett dygn, trevligt trevligt! Blev lite allt möjligt; snack, promenader, wii, ordyatzy och film, men vi var ganska så sega idag kan jag säga. Jag klädde nog på mig vid sju på kvällen och har inte fått mycket gjort sen dess. Nu har jag sett Skönheten och odjuret! Bara lite efter alla andra, men vad gör det egentligen?

God jul!

Har haft mycket julstress och inte hunnit blogga, men nu är det över!

Blev en trevlig jul som vanligt med famijen, farfar och farbror. Mycket julmat, godis osv.

Jag fick bland annat pengar, presentkort på massage, plattång, pyjamas, teddyfleecefilt och en supermysig tröja i julklapp, väldigt nöjd!

Epilerat benen!

Nu har jag använt epilatorn (Braun silk-épil 7 dual epilator) för första gången. Först kändes det jätteläskigt att bara lyssna på den, väldigt smärtsamt att använda den, men som tur är vänjer sig huden! När jag kom till baksidan av vaden var det nästan lite skönt att epilera, så det är bara att bita ihop! Sen får man lena ben, något prickiga men inte lika mycket som när jag vaxar som tur är.

Vi tjejer är lite konstiga egentligen, vi använder frivilligt maskiner för att slita ur alla hårstrån ur benen.. borde inte det nästan räknas som tortyr?

Nu ska jag kolla på första Harry Potter-filmen och äta choklad, dags att njuta av lovet!

I wanted you to stay.

Äntligen jullov! Funderar på att börja lovet med att epilera benen, epilatorn kom ju igår.. lite scary! Borde göra mammas julklapp, tänkte rita en kalender, men behöver bra närbildsmotiv som jag kan förstora upp med torrpastell.. Förslag?? Typ vad som helst, gärna årstidstypiska.

Min mentor, Fredrik, som jag även haft i matte och fysik, och är nog den bästa läraren jag nånsin haft, ska sluta. Och idag gav vi i klassen honom ett kort och en liten present som tack för de här åren.. Åh, det var så sorgligt! Det var som slutet i nian all over again typ. Han skulle läsa upp vad som stod i kortet, och efter ett ord började han gråta.. Och jag.. Och många andra. Det är rätt starkt att se en vuxen man gråta måste jag säga! Vi är tydligen anledningen till att han har haft svårt att sluta, aaw..

Time to relax.

Så, äntligen klar med min borreliauppsats! Ibland finns det fördelar med sjuka föräldrar som kan säga vad man ska och inte ska ha med. Så sen har jag firat lite med att dega i soffan, underbart! Och sovmorgon imorgon, börjar med julbord till frukost 11.20, pretty nice huh? Och jag har kommit på en julklapp till mamma, kanske.. Kan bli fint om jag orkar fixa, men snart är det julafton så vi får väl se. Ååh, inga prov på en månad typ ♥

Jag ser det snöar, jag ser det snöar!

Igår var det middag och bio med Nora och Karin somsagt! Blev middag på BK och sen en chailatte på wayne's för min del (galet gott är det ju, att jag aldrig testat innan! Nu kan jag ju faktiskt träffa folk över en "kaffe" haha). Sherlock Holmes 2 var bra! Ettan var dock bättre, saknade lite alla "omg vad Sherlock är smart"-moments. Det fanns en del, men inte lika många som i första. Sen kan jag rekommendera att inte dricka typ en halv liter läsk till den över två timmar långa filmen, magen höll på att explodera i slutet..


Idag snöar det! Riktigt vackert! Fast den verkar smälta på marken, lite synd! Ikväll ska jag och Eve på fest hos Patric med glögg och grejer, kommer bli myyys! Den här helgen känns väldigt bra faktiskt.

Hon var med Nea på Ikea.

Shululu! Igår var Evelina min lilla pina med mig Linnea på Ikea. Hehe. Alltså jag är lite halvspeedad nu när jag snart är frisk. Sen var vi på Skopunkten, Rusta, Lindex, Toy'R'us och lite andra roliga affärer fär borta i Barkarby också! Köpte dock inget förutom fika, men hitta asfina skor som jag tror jag ska köpa senare! De är bruna med kilklack, liten snörning fram och en bred pälskant upptill som jag tycker är så fint!

