"Ursäkta tjejer, är det erat blod på disken?"

Den här helgen har varit riktigt grym! Ena glada överraskningen efter nästa och så vidare.. Livet leker helt enkelt! I fredags var det myskväll och igår var det utgång med Eve och Lalla! Vi var på El Amir, ett mysigt ställe vid centralen. Hittade några killar från färöarna som bjöd oss på supergoda shots och fick artisten att spela "Fuck her gently" haha! Trevligt trevligt. Kanske ska dit på onsdag också, artisten skulle kanske spela några låtar för oss då hihi.. Blev sleep over hos Eve sen och lite buselibus idag. Nu är det lov ju, så det är bara att köra på! Haha ååh, jag är typ lite övertaggad och måste censurera bloggen.. Meeen jaaa..

Fettisdag.

Bloggengagemanget är på topp! Eller inte. Dagen har gått ut på att käka skolans semlor, rida sega Viriato och försöka ragga upp folk att gå på min skiva. Så om någon känner sig minsta intresserad att köpa en biljett (och inte redan har gjort det), så är det bara att höra av sig! Senast nästa vecka dock. Skivan är 27 mars på Amnesia, temat är "Finn ett fel" och priset är 120 riksdaler!

...

Blööh vad alla ska va tråkiga o panka idag då.. jaja lär väl spara pengar isåfall.. Så sjukt tråkigt när man varit astaggad hela dagen och planerna går i kras! Jaja, inte taggad nu längre iaf..  Hemmakväll med lockigt hår är väl kanske inte det farligaste.. eller?

And I don't ever ever want to grow up eh'.

Äntligen freeeedag! Utgång blir det ikväll! Förhoppningsvis, om Tim svarar. Eller nåt sånt. Sitter och taggar till Avicii, David Guetta och annat bra på partylistan på youtube, kommer bli gryymt! Om det blir av. Skippar spinningen för det, skulle bli väldigt stressigt annars. Åååh. Och imorgon är det tjejemiddag. Stor tjejmiddag. Naaajs! Typ hej underbara helg? Nåt sånt ja.. Sol har det varit idag också! Yeah yeah.

Inte hänt något intressant i veckan typ, nästan bara pluggat, chillat och tränat. Känner att det börjar bli hög tid att ta bort julpyntet. Kommit på att det är rätt kul att locka håret med locktång också. Börjat rita nallar på lektionerna. And so on.. Trevlig helg!

Valetine's day.

Ännu en alla hjärtans dag som man är ensam då! Fast i år är jag varken bitter eller känner mig forever alone. 1. Alla hjärtans dag är en väldigt komersiell dag. 2. Jag hade ridning, kunde ändå inte göra något gulligt och kärleksfullt. 3. Jag blev faktiskt tilfrågad, men kunde somsagt inte! Åh vad bra det känns att inte bara sitta hemma och trösta mig med en semla med florsocker i hjärtformation på. Åt hjärtformade plättar dock, men det får vi i skolan, mumsfillibabba! Och sen har jag ridit fina Archie, och det gick lite bättre idag, så den här dagen känns riktigt bra!

Tycker det är lite fånigt att våra politiker tänker stämma Max för att de fick presentkort av dem. Det var liksom efter förslaget gått igenom, påverkade ju inte utgången.. Ät och var glada bah.

Nu: duscha.

Tystnaden som uppstår när Linnea frågar om Hitler var en diktator.

Helgen har varit najs! Svullat galet, chillat, tränat, firat Sofia and so on.. Idag har jag jobbat med projektarbetet nästan hela dagen. Eller tills mattelektionen började, men det var ju någon timme iallafall. Nu har vi väl skrapat ihop 13 sidor eller så, bakgrunden börjar bli klar! Men det saknas liiite resultat.. Jobbigt om vi inte får ihop det!

Annars har det väl inte hänt så mycket som jag tänkt skriva här, varit och tränat med Eve igen. Inte lika jobbigt som innan, men lite mindre motiverad. Ehm ja.. bye.

Nu är det fredagsmys.

Idag mina damer och herrar har jag träffat Karin! Var ett tag sen, typ. Vi införskaffade en present till Sofia som fyller 19 snart, för imorgon tänkte vi fira henne. Party! Inte riktigt, men mysigt blir det! Annars har jag slappat, prioriterat smink framför skola, hjälpt min första elev på stödet samt stoppat i mig lite väl mycket onyttigheter. Det är ju ändå helg trots allt. Och har så dålig blodcirkulation, speciellt med dieten, så mina naglar blir helt blåa. Eller nej, halva naglarna blir blåa, men ändå, BLÅA. Inte normalt. Så kände att jag kunde behöva lite extra energi. Imorgon ska jag på spinning, kanske kan passa på att bränna bort lite extra kalorier då.

