Valborg

Idag hade vi kemiprov. Det gick nog okej. Hade inte pluggat så mkt, chattade med en viss person istället (A)
Eftersom mina föräldrar inte vart så tydliga med att informera mig om att jag faktiskt kommer stanna hemma till åtmindstonde lördag så hade inte några planer med kompisar inför idag. Men nästa år ska det bli ändring!
Cyklade iaf med mamma till en brasa i Sundby. Det var lite mysigt, men för ljust eftersom klockan bara var åtta. Och det var typ bara småbarnsfamiljer där.
Såg Elegy nu på kvällen. Den var dålig. Eller, kritiker gillar den säkert, men den var tråkig. Handlar bara om gamla gubbar som är otrogna och har sex med yngre tjejer. Typ.
Dagens lilla tabbe var att försöka rulla min cykel när den va låst. Men efter nån minut upptäckte jag det faktiskt, smart nog.
Idag var det jättefint väder förresten. Låg och solade i några timmar :)
Sen blev jag lite deppig. Jag blir alltid deppig efter jag solat. Även om en sak hjälpte mig idag, hihi :]
Hoppas alla haft en trevlig valborg!


(kameran ville inte funka, så fick ingen bild på brasan)

Balen + helgen

Balen i fredags var superkul! Den var över alla förväntningar! :)
Kommer kanske bilder senare, om jag får av nån annan.
Det var iaf mingel, mat, lite vals och disco. Mitt bord var definitivt det mest högljudda, haha! Vet inte hur många gånger vi applåderade åt ingenting.
Och jag blev faktiskt uppbjuden på vals, konstigt nog. Av en trevlig, okänd kille. :)
Det hände lite oväntade saker under kvällen, kan man minst sagt säga. Balen kändes lite för kort.
Eira sov över hos mig efter balen. Och sen gick vi och stod och sålde saker på klassens loppis i v-by. Tror inte att vi tjänade så mkt faktiskt.
Sen kom Amanda och sällskapade lite. När jag stått klart mitt pass (även om jag inte gjorde så mkt, men det var ganska många där) så gick vi hem. Och jag vet inte vem som såg roligast ut, Amanda som var helkädd i svart och t.o.m mössa eller jag som jag BARFOTA hela vägen hem. Klackskor hade mördat mina fötter, säger jag bara.
Idag har jag solat. Fick lust att gå också, så gick typ 4-5 km. Sen gick jag vilse nånstans i råcksta xD Typiskt mig^^
Pappa fyllde år igår, så har ätit massa tårta och onyttiga grejer i helgen <:
Har skaffat facebook förrsten, dom som jag inte edan addat får gärna adda^^
Ciao <3

ps. dom som har bilder från balen får gärna skicka <3

Onsdag


Ska kanske ha dom skorna på balen :)
Bara två dagar kvar nu.. det kommer nog bli både kul och läskigt. Måste nog fixa naglarna imorgon redan.
Imorgon är det nationelt prov i matte och utvecklingssamtal för min del :) Ska bli kul att se mina betyg. Jag har fått MVG- i religion förresten ;D
På lördag är det loppis.. fast typ ingen tänker stå, verkar det som. Jag kanske står, om jag inte har nåt annat för mig, och Amanda kanske kommer och skämmer ut mig, haha.
Spånga NV-nv har 240 som median. Men 13 lediga platser :/ Fast det e bättre än vad EKS hade iallafall. (180 i median och 22 lediga platser)
Det känns som att jag har massor att skriva, men samtidigt ingenting. Just nu känner jag mig så glad. Så jag ska bara vara det ett litet tag till :]
Jag har blivit typ fett ego. Haha. Nämen, jag och Eira mobbas lite bara. Fast jag kanske alltid har vart ego. Typ. Eller efter min "vändpunkt" kanske.
Vi har en "Bra-bok" i skolan där man ska skriva bra saker om sig själv. Jag är faktiskt jätteduktig och har skrivit hela två gånger i den. Idag gillade vi min humor. Igår skrev Eira att hon hade Linneahumor i sin bok. Det betyder att min humor är bra.
Nä, nu ska ni få slippa min egoglädje, och så ska jag gå och lägga mig snart så jag inte ommer för sent imorgon också.
Vad tycks om skorna förresten?