Idag fick jag ett emjl från smartson, jag ska bli testpilot för Braun Silk-épil 7 Dual Epilator! Så snart ska den trilla ner i min brevlåda, och sen får jag behålla den efter månaden är slut också! Har velat testa en lite nyare epilator en mammas gamla, så det ska bli kul, men kom på igår att det kanske gör väldigt ont iallafall? Och sen måste jag använda den i en månad.. Hehe, blir intressant att se!

Planen för kvällen är middag och bio med Nora och Karin. Nya Sherlock Holmes-filmen har premiär idag, så den ska vi passa på att se!

Baby come home.

Underbara morgon ♥ Börjar dagen med en kopp te, en vitlköksklyfta och en supergoda fruktsmoothie, lyssnar på Kapten Röd och planerar att se Ensam hemma 2 (såg ettan igår, bra grejer!). Börjar skolan först halv tre och sen blir det ikea och kanske skopunkten med Eve! Jag typ älskar den här dagen. Den är lite bättre än gårdagen. Igår vaknade halv sju av att jag inte kunde svälja för att det gjorde så ont i halsen (panik?!). Sen på kvällen rymde Zingo, så hela familjen fick springa runt på granntomter för att försöka hitta och fånga in honom. Tillslut kunde jag krypa fram i leran och plocka upp min lilla buse, men han var bara en tomt bort från ängarna och då hade det varit kört.. Så nu har han utegångsförbud tills vi byggt en högre hage åt honom.

Lucia.

Idag är det lucia ifall någon har missat det, men har inga julkänslor kvar. Orkade inte sitta kvar i skolan för att se luciatåget som tydligen bara fem personer skulle delta i, så har inte haft något lussefirande heller.. Istället har jag knarkat te och halstabletter eftersom jag låter förjävligt! Är hes och har ont i halsen men mår annars bra, förutom lite yrsel ibland, så borde vara frisk till helgen iallafall! Hoppas jag inte blir yr på hästryggen sen bara, blir lite jobbigt isåfall!

Trevlig lucia!

Btw, mange makers har gjort en ny låt. Tänkte bara säga det, för dom som bryr sig om sånt. Hehe.

En dag spenderad i dvala.

Det blev inte alls som vi tänkt igår, men blev en riktigt trevlig kväll med Eve, Lalla, Niclas, Adde och Addes söta hund Odessa blev det iallfall! Idag har också varit rätt trevligt, legat och kollat på film i Niclas soffa hela dagen, men har mått kasst så den delen va ju inte så kul.. Men nu börjar det mesta släppa iallafall, sköönt! Var inte så kul att åka tuben hem och fundera över om man skulle gråta eller spy, speciellt inte när den var helt fullpackad av människor som varit i Globen och gjorde vagnen varm och kvav!

I've got myself a new pair of balls.

Hittade lite saker på Spånga julmarknad idag; supermysiga tofflor och jättestora julkulor!

Snart är maten klar, sen ska jag iväg och träffa Lalla och Eve!

Kvällen igår..

Jag hade en trevlig kväll igår! Problemets spelning va najs och de abndra banden va inte helt dumma heller! Krogen, Broder Tuck, kan jag rekommendera. Det är ett mysigt ställe precis vid Skanstulls tunnelbana, trevlig atmosfär och så men lite dyrt tyvärr. Tyckte verkligen att jag kände igen en kille där men kunde inte komma på att vi skulle träffats någon gång, men nu kom jag på det! Han är en skådespelare, haha skulle va lite pinsamt om jag hade gått fram och typ "asså vi måste ha träffats någon gång, känner igen dig så sjuukt mycket!". Iallafall är det han som spelar Stefan i "Jag saknar dig" och Patrik i "Patrik 1,5". Tänka sig liksom.

Helg!

Äntligen fredag! Inga jobbiga läxor inom den snaraste framtiden, inte förrens onsdag iallafall.. Så nu är det bara att koppla av och njuuuta! Idag har jag varit och klippt mig, behöll längden men klippte upp lite mer och kapade luggen såklart, den hade blivit waaaay to long! Idag ska jag bara slappa fram till åttatiden då jag ska möta upp Jojjo och sen åka in till stan och kolla på när Problemet spelar! På en krog den här gången, så det kommer bli utekväll! Kommer bli naaajs. Ciao!

Never trust a boy.

Jag orkar inte skriva klart min filosofi i tid. Olle får överleva en försenad uppsats. Säkert min första sena inlämning på hela gymnasiet.