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Igår var jag på KTH! Följde med en tjej som heter Lina och går tredje året på maskin. Det var väldigt kul faktiskt, och jag lärde mig rätt mycket, eller förstod mer hur det var där. Det verkar roligare än vad jag trodde faktiskt, och masterprogrammen verkar inte alls så läskiga, det är tydligen också bara kurser. Men nu vet jag inte riktigt om jag ska välja maskin eller fartyg, svårt! Hmm..

På kvällen igår var jag och Eve och dansade zumba på gymmet, både kul och jobbigt! Skönt att det finns så mycket variation på gymmet!

Man blir lite glad när man kommer hem och hittar ett brev i brevlådan!

Lite för mörk foundation?

Jag har två foundation; en gammal och mörk som passar bra på sommaren, och en ljusare som är tänkt att jag ska ha på vintern. Den lite ljusare var vid inköpstillfället den ljusaste jag kunde hitta, och passar alldeles utmärkt när det börjar bli kallt. Börjar bli kallt. Nu är det redan kallt dock, och även den ljusa foundationen är lite för mörk. Och ja, ibland vill man ju se lite brunare eller sminkad ut, men oftast vill iallafall jag bara ha en lite jämnare hudton (även om jag får höra att det inte behövs, men jag vill!), och då är det inte så jättekul med att känna sig som en orange översminkad fjortis bara för att man vill känna sig lite fin. Idag löste jag problemet! Ta först en klick av din ansiktskräm på fingret eller någonannanstans, lägg till en liten(!) klick foundation och blanda ihop. Foundationen ger rätt mycket färg så det behövs inte så mycket. Applicera som vanligt så ser du snyggt och fräscht naturligt jämn ut i ansiktet! (Förutsatt att du inte verkligen behöver jämna ut hudfärgen, då kanske det blir lite för lite).

Inlägg 1001.

Just nu känner jag mig som en liten hurtbulle; både börjat räkna min mat i points (viktväktarna, tänkte att man kunde pröva på det), och gymmat med Eve! Blev ett core-pass, och sen cyklade jag en mil och rodde en kilometer. Behöver verkligen få upp styrkan i armarna dock, de dör när jag försöker träna magen! Det här med att räkna points var inte så superlätt om man äter skolmaten, för då får man leva på grönsaker typ resten av dagen.. Men jag vänjer mig nog.

Annars då så var jag, Eve, Jossan och Sofia och såg Eiras klass pjäs igår, "Invasion!". Den var jättebra! Först hade jag mina tvivel, men sen gjorde den en totalvändning och var faktiskt riktigt rolig.

Nu tänkte jag kolla på The Town och äta bär, ciao!

"People who live well, live longer."

Ikväll har varit en riktigt grym kväll! Efter en rätt grinig dag för att min kära broder köpte skor i flera timmar, så var det precis vad jag behövde. Den började med Eve och Malin (som jag inte sett sen i våras!) på en kinarestaurang i sumpan, Winner house. Riktigt trevligt ställe! Vi fick ett mysigt bås att sitta i och personalen var verkligen trevlig! Jag och Malin tog fyra små rätter, och då ingick friterad banan med glass, och personalen bjöd Eve på en efterrätt också för att hon skulle kunna sällskapa med oss. Sen när Sofia kom bjöd de henne på friterad banan också! Och sen fick vi lyckokakor och godis och så.. Och de fyllde på vatten hela tiden. Jag ♥ den restaurangen. Inte farligt dyrt heller, 150:- för fyra små rätter och efterrätt.

Efter det bar det av till bowlinghallen - discobowling! Partystämningen was in the air. Alla hade en dricka i handen och bowlade på till partymusiken och discobelysningen. Jag vann. Hehe. Fast jag kan inte sikta om jag springer med klotet, så jag kör messtilen och står stilla när jag kastar, men vad gör det liksom?

Efteråt kom Sofia hit en sväng och spelade 007, klassiker! Vi hade tappat flytet lite men det gick fort att träna upp! Nu tänkte jag kanske kolla på en film eller så, trevlig lördag!

Check check check!

✔ Bokat påsklovsresan till Malta!
✔ Köpt gymkort!
✔ Invigt gymkortet!
✔ Ansökt om att bli funktionär på peace & love!

Ja.. Det här är väl vad jag har gjort de senaste dagarna. Inte mycket mer att tillägga.

RSS 2.0