Home but not for long.

Nu är jag hemma igen, blev lite senare än väntat! Det här var nog bästa midsommar hittills, verkligen superkul! Den innehöll allt från dans kring midsommarstång, lekar, hjälpa till med fiskdamm och spela sällskapsspel med våra uppsalagäster till att hänga med fyllon på dansbanan (ja, vi har en sån..) och nattdopp med något påverkade 26-åringar. Haha, jag har en känsla av att nästa år kommer bli ännu mer.. annorlunda. Blev både glatt och negativt (förskräckt?) överraskad av olika personer, en hel del kan hända på ett år! Årets besvikelse var helt klart att de skaffat band (ni vet som man har på idrotten i skolan) för att dela in lagen på fotbollen (innan körde vi tröjor mot topless..), att öst vann var väl inte helt kul heller. Men fan vad härligt det är på landet, vill flytta ut dit redan nu! Men det är två veckor kvar, men lär hitta på rätt roliga saker så det är helt ok att vänta faktiskt.

Nu är i princip allt packat för P&L, tror jag ska ta bussen 7.30 imorgon bitti så ska inte hänga här allt för länge. Jag kommer hem på söndag i alla fall, nås någorlunda på mobilen, och glöm inte att gratta mig på min födelsedag på lördag haha! Nämen, ha det bra!

It's so on right now.

Paniiik! Jag har ju bytt buss till festivalen från tisdag till måndag, MEN min bussbiljett har inte kommit än! Och snart åker jag till landet och kommer först hem på söndag, tänk om biljetten inte har kommit då heller?! Jag ringde och frågade idag, men de sa mest att den borde nog ha kommit men annars kan jag ringa på söndag så skickar de en E-biljett.. men ändå, tänk om det knasar sig också?

Nu, snart ska jag åka till landet och fira midsommar i alla fall. Väskan är packad, precis som väskan till nästa vecka.

Trevlig midsommar!

I think I've found it.

Finns inte så mycket att säga om dagen; jag åt äckligt många amerikanska pannkakor med Eve, lyckades färga Jojjos dreads utan att de gick upp allt för mycket och tränade Body combat + bastade med henne också, riktigt härligt! Packa hann jag inte riktigt med, så imorgon får jag vara lite effektiv och packa både till peace och landet + hämta ut gardasil på apoteket. Sen åker jag bort till landet för att fira midsommar med min gudmor, gudfar, deras familj och halva ön, kommer bli supermysigt som vanligt! Lekar, dans kring midsommarstång, godisregn, fiskdamm, dansbana, sill och potatis och regn.. en klassisk svensk midsommar?

Jag satte upp mitt tält idag.. Hehe. det är väääldigt litet.. Superlitet. Typ mindre än min säng. Och där ska vi sova två personer + packning.. FML. Nädå, förhoppningsvis sover vi väl inte så mycket där inne, blir lite jobbigt isåfall.

Ååh vad jobbigt det är att hitta en kanin, Jag tror jag hittat en bebi i Uppsala som är klar att hämtas 15 juli, wiiiie! Fan vad awesome, snart har jag en anledning att börja kasta matrester på tomten igen.

Heaven doesn't seem far away anymore.

Åh vad bra allt känns nu. Jag har mitt liv planerat ända fram tills 4 juli, om nästan två veckor alltså! Och inget mer som ska inhandlas, vad jag vet. Allt löser sig. Och idag fick jag en ny skjorta av mamma, hennes kompis ville inte ha den längre och hon tänkte på mig på direkten! Men den är lite mina färger, eller den är mest röd rättare sagt. Supermysig och ser lite gammal ut, den ska jag ha på P&L! Jag är verkligen taggad nu alltså. Jag har skrivit en packlista, så imorgon ska jag börja välja kläder och packa, åker ju till landet över midsommar så kommer inte ha så mycket tid att packa sen (eftersom bussen går 8.30 från centralen måndag morgon..). Imorgon ska jag även träffa Eve (för att vi inte kommer träffas på minst typ fyra veckor sen?), färga Jojjos hår (färga dreads.. ska bli intressant!) och förhoppningsvis gå på Body combat-passet på gymmet, det var ganska kul nämligen.

En ny och mysig pläd.

