Hej då!

Åker till kanarieöarna om några timmar, kommer tillbaks om en vecka! Ciao! :D

It takes some cold to know the sun

Finns det något tråkigare än att skriva labbrapporter? Svårt att tro det. Sitter och skriver lite på kemirapporten som ska lämnas in på fredag, men det går väl sådär.
Bussarna tror jag nog att vi alla har älskat de senaste dagarna, inte sant? Jag stör mig inte så mycket på att de inte kommer, jag stör mig på att man inte vet ifall de kommer komma eller inte. För jag har faktiskt gångavstånd till allting, jag är bara så lat så jag tar bussen (:
Jag lär mig väldigt mycket just nu känner jag. Ted Gärdestad är död! Det hade jag ingen aning om, inte att han dog på det sättet heller.. Och Monica Zetterlund är inte en politiker. Jag trodde hon var Mona Sahlin. Ja, jag är oallmänbildad. Tänk vad som händer när jag inte går i samma klass som Eira! Hon skulle säkert ha informerat mig om sånt där redan i höstas.
Idag har det väl inte hänt så mycket. Vi såg på film på engelskan, det är alltid najs. Sen fick vi våra betyg/omdömen från förra terminen. Och vet ni vad? Jag fick MVG i naturkunskap! Ingen aning om hur, men så står det på pappret iallafall :D Det ska inte ifrågasättas (A)
Nu är det bara drygt två dagar kvar tills jag åker till Kanarieöarna! *längtar* Skriver en liten packlista.. Annars glömmer jag alltid något ;P
Nä, nu ska jag sluta skriva. Men ni kan få se lite blandade bilder som jag laddade upp från kameran idag (tömde minneskortet, fanns bilder ända från i somras på det).
Ciao!

Fredag 19 februari

Idag blev det till att fira Sofia som fyllde 17 år i måndags! Så vi (och lite flera personer) åt på mongolisk restaurang i stan. Buffé var det, och det var supergott! Mongolisk (man väljer, dom steker), asiatisk ("vanlig" kinamat), sushi- och fruktbuffé (inklusive glass och friterad banan!). Sen dansade vi runt på plattan och hötorget ett tag, haha ;) Tack tjejer för en underbar kväll!
Juste, igår var klassen i Farsta på teambuilding. Vi sprang runt i brandmanskläder och gjorde massa sammarbetsövningar, superkul! :) Jag vill ha sånna där kläder alltså, überschmeksiga (ja, jag stavar det som jag vill). Men jag ändrar inte min EKS-uppfattning, Farsta är öde. Punkt slut.
Idag lämnade jag in individuella valet-lappen. Filosofi A, Biologi breddning - biomedicin, Engelska C och Tyska steg 4 blev det till slut. Fast jag kommer nog behöva välja om 100 poäng.
Imorgon blir det filmkväll med Linda som jag inte träffat sen i somras! Ska bli kul och catcha up lite.
Nu ska jag övergå till facebook tror jag. Godnatt!

Vägen från MVG till IG.

Igår var jag det semmelfika hos mammas kompis, mums! Några lyxpraliner slank det ned också ;)
Idag fick vi tillbaka våra historiagrupparbeten. IG. Sugit. Vi skulle fått MVG, men sen hittade han några meningar som var kopierade. Fuck. Inte mina meningar, men jag får IG iallafall..
Just nu sitter jag i min nya röda mysdress, asmysig :) Har precis lämnat in min fysiklabb, skönt att ha den gjord! Men framförhållning är inte så bra, började några timmar innan den skulle lämnas in, men men :P
Imorgon är det FETTISDAG, då blir det semlor kan jag lova ;) Man får va onyttig, speciellt om staten gjort sig så mycket besvär som att utnämna en hel dag för att äta semlor på, haha (A)
Jag sitter vid min stora dator när jag gör skolgrejer. Det är skönt. Ett riktigt tangentbord, stor skärm, inte ont i ryggen, och *trumvirvel* min musik! Nice'n'cozy.
Nä, nu ska jag nog kila upp och kolla på "legend of the seeker". Go' kväll!

Ching ching

Inget särskilt speciellt har hänt. Träffade Jonas i måndags och hade ridning igår som vanligt. Idag var Eira här och det var najs. Äntligen fick jag prata av mig lite, bara non stop i flera timmar :)
Jag har fortfarande 3 (!) labbrapporter att skriva, men det känns ändå ganska lugnt. Ska nog börja lite smått imorgon.
Svenskan idag blev inställd, fattar ni vad underbart?! Förutom att svenskalektionerna är supertråkiga så skulle vi ha ett ordkunskapsprov som jag inte har pluggat på :S Shit, vi har matteprov på fredag kom jag på nu, får nog ta och plugga lite imorgon..
Men nu tänker jag sova riktigt läng (in my dreams), godnatt!

Done.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag känner inte att jag har nånting att skriva längre.
Anyway så var jag och Eve i stan igår och såg Avatar i 3D. Den var bra, väldigt fin gjord (som alla andra säger) ;)
Idag har jag chillat, shoppat (bl.a en hallonröd mysdress och ett halsband(! :o)) och gjort lite saker som behövde göras (städat rummet, fixat naglarna, gjort läxor osv..). Så just nu känner jag mig ganska duktig och väldigt nöjd faktiskt.
Imorgon har jag bara två lektioner, skönt! Sen blir det gymmet och sen träffa Jonas i stan.
Min lugg har blivit lång. Sådär jobbigt lång. Den är för lång för att vara lugg och för kort för att vara som resten av håret. Jobbigt läge, dagens I-landsproblem.
Jag har tre labbrapporter som måste skrivas.. nån gång. Nu har vi börjat labba förstår ni. Jag och Mimmi var faktiskt jätteduktiga på att labba tillsammans (A)
Nä, nu fryser jag, dags att gå och lägga mig. Godnatt! ;)

RSS 2.0