Sometimes you just know who cares and who doesn't.

Idag har varit en känslosam dag med finaste Amanda och Jojjo! Vi var en sväng förbi mig och bakade scones (typ hur enkelt som helst men supergott i alla fall?) och sen en stund till Jojjo också. Precis vad jag behövde tror jag!

Och ja, min blogg är jättetråkig för tillfället.

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me.

Tjabba tjena hallå! Här händer det inte så mycket, har köpt busskort (och kommit på att 120 dagar räcker längre och är billigare än HT-kort), ridit och planerat resten av veckan lite. Ridningen gick bra, hästarna var lite pigga så det blev plötsliga galopper här och var, men Pyret är så trygg att sitta på även om han också flyger iväg. Planer för resten av veckan är att träffa Amanda och kanske Jojjo imorgon, Oskar Linnros på Grönan med Eve och Linnéa på torsdag, kanske buselibus med Amanda och Jojjo på fredag och sen landet.. Hoppas jag, typ, för det är nog en av de sista helgerna jag träffar Nora där, och det skulle ju va synd att missa det. Förresten så suger Pressbyrån i Spånga, de ba "vaaaa? 120 dagars busskort, det har vi nog inte. Jag fattar inte vad du menar!". Lär dig ditt jobb liksom, hallååå! Och baar btw när jag ändå inte säger något vettigt så köpte jag och Anneli massa choklad igår som vi tjockade i oss, våran app "rabble" tillät oss att göra det nämligen eftersom Marabou bara kostade 10 spänn, och vem bangar på det liksom?

Nä, nu ska jag nog plugga biologi i min ensamhet och skriva ett brev till Nora om hur underbar hon är, puss puss!

"En vän är den som kommer in när hela världen gått ut."

Jag har startat en båtmotor för första gången i mitt liv! Alltså, det går framåt nu liksom. Var inte alls så svårt att dra i snöret som jag trodde (utombordare vet ni?), och sen kunde jag köra innanför grynnorna nästan helt själv. Stolt tjej jao, kändes verkligen som sommaren inte var över än. Annars har jag träffat Linda och Karin ute på landet, och börjat somna redan vid åtta (min gamla slitna kropp klara inte av tre timmars sömn längre) för att sedan gå och lägga mig halv elva och vakna vid nio.. Scheisse.

Träningsvärk på g.

Äntligen fick jag internet att funka, behövde bara ringa till min tech support ute på landet. Idag är en sådär härligt sunkig dag med smutsigt hår i en knut på huvudet, osminkad, orakade ben och til råga på allt lite skitig också eftersom jag har varit i stallet, eller i Annelis stall rättare sagt. Jag red Annie på banan som omväxling, eftersom Freya hade tappat en sko och inte kunde ridas. Det gick faktiskt ganska bra, lite trav, skritt och skänkelvikningar. Man får mer och mer balans av att rida barbacka! Blir nästan lite sugen på att bli medryttare där ute faktiskt..

Idag hade jag min första samhällslektion, och då skulle man fylla i ett papper med lite mål och så, och vad man tyckte var kul och tråkigt med samhällskunskap.. Och jag ba, vadå, nåt roligt med det liksom? Sen skrev jag "kanske juridik", bara för att. Men senare kom jag på, när vi gick igenom kursens innehåll, att jag gillar sociala frågor, som prostitution och droger. Haha, tänk om jag hade skrivit det; "Det roliga med samhällskunskap är prostitution och droger". Läraren skulle bara say whaaaat? Typ. Förresten tror jag att jag ska byta från retorik till filosofi för att a) jag gillar inte att prata inför folk b) läraren som jag har hört är bra ska vi inte ha c) typ bara tvåor ska gå den kursen d) filosofi är bara en gång i veckan e) Olle har filosofi. E) väger typ tyngst. Alltså, det är ju sista året, man vill ju ha typ grymmaste läraren ever..?

Snart ska jag väl duscha och äta (fast jag känner mig något mätt efter calippoglassen, mina nybakade kakor och mjölken som jag och Anneli hade i oss på bussen), och sen iväg till Tim någon gång när Jojjo blivit klar. Trevlig fredag!

@Skolan.