Idag har jag haft en riktig shoppingdag inför P&L! Tält och massa andra bra saker har införskaffats, snart är det dags! Linda var snäll och följde med mig till Rusta (var annars hittar man tält för 99:- liksom?) och träffade Jojjo och Aastin en snabbis för att inhandla lite mer på kvällen. Sen har jag gjort syntest också! 1,0 på båda ögonen, tror det är typ felfritt/normalt? Fast mitt vänstra öga är inte så bra upptäckte jag, bokstäverna var läskigt otydliga, tur att man har bra minne.. hihi. Men jag ser faktiskt jättebra annars, man behöver inte läsa jätteliten text med bara vänster öga när man kör faktiskt.

Vet ni en fördel med långa naglar? Man kan hålla i  varm pizza utan att bränna sig, håller man med naglarna så nuddar inte fingrarna! Jag har bakat pizza idag. Bara för att jag inte orkar diska.

Nu ska jag ut med hunden i regnet, ciao!

Sometimes I wish that you'd just come home.

Godmorgon! Idag hade jag tänkt träna på morgonen fast nee.. Orkade inte riktigt det. Tror jag ska prova på ett Body jam-pass på kvällen istället, kul med lite dans! Planerna för dagen är inte så mycket, fortsätta göra om på rummet och kanske träffa någon rolig filur.

Bye bye!

I hate when I care, and I hate when I don't.

Igår kväll var kul. Träffade först Amanda och drog sen vidare till Aastin och firade honom. Vädret idag är ju härligt, speciellt när man ska städa utomhus eller gå till bussen i en kvart! Jag hade en prydlig plastpåse på huvudet och en annan som en mantel.. Lite torrare blev jag i alla fall.

Allt känns bara skit just nu så.. bye bye. Hela mitt rum är uppochner för att jag skaffat soffa. Nu ska jag använda den och se lite OC tror jag, kanske blir på bättre humör då?

BJ-unge sökes.

Tack alla som finns där <3

Vi tänkte nog skaffa en ny liten jätteungge, t o m PAPPA vill ha en belgisk jätte (och det säger rätt mycket, han är mer en sån som skämtar om kaninstek..). Så nu letar vi och förhoppningsvis får vi tag på en liten krabat lagom till när jag kommit hem från P&L, dvs om två veckor.

Stackars liten..

Forever and always my little baby <3

På tomten ligger pälstussar, men ingen Biggles.. RIP ♥

En gång i tiden var han en liten plutt, en tvåkilosklump som jag hämtade utanför en cykelaffär..

Han växte sig lite större och blev en familjemedlem, allas lilla älskling som sprang runt på tomten..

17 november 2007 - 18 juni 2011 ♥

OC-marathon by myself.

Min dag i ord: tv - mat - tv - mat - tv - mat - tv. Meningsfullt! Men jag har ombokat min festivalbussbiljett i alla fall, så något har jag gjort.. Tänkte kanske dra till Rålis, men vädret såg inte så ljust ut precis! Jaja, imorgon blir det party hos nyblivna 18-åring Aastin, gryyyymt!

Now that it's over you can't hurt me.

Idag har jag bara chillat och ridit. Red barbacka på ängen på Max två, han var hin han! Men det var inte stabilt precis, skumpade runt från sida till sida i traven och försökte klänga mig fast i manen! Men någorlunda gick det ju i alla fall. Var en sväng till Vällingby också och köpte "sommarlovskort" och bokade tid för syntest så jag kan ansöka om körtkortstillstånd, men tydligen måste man ha med sig papper till optikern? Hon sa att man kunde skriva ut det från internet tror jag, men jag hittar inte var i såfall? Så jag kanske måste beställa hem och boka om min tid..

Lite news om planerna för P&L! Vi ska köpa ett 12-mannatält (hahaha, nice eller vaad?) och åka dit en dag tidigare för att ingen annan i vårat camp troligtvis kommer vilja släpa på vårat 14 kg tunga tält. Hehe. Så imorgon ska jag ringa och boka om bussbiljetten, hoppas det funkar!

Det där minns jag inte..

Idag har jag varit duktig! Jag har gått både på ett core-pass på morgonen och ett body combat-pass (rolig träning och supertrevlig instruktör!) på kvällen. Där imellan har jag chillat med Anneli (som ni kanske märkte på ett litet blogginlägg här under..?) och träffat Jojjo. Najs dag! Imorgon har jag bara ridning på schemat, så om någon vill hitta på något innan eller efter så är det bara att höra av sig.

