Just dance!

Igår gjorde tillslut klart svenskaläxan. Vad den va jobbig.. :S Nu är det bara engelskan kvar.. :)
Sprang för första gången på 1½ vecka också. Det va underbart! Sprang typ jättelångsamt som vanligt men mina ben ville aldrig sluta springa :P Sprang i över en halvtimme utan att bli trött.. bara varm!^^ :)
Sen på kvällen åkte jag och Amanda till Nrj in the park. Där träffade vi Mimmi och hennes kompisar. Först så stod bara jag och Amanda och lyssnade på musiken och pratade, men sen började vi (framförallt jag (A)) hoppa runt och dansa lite och då kom Mimmi och dansade med oss. Sen kom det några fjortiskillar bakifrån och börjar dansa med oss, typ x) Haha. Typ många stod och kollade på oss när vi dansade :P Haha, så jävla kul! Måste göras om nästa år!!
Sista låten "just dance" med Lady Gaga va skitbra :D Men shit vad trött man blir i vaderna xD Haha, aldrig dansat så mkt som igår :P
btw så fattar jag inte hur alla fjortisar kan vilja se ut som varandra.. alla har samma kläder, samma smink, likadana söndersprejade hår.. och så vidare^^
Sen åkte iaf jag o Amanda hem till mig och så kollade vi lite på film (och jag somnade framför tvn.. några gånger (A)) och sen sov hon över här :)
Och idag har jag och Amanda gjort lite olika saker, men nu har hon åkt hem..
Mamma gjorde amerikanska pannkakor till oss till frukost, Yummie! :D
Jag är på dans och flummhumör, haha :D
just dance, gonna be okay, lalala just dance, lalalalala..
Jag är sur på min musikspelare på datan o msn för att dom inte funkar :( Nu vet ni det^^
Nån annan som va på NRJ btw?

Mamma Mia!

Nu har jag inte orkat skriva på några dagar, men lite saker som hänt: Jag red Chaplin i tisdags. Vi galopperade i skogen, det va kul :) Det har typ börjat 2 personer som ridit lumpen i min ridgrupp ;o
Igår hände inte så mkt. Jag lånade en bok som jag ska läsa o sen referera på svenskan. De övergivna heter den, den verkar bra :) Det  är fortsättningen på vinterviken.
Idag var vi på utflyckt i skolan för att gympalärarna är borta o vi skulle haft gympa. Det var ganska meningslöst. Vi åkte till Görveln i Järfälla (?) och åt våran matsäck + kollade på träd.. Visst låter det kul? (A)
Iaf så fick vi sluta tidigt sen, kom hem innan 2 :) Började lite på svenskaläxan, mm och åkte sen med mamma till stan och kollade på Mamma Mia! the movie med hennes kompis. Den va skitbra! Se den!! Typ en av mina favoritfilmer. Amanda Seyfried sjunger så himla fint :)
Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och är trött.. ska nog duscha nu.. pusspuss

btw så funkar inte min msn. Den stänger ner sig själv hela tiden. Så ta inte illa upp om jag "loggar ut"!^^

Förkyld "/

Sovmorron idag, yeey :D Och imorron :) Till 9, men iaf ;)
Det här var nog en utav dom värsta nätterna någonsin som jag försökt sova.. min förkylning höll mig vaken, jag var trött men kunde bara inte somna :S Fick typ halvsitta tillslut för att kunna somna, men sen hade man ju ganska ont i nacke/rygg/axlar osv på morgonen^^
Idag var det då matte, engelska, textil, tyska och samhällskunskap. Jag känner på mig att jag kommer få.. inte allt för bra betyg i samhäll.. ett utav dom svåraste ämnena, enligt mig xD Matten däremot ;D
Alla verkar plugga engleska idag.. ;o Ganska smart kanske, men jag tänkte göra det på onsdag.. :)
Det verkar bli balklänning för min del på textilen.. typ alla tjejer utom en gör det så,, Lång klänning med linneband och typ snörning bak.
Nu har jag beställt bilderna som vi ska få gratis :) Liksom äntligen lite bilder som inte bara är i datan ;)
Idag fick Rufsan o Jenny va ute och springa länge. Sen släppte jag ut Biggles.. Och glömsk som man e (inte egentligen, men iaf) så glömmer man honom där ute! Och får sen gå o leta med (en väldigt dålig) ficklampa typ kl halv 10 på kvällen :P Men han va så gullig så :]
Det verkar som det ska bli en kif-sträff i sthlm snart.. äntligen!
Stallet imorron :) Hoppas Amanda cyklar så att hon kan skjutsa mig hem xD Eller att hon ska gå^^
Gick inte så bra för mig att städa rummet.. oops.