Nu har skolan börjat! Skulle egentligen ha psykologi nu men de sa inte till oss att hon är bortrest.. Vad skönt det är med en fungerande dator! De senaste dagarna har jag träffat lite kompisar, varit på stadsvandring på Söder och bowlat med klassen, ridit en hög häst under en låg gren och följt med Anneli till hestarna och ridit Annie, barbacka till och med!

Idag ska jag nog både köpa B&J-glass för 30 spänn (så kan det gå om man laddar ner en app som heter rabble!) med Anneli och träffa Mändi. Ska bli väldigt trevligt!

Vet ni.. jag har fått skåp nere i grottan.. Det är typ som källaren, en jättelång tråkig korridor utan fönster, och med bara typ två meter i tak.. Verkligen upplyftande! Och vi ska inte läsa matte E denna termin, vi ska läsa det på våren istället. Hur dåligt är inte det?! Man kommer ju ha glömt allting. Blöh.

Nä, nu ska jag gå och se vad min klass har för sig. Ciao ciao!

2 steg från Håkan.

Tja! Var nyss på sommarbio i Rålis med Marris, Jojjo och Aastin och såg ovfan nämnda film. eller vi såg inte rintigt slutet för Q'Aastin skulle hem. Men ddet var mysigt, men filmen var lite seg och hade inte ruktugt en poäng, tyckte jag iqf. Resten av helgen har jag varit md Jojjo och Nora på landet. Jag har börjat nörda pokemón på nintendo 64. Hehe.
Imogon ska hag klippa mig, tydligen börjar jag på tisdag. Najs. Godnatt. Internet är fortfarande fuckkat.

Gratis popcorn och sittdynor tackar man ju inte nej till.

Hola! Vanliga internet är nere igen, så det bir lite dåligt med uppdatering.. Igår var jag ute med Eira i alla fall, och idag har jag varit på utebio i Rålis med Anneli. Vi såg Black Swan. Den var ganska bra men lite förvirrande, och mr en såndär film som vinner priser än vad man vill se en mysig filmkväll.. Sitta ute förresten tyckte jag var väldigt mysigt, lite kallt med mysigt.

Imorgon ska jag träffa Sunna en snabbis och sen u till landet med Jojjo och kanske Amanda om jag får tag på henne.. Godnatt!

Ny design!

Vad tycks? Jag tror Anneli älskar den, speciellt bilden på henne. Vackert. Jag har typ sjukt ont i magen så jag ska nog äta nåt (middag vid halv ett kanske inte är så fel?) och kolla på OC. Nattinatti!

Jag har cuttat mina naglar.

Ni är dåliga på att kommentera.

Idag har jag kollat på tv, ridit och hälsat på Jojjo. Det är väldigt skönt att rida på tisdagar igen, har saknat de människorna/stämningen lite. Red Jasmin i alla fall, men vi skrittade bara ut lite, men det det var mysigt!

Dagens citat 15/8.

Vi spelar vuxenpoäng.
Frågan: "Umgås du med vänner minst tre helger i månaden?"
Eira: "Vilka vänner?"

Forever alone.. Hehe.

Jag kom nyss på en sak. Det är EN VECKA kvar till skolstarten. EN. Fml.

Poopmeister.

Idag var Eira, Sofia och Linnéa här på lite mat och spel, treevligt!

Jag har lärt mig två saker om Zingo:
1. Terrar han hela rummet och har varit ute i x antal timmar är han troligtvis kungrih. Mata honom.
2. Mata honom inte inomhus, det åker rakt igenom. 95 pluttar på en halvtimme. Starkt jobbat.

Tuberkel ligger konstigt.

En rätt chill söndag.

Vad trevligt att Anneli gästbloggar anonymt lite då och då.

I fredags var jag här hemma på kvällen med Jojjo, Aastin och Anneli, träffade Amanda en snabbis också. Det var najs.

The muppets.

Igår fyllde Linnéa 18, och det behövde ju firas! Jag, Eve, Eira, Sofia och x antal andra människor var på hennes mottagning. Det var kuul, har inte sett vissa av dem på flera månader. Men nu ska vi ses lite mer ofta tycker jag, ska kanske träffa dem imorgon eller någon annan dag i veckan.