Oerhört nödvändigt


Jag har en hemlighet. Mina naglar har blivit så långa att jag inte kan skriva normalt på datorn längre. vilken tur att det inte är skola, annars skulle jag få ig i alla ämnen för att jag skulle vara så dålug hahahahaha. Jag har funderat på att anställa Anneli som min sekreterare, för hon har rätt korta naglar. Hon är så smart. Önskar att jag också skulle vara smart nog att ha korta naglar hahahaha. Annelis blogg är fantastisk. Den är verkligen fängslande, ordagrann, perfekt, idealisk, snygg som fan, underbar, nervkittlande, ja, alla positiva adjektiv som vårat svenska språk bjuder på. Den är så fin. För att inte tala om henne,hon är också fin. Men hennes blogg är ännu finare. Ja, nu sitter jag här, alldeles ensam. Anneli är inte här, hon är någon annanstans, apropå att jag talade om hennes blogg YES MMAN. . Nu pruttade jag, såååå skööönt. Men det luktar lite äckligt faktiskt, om jag ska vara ärlig. Men nu blev det bråttom till toaletten, känner att något är på gång i brallan asså.

Hejdå.

PS. Gå in här Och här. Och här med. Här, här här och här. Och sen så här. Det blir så bra så! Pusssss!



Skaka rumpahh'! (i love sean banan<3<3<3<3<3 det har varit enhemlis. men att jag älskar justin bieber är fortfarande en hemlis)


Finally home!

Igår gick jag på ett core-pass, och det är riktigt jobbigt kan jag säga! Jag fick så ont i magen att jag bara ville lägga mig ned och gå ut därifrån.. Men skönt att arbeta lite!

På kvällen var jag i Hässelby strand och grillade och badade med Amanda, Jojjo, Aastin, Elin, Anneli och Emelie, trevligt trevligt! Lite senare hängde vi lite med några killar som vi träffade där.. De var väldigt trevliga men visade sig tillslut vara riktiga idioter och pussies.. men men, man måste väl göra sina egna misstag och lära sig att inte lita på alla..

Någonting onödigt..

1) Jag har IG i kemi B, asstolt! :DDD Haha jag är seriös, det är lite kul faktiskt.

2) Nån som vet varför jag hade 28 unika besökare i fredags?

Klassmyset efter skolavslutningen var förresten väldigt mysigt och trevligt, och många fler än vad jag trodde som kom!


All the way to the edge of desire.

Nu är jag hemma från landet igen! Jag har varit riktigt aktiv och paddlat kajak runt ön, vindsurfat (fast det sa mest "plums"..), fixat tvn i ena huset, badat en massa (23 grader i vattnet ju, varmt!), kört båt, träffat Sofia mm.. Och ikväll har jag ätit upp ett helt glasspaket tillsammans med Jojjo också, imorgon blir det välbehövd träning! Sen på kvällen blir det myspys och buselibus när jag ska grilla med gamla stalltjejor, aaawesome! Hehe, jag är taggad.. Och har lite sockerkick typ? Hehehe..

My world's bigger than your problems and it's bigger than me.

För att ha varit helt ledig idag så har jag gjort väldigt mycket! Jag har skrivit klart min uppsats, varit i skolan och lämnat in den och lite böcker och tömt skåpet, köpt sallad på donken (men fick vänta i typ 20 minuter för att de tappade min sallad...), bakat godiscookies till klassmyset imorgon, ridit (red William på ängen, asmysigt!) och varit till stan.. Tanken var att jag skulle hänga på Sofia och några på Bryan Adams konsert på grönan (ni vet "summer of '69"?), men efter att ha köat i en halvtimme och bara ha fem pers kvar till kassan så ba "nä det är fullt ni får inte komma in!". Drygt. Så jävla dålig stil. 1, kan de inte skaffa fler kassor så man slipper köa i en miljon år typ? 2, kan de inte säga till liiite innan att man inte kommer komma in så man slipper stå där i över en halvtimme i onödan? Det suger. Sen behövde jag åka hem via Vällingby eftersom jag lämnat min cykel där, och jag var sååååå nära på att bli av med min nyckel! Jag tog ut min tröja ur väskan, och då följde nyckeln med, precis när jag stod ovanför en avloppsbrunn! Och nyckeln åkte ner!! Men en liten del fastnade på något konstigt sätt så att två centimeter stack upp.. Tur det! Det enda bra med stanresan var att jag fick en komplimang för min rumpa, hahahaha!