Har inte mycket att skriva mer än att falska människor är bland det värsta som finns.. Om man inte kan tro på vad någon säger, vad är det då för mening? Allt man har när det kommer till kritan är sitt ord, och om ingen tror på det, vad har man då? Kul att man kan leka Sherlock Holmes såhär efteråt.. Man känner sig rätt smart när man ser hur allt hänger ihop, men rätt korkad att man inte såg det tidigare.

Men jaja, inte mitt fel, inte min falskhet.

Middagslur.

Jag vet inte riktigt varför, men jag har varit galet trött typ hela dagen, har halvsovit nästan varje lektion. Tillslut fick jag huvudvärk också, så när jag kom hem la jag mig och vilade till nio.. inte likt mig! Men det hjälpte, nu mår jag bättre! Orkade faktiskt skriva en sida filosofi efter jag vaknat, så nu har jag bara en sida sisådär kvar. Sköönt! Synd att jag har fysikprov imorgon, för kände inte igen så mycket av det som vi gick igenom idag och orkar inte plugga.. Men ja, antingen kan jag det eller så kan jag inte, det löser sig!

"Linnea, jag vill se din baksida."

Det var supermysigt igår, mycket skratt som vanligt! Kan rekommendera julfilmen vi såg, "The Santa Claus", lite förutsägbar men mysig (och animationerna från -94 är ju helt fantasktiska! Eller?). Idag har jag varit lite nere, verkar vara en söndagstradition, kanske för att man vet att man inte pluggat på massa saker till nästa vecka..? Som min filosofiuppgift, skrivit nästan en sida nu, så har "bara" minst två sidor kvar.. Men sen har jag varit lite duktig idag också, tränade till Paolo! Det var länge sen, och det märktes! Har typ inga muskler kvar, mräker det typ varje dag, man orkar inte alls lika mycket när man inte tränar.. Jobbigt! Jaja, nu ska jag sova, godnatt!

Julmys!

Igår spenderade jag kvällen hos Jojjo, var eeeeevigheter sen! Underbart att träffa min lilla dreadstös igen. Idag har jag och träffat folk som jag inte sett på ett tag, eller det här året överhuvudtaget, var på Ellen Keyskolans julmarknad nämligen! Var verkligen nostalgikänsla att gå runt i gamla skolan och träffa människor därifrån. Saknar lite, ibland önskar jag att man bara kunde uppleva vissa stunder från barndomen igen! Åt mycket goda saker, köpte mig en tiara (hur många maskeradfester har jag inte saknat en sån liksom??), gick i spöktunneln och kastade yxa! Det är väldigt svårt att kasta yxa, jag kom inte så långt haha..

Jaja, nu ska jag städa klart och julpynta lite till så kommer alholmstjejerna hit på julmys vid kl 18, trevlig helg!

RymmarN med stort Z.

Idag rymde Zingo för andra gången.. Fast han rymmer inte bort, först hoppar han över staketet men sen puttar han upp grinden så han kommer in på den stora delen av tomten, smart kille! Så nu får han springa fritt på hela, han sköter sig så bra och kommer fram och hälsar så fort han ser en! Han är verkligen frammåt av sig, har redan utforskat altanen och allting.

Smart kille som inte trodde att tunnor var hala..

Cooling.

Systemkamera är ju underbart. Man ser verkligen skillnad!

Är det gratis så är det gratis!

Idag har jag varit på saco-mässan (högskolor) med Bersin, skönt att slippa lektioner! Kom inte in på föreläsningen jag ville på för att den var fullsatt, men pratade rätt mycket med en kille från KTH, tror jag ska välja farkostteknik faktiskt, och plockade på mig massvis med gratisgrejer, allt från godis, tuggummi, pennor och port-it lappar till tygkasse och t-shirt. Lite pinsamt dock, trodde alla t-shirtar hade samma text och läste "I went to university for 5 years and all I got was this lousy t-shirt" på en, och tänkte att en sån kan jag ju ta även om den inte stämmer.. Men nu när jag kom hem insåg jag att det inte alls var vad som stod på min, på min står det "Ikväll får 107 svenskar gonorré och knappt någon av dem har jobb" hehe.. Upptäckte det efter att jag visat den för Daniel och pappa, kul! Jaja, får bli en sovtröja (vilket iofs var planen)..

Sånt kan man plocka på sig!

RSS 2.0