Det söta födelsedagsbarnet!

Strax efter jag kommit hem från Linnéa igår så cyklade jag vidare till Kaanan. Kändes som en evighet att cykla dit, kom inte ihåg att det var så långt! Sen var det värsta festen vid caféet där typ, så det folk, åkte bilar, massvis med taxibilar, cyklar och moppar fram och tillbaka hela tiden, så det var typ apläskigt att cykla dit ensam på den långa snirkliga vägen. Träffa Sofie, Cissi och några andra där i alla fall, och sen mötte jag upp Amanda som också kom dit. Men vi kände inte så många så vi va lite asociala av oss, men det var mys. Sen den härliga en timmes långa promenaden hem genom skog, rikligt med dimma och centrum. Härligt! Jag älskar att promenera på nattenm, i alla fall med Amanda, man blir liksom aldrig trött på att gå.

Idag har jag och Amanda varit skitduktiga och lagat värsta ordentliga lunchen; ugnspotatis med kesoröra och bönsallad, mums! Sen såg vi klart filmen, Doomsday, som vi somnade till igår. Den var helt okej, men lite för blodig, splashig och psykiskt störd för min smak. Här trodde vi att den skulle handla om forskare som försökte hitta ett botemedel liksom, inte värsta störda klaner typ som äter människor och förstör allt de ser. En vag skillnad bara.

Åhhejminaläsare

Heej!
Jag har inte tvättat håret sedan i onsdags, så snart är det dags igen. Jag är så äcklig och motbjudande, jag vet. Det är rätt underligt att det inte luktar äckligt om min blogg faktiskt... Nu ligger jag i min säng och försöker sjunga med Kapten Röd. Det går inte så bra, jag kan knappt några ord. Jag känner mig lite granna som ett mycket litet barn som lärt sig sina första ord.

Vet ni vad jag har gjort? Jag har brännt mer än 500 riksdaler denna vecka. Helt sjukt! Allt har lagts på vodka. Nää nu ljög jag bara. Jag har lagt allt på ostbågar och cheeze ballz!!! Hihi.

Ville bara säga att Annelis blogg är så... andhämtande eller vad fan det nu heter. Här har ni den: HÄRHÄRHÄR.

Men nu önskar jag er en mycket god natt! Sov så gött peeps! Kyss♥

I get it!

Åh vad jag känner mig som en nörd just nu.. Jag har ju skjutit upp min labbrapport i kemi hela sommaren, och nu är det dags att ta tag i den.. Och vet ni vad? Jag tycker att det är kul. Nu alltså, när jag väl kommit igång. För vet ni vad? Jag fattar! Jag fattar kemi! Det känns typ helt amazing. Eller jag fattar ju inte allt, men kanske tillräckligt mycket för ett bra betyg. Jag har typ aldrig fattat kemi. Det här känns bra.

Medan jag låg och löste ut juicens c-vitaminhalt passade Zingo på att bita mig i hälen. Jag tror han är i tonåren. Han är jobbig. Och typ stressad hela tiden. Men jag fick på honom hans ring igen i alla fall, trots att han flög åt alla håll, men är man envis så går det.

"Det luktar grävling."

Mitt ena internet funkar inte och trådlösa vill inte funka på stationära.. bajs. I alla fall, Anneli var här igår. Vi kollade på film och svullade galet. Jag hade seeriöst lite lust att spy efteråt. Vi överskattade våran magkapacitet rätt mycket.

Det som bev över..

Idag har jag varit i stan med Sofia! Vi letade present till Linnéa men hitttade lite andra saker också. Jag hittade ett par jeans från Only för 100 kr, typ väldigt värt? Sen belev jag lite depig för typ alla mina kontanter är slut, typ 500 på e vecka? Inte bra.. får helt börja undvika att äta ute (hhar juu faktiskt lyckats med att intte shoppa nåt på hela veckan, förutom jeansen då).

Orka vrida bilder. hehe.

Imorgon var det tänkt att bi lite uttekrök, men nu känns det inte som nån är taggad.. Jaja, får väl se vad som händer.

A little bit longer.