Åh nu ska jag sluta lyssna på Bryan Adams, blir bara ledsen för vad jag missar.. (jag kunde inte komma dit tidigare pga ridningen btw..). Nu borde jag tvätta håret, tänkte sova med det i blöta flätor sen så det är lockigt till avslutningen imorgon, tycker det är finare så! Vad tänkte folk ha på sig förresten? Jag har lärt mig att man inte ska se helt fancy ut, det är tydligen bara EKS som håller på med sånt.. Men klänning tänkte jag nog ha i alla fall, vit eller marinblå. Sen blir det somsagt knytisfika med klassen hos Anna och lite senare ska jag åka till landet. Lite tråkigt, för typ ingen ska dit, inte ens min egen bror! Sofia kanske ska dit, hoppas det. Det ska tydligen regna också, då kan jag ju inte ens sola och vindsurfa som jag planerat.. Bläää. Jag tror nästan jag kommer börja gråta faktiskt, så folk får stå ut om jag ringer och är jättedeppig. Fast Tim sa att jag kunde ringa honom, han gillar inte när folk mår dåligt tydligen. Hehe.

The things that we owe.

Imorgon har jag inga lektioner lalallala..! Om facebook inte ljuger alltså, och det kan det väl inte göra? Hursomhelst tänkte jag nog åka till skolan en snabbis i alla fall, måste tömma mitt skåp och lämna in min svenskauppsats om jag orkar skriva klart den på morgonen (orkade inte stanna kvar i skolan idag..). Övriga planer för dagen är att köpa en sallad på donken, tydligen får jag två veckor gratis träning isåfall, och det skulle ju passa bra nu i början av sommarlovet! Gruppträningspass på Worldclass (eller gym om man vill det) är vad vi snackar om, och det har jag velat ha rätt läänge.

Annelis familj dyrkar kaniner.

Är det normalt att snärta sina gäster med diskhanddukar?

Idag har jag hillat med Anneli, som köpt sig en systemkamera! Så vi har fotat lite och kollat på Björn Gustafssons film, love it!

Jag orkar inte rotera bilder så ni får en bild på Annelis rumpa istället, woho!

You won't stop until your victim is cold.

Idag har jag haft lekdag med klassen, men det var inte riktigt som jag trodde.. trodde vi skulle ha mysig picknick och göra roliga saker tillsammans, men istället sprang vi omkring i små grupper och skulle samla ihop saker. Sen blev det brännboll mot ettorna i och försig, men alla var inte så taggade.. Det var ju sjukt varmt ute! Vi var på Gläntans IP och spelade, så jag fick se "mitt" gamla hus igen. Det var rätt skönt att spela brännboll barfota faktiskt, inte alls lika varmt då. Däremot var det asvamt att gå hem eftersom jag bestämde mig för att promenera hela vägen.

Hemma har jag gjort i princip inget alls. Det har varit så varmt så jag har bara slappat inne och inte orkat skriva på min jobbiga svenskauppsats.. Istället har jag läst på lite vad som är bra att ha med sig/tänka på till peace & love, så nu är jag rätt taggad! Det är ju ganska snart faktiskt.. Galet att det är sommarlov på fredag förresten, har ju fattat att det är lov men inte SOMMARlov. Det där långa lovet som helt får en att glömma bort vad skola och rutiner känns som liksom? Underbart ska det bli i alla fall!

Ångest.

Fuck. Det är lätt att vara efterklok.

Idag har jag haft ett litet OC-marathon med mig själv och varit hos Jojjo. Näjs. Men nu börjar jag bli trött och ska nog sussa snart, godnatt!

Pojkar som fnissar.

Igår var jag in till stan med Eve och Vincent och käkade kebab (hur gott är inte det liksom?), men sen kom vi på att vi borde kollat i affärer innan vi åt, eftersom de stänger lite tidigt på söndagar.. Då åkte vi hem till mig och spelade wii och chillade istället, Torun och Egil hängde också med. Ett tag efter de hade stuckit kom Sofie och Cissi hit och sen drog vi till Bea och hade skitkul. Vad som hände tänker jag inte skriva här haha. Inte vad som hände efteåt heller, jag tänker lite knasigt (eller kanske ingenting alls?) ibland! Men efter att ha suttit "barnvakt" typ hela natten och knappt sovit ens en timme så mår jag faktiskt väldigt bra med tanke på omständigheterna. Jag hade tänkt baka pizza till lunch fast nee.. Det orkar jag inte. Men nudlar har vi nog, nudlar och OC kanske det blir!