Balen -lite föberedelser

Igår sydde jag lite på min balklänning, så nu ska jag bara sy in den lite också.
När jag ändå sprang runt i den lite igår, passade jag på att kolla frisyr. Jag tänker har uppsatt hår, ganska löst så det är lite volym i, med hårnålar och sen fästa det långa håret med två avlånga klämmor. Sen tänkte jag ha lite glamourlockar, eller vad det heter, med håret frramför öronen. Om nån fattar (A)
Funderar på om jag ska ha lösögonfransar, haha. Ska nån annan ha det?
Det är ju liksom hollywood-tema ^^
Skor skall inhandlas idag. I Barkarby, som jag nämnde i mitt tidigare inlägg.
Funderar på typ svarta pumps. Dom kommer ändå inte synas så mycket, min klänning är så lååång, och jag vill kunna använda dom efteråt. Men dom måste ha lite klack, annars får jag sy upp klänningen "/
En liten väska ska nog köpas eller sys också.
Vad tänkte alla ha för tröja/sjal till? För det blir kanske lite kallt med bara en ärmlös klänning (i mitt fall)..
Hur går det med alla andras balplaner?
Nu ska jag äta breakfast, kram<3

.

Jag vet att jag är lite efter, men hoppas alla hade ett bra lov!^^
Mitt lov var great. Jag solade, slappade, var hos frissan mm. Japp, så nu har man massa fräknar och en ny frisyr. Och den här frisyren kan faktiskt ha volym :D
Lite från veckan som har gått..
I tisdags red jag Nåty. Det gick ganska bra faktiskt, han är jättefin, men oj vilka stora rörelser han har! Sen gick jag och Amanda faktiskt hem, duktiga som vi är, trots att både skulle få skjuts. Haha, vi typ flummade runt lite, alltid kul ) hem med Maendi kl 21 <3
Igår fick vi tillbaka konsthistoriaproven. Jag fick MVG, 48 av 49 :D Sen så shoppade jag i v-by efter skolan. Köpte bl.a jeans, t-shirts, kjol, toffsar, mascara.. appropå det, smink har ju blivit mycket dyrare nu i lågkonjukturen! Typ masterpiece mascara som kostade kanske 130-140 kr förut, nu kostar den 170! :S (inte för att jag köper den, men iaf)
Idag ska jag och mamma och gymma, och sen på eftermiddan ska vi till barkarby och shoppa (:
Jag och Eira skriver ned massa citat från lektionerna just nu. Det roligaste den här veckan var by me (A):

Britta (lärare, pratar om 9ns bal): så ska dom kolla att det inte skvalpar nåt i väskorna och sådär..
Jag (viskar till Eira): varför ska dom kolla ifall det skvalpar i väskorna?
Eira: sprit
Jag: Ahaa!
Eira: vad trodde du dom kollade efter?
Jag: flygplansbomber.

Haha, blond eller vad? Och jag var faktiskt helt seriös x)
puss <3

Påsklov

Japp, nu är det ÄNTLIGEN påsklov! :)
Har vart väldigt fint väder de senaste dagarna. Igår och i fredags solade jag i 4 timmar :) Så härligt att kunna ha linne och shorts i april!
Idag var det dock lite tråkigare väder.. Regningt och molnigt. Sen blev det lite finare, men molnen hade redan förstört vädret för mig D;
Igår köpte jag påskgodis. Så då blev jag glad (A)
Idag har jag bakat pecanpaj. Fast lite halvt med valnötter, för vi hade inte så mkt pecannötter.
Och så fick jag typ värsta sockerchocken. fast jag inte ätit såå mkt godis. Min mage typ krampar när jag ätit godis, det är inte så trevligt ;o Som tur är äter jag inte godis så ofta.
3 saker som jag ska försöka göra nu på lovet: skriva klart konsthistorian, sy klart min balklänning och bygga en liten ramp till Biggles. Biggie är förresten väldigt gullig, han både äter och gräver i mammas planteringar :D hehe
Det känns som att jag typ glider ifrån massa människor.. Jag känner mig ensam :(
Förra våren va bättre, kan det inte bli som den? Nej, det kan det inte, för det kan aldrig bli likadant igen. Då var jag så lycklig och ovetande om vad som skulle hända.. Även om jag överlever det som hänt ganska bra, hur ska jag överleva nästa vår? För nu vet jag vad som kommer hända det här året, och det är värre än förra.. "/
Jag känner mig helt enkelt lite loonely i en återvändsgränd. Depp depp depp depp...
Hoppas alla får ett fint lov! puss<3

RSS 2.0