Zingo är en kaxig liten bitch som skuttar omkring på hela nedervåningen bara för att min ytterdörr var öppen.. Men nu är han lite frustrerad för att jag stängde dörren till korridoren. Too bad lillkillen.

Veterinären ringde nyss, Isa har typ anaplasma(?), en fästingsjukdom iallafall.. Men that's cool, så länge det inte är cancer eller borelia så, nu ska hon bara gå på antibiotika ett tag..

Ååh Jojjo är seeeg.. Eller hon somnade, så hon är lite sen. Och jag är hungrig. Blö.

Saker som suger:

-Skolan börjar om ca två veckor.
-Jag kan inte hitta mitt presentkort på bio.
-Jag måste betala räkningar och testa alla mina konton och skit.
-Jag har inte gjort min kemigrej som ska in när skolan börjar.
-Mitt schema ser väldigt långt ut.. typ 17.00-isch långt ut.
-Jag får i princip inte lämna huset på dagtid för att lilla Isa är sjuk.
-Jag måste städa mitt rum.
-Säkert en massa andra saker som jag inte kommer på just nu..

Harry Potter och dödsrelikerna.

Nu är jag hemma från bion! Den var bra, bättre än jag hade trott faktiskt. Saknade dock lite det mysiga hogwartslivet och trevligheterna kring jul som var med i de första filmerna.. De är så mysiga och glada, ja glädje var det inte så mycket av i den här filmen.. Men bra var den och några skratt fick jag och Amanda fram!

Har jag börjat lyssna på Jonas Brothers?

Idag har jag kollat på Harry Potter 7.1 (ska ju se sista med Amanda på bio ikväll) och varit en sväng förbi Vällingby med Jojjo. Jag hittade ett par fina skor för 100:- men vet inte riktigt om det är vad jag letar efter.. Vill ha ett par "krogenskor", och de där var kanske lite för söta för det.. Jaja, jag får tänka på saken. Usch vad långa mina naglar har blivit, kan knappt använda tangentbordet längre.

Ikväll blir det somsagt bio och middag i stan med Mändiii, så nu ska jag duscha och tvätta mitt äckliga hår som inte sett schampo på en vecka. Hehe, landet makes you stop caring?

Några bilder från våran lilla campingsemester på Dansaren..

Utsikt.. syns inte så bra på bilden, men det är uppe på en kanske 10-20 m hög klippa.. Jag fick faktiskt lite svindel när jag stod på kanten och dansade maccarena!

Stort tält.. Fem pers fick plats utan problem!

Mycket packning.. Alla hade med sig ungefär en skottkärra var med packning, nånsin hört om att packa lätt?

Grillade bananer med choklad poch mashmallows i första kvällen.. mums och mys!

Hej vi kan använda konservöppnare. (och korkskruvar, knivar och allt annat vi använde för att få upp burkarna.. det tog lite tid, men det gick tillslut!)

Hemma!

Nu är jag hemma från landet för säsongen. Jag var hemma en dag förra veckan också faktiskt, men hade inte tid att skriva då, skulle på fest hos Jojjo. Under tiden jag varit borta har jag sålt cupcakes och gamla saker på loppis (tjänade kanske 350:- på två timmar?), varit på bväldigt många namnsdagsfikan och tältat på ön Dansaren i några dagar. Det var väldigt roligt där, lite jobbigt att ta sig till vattnet eftersom man fick klättra, men lite kul det med. Sen lite oupptäckta gäster när man solar topless, lägersånger som "vi skiter i samma grop" (melodi: "vi sitter i samma bil") och dansa maccarena för förbipasserande båtar höjer ju bara stämningen lite. Ni får någon bild därifrån senare, nu får ni bara från loppisen.

Idag var det tänkt att jag och Jojjo skulle se på Harry Potter (den första av de sista), men hon hittade inte den så vi chillade bara en stund. Åh, åka buss är härligt. En sån där liten sak som man kan sakna utan att veta om det. Imorgon ska jag sitta hundvakt åt Isa en stund, hon mår inte så bra och ska till veterinären, och sen ska jag förhoppningsvis till Vällingby för UM och leta presenter. På kvällen blir det nog bio med Amanda, jag börjar få igång mitt vanliga liv igen!

RSS 2.0