Egentligen vill jag vara ute i solen, men det är galet varmt och min bränna ser bara ut att bli rödare trots att jag inte solar.. Averysadface. Min hy brukar vara röd en kväll och sen bli brun, men nu har jag brännt mig ordentligt tydligen..

Idag är det Sveriges nationaldag förresten, woho! Haha nejmen, någon som firar egentligen? Jag älskar Sverige men fira nationaldagen är inget jag brukar göra. Men jag tycker det är väldigt fånigt med alla "flaggan är så rasistisk, nationalsången är så rasistisk, blablabla..". Har man valt att bo i Sverige så får man faktiskt stå ut eller rent av gilla det, och jag förstår verkligen inte det rasistiska i det??

Förresten tycker jag att "Få se vilka som når 100.000 först, killar eller tjejer?" och liknande på facebook är väldigt fåniga. Dels för att de helt enkelt är fåniga saker att tävla om, och dels för att den som vinner är inte bäst, det är bara de som slösar mest tid vid datorn typ? Haha, vad bitter jag lät nu.

Lalalala life is wonderful.

Tjoo bitches!
Igår och imorse var jag ute på Alholmen, och det är ren kärlek kan jag säga! Tränade med Nora så fort jag kommit ut, badade fem gånger  (vågade hoppa från bryggan två gånger!!! Såg lite panikslagen ut men vågade i alla fall, och det är ju det som räknas..), solade mig till en färgglad bränna, hade filmkväll med Nora och Linda och lite annat skoj.

It may not look like much, but still, it is.

De sista punkterna <3

Hej bikinibränna <3

Idag har jag åkt buss i över två timmar typ. Jag var en prinsessa (med hemmagjord tiara haha) på Annelis 18-årskalas. Det var mysigt och trevligt med tårta, fiskdamm, trekamp och annat barnsligt. Härligt! Kom nyss hem och kan ge ett allmänt råd; ha inte klackskor om ni stukat stortån, it hurts. Eller, jag tror jag stukade till den när jag smidigt nog tappade balansen och halkade omkull på studsmattan imorse, såg smidigt ut!

Ey jag gillar min mobilkamera?

Nä nu ska jag njuta av att huset är helt tomt, natti!

"Killar blir bara fjorton, sen är det bara kroppen som växer."

Igår blev det grillkväll i Kallhäll tillslut. Många nya människor och överraskande nog en del som jag kände igen (eller som kände igen mig, nästan lite läskigt!).

Idag har jag vaxat benen! Eller ja, smalbenen. Det gjorde inte så ont faktiskt men nu är benen lagom prickiga och alla hårstrån följde inte med, lite synd. Och väldigt lång tid tog det och var lite pillrigt. Nja, rakning är nog mer min grej faktiskt.

Ikväll ska jag till Jojjo en sväng, ska snart cykla dit. Imorgon bitti däremot åker jag till landet! Najsnajs. Jag saknar landet rätt mycket, det enda stället som jag känner mig riktigt trygg på.. Åh, snart är jag där igen. Och alla roliga kompisar, förhoppningsvis är de flesta ute. Kanske blir lite Paolo Roberto med Nora och sen hoppa från södra bryggan imorgon förmiddag? I sure hope so. Men jag stannar inte där så länge, på lördag tar jag bussen hem för att gå på Annelis kalas. Sen tror jag, vill jag, stanna hemma söndag-måndag, känns lite onödigt att bussa ut i över en timme för att stanna där i bara 24 h typ, har fått lite roliga erbjudanden här hemma så går nog på det istället.

Everybody is looking forward to the weekend.

Idag hade jag bara en lektion och sen åkte jag hem till Jojjo.. Vi fick värsta idén, ni ska få se senare vad vi har hittat på!

Ikväll var tanken att jag skulle till Jojjo, men blev det inte så så får se vad som händer.. Ska kanske hänga på Bea men väntar på svar..

RSS 2.0