Happily ever after

Igår var det en underbar dag. Fika med Malin (som jag inte träffat på hur lång tid som helst) och sen bio med Linnéa och Eira. Vi såg "Alice i underlandet" i 3D, bra film! :)
Idag var det en mindre bra dag. Jag skulle göra en chokladmoussetårta, men allt blev bara fel. Jag tappade formen så att bottnen åkte runt helt huller om buller och mousset blev inte fluffigt, det blev som chokladkross.. Bara lite misslyckat. Efter det var jag sur i resten av dan av olika anledningar. Om jag inte hade haft ont i halsen och hållt på att bli förkyld så skulle jag ha sprungit bort det dåliga humöret. Men nu gick det ju inte. Så då blev det skrik, gråt, promenader, burstädning, rumsstädning, dammsugning och började sy på ett nytt fodral till min pöl (röd stor dyna som läcker skummgummi i hela mitt rum). En riktig deprissionsanfallsdag med andra ord, men det slutade bra iaf, fick många jobbiga saker gjorda. Fast bara praktiska, så engelska, svenska och tyskaläxa har jag kvar, plus plugga matte och fysik.. Inte lika trevligt.
Nu mår jag bra iallafall och ska gå och lägga mig. Godnatt!

Btw, en jätterolig sak hände igår. Jag stod på trappan vid plattan och märkte att alla vände sig om och fotade nånting uppe i en affär på andra våningen bredvid. Det var en tant som hade glömt ta på sig byxorna och gick längs det 10 meter långa fönstret och plockade nya kläder att prova. Och riktiga tanttrosor hade hon också. Whoops, så kan det gå! Och en stor folksamling nedanför som skrattar, filmar och fotar, haha!

Ny design!

Ja, eller främst ny header.
Imorgon är det kemiprov och beeptest. *vill inte vill inte vill inte* Jag ska pugga imorgon har jag bestämt. Jag lär mig mycket mer på morgonen (A).
Just nu är jag lite irriterad på sf och vad dom inte godtar för betalsätt. It sucks.
Snart lägger både datorn och mobilen av, så nu ska dom läggas på laddning.
Godnatt!

April 12, 2010

Glad påsk i efterskott! Nu var det väldigt länge sen jag skrev, men så blir det ibland.. I'm a busy person you know (not).
Jaja, nu har det precis vart påsklov och solen börjar komma fram på riktigt, skönt! På lovet träffade jag kompisar, städade, tränade och åt väldigt mycket mat. Ett underbart lov!
Just nu väntar jag på att bilderna från påskknytiset/Eves födelsedag ska laddas över rill datorn. Det går lite segt.
Undertiden kan jag berätta att jag har röjt ur mina skåp, så nu äger jag bara hälften så mycket som jag gjorde förut. Skönt! Det känns rätt fräsht, även om jag just nu behöver flytta ut det sista och dammsuga.
Igår var jag, mamma, Sofia och hennes mamma på trädgårdsmässan. Det var fint där^^ Iallafall så köpte vi en hyacint som vi har på uppfarten. När jag kom hem idag så satt det två humlor på den, och typ fem bin! Sommar säger jag bara (och tur att vi inte satte den bredvid ytterdörren).

Några bilder från i lördags.

RSS 2.0