Half a majskolv

Nu är jag hemma igen. Har vart ute på Alholmen för sista gången på året ;o
Var och storhandlade med mamma på coop idag. Köpte en kaleder, ansiktsvatten, bodylotion o lite annat..
Försöker välja ut bilder som ska skrivas ut.. måste va klar imorron :P
Jag har ätit en halv majskolv idag xD Jag tänker inte äta majs igen.. på typ ett år eller nåt. Idag har jag fått lära mig att man kan stänga av våra telefoner (A) I'm not half blond, I promiss! (*not*)
Mario Party på nintendo DS är kul! Bara så ni vet^^
Hinner inte skriva så mkt nu, ska gå o lägga mig.. Hejdå<33

Byebye

Idag var det en slapp dag. Först hade vi matte, men vi gjorde inte så mkt mer än att spela "sänka skepp". Sen var det bild. Vi skulle rita av Vincent. Och han fastnade i stolen med sin kedja x) Haha "ta av dig byxorna". Sen var det eurytmi, fast vi proade bara skor (btw har inte mina fötter växt sen 5an!!), pratade om vad vi hade gjort på lovet och kastade boll, typ^^ Sen var det lunch och sen svenska (då vi kollade på film). Sen slutade vi, kl 13.30.
Jag har ont i halsen och e typ ganska hes just nu "/ Blir skitirriterad när Daniel irriterar mig så mkt att jag måste skrika till ovanvåningen :@ Och varför jag har ont i halsen e min f*cking lilla hunds fel. Sådeså.
Idag åker vi till landet för att stänmga till allting. Amanda tar hand om ninerna när vi är borta.. Hon typ ville det xD Iaf, så jag har inte internet förns på söndag.
Och jag vet att designen är ful, och jag försöker ändra den, men min blogg är väl så gammal att den låst sig på nåt vis.. Så ni får stå ut med den här tills jag kommer på hur man gör (eller nån hjälper mig^^).

Första skoldagen.

Idag var första skoldagen. Det var helt okej. Vi hade matte, gympa, svenska, klasstimme och syslöjd. Vi ska sy kläder på syslöjden och på måndag ska man säga vad man vill sy. Men jag har ingen aning vad jag vill sy! :S Vill ju hinna göra klart det den här terminen men inte göra något som är "för lätt" så man får sämre betyg^^ Balklänning blir det nog inte iaf, för den vill man ju ska sitta perfekt, o tänk om jag blir tjockare eller smalare på ett halvår? (A) Funderar lite på kavaj eller tjocktröja.. eller kanske en.. typ hängselklänning? Nån som har nåt förslag?
Vi ska ha spexfoto i år. Kuligt! Än så länge ser det ut som att temat blir sterotyper (?). Då kanske jag klär ut mig tillfjortis, eller nåt x)
Regnet har öst ned typ halva eftermiddan. Så jag har vart lite internetlös här "/ Men nu är det uppe igen :D
Nu har jag bestämt mig, jag ska sluta på spanskan. Får väl säga det till Eva imorron^^ Det är liksom ingen idé för mig att gå kvar om jag ändå bara kan ha en lektion varannan vecka.
Skolmaten var faktiskt helt okej idag. Bra start på terminen liksom! (till skillnad från min försening i morse (A) men bussarna va faktiskt typ 10 minuter försenade >.<) Imorron blir det nog soppa och bröd, för det luktade bröd på skolgården xD blablabla..
Snart börjar "Lockbetet" på tv6, så ska sluta skriva nu.. puss&kram<3

RSS 2.0